Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
θα γυρισεις ξεβρακωτος μου φαινεται φιλαρακι  :tooth: θα στα παρουν οι ταιλανδεζες ρεεεε  :tooth:
Καλύτερα αυτές παρά οι χοντροκώλες ελλεηνίδες  :grin:.. Εξάλλου πλέον έχω εμπειρία.. Αφού την γλίτωσα στο πρώτο ταξίδι (στο παρατσάκ παραδέχομαι)  δεν φοβάμαι τπτ  ;)...
Αχ, αχ, αχχχ.. Τι μωρά είναι αυτά τα σχιστομάτικα...
Πιπίνο, ίσως φταίει ότι ανακάλυψα ότι μου αρέσει η ασιατική σάρκα, είτε στο μαυριδερό είτε στο λευκό, αλλά γενικά υπάρχουν πολλές όμορφες και βκκ και πατάγια. Το να συγκρίνω τις γκόμενες από βκκ και πατάγια είναι σαν να συγκρίνω δύο ηλιοβασιλέματα, το ένα στην Σαντορίνη και το άλλο στα Φαλάσσαρνα (ανατολική Κρήτη για όσους ξέρουν).. Άλλη χάρη το καθένα αλλά υπέροχα και τα δύο.

(υ.γ. Παλιότερα κάνατε κάποια gathering οι ταιλανδόπληκτοι. Αν κάνετε ακόμα στείλετε κανά πμ όταν είναι, ίσως είμαι Αθήνα και να μπορώ να έρθω - το ξέρω ότι κάηκα αλλά δεν με χαλάει καθόλου :grin:)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[size=12pt]Next gathering in Pattaya Beer Garden 14th of February for all Asian pussy lovers[/size] :smitten:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Στρατηγέ μου στις 20 θα φτάσω εγώ , που πρέπει να παρουσιαστώ ; ...  :grin: ... Θα έχεις μετακινήσει το στράτευμα μέχρι τότε ; ...  :2funny:

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο 560 ευρώ η Emirates!

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
Καλύτερα αυτές παρά οι χοντροκώλες ελλεηνίδες  
ζηλευω τυπε....  :tooth: οπως εγραψε και ο αλλος ζεστη μπανακια μικρα πουτανακια  :tooth:  :rockon:
αληθεια ποσο βγαινει για κανενα 7ημερο συνολικα περιπου?????

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο 560 ευρώ η Emirates!

... Στις εποχές που ζούμε είναι καλή περίπτωση ... Έχει και διαφορετικά stopover αν ψάξεις ... Όποιος αντέχει 11 ώρες Dubai καλώς ... Αλλιώς παίζει και Hong Kong πριν φτάσεις Bangkok για να το σπάσεις ... Αν  όμως συνήθως πετάει κάποιος με Star Alliance , να δει και την περίπτωση της Egypt με τιμές από 521 για Kuala Lumpur ... Ειδικά γι' αυτούς που πάνε και σε διπλανές χώρες είναι πολύ καλή περίπτωση ... Κι αν μπορείς να ταξιδέψεις μόνο με χειραποσκευή , κατεβαίνεις και Bangkok στο πήγαινε ... Όπως θα κατέβω και γω ... Καλά ταξίδια ...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
[size=12pt]Next gathering in Pattaya Beer Garden 14th of February for all Asian pussy lovers[/size] :smitten:
Σα δε ντρεπώμαστε λέω 'γω ! Συνάντηση όταν θα είμαι απών ? ή έμμεσος συναισθηματικός εκβιασμός, για να είμαι παρών ? :tickedoff: 

Επισκέπτης
... Στις εποχές που ζούμε είναι καλή περίπτωση ... Έχει και διαφορετικά stopover αν ψάξεις ... Όποιος αντέχει 11 ώρες Dubai καλώς ... Αλλιώς παίζει και Hong Kong πριν φτάσεις Bangkok για να το σπάσεις ... Αν  όμως συνήθως πετάει κάποιος με Star Alliance , να δει και την περίπτωση της Egypt με τιμές από 521 για Kuala Lumpur ... Ειδικά γι' αυτούς που πάνε και σε διπλανές χώρες είναι πολύ καλή περίπτωση ... Κι αν μπορείς να ταξιδέψεις μόνο με χειραποσκευή , κατεβαίνεις και Bangkok στο πήγαινε ... Όπως θα κατέβω και γω ... Καλά ταξίδια ...
Ρε μεγαλε τι εχεις παρει και τα λες αυτα....σιγα μην κανουμε και το γυρο του κοσμου.....για συνελθε λιγο!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Ισως να κατεβω και εγω αυθημερον απο την πρωτευουσα. :offtopic: Αλλα τωρα μη με
ξυπνατε ονειρο ζω απο χθες το βραδυ!!!!!!!!!!!!!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Ε τώρα όποιος είναι Ταιλάνδη και δεν είναι Παττάγια 14 Φεβρουαρίου χάνει
Δεν υπάρχει καλύτερη ημερομηνία για συγκέντρωση, άσε που τα κορίτσια κάνουν καλές προσφορές εκείνη τη νύχτα 1+1, άτοκες δόσεις, επί πιστώσει, μεταχρονολογημένες επιταγές κλπ  :2funny:
Μύκονε να παρουσιασείς στον Αρχιναύαρχο με το φύλλο πορείας, στις 20 θα έχουμε εγκαταλείψει το Ψαροχώρι,
Μπίκου να πας στη μυστική σου αποστολή αλλά θα χάσεις, Ρεμπέτη ώρα βραδινή - θα ενημερωθείς, Κ-γερε να κατέβεις κάτω να πάρεις το βάπτισμα του Πυρός και του σιδήρου  

Νυν υπερ πάντων ο αγών

gioro27

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1

Ε τώρα όποιος είναι Ταιλάνδη και δεν είναι Παττάγια 14 Φεβρουαρίου χάνει
Δεν υπάρχει καλύτερη ημερομηνία για συγκέντρωση, άσε που τα κορίτσια κάνουν καλές προσφορές εκείνη τη νύχτα 1+1, άτοκες δόσεις, επί πιστώσει, μεταχρονολογημένες επιταγές κλπ  :2funny:
Μύκονε να παρουσιασείς στον Αρχιναύαρχο με το φύλλο πορείας, στις 20 θα έχουμε εγκαταλείψει το Ψαροχώρι,
Μπίκου να πας στη μυστική σου αποστολή αλλά θα χάσεις, Ρεμπέτη ώρα βραδινή - θα ενημερωθείς, Κ-γερε να κατέβεις κάτω να πάρεις το βάπτισμα του Πυρός και του σιδήρου 

Νυν υπερ πάντων ο αγών
στρατηγε μου φενεται οτι ξεχασεσ τον θαλαμοφυλακα

Επισκέπτης
Palias4::Μην εχετε αυταπατες, Ναι ειναι πουτανες, Ναι πανε μαζι μας για το χρημα.
Καλο ειναι να προσπαθησουμε να φτιαξουμε την ζωη μας καλυτερη, σε αυτην την κολοχωρα με τις καριολες αλλα πλην τιμιες (????????) ελληνιδες.... Καλο ειναι να κρατησουμε την Ταυλανδη σαν ενα δωρο στον εαυτο μας, οποτε εχουμε χρονο και μπορουμε οικονομικα και να μην ψαχνουμε αμεσως το επομενο εισιτηριο
Σωστοτατος...

Ο Κρητικος- Hard-. επεσε απ'την Ακροπολη και σταθηκε ορθιος!!!!

H Noon ενα ξεκωλο που την αραζει στο ibar,αφου την ειχα ξεκωλιασει και την ειχα  βαρεθει πλεον...της λεω ενα βραδυ,οτι θελω να μεινω μονος.....και λεει το φοβερο: Up to me,up to you...fuck you.....και συμπληρωνει!you fuck an other woman and thinking meeeeee!!!
φυσικα αυτη ηξερε οτι εγω εφερνα και αλλες στο δωματιο,και φροντιζαν να το επιβεβαιωσουν και οι ρουφιανοι που ειναι στην ρεσεψιον καθε ξενοδοχειου!!!!Αυτα ελαβαν χωρα στο τελευταιο μου Tip Νοεμβριο-Δεκεμβριο!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Captain Gioro you are in special top secret mission impossible - double spy  :cool2:
Report me what is happening in the island and what Baht-Killer is doing down there  :headbang:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.760
Πόντοι
19.795
Palias4::Μην εχετε αυταπατες, Ναι ειναι πουτανες, Ναι πανε μαζι μας για το χρημα.
Καλο ειναι να προσπαθησουμε να φτιαξουμε την ζωη μας καλυτερη, σε αυτην την κολοχωρα με τις καριολες αλλα πλην τιμιες (????????) ελληνιδες.... Καλο ειναι να κρατησουμε την Ταυλανδη σαν ενα δωρο στον εαυτο μας, οποτε εχουμε χρονο και μπορουμε οικονομικα και να μην ψαχνουμε αμεσως το επομενο εισιτηριο
Σωστοτατος...

Ο Κρητικος- Hard-. επεσε απ'την Ακροπολη και σταθηκε ορθιος!!!!

H Noon ενα ξεκωλο που την αραζει στο ibar,αφου την ειχα ξεκωλιασει και την ειχα  βαρεθει πλεον...της λεω ενα βραδυ,οτι θελω να μεινω μονος.....και λεει το φοβερο: Up to me,up to you...fuck you.....και συμπληρωνει!you fuck an other woman and thinking meeeeee!!!
φυσικα αυτη ηξερε οτι εγω εφερνα και αλλες στο δωματιο,και φροντιζαν να το επιβεβαιωσουν και οι ρουφιανοι που ειναι στην ρεσεψιον καθε ξενοδοχειου!!!!Αυτα ελαβαν χωρα στο τελευταιο μου Tip Νοεμβριο-Δεκεμβριο!!!
Το να πας μια φορα με μια γυναικα ειναι το ιδανικο. Αντε να πας και δευτερη για
να επιβεβαιωσεις οτι αυτο που εζησες τη πρωτη δεν ηταν ονειρο. Αν ομως πας και τριτη τοτε
αυτο ειναι σχεση :huh: Αυτο επαθα και εγω πριν απο 33 χρονια με τη γυναικα μου :headbang: και απο τοτε δεν εχω ξαναπαει τριτη φορα με την ιδια γυναικα.

Παγκταο διαβασε προσεκτικα το προτελευταιο μου ποστ.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Το να πας μια φορα με μια γυναικα ειναι το ιδανικο. Αντε να πας και δευτερη για
να επιβεβαιωσεις οτι αυτο που εζησες τη πρωτη δεν ηταν ονειρο. Αν ομως πας και τριτη τοτε
αυτο ειναι σχεση :huh: Αυτο επαθα και εγω πριν απο 33 χρονια με τη γυναικα μου :headbang: και απο τοτε δεν εχω ξαναπαει τριτη φορα με την ιδια γυναικα.

Παγκταο διαβασε προσεκτικα το προτελευταιο μου ποστ.

:2funny:    :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
484
Πόντοι
6.045
παιδες μια βοηθεια παρακαλώ. σκοπεύω να ταξιδέψω τον μαιο ταιλανδι για πρώτη φορά. τα όσα  γράφετε εδώ πέρα με κάνουν ακόμα ανυπόμονο για το ταξίδι. το μόνο πρόβλημα είναι πως επειδή δεν έχω ξαναπάει δέν ξέρω σε ποιό μέρος ακριβώς θα ήταν οι ιδανικές διακοπές για μένα. σκοπεύω να μείνω εκει 13 μέρες και να ξοδεύω 150 ευρώ τη μέρα για τα γούστα μου και το φαγητό μου. οπότε η κάθε άποψη θα μου ήταν σεβαστή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom