You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Εγω Δωρακια ποτε δεν εδωσα στα κοριτσια γιατι ποτε δεν τις ειχα στο κεφαλι μου ολη μερα, σχεση και ετσι των τριων ημερων και βαλε εννοω,
Καθε μερα Αλλη..
Αυτη τη φορα θα παω σε καμια 10 κοριτσια φιλες ολες μεταξυ τους που δουλευουν στο ιδιο μπαρακι(Coyote)... κατι κολεδακια,βραχιολακια που ειχε παρει η μανα μου απο μαυρους και δεν τα φοραει πια..κοστος μηδενικο αντε να δωσα κανα 10ευρω για σακουλακια,περιτιλιγματα.
Ααααα ΕΧω και κανα τρια-τεσσερα ρουχαλακια σπιτι μου να τις δωσω..Με ειχαν μεινει Απο την πρωην μου..τι να τα κανω τζαμπα χωρο πιανουν??
Περσι της ειχα στειλει με κατι παιδια που πηγαν μετα απο μενα φωτογραφιες που βγηκαμε μαζι στην ταυλανδη,ολες αφησαν την δουλεια και ξεδιαλεγαν τις φωτο..
Το να δινεις 15-30 ευρω για ψιλομαλακιτσες ενω δινεις 3000 ευρω σε ενα ταξιδι δεν νομιζω οτι κατι τρεχει αν και σε δουλευουν και αυτες με i love και i miss you...
Τουλαχιστον βγαζεις και ενα καλο ονομα οταν κυκλοφορεις εκει και δεν σε λενε και μαλακα,ασε που σε προσεχουν και καλυτερα και δεν σε σνομπαρουν,γιατι οπως ειπαμε ολες γνωριζοντε εκει και τα νεα μαθαινοντε στο τσακ μπαμ το τι εισαι...
6 μερες ακομη παιδες,το αλλο Σαββατο πεταω..
Καθε μερα Αλλη..
Αυτη τη φορα θα παω σε καμια 10 κοριτσια φιλες ολες μεταξυ τους που δουλευουν στο ιδιο μπαρακι(Coyote)... κατι κολεδακια,βραχιολακια που ειχε παρει η μανα μου απο μαυρους και δεν τα φοραει πια..κοστος μηδενικο αντε να δωσα κανα 10ευρω για σακουλακια,περιτιλιγματα.
Ααααα ΕΧω και κανα τρια-τεσσερα ρουχαλακια σπιτι μου να τις δωσω..Με ειχαν μεινει Απο την πρωην μου..τι να τα κανω τζαμπα χωρο πιανουν??
Περσι της ειχα στειλει με κατι παιδια που πηγαν μετα απο μενα φωτογραφιες που βγηκαμε μαζι στην ταυλανδη,ολες αφησαν την δουλεια και ξεδιαλεγαν τις φωτο..
Το να δινεις 15-30 ευρω για ψιλομαλακιτσες ενω δινεις 3000 ευρω σε ενα ταξιδι δεν νομιζω οτι κατι τρεχει αν και σε δουλευουν και αυτες με i love και i miss you...
Τουλαχιστον βγαζεις και ενα καλο ονομα οταν κυκλοφορεις εκει και δεν σε λενε και μαλακα,ασε που σε προσεχουν και καλυτερα και δεν σε σνομπαρουν,γιατι οπως ειπαμε ολες γνωριζοντε εκει και τα νεα μαθαινοντε στο τσακ μπαμ το τι εισαι...
6 μερες ακομη παιδες,το αλλο Σαββατο πεταω..
original ετσι ? οπως οι αεκτσηδεςΡε μάγκες φεύγει κανένας αύριο για Πατάγια, η δικιά μου έχασε το Ι-Phone5 της και επειδή θα αργίσω να κατέβω της πήρα ένα ολοκαίνουριο.
οχι μαιμου και εκτεθουμε
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Phuket ολες τις μερες γιατι ειναι πολλα που πρεπει να κανεις και δεν θα προλαβεις για αλλα μερη...παιδες μια βοηθεια παρακαλώ. σκοπεύω να ταξιδέψω τον μαιο ταιλανδι για πρώτη φορά. τα όσα γράφετε εδώ πέρα με κάνουν ακόμα ανυπόμονο για το ταξίδι. το μόνο πρόβλημα είναι πως επειδή δεν έχω ξαναπάει δέν ξέρω σε ποιό μέρος ακριβώς θα ήταν οι ιδανικές διακοπές για μένα. σκοπεύω να μείνω εκει 13 μέρες και να ξοδεύω 150 ευρώ τη μέρα για τα γούστα μου και το φαγητό μου. οπότε η κάθε άποψη θα μου ήταν σεβαστή.
1.εκδρομη phi phi islands
2.Εκδρομη Koh phangan (james bond islands)
3.εκδρομη Phuket Fantasie
4.εκδρομη safari με ελεφαντες
5.εκδρομη Phuket zoo και Aquarioum
6.εκδρομη Γυρες σε ολες τις παραλιες του νησιου με μηχανακι
7.ενδιαμεσες μερες που χρειαζεσε για ξεκουραση απο καποιες εκδρομες οπου ειναι ολοημερες..
8.εχει και αλλα πολλα αυτα για αρχη,οταν πας thai πρεπει να δεις και καποια συμαντικα πραματα εκτος αν σε νοιαζει μονο να καθεσε ολη μερα patong Beach και μονο clubakia..
μαθε πρωτα το phuket και ασε τα pattaya και Bangkok για τα επομενα ταξιδια που θα εχεις χρονο..Αποψη μου.
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
παιδες μια βοηθεια παρακαλώ. σκοπεύω να ταξιδέψω τον μαιο ταιλανδι για πρώτη φορά. τα όσα γράφετε εδώ πέρα με κάνουν ακόμα ανυπόμονο για το ταξίδι. το μόνο πρόβλημα είναι πως επειδή δεν έχω ξαναπάει δέν ξέρω σε ποιό μέρος ακριβώς θα ήταν οι ιδανικές διακοπές για μένα. σκοπεύω να μείνω εκει 13 μέρες και να ξοδεύω 150 ευρώ τη μέρα για τα γούστα μου και το φαγητό μου. οπότε η κάθε άποψη θα μου ήταν σεβαστή.
Μπες στο άλλο θρεντ , εκεί θα βρεις τα πάντα ειδικά για πουκετ απο τον φίλο Lyst ...
Επισκέπτης
Και ομως ρε,καποιοι αναιστητοι παλιοφαλαγκ κοροιδευουν τα κακομοιρα τα κοριτσια...τους πουλανε ερωτα και γαμο,κανουν ολα τα ανωμαλα γουστα τους και μετα τα παρατανε στα κρυα του λουτρου ερημες και καψουρες με την παρτη τους!!!!Σαν δεν ντρεπονται οι αλητες!!!
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Lusiano τι ενοεις στο διπλανο θρεντ?Μπες στο άλλο θρεντ , εκεί θα βρεις τα πάντα ειδικά για πουκετ απο τον φίλο Lyst ...
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
geo70 σορρυ στον geo70 το λεγα...
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
geo70 ok καταλαβα σορρυ..
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
Phuket ολες τις μερες γιατι ειναι πολλα που πρεπει να κανεις και δεν θα προλαβεις για αλλα μερη...
1.εκδρομη phi phi islands
2.Εκδρομη Koh phangan (james bond islands)
3.εκδρομη Phuket Fantasie
4.εκδρομη safari με ελεφαντες
5.εκδρομη Phuket zoo και Aquarioum
6.εκδρομη Γυρες σε ολες τις παραλιες του νησιου με μηχανακι
7.ενδιαμεσες μερες που χρειαζεσε για ξεκουραση απο καποιες εκδρομες οπου ειναι ολοημερες..
8.εχει και αλλα πολλα αυτα για αρχη,οταν πας thai πρεπει να δεις και καποια συμαντικα πραματα εκτος αν σε νοιαζει μονο να καθεσε ολη μερα patong Beach και μονο clubakia..
μαθε πρωτα το phuket και ασε τα pattaya και Bangkok για τα επομενα ταξιδια που θα εχεις χρονο..Αποψη μου.
ελεγα να παω phi phi 3-4 μερες και το αραλίκι καλύτερα εκεί. οποτε το 1 θα το τιμλησω σιγουρα. 2-6 μερικά θα τα κάνω σίγουρα ανάλογα με το με τι όρεξη θα έχω ξυπνήσει. θέλω παραλία και μπάνιο σε θάλασσα οπότε απέκλεισα εντελώς την πατάγια.
Bangkok ίσως θα μπορούσα την πρώτη μέρα η την τελευταια να το επισκευτώ για να δω και μερικά τουριστικά αξιοθέατα.
zironvenom
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 484
- Πόντοι
- 6.045
Μπες στο άλλο θρεντ , εκεί θα βρεις τα πάντα ειδικά για πουκετ απο τον φίλο Lyst ...
το έχω διαβάσει το άλλο θρέντ και ο φίλος Lyst μου είπε την άποψη του και μεσω p.m. Πάντως εχω αρχίσει να βγάζω κάποιο συμπέρασμα
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
Εαν εχεις money πολλα πανε και phuket Fantasea..αξιζει και ειναι γυρω στα 2000 μπατ περιπου(50 ευρω)ελεγα να παω phi phi 3-4 μερες και το αραλίκι καλύτερα εκεί. οποτε το 1 θα το τιμλησω σιγουρα. 2-6 μερικά θα τα κάνω σίγουρα ανάλογα με το με τι όρεξη θα έχω ξυπνήσει. θέλω παραλία και μπάνιο σε θάλασσα οπότε απέκλεισα εντελώς την πατάγια.
Bangkok ίσως θα μπορούσα την πρώτη μέρα η την τελευταια να το επισκευτώ για να δω και μερικά τουριστικά αξιοθέατα.
Φετος θα ξαναπαω fantasea..και james bond σιγουρα, εχεις 13 νυχτες δεν θα το μετανιωσεις..
οσο εαν οδηγας μηχανακι και γυρισεις ολο το νησι για μενα ειναι αλλη αισθηση ελευθεριας..
πιστευω μην πας phi phi τοσες μερες..εκτος αν δεν σε ενδιαφερει το SEX TRIP τοσο η αν σαρεσει να την βγαλεις με κανα μωρο νομο εκει.
να καθοσουν καμια 20 μερες ας πηγαινες
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
και καλα θα κανεις.Τεραστια μαλακια να πας τοσα μιλια μονο και μονο για να γαμησεις.Η ταυλανδη εχει απιστευτες ομορφιες.Θα σε μαγεψει.ελεγα να παω phi phi 3-4 μερες και το αραλίκι καλύτερα εκεί. οποτε το 1 θα το τιμλησω σιγουρα. 2-6 μερικά θα τα κάνω σίγουρα ανάλογα με το με τι όρεξη θα έχω ξυπνήσει. θέλω παραλία και μπάνιο σε θάλασσα οπότε απέκλεισα εντελώς την πατάγια.
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
ναι φιλε master εχεις δικιο αλλα με 13 μερες διαμονης μπορεις να χρισημοποιησεις σαν βαση την patong beach σαν προταρης εκει..
Σε 13 μερες Patong,Phi Phi 4 μερες και bkk που λεει ο φιλος μας για μενα δεν ειναι και οτι καλυτερο..
τωρα εαν πηγαινει ο καθενας και δεν του αρεσουν οι εκδρομες και οι δραστηριοτητες και γενικα ναοι και πολλα αλλα που εχει η ταυλανδη εχει τον χρονο ανετο..
εγω φετος που θα κατσω 9 μερες patong και οι υπολοιπες 16 pattaya και bangkok θα ξαναπαω ξανα κ ξανα στα ιδια μερη του phuket που πηγα αν και δεν ειΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ καλα οικονομικα γιαυτο το ταξιδι,απλα phuket προτιμω εκδρομες απτο πηδημα,pattaya θα ξεφαντωσω περισσοτερο...
Σε 13 μερες Patong,Phi Phi 4 μερες και bkk που λεει ο φιλος μας για μενα δεν ειναι και οτι καλυτερο..
τωρα εαν πηγαινει ο καθενας και δεν του αρεσουν οι εκδρομες και οι δραστηριοτητες και γενικα ναοι και πολλα αλλα που εχει η ταυλανδη εχει τον χρονο ανετο..
εγω φετος που θα κατσω 9 μερες patong και οι υπολοιπες 16 pattaya και bangkok θα ξαναπαω ξανα κ ξανα στα ιδια μερη του phuket που πηγα αν και δεν ειΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ καλα οικονομικα γιαυτο το ταξιδι,απλα phuket προτιμω εκδρομες απτο πηδημα,pattaya θα ξεφαντωσω περισσοτερο...
Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 435
- Πόντοι
- 36
και παρολο που πηγα στα ιδια και τα ιδια παλι οι μερες δεν μου φτανουν..
Επισκέπτης
Το Phuket ασχετα απο την γαμησοκατασταση που λιγο-πολυ ολους μας ενδιαφερει,πιστευω οτι ειναι απο τα ομορφοτερα και τα πλεον κοσμοπολιτικα μερη στον κοσμο,ειδικα την περιοδο απο Δεκεμβρη εως Απριλη!!
Τωρα θελω να κανω μια παρακληση στον φιλο LYST να μην ασχολειται με μαλακες,και να μου-μας κανει τη χαρη να μεταφερει το θρεντ με τις χρηστικες πληροφοριες εδω!!!Δεν υπαρχει κανενας λογος επειδη καποιοι ξυνιζονται καποιοι αλλοι που θελουν να ενημερωθουν να ταλαιπωρουνται ψαχνοντας ολο το forum!!
Τωρα θελω να κανω μια παρακληση στον φιλο LYST να μην ασχολειται με μαλακες,και να μου-μας κανει τη χαρη να μεταφερει το θρεντ με τις χρηστικες πληροφοριες εδω!!!Δεν υπαρχει κανενας λογος επειδη καποιοι ξυνιζονται καποιοι αλλοι που θελουν να ενημερωθουν να ταλαιπωρουνται ψαχνοντας ολο το forum!!
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Πολυ φυσιολατρεια εχει πεσει τωρα τελευταια στο φορουμ...
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Aγαπητέ φίλε Lusiano ξέεις πόσο εκτιμώ την γνώμη σου και την εμπειρία σου αλλά ο μόνος λόγος που έγραψα στο δίπλα θρεντ είναι ότι κατά την γνώμη μου κάπου πρέπει να είναι μαζεμένες όλες οι βασικές πληροφορίες για κάποιον που θέλει να πάει ταξίδι για πρώτη φορά στην Ταϊλάνδη.Μέσα σε 2500 σελίδες που έχει φτάσει το sex trip είναι αδύνατο να βρει κάποιος κάτι πέρα από αποσπασματικές πληροφορίες.Τα περισσότερα παιδιά εδώ μέσα πέρα από την κουβεντούλα, τις ιστορίες και το ποστάρισμα των εμπειριών τους από τα ταξίδια τους έχουν δώσει και απίστευτες πληροφορίες οι οποίες φυσικά και έχουν χαθεί εκτός αν κάποιος έχει τον άπλετο χρόνο να καθήσει να διαβάσει τα πάντα από την αρχή. Για παράδειγμα που ακριβώς μπορεί να βρει κάποιος τον αδηγό προς ναυτιλομένους που είχε φτιάξει πριν χρόνια ο φίλος vonmakoulis,σε ποιές σελίδες μπορεί να διαβάσει κάποιος τις απίστευτες πληροφορίες που έχει δώσει ο πιπινομανιακ; Που μπορεί να βρει κάποιος τις δεκάδες προτάσεις που έχουν υπάρξει κατά καιρούς από όλους για ξενοδοχεία στην Παττάγια;Τωρα θελω να κανω μια παρακληση στον φιλο LYST να μην ασχολειται με μαλακες,και να μου-μας κανει τη χαρη να μεταφερει το θρεντ με τις χρηστικες πληροφοριες εδω!!!Δεν υπαρχει κανενας λογος επειδη καποιοι ξυνιζονται καποιοι αλλοι που θελουν να ενημερωθουν να ταλαιπωρουνται ψαχνοντας ολο το forum!!
Επειδή εξακολουθώ να πιστεύω ότι η πληροφορία και μόνο είναι λεφτά στην τσέπη που μπορούμε να γλυτώσουμε καλό θα είναι όποιος έχει να προτείνει ένα καλό ξενοδοχείο, ένα καλό μέρος για ψώνια, ένα κωλόμπαρο που του άρεσε να κάνει τον κόπο να το γράψει και εκεί.Και φυσικά καλό θα είναι όλα τα ανούσια μπράβο,ευχαριστώ, μου άρεσε, δεν μου άρεσε να μην γράφονται εκεί για να παραμένει το θρεντ χρηστικό γιατί αλλιώς ο κόπος όσων έχουμε γράψει εκεί έχει πάει χαμένος. Επίσης όσα παιδιά έχουν γράψει κατά καιρούς σημαντικές χρηστικές πληροφορίες στο sex trip, επαναλαμβάνω χρηστικές πληροφορίες και μόνο, καλό θα είναι να τις μεταφέρουν και εκεί. Τότε και μόνο θα έχουμε φτιάξει ένα αρκετά καλό οδηγό τόσο για την Ταϊλάνδη όσο και για το αγαπημένο μας σπορ που θα μπορεί να διαβαστεί από οποινδήποτε ενδιαφερόμενο.
Επισκέπτης
Τότε και μόνο θα έχουμε φτιάξει ένα αρκετά καλό οδηγό τόσο για την Ταϊλάνδη όσο και για το αγαπημένο μας σπορ που θα μπορεί να διαβαστεί από οποινδήποτε ενδιαφερόμενο.
Η σκεψη σου ειναι πολυ ευστοχη!!!και ετσι ειναι πραγματι..Αλλα ισως,λεω ισως αρχισουμε και χανομαστε σε διαφορα θρεντ,και βεβαια το μεγαλο ερωτημα ειναι θα τα μεταφερουν ολοι και ολα εκει???
Η σκεψη σου ειναι πολυ ευστοχη!!!και ετσι ειναι πραγματι..Αλλα ισως,λεω ισως αρχισουμε και χανομαστε σε διαφορα θρεντ,και βεβαια το μεγαλο ερωτημα ειναι θα τα μεταφερουν ολοι και ολα εκει???