You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
ολη η Ασια και η Μεση Ανατολη το εχει αυτο... Για να δειξουν/τονισουν τη φιλια θα αναφερθουν σε φιλους με το "αδερφος/αδερφη"
Πράγματι , πέρισι που έκανα δουλειά με Λύβιους , 3 λέξεις έλεγαν : My Brother , Same same , fuck Καντάφι ....!!!!
Love you sort time
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2012
- Like
- 1.156
- Πόντοι
- 216
Nαι με πέντε ταλαρα την οκά.Βρισκεις και φθηνότερα αλλά παίζει να σου βγει και μούφαΛέγεται ότι εκεί μπορείς και να την αγοράσεις την πουτάνα.
Πηγαίνεις Μάιο κάτω... ή δεν πας.... πηγαίνεις.... ή δεν πας... είναι και η προσφορά της EMIRATES... πηγαίνεις ή δεν πας...
Ρε LYST κάτι λέγαμε προχθές σε πμ. Δεν μπορώ να αποφασίσω.
Και βασικά ο μόνος λόγος είναι πως μας έχουν μεταδώσει μια ψυχολογία, κατά την οποία "ρε συ, εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, εσύ θα πας να φας τα λεφτά σου στις πάσης φύσεως απολάυσεις; Δώσε τα σε κανέναν που τα έχει ανάγκη".
Κ σένα ρε TEKILA , που θα πας τώρα στα κοντά, δε σε ζορίζει λίγο το γεγονός ; (να μου πεις εδώ έχεις τα εισητήρια, αυτό θα σκέφτεσαι τώρα...)
Σπρώχτε λίγο τον Shadow01 ρε παιδιά, αντί να φτιάχνομαι που έχω την ευκαιρία να κατέβω, νιώθω ένα ψυχοπλάκωμα από τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο...
Από την άλλη... ο ΣΑΜΑΡΑΣ ο βολεϋμπολίστας..42 ετών ..ανεύρυσμα..χαιρέτισε.. το άλλο το πιτσιρίκι του Άρη... 17 ετών... ανεύρυσμα... χαιρέτισε... Life's small enough.. :S
Συγχωράτε για την λογοδιάρροια, αλλά σαν να έχω μπλοκάρει, μια - δυο μέρες πριν κλείσω το εισητήριο..
Και βασικά ο μόνος λόγος είναι πως μας έχουν μεταδώσει μια ψυχολογία, κατά την οποία "ρε συ, εδώ ο κόσμος δεν έχει να φάει, εσύ θα πας να φας τα λεφτά σου στις πάσης φύσεως απολάυσεις; Δώσε τα σε κανέναν που τα έχει ανάγκη".
Κ σένα ρε TEKILA , που θα πας τώρα στα κοντά, δε σε ζορίζει λίγο το γεγονός ; (να μου πεις εδώ έχεις τα εισητήρια, αυτό θα σκέφτεσαι τώρα...)
Σπρώχτε λίγο τον Shadow01 ρε παιδιά, αντί να φτιάχνομαι που έχω την ευκαιρία να κατέβω, νιώθω ένα ψυχοπλάκωμα από τον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο...
Από την άλλη... ο ΣΑΜΑΡΑΣ ο βολεϋμπολίστας..42 ετών ..ανεύρυσμα..χαιρέτισε.. το άλλο το πιτσιρίκι του Άρη... 17 ετών... ανεύρυσμα... χαιρέτισε... Life's small enough.. :S
Συγχωράτε για την λογοδιάρροια, αλλά σαν να έχω μπλοκάρει, μια - δυο μέρες πριν κλείσω το εισητήριο..
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Πηγαίνεις Μάιο κάτω... ή δεν πας.... πηγαίνεις.... ή δεν πας... είναι και η προσφορά της EMIRATES... πηγαίνεις ή δεν πας...
Ρε ξεκόλλα και πήγαινε. Μία ζωή την έχουμε, ας γίνεται ταξίδι όποτε μπορούμε... Δεν ξέρεις τι μας βρίσκει αύριο. Αν πάλι κολλάς και θέλεις να βοηθήσεις κάποιον, να σου στείλω με πμ λογαριασμό τράπεζας να πάω εγώ . Το έχω ανάγκη....
04fantomas05
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 16
φιλε αν δεν κανεις πλακα σε τι ειδικοτητες ειναι τα πτυχεια σου? σε κανονικο σχολειο η ινστιτουτο ενδιαφερεσαι?Μήπως ξέρετε πόσο περίπου πάει ο μισθός για ένα λέκτορα? Ψάχνω για δουλειά σε κάποιο uni της Ταϊλάνδης αλλά σε πολλά από αυτά ζητάνε τι μισθό αναμένω... ;
Έχω BA, MA και το καλοκαίρι παίρνω το PhD..
Ναι, καλά καταλάβατε.. Ψάχνω για δουλειά στην Ταϊλάνδη.
καλημερα στο θρεντ και σε ολους τους φιλους
kreatosoupa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κοιτα, τα λεφτα τα βγαλαμε με τον κοπο μας, οτι θελουμε τα κανουμε. Χεσε τον περιγυρο. Δηλ. αμα με χτυπησει μια νταλικα ας πουμε και με κανει αλοιφη, τι θα τα κανω τα λεφτα?
Περσι κατεβηκα ολο τον Μαιο, ολα καλα. Ουτε χαμος στο ισωμα αλλα ουτε και ερημια. Τι προσφορα παιζει με την Emirates?
Και μια ερώτηση ακόμη:
1)
2)
Αν τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και αν είναι αξιόπιστα, διότι από άλλο site έκλεινα εισητήρια, που όμως μάλλον "ξέμεινε" από την προσφορά, την ημ/νια που επιθυμώ.
1)
2)
Αν τα έχει χρησιμοποιήσει κάποιος και αν είναι αξιόπιστα, διότι από άλλο site έκλεινα εισητήρια, που όμως μάλλον "ξέμεινε" από την προσφορά, την ημ/νια που επιθυμώ.
να κοιτας την ουγια...εχει και μαιμουδεςΛέγεται ότι εκεί μπορείς και να την αγοράσεις την πουτάνα.
αυτο δεν βλεπεις...οτι η ζωη ειναι μικρη και πουτανα?Πηγαίνεις Μάιο κάτω... ή δεν πας.... πηγαίνεις.... ή δεν πας... είναι και η προσφορά της EMIRATES... πηγαίνεις ή δεν πας...
καντο γιατι δεν ξερουμε τι μας ξημερωνει
kreatosoupa
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Σε κάποιες ημ/νίες του Μαίου , ATH - BKK , μέσω Ντουμπάι φυσικά, 560 ευρώ. ΑΝ θυμάμαι καλά, το προανέφερε και κάποιος άλλος φίλος πριν μέρες.
Ναι, μπηκα πριν λιγο και το ειδα. Αν σκεφτεις οτι ειναι και Πασχα μεσα ειναι πολυ καλη τιμη. Αν δεν το ειχες αναφερει δεν θα το ειχα παρει χαμπαρι...
geo70
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2007
- Like
- 58
- Πόντοι
- 16
Και μια ερώτηση ακόμη:
1)
2)
το travelplanet24 είναι εγύηση ! απ`αυτούς αγοράζω πάντα ! Βέβαια μέχρι να τελειώσεις τη κράτηση θα σου προτείνει και κατι μικροποσά για εγγύηση αποσκευών κλπ , εγώ ποτέ δεν τα βάζω αυτά και πληρώνω μόνο το εισιτήριο ...τσέκαρε και viva.gr επειδή αυτοί θέλουν να διαφημίσουν την εγγύηση χαμηλώτερης τιμής που έχουν , δίνουν το εισιτήριο 5-10 ευρώ φτηνότερα και είναι 100% αξιόπιστοι !
Για το pamediakopes δεν έχω γνώμη , δεν μου αρέσει και το interface τους οπότε δεν το χρησιμοποιώ ...
Για τη συγκεκριμένη προσφορά κλείσε κατ`ευθείαν απο το site της emirates ...
captain yiann
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Μαγκες-συναγωνιστες-και συνταξιδιωτες
Μπραβο και παλι μπραβο για την τρομερη δουλεια.Βρησκεις πολλες
χρησιμες πληροφοριες που δεν τις βρησκεις ουτε σε φορουμ που
ειναι καθαρα ταξιδιωτικα και δεν εχουν σχεση με το sex.Γνωμη μου
οτι το θρεντ πρεπει να υπαρχη τυπομενο και να μοιραζετε μαζι με
την καρτα επιβιβασης απο τις αεροπορικες εταιρειες.Ετσι και η
ωρα θα περναει ευχαριστα και ενημερως θα φτανεις στη BKK.
Ψηθηκα και εγω μετα απο 29 περιπου χρονια να επισκεφτω την LOS.
(Σιγουρα θα δω ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγες)
Μπραβο και παλι μπραβο για την τρομερη δουλεια.Βρησκεις πολλες
χρησιμες πληροφοριες που δεν τις βρησκεις ουτε σε φορουμ που
ειναι καθαρα ταξιδιωτικα και δεν εχουν σχεση με το sex.Γνωμη μου
οτι το θρεντ πρεπει να υπαρχη τυπομενο και να μοιραζετε μαζι με
την καρτα επιβιβασης απο τις αεροπορικες εταιρειες.Ετσι και η
ωρα θα περναει ευχαριστα και ενημερως θα φτανεις στη BKK.
Ψηθηκα και εγω μετα απο 29 περιπου χρονια να επισκεφτω την LOS.
(Σιγουρα θα δω ΜΕΓΑΛΕΣ αλλαγες)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
φιλε αν δεν κανεις πλακα σε τι ειδικοτητες ειναι τα πτυχεια σου? σε κανονικο σχολειο η ινστιτουτο ενδιαφερεσαι?
καλημερα στο θρεντ και σε ολους τους φιλους
Δες πμ...
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Και μια ερώτηση ακόμη:
1)
2)
Εγώ χρησιμοποιώ χρόνια το pamediakopes, πάντα ηλεκτρονικά εισιτήρια και ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα..
Και μια ερώτηση ακόμη:
1)
2)
μέσω του πρώτου είχα βγάλει για έναν πιτσιρικά με την κάρτα μου εισιτήρια πλοίου
ταξίδευε κυριακή και παρασκευή δεν είχαν έρθει ακόμη
τους πήρα, τους ρώτησα, με παρέπεμψαν στεγνά στο κούριερ να το λύσω μονος μου το θέμα
το κούριερ είπε ήταν προγραμματισμένη η αποστολή για δευτέρα (!)
ευτυχώς έπεσα σε καλή κυρία και φρόντισε και τα φέρανε σάββατο
οι τύποι από το travelplanet στα αρχίδια τους, μιλήστε με το κούριερ μου λέγανε
α, η τηλεφωνική γραμμή για να τους μιλήσεις είναι με χρέωση, σαν 090 χαχαχα
μαύρο από εμένα