pitbull86
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
θα γυρισεις ξεβρακωτος μου φαινεται φιλαρακι θα στα παρουν οι ταιλανδεζες ρεεεε
Εγώ το προγραμματίζω για Νοέμβρη και τουλάχιστον 3 εβδομάδες αυτή την φορά..
θα γυρισεις ξεβρακωτος μου φαινεται φιλαρακι θα στα παρουν οι ταιλανδεζες ρεεεε
Εγώ το προγραμματίζω για Νοέμβρη και τουλάχιστον 3 εβδομάδες αυτή την φορά..
Καλύτερα αυτές παρά οι χοντροκώλες ελλεηνίδες .. Εξάλλου πλέον έχω εμπειρία.. Αφού την γλίτωσα στο πρώτο ταξίδι (στο παρατσάκ παραδέχομαι) δεν φοβάμαι τπτ ;)...θα γυρισεις ξεβρακωτος μου φαινεται φιλαρακι θα στα παρουν οι ταιλανδεζες ρεεεε
βαλε με εμενα μεσα και τον μπικου τον ερωτιαρη[size=12pt]Next gathering in Pattaya Beer Garden 14th of February for all Asian pussy lovers[/size]
ζηλευω τυπε.... οπως εγραψε και ο αλλος ζεστη μπανακια μικρα πουτανακιαΚαλύτερα αυτές παρά οι χοντροκώλες ελλεηνίδες
Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο 560 ευρώ η Emirates!
[size=12pt]Next gathering in Pattaya Beer Garden 14th of February for all Asian pussy lovers[/size]
Σα δε ντρεπώμαστε λέω 'γω ! Συνάντηση όταν θα είμαι απών ? ή έμμεσος συναισθηματικός εκβιασμός, για να είμαι παρών ?[size=12pt]Next gathering in Pattaya Beer Garden 14th of February for all Asian pussy lovers[/size]
Ρε μεγαλε τι εχεις παρει και τα λες αυτα....σιγα μην κανουμε και το γυρο του κοσμου.....για συνελθε λιγο!!!!... Στις εποχές που ζούμε είναι καλή περίπτωση ... Έχει και διαφορετικά stopover αν ψάξεις ... Όποιος αντέχει 11 ώρες Dubai καλώς ... Αλλιώς παίζει και Hong Kong πριν φτάσεις Bangkok για να το σπάσεις ... Αν όμως συνήθως πετάει κάποιος με Star Alliance , να δει και την περίπτωση της Egypt με τιμές από 521 για Kuala Lumpur ... Ειδικά γι' αυτούς που πάνε και σε διπλανές χώρες είναι πολύ καλή περίπτωση ... Κι αν μπορείς να ταξιδέψεις μόνο με χειραποσκευή , κατεβαίνεις και Bangkok στο πήγαινε ... Όπως θα κατέβω και γω ... Καλά ταξίδια ...
Φεβρουάριο, Μάρτιο, Απρίλιο 560 ευρώ η Emirates!
Ισως να κατεβω και εγω αυθημερον απο την πρωτευουσα. Αλλα τωρα μη με[size=12pt]Next gathering in Pattaya Beer Garden 14th of February for all Asian pussy lovers[/size]
στρατηγε μου φενεται οτι ξεχασεσ τον θαλαμοφυλακα
Ε τώρα όποιος είναι Ταιλάνδη και δεν είναι Παττάγια 14 Φεβρουαρίου χάνει
Δεν υπάρχει καλύτερη ημερομηνία για συγκέντρωση, άσε που τα κορίτσια κάνουν καλές προσφορές εκείνη τη νύχτα 1+1, άτοκες δόσεις, επί πιστώσει, μεταχρονολογημένες επιταγές κλπ
Μύκονε να παρουσιασείς στον Αρχιναύαρχο με το φύλλο πορείας, στις 20 θα έχουμε εγκαταλείψει το Ψαροχώρι,
Μπίκου να πας στη μυστική σου αποστολή αλλά θα χάσεις, Ρεμπέτη ώρα βραδινή - θα ενημερωθείς, Κ-γερε να κατέβεις κάτω να πάρεις το βάπτισμα του Πυρός και του σιδήρου
Νυν υπερ πάντων ο αγών
Το να πας μια φορα με μια γυναικα ειναι το ιδανικο. Αντε να πας και δευτερη γιαPalias4::Μην εχετε αυταπατες, Ναι ειναι πουτανες, Ναι πανε μαζι μας για το χρημα.
Καλο ειναι να προσπαθησουμε να φτιαξουμε την ζωη μας καλυτερη, σε αυτην την κολοχωρα με τις καριολες αλλα πλην τιμιες (????????) ελληνιδες.... Καλο ειναι να κρατησουμε την Ταυλανδη σαν ενα δωρο στον εαυτο μας, οποτε εχουμε χρονο και μπορουμε οικονομικα και να μην ψαχνουμε αμεσως το επομενο εισιτηριοΣωστοτατος...
Ο Κρητικος- Hard-. επεσε απ'την Ακροπολη και σταθηκε ορθιος!!!!
H Noon ενα ξεκωλο που την αραζει στο ibar,αφου την ειχα ξεκωλιασει και την ειχα βαρεθει πλεον...της λεω ενα βραδυ,οτι θελω να μεινω μονος.....και λεει το φοβερο: Up to me,up to you...fuck you.....και συμπληρωνει!you fuck an other woman and thinking meeeeee!!!
φυσικα αυτη ηξερε οτι εγω εφερνα και αλλες στο δωματιο,και φροντιζαν να το επιβεβαιωσουν και οι ρουφιανοι που ειναι στην ρεσεψιον καθε ξενοδοχειου!!!!Αυτα ελαβαν χωρα στο τελευταιο μου Tip Νοεμβριο-Δεκεμβριο!!!
Το να πας μια φορα με μια γυναικα ειναι το ιδανικο. Αντε να πας και δευτερη για
να επιβεβαιωσεις οτι αυτο που εζησες τη πρωτη δεν ηταν ονειρο. Αν ομως πας και τριτη τοτε
αυτο ειναι σχεση Αυτο επαθα και εγω πριν απο 33 χρονια με τη γυναικα μου και απο τοτε δεν εχω ξαναπαει τριτη φορα με την ιδια γυναικα.
Παγκταο διαβασε προσεκτικα το προτελευταιο μου ποστ.