Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (1 μέλη και 24 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Το να πας μια φορα με μια γυναικα ειναι το ιδανικο. Αντε να πας και δευτερη για
να επιβεβαιωσεις οτι αυτο που εζησες τη πρωτη δεν ηταν ονειρο. Αν ομως πας και τριτη τοτε
αυτο ειναι σχεση :huh: Αυτο επαθα και εγω πριν απο 33 χρονια με τη γυναικα μου :headbang: και απο τοτε δεν εχω ξαναπαει τριτη φορα με την ιδια γυναικα.
Κωλόγερε είσαι μεγάλος buterfly man :2funny: :2funny: :2funny:
Oυτε καν τον κανόνα των τριών ημερών ;;;;

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ποιές τρεις μέρες ? Είστε καλά ? Ούτε τρεις ώρες.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παιδες μια βοηθεια παρακαλώ. σκοπεύω να ταξιδέψω τον μαιο ταιλανδι για πρώτη φορά. τα όσα  γράφετε εδώ πέρα με κάνουν ακόμα ανυπόμονο για το ταξίδι. το μόνο πρόβλημα είναι πως επειδή δεν έχω ξαναπάει δέν ξέρω σε ποιό μέρος ακριβώς θα ήταν οι ιδανικές διακοπές για μένα. σκοπεύω να μείνω εκει 13 μέρες και να ξοδεύω 150 ευρώ τη μέρα για τα γούστα μου και το φαγητό μου. οπότε η κάθε άποψη θα μου ήταν σεβαστή.
Πουκετ για να κανεις και κανα μπανακι,να δεις και κανα αξιοθεατο.Αν σε νοιαζει μονο να γαμησεις και τιποτα αλλο πηγαινε παταγια.

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Γνώμη μου,
πας 5 μέρες bkk κ μετά pattaya ....μια κ είναι η πρώτη φορά που πας Thai!!!!
κ ΠΡΟΣΟΧΗ ...με αυτή τη σειρά, γιατί αν πας πρώτα pattaya θα μείνεις εκεί όλες τις μέρες κ δε θα δεις τίποτα άλλο!!!!

Επισκέπτης
Κωλογερος:και απο τοτε δεν εχω ξαναπαει τριτη φορα με την ιδια γυναικα.
Και ομως φιλε....υπαρχουν καποια βαρια ονοματα....που πρεπει να τα γαμησεις 5-6 φορες για να τα χορτασεις εντελως,βεβαια με την προυποθεση οτι συναισθηματικα δεν μασας...αμα μασας μια και δρομο!!!!!

Επισκέπτης
Pag:Παττάγια 14 Φεβρουαρίου τα κορίτσια κάνουν καλές προσφορές εκείνη τη νύχτα 1+1, άτοκες δόσεις, επί πιστώσει, μεταχρονολογημένες επιταγές κλπ 
Εκεινη τη νυχτα αναστεναζουν τα χρυσοχοΐα και τα αλλα δωρομαγαζα της 2nt road και της Buakao απο τους μαλακοφαλανγκ που κατα κυμματα τρεχουν να εξαργυρωσουν τις συναισθηματικες τους ανασφαλειες....και πιστεψτεμε ειναι πολλοιοιοιοι!!!!!

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Κωλογερος:και απο τοτε δεν εχω ξαναπαει τριτη φορα με την ιδια γυναικα.
Και ομως φιλε....υπαρχουν καποια βαρια ονοματα....που πρεπει να τα γαμησεις 5-6 φορες για να τα χορτασεις εντελως,βεβαια με την προυποθεση οτι συναισθηματικα δεν μασας...αμα μασας μια και δρομο!!!!!

Ακριβως. Για να προστατευθουμε εμεις που μασαμε το λεω.

Εκεινη τη νυχτα αναστεναζουν τα χρυσοχοΐα και τα αλλα δωρομαγαζα της 2nt road και της Buakao απο τους μαλακοφαλανγκ που κατα κυμματα τρεχουν να εξαργυρωσουν τις συναισθηματικες τους ανασφαλειες....και πιστεψτεμε ειναι πολλοιοιοιοι!!!!!

Ε, ας δουλεψουν λιγο και αυτοι οι κακομοιροι οι χρυσοχοοι .

Επισκέπτης
[Κωλογερος:color=red]Ε, ας δουλεψουν λιγο και αυτοι οι κακομοιροι οι χρυσοχοοι .[/color]
Οχι απο εμας !!!απο εμενα βεβαια  σιγουρα οχι γιατι δεν υπαρχει και λογος....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ τα δικά μου κοσμήματα τα έχω ήδη ψωνίσει από εδώ για να είναι γνήσια, θα τα δωρίσω σε τρία τιλάκ που περιμένουν μόνο εμένα γιατί τις εμβάζω μισθό κάθε μήνα ...καλά δεν κάνω ρε; :think: 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
ασφαλιση τις εκανες...μπα ε? κατσε να το πω στον Στουρναρα

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.838
Πόντοι
19.795
Εγώ τα δικά μου κοσμήματα τα έχω ήδη ψωνίσει από εδώ για να είναι γνήσια, θα τα δωρίσω σε τρία τιλάκ που περιμένουν μόνο εμένα γιατί τις εμβάζω μισθό κάθε μήνα ...καλά δεν κάνω ρε; :think: 
Τωρα εσυ γιατι ριχνεις λαδι στη φωτια  :blahblah1:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλή ιδέα Στέφαν είναι να ασφαλίσω τη στέγη του σπιτιού ενός πεθερού, ρε ξέρεις πόσες φορές την πλήρωσα;
Γαμώτο μου από χαρτόνι είναι φτιαγμένη;Κάθε μήνα πέφτει... :headbang:
Επίσης θα στείλω ένα γνωστό μου κτηνίατρο στο Ουντόν γιατί τα βόιδια του άλλου πεθερού ψοφάνε, επιδημία έπεσε; :think:
Ο τρίτος πεθερός μια χαρά είναι ευτυχώς αλλά έχει αρρωστιάρα γυναίκα, ολο στο νοσοκομείο είναι, νοσήλια να δείς...
Δε βαριέσαι καλά να είναι τα κορίτσια μου χαλάλι αφού περιμένουν μόνο εμένα  :dancing:

Επισκέπτης
:2on1:
Pag πολυ νευρικο σε βρισκω ρε φιλαρακι..γιατι??σου πεφτουν ακριβα τα Ελληνικα γνησια κοσμηματα??? ή μηπως τα 3 Tilak περιμενουν σε βαρδιες τους Farang?? up to you...Εμεις!!εγω τουλαχιστον χιουμορ και χαβαλε κανω!!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπως τα λες φίλε ψυχαναλυτή νεύρα πολλά νεύρα  :tickedoff:  μόλις πήρα sms από τέταρτο τιλάκ και θέλει I pad - Αι σιχτίρ! :idiot:
Θα του το πάρω όμως γιατί ειδικά αυτή δεν έχει πάει με κανένα ακόμη, έχω βάλει τη τσατσά του μπαρ της (μαμασάνγκ) να την προσέχει.Σωστός;

Επισκέπτης
Οπως τα λες φίλε ψυχαναλυτή νεύρα πολλά νεύρα  :tickedoff:  μόλις πήρα sms από τέταρτο τιλάκ και θέλει I pad - Αι σιχτίρ! :idiot:
Θα του το πάρω όμως γιατί ειδικά αυτή δεν έχει πάει με κανένα ακόμη, έχω βάλει τη τσατσά του μπαρ της (μαμασάνγκ) να την προσέχει.Σωστός;
Ψυχοπονιαρη μου....βρηκες και παρθενια σε μπουρδελο!!!!Μπραβο ρε...

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
pag είσαι μεγάλη μάρκα ρε αλάνι :rockon:    :2funny:
:2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Καλή ιδέα Στέφαν είναι να ασφαλίσω τη στέγη του σπιτιού ενός πεθερού, ρε ξέρεις πόσες φορές την πλήρωσα;
Γαμώτο μου από χαρτόνι είναι φτιαγμένη;Κάθε μήνα πέφτει... :headbang:
Επίσης θα στείλω ένα γνωστό μου κτηνίατρο στο Ουντόν γιατί τα βόιδια του άλλου πεθερού ψοφάνε, επιδημία έπεσε; :think:
Ο τρίτος πεθερός μια χαρά είναι ευτυχώς αλλά έχει αρρωστιάρα γυναίκα, ολο στο νοσοκομείο είναι, νοσήλια να δείς...
Δε βαριέσαι καλά να είναι τα κορίτσια μου χαλάλι αφού περιμένουν μόνο εμένα  :dancing:
α ρε παγκταο σου εχω ασχημα νεα
τελευταια μαθαινω οτι πολυ σαμποταζ πεφτει στα μηχανακια ειδικα των γυναικων οχι οποιονδηποτε αλλα αυτων που αποκαλουνται τιλακ...πολυ δουλεια στα συνεργεια και τα ανταλακτικα...πανακριβα
πεφτει και πολυ κλεψιμεηκο στα κινητα...ειδικα στα i phone
5 οχι 4 οτι και οτι δηλαδη.....
ετοιμασε δελτια αποστολης

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
α και κατι αλλο
πως γινεται να γραφουν εμας τα κοροιδα τους φαλαγκ κλησεις για κρανος και να δινουμε 300 μπατ και τελευταια εμφανιζονται κλησεις σε τιλακ (πως τολματε ρε μπατσοι αυτες τις παλιοσειρες) των 20000 μπατ και οχι τιποτα αλλο αλλα αν δεν πληρωθει αμεσα παει στην ψειρου?
γιαυτο παγκ και λοιποι εργοδοτες ενημερωστε τις εργαζομενες να αποφευγουν τις κακοτοπιες και την βιαστικη οδηγηση

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Aσε που θερίζουν όλες οι σπάνιες μορφές καρκίνου στο Ισααν. Oύτε στην Χιροσίμα μετά την βόμβα τόση αρρώστια. Κάθε σπίτι και ένας ασθενής πατέρας :tooth:
Και όλοι από κορίτσια που έχουν κατέβει BKK,Pattaya,Phuket....
Η επιστήμη έχει σηκώσει ψηλά τα χέρια. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom