Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
[Η σκεψη σου ειναι πολυ ευστοχη!!!και ετσι ειναι πραγματι..Αλλα ισως,λεω ισως αρχισουμε και χανομαστε σε διαφορα θρεντ,και βεβαια το μεγαλο ερωτημα ειναι θα τα μεταφερουν ολοι και ολα εκει???
Eνα θρεντ 5 έως 10 το πολύ σελίδων με update μια στις τόσες κυρίως στο θέμα τιμών που αλλάζουν κάθε τόσο, δεν νομίζω να δημιουργεί πρόβλημα.Θα μπορεί ευκολα κάποιος να το διαβάσει σε λίγο χρόνο και στην συνέχεια να μπει στο sex trip  να ρωτήσει πιό εξειδικευμένα πράγματα ή να πάρει γνώμες.Για παράδειγμα κάποιος έμπειρος φίλος θα μπορούσε να γράψει δίπλα για την Bangkok πέντε δέκα πράγματα στην βάση πάντα της πληροφορίας. Τώρα όσο αφορά το θέμα το τι θα μπορεί να μεταφερθεί από άλλους φίλους εκεί αυτό είναι στην διακριτική ευχέρια και διάθεση του καθενός.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πολυ φυσιολατρεια εχει πεσει τωρα τελευταια στο φορουμ... :grin:
Απο μουνι ειμαστε χορτασμενοι τυπε απο φυσιολατρεια πασχουμε καθοτι ναυτικοι και το καλοκαιρι δεν το ευχαριστιομαστε.Οι ομορφιες της Ταυλανδης δυσκολα συναντιονται αλλου σε σχεση με τις λογικες τιμες εισητηριων και διαμονης.

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Κατ`αρχήν να σχολιάσω ότι συμφωνώ απόλυτα με τα γραφώμενα του Lyst ...
Μπήκα εγώ στον κόπο ν`ανοίξω το "αδερφό" θρεντ , ως επιθυμία αρκετών που το γράφανε αλλά δεν το κάνανε . Φυσικά οι πληροφορίες που μπορούα να δώσω ήταν ελάχιστες και φτωχές σε σχέση με τα πολύ πιο έμπειρα μέλη του φόρουμ , που όμως ΔΕΝ το κάνουν , δικαίωμα τους φυσικά , δεν έχουμε όλοι άλλωστε την υπομονή και το συγγραφικό ταλέντο του Lyst .
Πάντως το θέμα πουκέτ έχει καλυφθεί πλήρως , αν εγώ με 8 μέρες στη πατάγια έχω δώσει κάποιες ελάχιστες πληροφορίες γι αυτούς που δεν έχουν πάει καθόλου σκεφτείτε τί θα μπορούσε να δώσει ο Pagtao , Lusiano , κ.α , και φυσικά για Μπανγκοκ που έχουν υποθεί ελάχιστα πράγματα ....
Α ! και για να δανιστώ ένα γραφόμενο ενός άλλου μέλους , οκ ..όποιος έχει πάει Ταυλάνδη ...δεν έχει ανακαλύψει και την Αμερική !!!  ;)  

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
Το Phuket ασχετα απο την γαμησοκατασταση που λιγο-πολυ ολους μας ενδιαφερει,πιστευω οτι ειναι απο τα ομορφοτερα και τα πλεον κοσμοπολιτικα μερη στον κοσμο,ειδικα την περιοδο απο Δεκεμβρη εως Απριλη!!
Τωρα θελω να κανω μια παρακληση στον φιλο LYST να μην ασχολειται με μαλακες,και να μου-μας κανει τη χαρη να μεταφερει το θρεντ με τις χρηστικες πληροφοριες εδω!!!Δεν υπαρχει κανενας λογος επειδη καποιοι ξυνιζονται καποιοι αλλοι που θελουν να ενημερωθουν να ταλαιπωρουνται ψαχνοντας ολο το forum!!

φιλε μου επετρεψε μου να διαφωνησω με το σχολιο σου. ειναι γεγονος πως μεσα σε 2 σελιδες εχει καλυφτει κατα μεγαλο ποσοστο το πουκετ και η παταγια. μεσα σε 2 σελίδες ενημερώνεσαι για τα πάντα. οπότε για μένα τουλάχιστον και για άτομα που θα πάνε πρώτη φορά ειναι σημαντικότατο.
πλέον δεν υπάρχει λόγος να ρωτήσει κανείς για ξενοδοχεία, μπάρ, ντίσκο και οτιδήποτε απο τη στιγμη που τα έχει όλα στο πιάτο του.

ασχετο. ο lakisscorpio είχε ανεβάσει αρκετά βιντεάκια με πατάγια που έκανε λεπτομερείς ξενάγηση με οπτικοακουστικό υλικό. αυτά χάθηκαν μέσα στις αμέτριτες σελίδες του thread

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
ναι φιλε master εχεις δικιο αλλα με 13 μερες  διαμονης μπορεις να χρισημοποιησεις σαν βαση την patong beach  σαν προταρης εκει..
Σε 13 μερες Patong,Phi Phi 4 μερες και bkk που λεει ο φιλος μας  για μενα δεν ειναι και οτι καλυτερο..
τωρα εαν πηγαινει ο καθενας και δεν του αρεσουν οι εκδρομες και οι δραστηριοτητες και γενικα ναοι και πολλα αλλα που εχει η ταυλανδη εχει τον χρονο ανετο..
εγω φετος που θα  κατσω 9 μερες patong και οι υπολοιπες 16 pattaya και bangkok θα ξαναπαω ξανα κ ξανα στα ιδια μερη του phuket που πηγα αν και δεν ειΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ καλα οικονομικα γιαυτο το ταξιδι,απλα phuket προτιμω εκδρομες απτο πηδημα,pattaya θα ξεφαντωσω περισσοτερο...

φιλε υπάρχει η ανάγκη ηρεμίας αραλικιού οπότε γι αυτό επιλέγω να κάτσω μερικές μέρες phi phi. Δεν πάω εκεί για να ρίχνω μόνο γαμήσια οπότε αν βρώ κανα καλό κομμάτι στο πουκέτ τότε θα την προτείνω να έρθει μαζί μου.

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ωραιος τοτε,σιγουρα θα βρεις κατι καλο και θα περασετε καλα..

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Πολυ φυσιολατρεια εχει πεσει τωρα τελευταια στο φορουμ... :grin:
:2funny: :2funny:
Φυσιολατρεια στην ταιλανδη ειναι ο φερετζες του σεξοτουριστα,
Ξερω πολλους που καταδυονται για να δουν κοραλια στο τριχωτο  τριγωνο πατπονγκ - νανα- soi cowboy.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλό  :2funny:
...θα ήθελα να ήξερα ποιος θα πήγαινε κάτω για φυσιολατρεία αν δεν είχε να κάνει συνδυασμό με πιπινολατρεία  :tits:

adiso

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Ενα είναι σίγουρο, αυτοί που κάνουν πλακίτσα κ κοροιδεύουν
είναι κ οι μεγαλύτεροι χορηγοί των κοριτσιών!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
φιλε υπάρχει η ανάγκη ηρεμίας αραλικιού οπότε γι αυτό επιλέγω να κάτσω μερικές μέρες phi phi. Δεν πάω εκεί για να ρίχνω μόνο γαμήσια οπότε αν βρώ κανα καλό κομμάτι στο πουκέτ τότε θα την προτείνω να έρθει μαζί μου.
Αν σκοπευεις να αραξεις μονο με μια σου προτεινω Κο Σαμουι.Πολυ καλες τιμες,Δεν εχει την φασαρια του Πουκετ,και εχει αξιολογα μπαρακια,αλλα δεν εχει την νυχτερινη ζωη που θα βρεις στο Πουκετ.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εν δυναμει "χορηγοι" ειναι ΟΛΟΙ οσοι πληρωνουν για σεξ ΕΣΤΩ και για μια νυχτα,οταν την ιδια γκομενα τη πηδαει ο "Ταυλανδος boyfriend" ΤΖΑΜΠΑ...(Και βαζει και στη τσεπη τα λεφτα που της εδωσε ο μαλακας Φαλανγκ)... ;)

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Εν δυναμει "χορηγοι" ειναι ΟΛΟΙ οσοι πληρωνουν για σεξ ΕΣΤΩ και για μια νυχτα,οταν την ιδια γκομενα τη πηδαει ο "Ταυλανδος boyfriend" ΤΖΑΜΠΑ...(Και βαζει και στη τσεπη τα λεφτα που της εδωσε ο μαλακας Φαλανγκ)... ;)

Τα είπες όλα με μια φράση !

maehongson

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Like
12
Πόντοι
1
Έτσι περνάν οι Φαράνγκ

και έτσι περνάν οι Ταϊλανδοί

Επισκέπτης
Τωρα το εκανες λαστιχο...αν το παρουμε ετσι, ολοι ειναι εν μερει χορηγοι σε παγκοσμιο επιπεδο!!!Εδω κατακρινουμε οχι αυτους που πληρωνουν για 1 2 3 5 βραδυα αλλα αυτους τους  ερωτιαρηδες που στελνουν εμβασματα,εμπιστευονται και κανουν μπιζνες με Tilak αναμφιβολου επιστοσυνης με τα γνωστα βεβαια αποτελεσματα!!!!Αν και κατα την γνωμη μου και οι χορηγοι ειναι χρησιμοι..βοηθουν να ξεχωρησει η ηρα απο το σιταρι....

Love you sort time

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2012
Like
1.156
Πόντοι
216
Χορηγός μάγκες είναι αυτός που πληρώνει μια πόρνη χρήματα ελπίζοντας ότι θα  καλύψει προσωπικές του ανάγκες πέρα των  υπηρεσιών που αυτή προσφέρει.
Όταν πλήρωνεις για να λαμβάνεις τις προσφερόμενες υπηρεσίες της και μόνο είσαι απλά πελάτης.
Kαι στην πέρίπτωση του thai boyfriend που αναφέρει ο πιπινομάνιακ χόρηγός θεωρώ ότι είναι το γκομενάκι που κάθεται και την ξεμουνιάζει ο κάθε farang και αυτή  ακουμπάει τον κόπο της στον Ταϊλανδό κοπρίτη που την δουλεύει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τωρα το εκανες λαστιχο...αν το παρουμε ετσι, ολοι ειναι εν μερει χορηγοι σε παγκοσμιο επιπεδο!!!Εδω κατακρινουμε οχι αυτους που πληρωνουν για 1 2 3 5 βραδυα αλλα αυτους τους  ερωτιαρηδες που στελνουν εμβασματα,εμπιστευονται και κανουν μπιζνες με Tilak αναμφιβολου επιστοσυνης με τα γνωστα βεβαια αποτελεσματα!!!!Αν και κατα την γνωμη μου και οι χορηγοι ειναι χρησιμοι..βοηθουν να ξεχωρησει η ηρα απο το σιταρι....
Ολοι στην ιδια μοιρα ειναι φιλε μου..

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
ε βρειτε μια γκομενα ελλαδα ρε παιδια να την πηδατε τζαμπα και μη τυρανατε το κεφαλι σας....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω προσωπικα δε κατακρινω κανεναν.
Δικα τους ειναι τα λεφτα,οπως γουσταρουν ας τα χαλανε.

ε βρειτε μια γκομενα ελλαδα ρε παιδια να την πηδατε τζαμπα και μη τυρανατε το κεφαλι σας....
Τζαμπα γαμησι δεν υπαρχει

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom