Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
αλλα ειναι και στην γυναικα αν τις αρεσει η οχι,εξαρταται σε τι φρουτο θα πεσεις..

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
αλλα ειναι και στην γυναικα αν τις αρεσει η οχι,εξαρταται σε τι φρουτο θα πεσεις..

Βασικά ούτε εγώ τρελαίνομαι για κώλο, αλλά το κωλαράκι της Meena με κόλαζε... Και απλά μου έκανε εντύπωση η ατάκα της και γι αυτό ρώτησα αν ισχύει γενικά για τις ταυλανδέζες ή απλά έτσι το έλεγε...

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
εχει και κατι κολαρακια απο ladyboyzzz ακομη και παπα κολαζουν :kissass2:

Tekillas Boom Boom

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2012
Like
437
Πόντοι
36
αχ αυτα τα coyotakia... πια θα διαλεγατε?το νουμερο 1,2,3 η 4?

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρες παίδες :rockon:
Μια και η δουλειά έπεσε θα ρίξω δυό αράδες, από τις τελευταίες μου βασικά
Θα συμφωνίσω με τον Κώστα (που έγραψες κάτι θετικό μετά από καιρό) ότι η Ταιλάνδη θέλει ελευθερία κινήσεων.
Σκέψου λέει να περνάς καλά στο τάδε μέρος, να γνωρίσεις ένα καλό μωρό ή μία καλή παρέα και θα πρέπει να φύγεις
σε άλλο μέρος επειδή έκλεισες εισιτήρια, ξενοδοχεία κλπ.Οσες φορές το έκανα το μετάνιωσα. :headbang:
Φον η ρίμα το έκανε (φυσιολατρεία-πιπινολατρεία) λες και δεν έχω δει μετά από 15 ταξίδια τι γυναίκες συναντάει ο καθένας μας.
Κάτι άλλο ακόμη αγνοώ πλήρως τα μέλη που δεν έχουν προσφέρει τίποτα ή φτειάξαν ID ή κλώνο για μανουριά.
Δυστυχώς το νήμα thai sex trip κατάντησε όπως τα άλλα στο μπουρδέλλα (του στυλ "σας καυλώνει ο κώλος της γειτόνισας;",
επόμενο είναι όλα τα καλά έχουν ένα τέλος.
Δεν είναι τυχαίο η αποχή τόσων αξιόλογων μελών με τεράστια προσφορά.
Κάτι πάει να γίνει με το "χρηστικές πληροφορίες", δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να προσφέρω εκεί πολλά γιατί είμαι σπάταλος και χορηγός I-pad, I phone etc... :grin:
Ενα άλλο που είχα ανοίξει(...ωχ θα ανοίξεις και συ άλλο θρεντ :cheesy:) για να βάζουμε περιγραφές και ανταποκρίσεις δυστυχώς
το απέσυρα γιατί μου την πέσαν κλώνοι και βρίζανε.
Μακάρι να είχαμε ένα ξεχωριστό φόρουμ για τη Ταιλάνδη με τα ανάλογα θέματα. Ετσι δεν θα χανόντουσαν μέσα σε διόμισι χιλιάδες σελίδες τόσες φωτογραφίες,τόσες πληροφορίες, περιγραφές αλλά και ξεκαρδιστικά μυθιστορήματα!
Θα ξεκινούσα ένα τέτοιο φόρουμ αλλά θέλει χρόνο, μεράκι και όχι τέτοια κρίση.Κρίση που κάνει τα ταξίδια όνειρο μακρινό.

Σχετικά με το κλικ στη "παράθεση" είναι περιττό μου φαίνεται,όχι για την απάντηση αλλά για το copy paste του προηγούμενου ποστ.
Γεμίζουν οι σελιδες τζάμπα...δε χρειάζεται και μεγάλο IQ για να καταλάβει κανείς  ποιον αφορά μία απάντηση...anyway είμαι και δύσκολος  :idiot:
Και πάλι φίλοι-Εστέ αισιόδοξοι  :rockon:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
αφου ρε παιδια βλεπετε οτι δεν ειναι η ταυλανδη για ολους , δεν ηθελα να το πω αλλα...
τι ελευθερια και περιπετεια και περιπλανηση...οσες φορεςελεγα σε γνωστους και φιλους οτι μπαινω σε ενα αεροπλανο και φευγω χωρις να ασχοληθω με το ποσο ποσες που μερες τοσα εδω τοσα εκει μονο να γαμαω η μονο να πινω και να τρωω μου ελεγαν τρελος εισαι που πας??? στο αεροπλανο 9 ωρες??? και δεν παω σε ενα ελληνικο κολονησι η ''σαν τη χαλκιδικη δεν εχει''
αφου οι ελληνες ειναι για ''καλουπακια''
και ειρωνευομαστε του ξενους χαχαχα

kreatosoupa

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
αφου ρε παιδια βλεπετε οτι δεν ειναι η ταυλανδη για ολους , δεν ηθελα να το πω αλλα...
τι ελευθερια και περιπετεια και περιπλανηση...οσες φορεςελεγα σε γνωστους και φιλους οτι μπαινω σε ενα αεροπλανο και φευγω χωρις να ασχοληθω με το ποσο ποσες που μερες τοσα εδω τοσα εκει μονο να γαμαω η μονο να πινω και να τρωω μου ελεγαν τρελος εισαι που πας??? στο αεροπλανο 9 ωρες??? και δεν παω σε ενα ελληνικο κολονησι η ''σαν τη χαλκιδικη δεν εχει''
αφου οι ελληνες ειναι για ''καλουπακια''
και ειρωνευομαστε του ξενους χαχαχα

Κι εμενα κατι τετοια μου λεγανε μολις μαθανε περσι οτι θα κατεβαινα κατω για ενα μηνα (δεν ελεγα βεβαια σε ολους οτι το σχεδιο ειναι το τριπτυχο φαι/ποτο/γαμησι  :2funny: :2funny: ) Αν το καταφερω και φετος να το επαναλαβω θα εχουν πολυ γελιο οι αντιδρασεις τους.

Οσο για το θεμα του κωλου, ειναι που θα πεσεις. Αμα εισαι μερικες μερες με καποια την καταφερνεις με λιγο μιλητο, σε αλλες περιπτωσεις στο λενε και μονες τους (βλεπε Devil's Den  :fuck1: ) Στην αντρικη ντισνευλαντ ολα ειναι δυνατα...

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Pag, ελπίζω η αναφορά σου για τον κώλο της γειτόνισσας να μην αφορά εμένα  :think:

Thx kreatosoupa.

Όντως οι Έλληνες είμαστε για καλουπάκια γενικά, αλλά υπάρχουν και αυτοί που είμαστε (βάζω και εμένα μέσα αν και ίσως είναι λάθος αυτό) λιγάκι ψαγμένοι - και χωρίς να μας ενδιαφέρει η άποψη του κάθε κολλημένου που έχει γνώμη για τα πάντα χωρίς να έχει ιδέα για τι μιλάει. Η ζωή είναι ταξίδι. Στο χέρι μας είναι αν το απολαύσουμε ή θα μιζεριάσουμε...  
Και ένα copy paste από το αδελφάκι thread αλλά κολλάει στην συζήτηση.

Εσύ που διαβάζεις αυτό το ποστ και πας πρώτη φορά στην χώρα των ελεύθερων και του γέλιου, να έχεις στα υπόψη ότι η Ταϊλάνδη είναι κόλλημα. Θα σου αλλάξει την ζωή για πάντα. Η Ταϊλάνδη είναι η μαγεία του ηλιοβασιλέματος, το όνειρο μιας θερινής νύχτας, η ηδονή στα λαγόνια σου, η προσμονή της επιστροφής εκεί,  το γέλιο στην άκρη των χειλιών σου, το δάκρυ των ματιών σου. Έχοντας αυτά στην άκρη του μυαλού σου και εγώ ήσυχη την συνείδηση μου ότι σε προειδοποίησα, αν είσαι έτοιμος γι αυτό το ταξίδι συνέχισε να διαβάζεις.

dimitlakis

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
1
ειμαι βκκ απο δεκεμβρη μεχρι μαρτη λογο γυναικας, οποιος θελη προσβαση σε αγορες για ψωνια,η μετακινισεις με παπακι σε διαφορα μερη στη βκκ,μπορει να εποικινονιση μαζι μου.πμ

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
μακαρι να εισαι χαρντ ψαγμενος και να το λες γιατι ειναι προτερημα
το μονο που μενει ειναι οι εικονες και οι αναμνησεις και οι τρελες , αν ξεκινας με το κομπιουτερακι να κοψω απο εδω να παρω απο εκει αστο , το γαμησες πανε πευκοχωρι η το πολυ σκιαθο ( για τους βορειοελλαδειτες)

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
μακαρι να εισαι χαρντ ψαγμενος και να το λες γιατι ειναι προτερημα
το μονο που μενει ειναι οι εικονες και οι αναμνησεις και οι τρελες , αν ξεκινας με το κομπιουτερακι να κοψω απο εδω να παρω απο εκει αστο , το γαμησες πανε πευκοχωρι η το πολυ σκιαθο ( για τους βορειοελλαδειτες)

Συμφωνώ απόλυτα σε όλο το ποστ.......
Αν πάρεις κομπιουτεράκι έχασες το παιχνίδι. Αλλά και το να κάνεις έξοδα που μπορείς να αποφύγεις είναι μαλακία. Και παραδέχομαι μετά λόγου Βούδα και γνώσης, ότι αυτό το νήμα σε συνδυασμό με τις δικές μου εμπειρίες από άλλα μέρη του εξωτερικού με βοήθησε να αποφύγω πολλά μαλακισμένα έξοδα...

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
"Τηλεμαχος Παπαριδης-Ενας ακομα χορηγος..."

Περυσι το καλοκαιρι,ο Τηλεμαχος πηγε για πρωτη φορα στη Ταυλανδη και επισκεφθηκε τη Πατταγια.
Εκει γνωρισε τη Ναμ και ο ερωτας τον χτυπησε κεραυνοβολα...Μετα απο 15 "ονειρικες" μερες και νυχτες που περασε μαζι της,λογω επαγγελματικων υποχρεωσεων αναγκαστηκε να γυρισει πισω...Οι διαφορες επιχειρησεις αλλωστε που εχει εδω στην Ελλαδα,δε μπορουν να λειτουργησουν μονες τους...
Απο τοτε επικοινωνει καθημερινα μαζι της μεσω skype και προετοιμαζει το επομενο του ταξιδι για το Πασχα...Μαλιστα για να τη βοηθησει οικονομικα,της στελνει εμβασμα καθε μηνα 500 ευρω...(Ποσο βεβαια μηδαμινο,μπροστα στα εκατομμυρια ευρω της προσωπικης του περιουσιας..)
Για αυτη του τη συμπεριφορα,ο Τηλεμαχος εχει γινει στοχος πολλων ανθρωπιστικων οργανωσεων εδω στην Ελλαδα,γιατι "εδω δεν εχουμε να φαμε κι αυτος στελνει χορηγιες στα βρωμο-τσουλα της Ταυλανδης"...

ΚΛΙΝΙΚΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:

Ειναι δεδομενο πως για να οδηγηθει σε αυτου του ειδους τις ενεργειες ο Τηλεμαχος Παπαριδης,
α)Δεν ειχε γνωρισει ποτε αλλη γυναικα,
β)Δεν ειχε νοιωσει ξανα τον ερωτα και την αγαπη,τη στοργη και τη τρυφεροτητα,
γ)Οταν ηταν μικρος ο πατερας του το σαπιζε στο ξυλο για να μαθει τη προπαιδεια,
δ)Η μανα του ηταν παραδουλευτρα και ενιοτε εκδιδοταν για να συμπληρωνει το οικογενειακο εισοδημα,
ε)Ο τριτοδευτερος ξαδερφος του μπατζανακη του ηταν "junkie" και σνιφαρε "τζινα" (βενζινα).

Dr. Pipinomaniac (BS,MPA,Ph.D)
Ψυχολογος-Πρωκτολογος

Υ.Γ:Και για να μιλησουμε λιγο σοβαρα...Ρε ΤΙ σας νοιαζει αν ορισμενοι γουσταρουν να στελνουν "χορηγιες"?Απο τη τσεπη σας τα κλεβουν? :2funny:
ΟΚ...Τους εχουν πιασει κοροιδα τα Ταυλανδεζακια...ΕΣΑΣ ΤΙ ΣΑΣ ΚΟΦΤΕΙ?? :headbang:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
"Τηλεμαχος Παπαριδης-Ενας ακομα χορηγος..."

:think:  Από που ξέρεις τον πρώτο μου ξάδερφο?  :think:

:grin:   :2funny:

Χωρίς πλάκα πάντως, θα γούσταρα να βρισκόμουνα με πολλά άτομα από αυτό εδώ το νήμα, είτε εδώ είτε στην πατρίδα της ψυχής μας...

:offtopic:
Μήπως ξέρετε πόσο περίπου πάει ο μισθός για ένα λέκτορα? Ψάχνω για δουλειά σε κάποιο uni της Ταϊλάνδης αλλά σε πολλά από αυτά ζητάνε τι μισθό αναμένω... ;
Έχω BA, MA και το καλοκαίρι παίρνω το PhD..
Ναι, καλά καταλάβατε.. Ψάχνω για δουλειά στην Ταϊλάνδη.   :grin: :headbang: :headbang:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246

Εγώ αριστερά o ting tong pompoui , η Meena, η "αδερφή" της και τα παιδιά που δουλεύουν στο Thai bar. O τέρμα δεξιά μαζί με την Meena με κουβάλαγε όταν έγινα λιώμα...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

Εγώ αριστερά o ding tong pompoui , η Meena, η "αδερφή" της και τα παιδιά που δουλεύουν στο Thai bar. O τέρμα δεξιά μαζί με την Meena με κουβάλαγε όταν έγινα λιώμα...
Hard του χρονου σε θελω να πας πιπινι.καλη η Μινα.

vaggelanos

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2011
Like
11
Πόντοι
0
και μια περσινη απο Teazers Coyote bar στην walking street Pattaya..
Δουλευει εκει 2000 μπατ 3-4 ωρες περιπου..Συμπαθητικη,γλυκεια αλλα δεν ελεγε και πολλα στο κρεβατι...
Ο ΚΑΠΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΡΕ ΜΟΥΝΙ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom