Tekillas Boom Boom
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2012
- Like
- 437
- Πόντοι
- 36
αλλα ειναι και στην γυναικα αν τις αρεσει η οχι,εξαρταται σε τι φρουτο θα πεσεις..
αλλα ειναι και στην γυναικα αν τις αρεσει η οχι,εξαρταται σε τι φρουτο θα πεσεις..
αφου ρε παιδια βλεπετε οτι δεν ειναι η ταυλανδη για ολους , δεν ηθελα να το πω αλλα...
τι ελευθερια και περιπετεια και περιπλανηση...οσες φορεςελεγα σε γνωστους και φιλους οτι μπαινω σε ενα αεροπλανο και φευγω χωρις να ασχοληθω με το ποσο ποσες που μερες τοσα εδω τοσα εκει μονο να γαμαω η μονο να πινω και να τρωω μου ελεγαν τρελος εισαι που πας??? στο αεροπλανο 9 ωρες??? και δεν παω σε ενα ελληνικο κολονησι η ''σαν τη χαλκιδικη δεν εχει''
αφου οι ελληνες ειναι για ''καλουπακια''
και ειρωνευομαστε του ξενους χαχαχα
μακαρι να εισαι χαρντ ψαγμενος και να το λες γιατι ειναι προτερημα
το μονο που μενει ειναι οι εικονες και οι αναμνησεις και οι τρελες , αν ξεκινας με το κομπιουτερακι να κοψω απο εδω να παρω απο εκει αστο , το γαμησες πανε πευκοχωρι η το πολυ σκιαθο ( για τους βορειοελλαδειτες)
"Τηλεμαχος Παπαριδης-Ενας ακομα χορηγος..."
Hard του χρονου σε θελω να πας πιπινι.καλη η Μινα.
Οχι ρε εννοω να χασεις κανα κιλο.Μαζι ειμαστε στην ηλικια.23 είναι η Meena. Σε σχέση με μένα που είμαι 38 είναι πιπίνι!!!!
Ο ΚΑΠΝΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟς ΡΕ ΜΟΥΝΙ?και μια περσινη απο Teazers Coyote bar στην walking street Pattaya..
Δουλευει εκει 2000 μπατ 3-4 ωρες περιπου..Συμπαθητικη,γλυκεια αλλα δεν ελεγε και πολλα στο κρεβατι...
Οχι ρε εννοω να χασεις κανα κιλο.Μαζι ειμαστε στην ηλικια.