Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
musician θα το εχω υπ οψιν και θα ρωτησω ενα φιλο που παει συχνα και μενει στη Πατονγκ για 3-4 μηνες...Αν μαθω κατι,θα σου πω...
Παντως σκεψου και αυτο που λεει ο master21...Η αληθεια ειναι οτι σε αλλα μερη οπως το Σαμουι ας πουμε υπαρχουν πολυ πιο "προσιτες" τιμες...Με νυχτερινη ζωη ομως σαφεστατα μικροτερη σε μεγεθος και ποιοτητα...

gst007ath

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
576
Πόντοι
311
Αγαπητοι συναγωνιστες,

θα βρισκομαι Bangkok 27 αυγ ως 3 σεπτ και θα θελα να ρωτησω:

1. θα ειναι κανενας απ το site εκει την ιδια περιοδο?

2. οποιος μπορει και θελει να μου προτεινει με pm σεξ-μασατζιδικο,  κανονικο μασατζιδικο , και απο που ψωνιζουμε φτηνα καμια γκομενιτσα.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Σαμουι να πας.εχει πολυ ωραια μπαρακια,καλη νυχτερινη ζωη,πολυ ομορφες παραλιες,και βρισκεις ευκολα διαμερισμα με ολα τα κομφορ.εχει και κουζινα,για να φτιαχνεις παστιτσιο.
Σε ευχαριστώ φίλε ,θα το ψαξω!
Έχω πάει Σαμουι και έμεινα εκεί 12 μέρες . Πολύ όμορφο μέρος για διαμονή και χαλάρωση ..και αρκετά πιο οικονομικό από Λούμετ....Απλα ΔΕΝ ξέρω τι παίζει από κοπέλες εκεί ,γιατί εγώ πήγα ήδη μαζί με κοπέλα από Παταγια ,και έτσι δεν χρειάστηκε να "ψωνίζω" εκεί ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Σε ευχαριστώ φίλε ,θα το ψαξω!
Έχω πάει Σαμουι και έμεινα εκεί 12 μέρες . Πολύβιος όμορφο μέρος για διαμονή και χαλάρωση ...Απλα ΔΕΝ ξέρω τι παίζει από κοπέλες εκεί ,γιατί εγώ πήγα ήδη μαζί με κοπέλα από Παταγια ,και έτσι δεν χρειάστηκε να "ψωνίζω" εκεί ...
Δεν υπαρχει μερος στην Ταυλανδη που δεν θα βρεις κοπελα φιλε μου.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Δεν υπαρχει μερος στην Ταυλανδη που δεν θα βρεις κοπελα φιλε μου.
Και μία προσωπική συμβουλή από μένα ...επειδή διάβασα παραπάνω ότι εκλεισες διαμέρισμα σαμουι ,αν μπορείς ακύρωσε το και κλεισε κάποιο κοντά σε chaweng η lamai beach ....εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι ....εκτός κι έχεις κι εσύ κοπέλα άπο πριν και δεν σε νοιάζει ...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Έχετε δίκιο ότι είμαι σε λάθος thread, αλλά δεν υπάρχει topic Ινδονησίας.
Ναι σωστό είναι να το ανοίξω και να μείνουν εκεί αυτά που γράφω, ΑΛΛΑ το 90% του κόσμου που μπαίνει εδω ξεκινάει με Ταιλάνδη και μετά πετάγεται και κάπου αλλού. Γi αυτό και το έβαλα εδώ.

Σιγκαπούρη (πάλι εκτός θέματος είμαι γαμώτο) για 2-3 μέρες τα 2-3 κλασσικά:
Orchard Tower όπου μπορείς να βρείς πολύ καλά κομμάτια από τις γύρω περιοχές (και Ταιλανδέζες)
και για γρήγορες ξεπέτες Geylang για πουτανάκια της μισής ώρας.
Το θέμα με την Σιγκαπούρη είναι ότι έχει πολλές ανακατεμένες φυλές.
και όπου τα αίματα είναι ανακατεμένα τα αποτελέσματα είναι εκθαμβωτικά.
Γυρίζεις στους δρόμους και παθαίνεις πλάκα.

ΜΕΡΟΣ V και τελευτα
ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙΟ
Το επόμενο πρωί το μικρό μπούκιιινν με αποχαιρετά κατά τις 9 το πρωί και επειδή στις 4 φεύγω κατεβαίνω κι εγώ για πρόγευμα, που αντίθετα με το γεύμα δεν τρώγεται και πηγαίνω να κανονίσω μια μικρή εκδρομή.
Η κοπέλα που δουλεύει στη ρεσεψιόν με κοιτάζει με ένα χαμόγελο που ξεχειλίζει από ευτυχία και μου λέει αν θέλω να κάνω trekking με ποδήλατο στο νότιο τμήμα του νησιού.
Κοιτάζω πίσω μου, δεν βλέπω κανένα, σε μένα θα μίλαγε, της εξηγώ ότι αν ήθελα ΤΕΤΟΙΑ περιπέτεια πήγαινα και στον Έυηνο, τέλος πάντων μπορώ να έχω ένα αμάξι, κι ένα οδηγό για να πεταχτώ 24 χιλιόμετρα πιο κει; Πέφτω 24 (τουλάχιστον) πόντους χαμηλότερα στην εκτίμησή της, αλλά σε δύο λεπτά ένας οδηγός με περιμένει για να πεταχτούμε στο TP24.
Αυτή ήταν μια εκδρομή που λογάριαζα να κάνω την πρώτη μέρα, αλλά η λάθος προβλήτα, η πισίνα, η μπυρίτσα, ο ήλιος... τέλος πάντων αποκλείεται να φύγω χωρίς να δω το TP24!
Είκοσι λεπτά αργότερα και 23 χιλιόμετρα μακρύτερα, στη βάση ενός λόφου, περνάμε την πύλη του TP24. Προκάτ σπίτια βαμμένα σε διάφορα χρώματα, μικρές αυλές, ένας χωμάτινος δρόμος, τίποτα το συνταρακτικό και για να πούμε την μαύρη αλήθεια δεν θα πατούσε άνθρωπος εδώ, αν το χωριουδάκι δεν είχε γύρω στους 500 κατοίκους.
Ή μάλλον αν δεν είχε πεντακόσιους κατοίκους που και οι πεντακόσιοι δεν ήταν όλοι ε, γκχχχχμμμ... γυναίκες!
Γιατί βλέπεις το TP24 είναι το famus κολάδικο του νησιού, φτιαγμένο για τον ανικανοποίητο, τον αναζητητή, τον τύπο που δεν μπαίνει σε καλούπια, με δύο λόγια για όποιον έχει βαρεθεί την πλατεία και ψάχνει λίγη ποικιλία στο μικρό Bintan!
Στο μεταξύ η άφιξη του bul έχει γίνει γνωστή και από όλες τις πόρτες αρχίζουν να βγαίνουν κοπέλες που πολιορκούν το βανάκι του ξενοδοχείου ουρλιάζοντας κολλημένες στα τζάμια προσπαθώντας με κάθε τρόπο να μπουν μέσα, αλλά ο οδηγός, που έχει ξαναδεί το έργο, έχει κλειδώσει τις πόρτες!
Αν αναρωτήθηκες ποτέ σου, πως είναι το να είσαι rock star, ηθοποιός, τηλεοπτικός αστέρας, ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού (αυτό το τελευταίο μη το πάρεις τοις μετρητοίς), 24 χιλιόμετρα από το λιμάνι της Tanjung Pinang θα βρεις την απάντηση.
Πέντε λεπτά αργότερα τα πνεύματα έχουν ηρεμήσει και κατεβαίνουμε με τον οδηγό για μια μπύρα στο μπαράκι του χωριού. Κάποιες από τις κοπέλες των διπλανών σπιτιών κάθονται μαζί μου και με κοιτούν χαμογελώντας πουλώντας με κάθε τρόπο την πραμάτεια τους.
Μάταιη προσπάθεια, γιατί από το απέναντι σπίτι έρχεται καταπάνω μου ένα από κείνα τα χαμόγελα που ξέρεις ότι είναι κλεισμένα στο φάκελο που γράφει το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον.
Κι έτσι με το ένα μάτι καρφωμένο στο ρολόι και το άλλο σε ένα μελαχρινό κορμί με γεμάτα στήθη και υπέροχες καμπύλες που θυμίζουν περισσότερο Λατινική Αμερική και λιγότερο Ασία, έχω το πρώτο και τελευταίο μου short time στο TP24!
Μισή ώρα αργότερα ξαναπερνάμε την πύλη, αφήνουμε το υπέροχο χαμόγελο που με κράταγε στην αγκαλιά της μέχρι την έξοδο.
Λίγο πριν κατέβει με πνίγει στα φιλιά και βάζει τα κλάματα!
Ασία... άντε να καταλάβεις…

Η μουσουλμάνα στον έλεγχο διαβατηρίων της Σιγκαπούρης, τυλιγμένη σε μια μωβ μαντίλα, με κοιτάζει αποδοκιμαστικά ξέροντας για ποιο λόγο ήμουν στο Bintan και της το επιβεβαιώνω με ένα τεράστιο χαμόγελο: bicycle trekking!!

Στην πτήση με προορισμό την Jakarta, η business class της Thai (smooth as silk) και το κόκκινο Cabernet που σερβίρει το Ταϊλανδεζάκι, βοηθάει στο βγάλεις από πάνω σου την μελαγχολία που βάζει κρυφά στη τσέπη σου αυτό το νησί.
Τόση φτώχεια με φόντο το γκρι της αθλιότητας, είναι αδύνατον να την σβήσουν όλα τα υπέροχα χαμόγελα του κόσμου ή να την προσπεράσεις αδιάφορα χωρίς ένα σφίξιμο στην ψυχή σου.
Εκτός κι αν επιλέξεις, γιατί κι αυτό μπορείς να βρεις, την αχ-τι-ωραία-που-είναι-εδώ-Αντωνάκη-μου virtual reality των resort με τη μεγάλη πισίνα, τους μεγάλους φοίνικες και τον μεγάλο ψηλό φράκτη που περιορίζει την ορατότητα στα 20 μέτρα.
ΤΕΛΟΣ

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.886
Πόντοι
19.795
Μπραβο ρε φιλε Σουανταμ, αυτο ηταν περιγραφη και μαλλιστα στο σωστο θρεντ. Και οτι αλλο εχεις βαλτο εδω, τετοια κειμενα εχουν κανει αυτο το θρεντ να εχει παει στις 2100 σελιδες.

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0

SUADAM,

ΜΠΡΑΒΟ, πολυ καλο το οδοιπορικο σου,θυμιζει παλιες καλες εποχες ??????
Γραψε ομως και καμμια τιμη για να μπορη καποιος απο το thread να κανη συγκρισεις ??????????????

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μπραβο ρε φιλε Σουανταμ, αυτο ηταν περιγραφη και μαλλιστα στο σωστο θρεντ. Και οτι αλλο εχεις βαλτο εδω, τετοια κειμενα εχουν κανει αυτο το θρεντ να εχει παει στις 2100 σελιδες.

Συμφωνω απολυτα.......

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σύντροφε πολύ καλό. Άξιος.
ΜΗΝ βάλεις τιμές εφόσον είναι κάτι που έγινε πριν από αρκετά χρόνια από ότι κατάλαβα, όπότε μπορούν να δημιουργηθούν παραννοήσεις.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τα σέβη μου σύντροφε, ρίξε κι άλλα κι ας είναι απ' τα παλιά, έτσι κι έτσι δε θα υπάρξουν νεότερα παρα μόνο αναδημοσιεύσεις.
Όνειρα ξαναζεσταμένα και αναμνήσεις ντουλαπιού.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
710
Πόντοι
4.255
Guru της ΝΑ Ασιας,Suadam.........Respect....

παρα πολυ ωραιο κειμενο

Ασ'τα ομως αυτα και ετοιμασε την "Αποστολη".....Θα εισαι ο "Επικεφαλης" και την "καταδρομη" που θα γινει!!!!! :-* :-* :-* :-*

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πανω κατω ιδιες τιμες με Ταυλανδη θα ειναι δεν θα εχει μεγαλη διαφορα.οταν θα παω θα σας ενημερωσω  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Και μία προσωπική συμβουλή από μένα ...επειδή διάβασα παραπάνω ότι εκλεισες διαμέρισμα σαμουι ,αν μπορείς ακύρωσε το και κλεισε κάποιο κοντά σε chaweng η lamai beach ....εκεί παίζεται όλο το παιχνίδι ....εκτός κι έχεις κι εσύ κοπέλα άπο πριν και δεν σε νοιάζει ...
Εκτος απο αυτη που εχω στο πουκετ απο περυσι,και θα ερθει κανα δεκαημερο,εχω βρει καμια 40αρια που παρακαλανε για ενα πενθημερο δωρεαν στο σαμουι...ετσι και αλλιως ομως θα νοικιασουμε σκουτερακι,δεν ειναι ακριβο,3000 τον μηνα.και θα εχουμε εξορμησεις στα μπαρ,αλλα για διασκεδαση και μονο.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Respect στο φίλο Suadam για την περιγραφή του...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

Τιμές φυσικά και δεν θυμάμαι, αλλά ακόμα και σήμερα, νομίζω ότι θα είναι στα 2/3 ή πιο κάτω ακόμα από Ταιλάνδη.
Φυσικά Σιγκαπούρη είναι πολύ ακριβότερα.

Αν κάποιος θέλει να πάει προς τα εκεί να ξέρει ότι το Batam είναι καλύτερη επιλογή.
Περισσότερες και καλύτερες γκόμενες, ξενοδοχεία, τουρίστες.

Πάντως φέτος μπορεί να κάνω μια Τζακάρτα, όπου έχω δύο πολύ καλούς φίλους έστω κι αν είναι ραμαζάνι εκείνες τις ημέρες.

Επισκέπτης
Suadam@ μπραβο φιλε πολυ καλη ανταποκριση......μας θυμησες αλλες εποχες!!!!και στις μερες που ζουμε μας ανεβαζεις το ηθικο!!!!
2 μονο μικροενστασεις που βεβαια δεν αλλοιωνουν την ουσια των γραπτων σου!!απο τοτε εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα προς το χειροτερο ...πιο ακριβα και πολυ περισοτεροι τουριστες και δευτερο εκεινη η bussinnes class της Thai δεν κολλαει με ολη την εικονα...
Παντως επαναλαμβανω οτι η ενημερωση!!!!ειναι εντυπωσιακη.....   

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδια ακουω πολυ καλα λογια πλεον και για Βιετναμ,αλλα και φιλιπινες,για Σεμπου και Μπορακαυ.εχει παει κανεις απο εκεινες τις χωρες να μας πει την γνωμη του;

Viktor(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Θα είμαι πάλι κάτω 12 με 27 Ιουλίου, Bangkok-Pattaya. Πρώτη φορά τέτοια εποχή του χρόνου.

Όποιος θα βρίσκεται κάτω, ας μου στείλει πμ.

THE TALISMAN

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Κύριοι Συνάδελφοι καλησπέρα,

Πρώτη φορά ποστάρω στο θέμα αυτό και ο λόγος είναι ότι προγραμματίζω ολιγοήμερες διακοπές (12 ημέρες) στην Ταϊλάνδη και ειδικότερα στο Πουκέτ (Πατόνγκ).
Θα ήθελα μία μικρή βοήθεια, αν δε σας είναι κόπος, σχετικά με προτεινόμενα ξενοδοχεία της περιοχής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom