Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Προς:LYST_Kωστας 16..Κλπ
Γεγονος ειναι οτι ο φιλος Lyst ανοιξε καινουργιους δρομους στο φορουμ με τις ιστοριες του,οι οποιες μεσα απο χιουμοριστικα επεισοδια και σαρκαστικους διαλογους εξεφραζαν την πραγματικοτητα της χωρας του χαμογελου και των Ελληναραδων βεβαια!!.Ολα αυτα μαζι με τις αναφορες στο αλλο Θρεντ που εκανε,περι αξιοθεατων,κινδυνων κλπ -και τις οποιες θα ζηλευαν και τα καλυτερα τουριστικα γραφεια-,δειχνουν εναν ανθρωπο βαθυτατα καλιεργημενο,μορφωμενο,με πολλες γνωσεις,κριτικη σκεψη,και κουλτουρα.Με αυτη την αναφορα θελω να επισημανω οτι ολα αυτα δεν εχουν καμια σχεση με Αρλεκιν που καποιοι ανεφεραν!!βεβαια καποιους αλλους ενοχλουν, γιατι αυτοι νομιζαν οτι ειχαν την απολυτοτητα του φορουμ....η γνωστη μαλακισμενη νοοτροπια...τι να κανουμε...παντα θα υπαρχει καποιος ή κατι καινουργιο που θα ξεπερνα το παλιο!!!!
Εγω με ολα αυτα που αναφερω δεν θελω να κανω τον δικηγορο κανενος,και ποσο μαλλον του LYST,που δεν τον γνωριζω,ουτε καν τηλεφωνικη επικοινωνια εχει υπαρξει,μαλιστα το καλοκαιρι που καποια στιγμη συνυπαξαμε Pattaya δεν φιλοτιμηθηκε κανενας απο τους δυο να επικοινωνηση με τον αλλο!!!!και να σας πω και την αληθεια?? προσωπικη μου αποψη παντα, καποτε του εστειλα και ΠΜ στο οποιο τον προετρεπα....μην ψαχνεις να δωνεις οδηγιες σε μαλακισμενα, γιατι θα βρεις και τον μπελα σου...ασ΄τους να παθουν για να μαθουν!!!!
Χρονια πολλα σε ολους!!!καλα ταξιδια και Γαμησια στην μπουρδελοχωρα που απ'ότι μαθαινω απο φιλους που ειναι κατω,φετος τις γιορτες η κινηση απο farang and sponsor ειναι αισθητα περιοσισμενη,μαλλον λογω της οικονομικης κρισης που πλητει λιγοτερο ή περισοτερο ολες τις χωρες!!!

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
o lost ...γνωστός κ ως άρλεκιν (όπως λέει κ στην υπογραφή του) κ είναι με διπλό προφίλ στέλνει αντρίκιο πμ στον Κώστα,
ο άλλος στέλνει αντρίκιο πμ στον lost.... κ τι του λέει?? μην ασχολήσε με τα μαλακισμένα!!!! ώρε κάτι άντρες!!! μπράβο!!!
χρόνια πολλά κ καλή χρονιά να έχουμε

Επισκέπτης
o lost ...γνωστός κ ως άρλεκιν (όπως λέει κ στην υπογραφή του) κ είναι με διπλό προφίλ στέλνει αντρίκιο πμ στον Κώστα,
ο άλλος στέλνει αντρίκιο πμ στον lost.... κ τι του λέει?? μην ασχολήσε με τα μαλακισμένα!!!! ώρε κάτι άντρες!!! μπράβο!!!
Εσυ τι?????

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Mιας και απευθυνόσουν σε μένα και μου άρεσε ο χαρακτηρισμός σου είπα να να τον κρατήσω για υπογραφή. :thumbsup:
Ωρα είναι τώρα να μου ζητήσεις και πνευματικά δικαιώματα.

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Με αφορμή το θέμα που δημιουργήθηκε και είναι προσωπικό (και θα ήθελα να παραμείνει τέτοιο) θέλω  να πω μερικά πράγματα στο κομμάτι που με αφορούν.Αλίμονο σε όποιον περιμένει να επιβεβαιωθεί  και να καταξιωθεί μέσα από ένα site και  μάλιστα με αυτή την θεματολογία. Την καταξίωση και την επιβεβαίωση ο καθένας την κερδίζει μέσα στην οικογένεια του,την παρέα του,την δουλειά του. Την συμμετοχή μου εδώ την εξήγησα από τα πρώτα μου ποσταρίσματα. Αυτό που λείπει σε όλους μας δεν είναι το τι κάνει ο καθένας μας στο κρεββάτι του,ούτε ποιος  πήδηξε την καλύτερη  γκόμενα,ούτε η ανταλλαγη μπινελικιών,αυτά τα βρίσκει άφθονα τόσο στα υπόλοιπα θρεντς του site που μας φιλοξενεί όσο και αλλού. Η πληροφορία είναι αυτή που χρειαζόμαστε άλλοι περισσότερο άλλοι λιγότερο.Πληροφορία για το που μπορούμε να εξασκήσουμε το αγαπημένο μας σπορ, πληροφορία για το που θα βρούμε εισητήρια χωρίς να μας πιάνουν μονίμως τον κώλο, για ένα αξιοπρεπές ξενοδοχείο στην σωστή τιμή,για ένα νόστιμο φαγητό και μια καλή παραλία, πληροφορία για να μην μας αρμέγουν τα πουτανάκια και τα τουριστικά γραφεία κάθε φορά. Αν λείψει αυτή το θρεντ που κρατάει ζωντανή την τρέλλα μας για αυτή την χώρα και αυτά που μας προσφέρει, και που τόσο έχουν προσπαθήσει περισσότερο οι παλιοί και λιγότερο οι νέοι να κρατήσουν ζωντανό, θα έχει την τύχη άλλων  “εξαιρετικών” θρέντ  τύπου  “πως θα πηδήξω την γυναίκα του μπακάλη”.
Πέρα από την πληροφορία  υπάρχει και η ανάλογη πλάκα. Άλλες φορές με ζωντανές ανταποκρίσεις,άλλες φορές  με  όμορφες  ιστορίες, άλλες φορες με έξυπνες ατάκες. Δεν θα ξεχάσω το καλοκαίρι που παρόλο που ήμουνα στην Πατόνγκ  έπερνα το πρωινό καφεδάκι μου το μεσημέρι  και έμπαινα να διαβάζω τις σπιντάτες συνέχειες από την ιστορία του Shadow. Ακόμα και η πλάκα που γίνεται από τον ένα στον άλλο όταν είναι καλοπροαίρετη όχι μόνο είναι δεκτή αλλά συσφίγγει και τις σχέσεις. Φίλε Lordjim συμφωνώ απόλυτα μαζί σου ότι όλοι ειμαστε μια παρέα παλιοί και νέοι , ανεξαρτήτως πόσες φορές έχουμε  ποστάρει ο καθένας ή πόσες φορές έχουμε ταξιδέψει κάτω και δεν πρέπει να  μην σηκώνουμε μύγα σ το σπαθί μας. Αλλά τι γίνεται όταν η μύγα γίνεται μονίμως ενοχλητική προς κάποιους; Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι να την φλιτάρεις για να πάψει να σε ενοχλεί.
Οσον αφορά εμένα λοιπόν θα συνεχίσω να συμμετέχω εδώ όσο κάνω κέφι με αυτά που διαβάζω, θα συνεχίσω να ποστάρω  τις πληροφορίες που θεωρώ χρήσιμες για όποιον σκοπεύει να ταξιδέψει,θα συνεχίσω να κάνω την καλοπροαίρετη  πλάκα μου και να δέχομαι την πλάκα των άλλων και φυσικά θα συνεχίσω να απαντάω στον κάθε έξυπνο που υποτιμά την νοημοσύνη μου όπως τον τύπο που μπήκε  προ καιρού να μας συμβουλέψει να σταματήσουμε να πηδάμε “πιθήκια”.
Σχετικά με  τον φίλο adiso  που γράφτηκε εδώ  εχθές στις 00.24 με σκοπό να μανουριάσει περισσότερο την κατάσταση του εύχομαι από καρδιάς καλά ταξίδια όπως και σε όλους τους υπόλοιπους.
Έτσι και αλλιώς πλησιάζει η ώρα και για μένα για την επιστροφή στην χώρα των χαμόγελων.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και μακαρι τα ονειρα του κεθενος να γινουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Απο εναν υπερηλικα του φορουμ  :woldman:
Ευχές για πολλα ασφαλή ταξιδια και απο μενα, την τσατσα του φορουμ.
Υπερηλικα, να τα πουμε απο κοντα καμια φορα, κερναω σομ ταμ  ;)

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σιγά τον υπερήλικα Τζόβενο είναι ακόμα.
Ευχές σε όλους.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.939
Πόντοι
19.795
Παιδια
ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ το να πειραζουμε καλοπιστα ο ενας τον αλλον δεν ειναι αφορμη για παρεξηγηση.
Γινεται παντα σε πλαισια φιλικα και κοσμια, μιας και θεωρουμαστε παρεα εστω και εαν δεν γνωριζομαστε ολοι προσωπικα.
Αφηστε και καμμια μυγα να κατσει στο σπαθι σας, γελαστε λιγο για τι πλεον σπανια μας δινεται η ευκαιρεια εστω και για ενα χαμογελο.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ και μακαρι τα ονειρα του κεθενος να γινουν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
Απο εναν υπερηλικα του φορουμ  :woldman:
Εδω κολλαει απολυτα το χιλιοειπωμενο "αφηστε τα μιση :ak:
και πιαστε το γαμησι :knockinb:
                                                                              ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

ΔΕ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ!!!!!
ΑΑΑΑ Καλη Χρονια και Καλα Μυαλα

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πλακα εχει οταν πεταγονται απο καιρο σε καιρο κατι περιεργοι σαν τα καρβουνακια απο τα ξυλα στο τζακι (της μοδας)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ας πούμε και κάτι εκτός μανουριασματος..... Έβγαλα χθες αεροπορικά εισιτήρια με την AIR ASIA από Ανοι-Μπαγκοκ και Μπαγκοκ- Σαϊγκόν και ενώ η υποτιθεμένη τελική τιμή στο σαιτ της εταιρείας ήταν 105 ευρωπουλα , τελικά πλήρωσα 140.... γαμώ την εταιρεία μου γαμώ :jerking:
Λίγο η τσάντα, λίγο ο φόρος , λίγο η πιστωτική..... άντε χρονιάρα μέρα μην πω τίποτα βαρύ, πριν κάνα χρόνο που ειχα ξανακλείσει δεν με πήδηξαν έτσι.... μήπως καταλάβανε και οι Μαλαισιανοι οτι στην Ελλάδα σηκώνουμε το δούλεμα? :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ερώτηση....στο νέο αεροδρόμιο της AIR ASIA πήγε κανένας?
Πόσο μακρυά απο το κέντρο είναι και πόσο χρεώνουν οι ταριφαδες?

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Επειδή το ψαχνω και εγω βρήκα αυτό.
Τώρα οι ώρες είναι σχετικές....
Η ταρίφα για το ταξί 200 μπατακια... όπως και για το άλλο, βάλε κανένα 10 λεπτο παραπάνω στον χρόνο....μια χαρά το βλέπω :think: αν δεν μας τα κάνουνε μπαλόνια στον έλεγχο διαβατηρίων τότε είμαστε σούπερ.

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

μιας και τελειωσε το ξεκατίνιασμα .

εχουμε τιποτα για chiang mai ή μπα ?

ευχαριστώ.

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
πρωτη φορα πας ρικ? λιγο μακρυα διαλεξες φιλε....εγω μπαα , αλλα εχει ποσταρισματα πιο πριν

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16

αν μπορεί να καποιος να δωσει λινκ ...  :kissass:

βασικα με ενδιαφερει η expat scene που υπάρχει εκεί και η διαβίωση

Ric Flair

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
θελω γενικές πληροφορίες . πχ αν θέλει καποιος να μεινει κανα μηνα ποσο θα του βγει ( περίπου ) αν έχει να δεις πραματα , αν έχει νυκτερινη ζωη και τετοια .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom