Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ναι παιδιά έχετε δίκιο, είναι πολλα τα 65 ευρω, αποφασισα να πάω εκεί και να βρω επι τόπου! Σιγουρα θα πιούμε μπυρίτσα κάτω Λάκη και θα χαρώ να σας γνωρίσω!

Και πολυ καλα θα κανης....Αν θες την γνωμη μου για να μη ταλαιπωρησαι με τις αποσκευες να ψαχνης οταν φθασεις,κλεισε 1 δωματιο μεσω ιντερνετ και ψαξε επιτοπου με την ησυχια σου,συμφωνα με τα οικονομικα σου και τα γουστα σου.......

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
κοιτάζω το page 10 που είναι και καινούργιο μέσα στη δράση και μάλλον είναι girls free θα τους στείλω ΜΑΙΛ!

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
εχω ξεκινήσει από την τελευταία σελίδα και πάω προς τα πίσω (είμαι τώρα στη 1774) και πραγματικά είναι απίστευτες οι πληροφορίες και γραμμένες πολλές από αυτές με πολυ όμορφο τρόπο! αφού ώρες ώρες νομίζω ότι ήμουν κ εγώ εκεί!

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
το μπακονγκ καιστο μπακονγκ που ειναι.... για δυνατους παιχτες ...η μαλακια των Νεοελληνων ,αλλα περισοτερο των πουροελληνων βαραει κοκκινο!!!!!

ΕΣΥ ομως δεν μας ειπες σε ποια απο αυτες τις 2 κατηγοριες ανηκεις ???????????????????????????

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
ΟΚ, γραμμένο 10 χρόνια πριν για ένα άλλο board, σε γνήσιο Pagtao στυλ (μείον τις ερωτικές περιπτύξεις) και με τη ματιά του σεξοτουρίστα, ενα μικρό οδοιπορικό από το...

[size=14pt]ΒINTAN (ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ)[/size]

Αν έρχεσαι στην Σιγκαπούρη από οποιαδήποτε άλλη χώρα που βρίσκεται εκεί κοντά, το σοκ είναι αρκετό για σε σκοτώσει.
Πριν απ’ όλα  κατεβαίνεις στο Changi, πιθανώς στο πιο μοντέρνο αεροδρόμιο του κόσμου, πιθανώς στο πιο στιλάτο αεροδρόμιο του κόσμου, πιθανώς στο καλύτερο αεροδρόμιο του κόσμου.
Ένα πραγματικό χωνευτήρι φυλών με έμφαση, όπως είναι φυσικό, στις φυλές της αποδώ πλευράς του κόσμου. (Πως κοιτάς τον χάρτη; Δεξιά και κάτω)
Το καλύτερο έρχεται αφού βγεις από το αεροδρόμιο. Μπαίνεις στο ταξί και νομίζεις ότι μπαίνεις σε τράπεζα. Δίπλα από τον ταξιτζή υπάρχουν μηχανήματα για να πληρώσεις με Visa, MasterCard, Diners, AmEx, να κόψεις απόδειξη, τιμολόγιο, δελτίο αποστολής, φορολογικής ενημερότητας, πιστοποιητικό γεννήσεως, ενώ το κινητό σου αρχίζει να παίρνει μηνύματα του στυλ η ισοτιμία σήμερα είναι τόσο ή για να πάρετε εξωτερικό καλέστε αυτό το νούμερο.
Πολιτισμός.
Τόσο πολιτισμός που τελικά χαλαρώνεις και πας σε λάθος μέρος.

Το ταξί από το αεροδρόμιο σε αφήνει μπροστά από το World Trade Center, το οποίο φιλοξενεί και τις αποβάθρες απ’ όπου τα Speed Boat (παρόμοια με αυτά που συναντάς στις Κυκλάδες) σε πηγαίνουν στην Bintan.
Το πιο γνωστό και αξιόπιστο πρακτορείο είναι το Penguin που έχει σε πακέτο προσφοράς 3 μέρες, 2 νύχτες στο ξενοδοχείο Rainbow, τα εισιτήρια πήγαινε έλα, μαζί με το ταξί που θα σε πάρει από την αποβάθρα και θα σε πάει στο ξενοδοχείο. Αυτό το τελευταίο βέβαια μπορεί να φαίνεται ασήμαντο, αλλά δεν είναι!
Η υπάλληλος στα Penguin ανάμεσα στα «θενκιου σελ» σου λέει και κάτι για την αναχώρηση που δεν καταλαβαίνεις ακριβώς, αλλά επειδή είσαι ο Έλληνας ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΑ δεν δίνεις και μεγάλη σημασία…
Τελειώνεις με τα διαδικαστικά, τσεκάρεις την ώρα που φεύγει το πλοίο, είναι σε μια ώρα, κατεβαίνεις για τον έλεγχο διαβατηρίων, κοιτάς για την αποβάθρα του Bintan, πουθενά, ξανακοιτάς με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα, πριν ξανακοιτάξεις αρχίζεις να ανασυνθέτεις στο μυαλό σου το τι ακριβώς σου είπε η κοπελίτσα στο Penguin και συνειδητοποιείς ότι ειπώθηκε και μια φρικτή λέξη: Tanah Merah! (OK! Δύο λέξεις)
Μπαίνοντας σιγά σιγά στο mode ο Έλληνας που δεν θα φθάσει ποτέ στο Bintan γιατί ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΘΡΑ, θυμάσαι ότι και ο ευγενικότατος ταξιτζής που σε είχε ρωτήσει που πάς είχε αναφέρει τις ίδιες φρικτές λέξεις και κοίτα σύμπτωση οι ίδιες λέξεις είναι γραμμένες και πάνω στα εισιτήρια: TANAH MERAH!
Πώς λέμε Πειραιάς Ραφήνα; Κάντο World Trade Center - Tanah Merah και είσαι μέσα. Αλλά η αποβάθρα της Tanah Merah είναι τρία τέταρτα μακριά και όταν φθάνεις το μόνο που σου μένει να κάνεις είναι να δεις πότε φεύγει το επόμενο πλοίο.
Φεύγει σε 4 ώρες, οπότε αγοράζουμε τους Straight Times (την μεγαλύτερη αγγλόφωνη εφημερίδα της Σιγκαπούρης), την special έκδοση του Time με τίτλο Asian Voyage, καφέ, σάντουιτς, πιάνουμε μια καλή παραθαλάσσια θέση με θέα την αποβάθρα και αρχίζουμε να σκοτώνουμε την ώρα μας δίνοντας απαντήσεις στα μεγάλα θεμελιώδη ερωτήματα της ζωής.

ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ;
Σε μια γενική τοποθέτηση η απάντηση είναι πολύ - μακριά - από - την - Ελλάδα. Ειδικότερα στο πέλαγος του Riau. Για ξανακοίτα το χάρτη.
Βλέπεις εκεί που λέει Σιγκαπούρη; Λίγο πιο κάτω και δεξιά είναι ένα σύμπλεγμα από νησάκια που ονομάζονται Riau islands και ανήκουν στην Ινδονησία. Τα δύο μεγαλύτερα από αυτά είναι το Batam και το Bintan. Μία και δύο ώρες αντίστοιχα μακριά από την Σιγκαπούρη.

ΚΑΙ ΤΙ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΔΩΠΕΡΑ;
Όντας πολύ κοντά στην Σιγκαπούρη, τα νησάκια (και ειδικότερα το Batam) έχουν γίνει το αποκούμπι για το weekend του κουρασμένου, τα έχω κάνει όλα, τα έχω δεί όλα, μου έχει φύγει ο τάκος στη δουλειά, ας πάμε σε μια παραλία το Σαββατοκύριακο  να το γαμήσουμε το πράγμα, Σιγκαπουριάνου.
Βλέπεις, η Σιγκαπούρη μπορεί να είναι μια υπέροχη πόλη, αλλά μόλις πρόσφατα άρχισε να το ρίχνει και λίγο έξω.
Αποτέλεσμα; Όποιος ήθελε λίγο δράση, την έκανε διακριτικά για Batam.
Κι έτσι τα μεγάλα ξενοδοχεία χρόνο με το χρόνο γίνονται όλο και περισσότερα, οι τουρίστες μαζεύονται όλο και περισσότεροι, αλλά μη περιμένεις και πολλά πράγματα.
Εκτός από το κλασσικό Ασιατικό πακέτο ήλιος, θάλασα, φοίνικες, disco, bar, karaoke, χέλοο μίστελ γιου γουώντ λέιντυ; οι υποδομές των νησιών είναι στοιχειώδεις και τα υπόλοιπα αξιοθέατα ανύπαρκτα.
Όλα αυτά σε μια πάμφτωχη χώρα (Ινδονησία) που η μεγάλη οικονομική Ασιατική κρίση του 1997 κυριολεκτικά διέλυσε.
Την ησυχία της φύσης ταράζει η προπέλα από το ferry που παρκάρει στην αποβάθρα. Η ίδια η αποβάθρα είναι μια μυστήρια κατασκευή που δεν είναι χτισμένη στην θάλασσα, αλλά στηριγμένη με τεράστια ρουλεμάν πάνω σε 4 πασσάλους «καρφωμένους» στο βυθό, και ανεβοκατεβαίνει επάνω τους ανάλογα με το κυματισμό της θάλασσας.
Το πλοίο είναι καθαρό και λίγο μικρότερο από αυτά που έχουμε συνηθίσει στο Αιγαίο.
Έχει δύο μεγάλες οθόνες τηλεόρασης, όπου παίζει μια καινούργια ταινία, (σε γνήσια πειρατική κόπια), ενώ το πλήρωμα μας σερβίρει φαγητό (κοτόπουλο ή ψάρι με ρύζι) και νερό.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
PART II
OVER THE RAINBOW
Δε πάμε μακριά.
Το Rainbow είναι γύρω στα 10 με 15 λεπτά από την πόλη, είναι τρίτης κατηγορίας, τα δωμάτια δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο, αλλά είναι μεγάλα, πεντακάθαρα,  με καναπεδάκι, δορυφορική τηλεόραση και βεράντα που κοιτάει σε μια ωραία πισίνα, στολισμένη με φοίνικες και γρασίδι.
Bonus, η εξυπηρέτηση από το πιο πρόθυμο και χαμογελαστό προσωπικό που έχω συναντήσει ποτέ μου. Τόσο πρόθυμους, που το είχε Έλληνας ξενοδόχος, θα το θεωρούσε λόγο απόλυσης τους!
Το ξενοδοχείο είναι γεμάτο από Σιγκαπουριάνους αλλά και ηλικιωμένους Κινέζους που έχουν έρθει εκδρομή με τις μικρές τους ερωμένες! Μια παρέα από αυτούς κάθεται σε μια πυλωτή δίπλα στην πισίνα, που ήταν πάντοτε άδεια, γιατί στην Ασία η πισίνα είναι καλή ως εφέ, αλλά δεν «καθόμαστε στον ήλιο να μαυρίσουμε σαν εργάτες που δουλεύουν στα ριζοχώραφα με τον μπάφαλο» με βλέπουν μόνο μου και με κερνάνε μια μπύρα.
Αυτό το τελευταίο είναι λίγο σπάνιο, όχι γιατί οι άνθρωποι είναι αφιλόξενοι, το αντίθετο, αλλά γιατί απέναντι στους ξένους και εδώ εννοούμε Δυτικούς, έχουν μια φυσική συστολή και φόβο. Βάλε τη τελείως διαφορετική γλώσσα και τη φτώχεια, πρόσθεσε το ότι ο μέσος Δυτικός τουρίστας εισβάλει ως ταύρος σε υαλοπωλείο σε μια τελείως διαφορετική κουλτούρα και θρησκεία και καταλαβαίνεις γιατί οι άνθρωποι προτιμούν να περνούν απέξω αντί να μπαίνουν μέσα!
Αλλά εδώ δεν μιλάμε για απλούς Ασιάτες! Μιλάμε για Κινέζους μακριά από την Κίνα, το νέο είδος τουρίστα που πλημμυρίζει την άπω Ανατολή. Με τα μάτια ορθάνοιχτα (εντάξει, αυτό είναι λογοτεχνική μεταφορά) και το στόμα καρφωμένο στο χαμόγελο, είναι τα παιδάκια που μόλις ψήλωσαν αρκετά για να φτάνουν  το βάζο με τη μαρμελάδα που η μαμά ακούμπησε στο τραπέζι. Και όχι μόνο το φτάνουν,  αλλά βάζουν και το δαχτυλάκι μέσα! Και το καταδιασκεδάζουν με όλη τη παιδική αφέλεια που χαρακτηρίζει τους Ασιάτες. Και θέλουν να το μοιραστείς μαζί τους!
Πέντε χρόνια τώρα , δεν υπήρξε ούτε ένας Ιάπωνας που να μου μίλησε!
Αντέστρεψέ το και έχεις ένα Κινέζο!
Τέλος πάντων, οι Κινέζοι είναι από την Σαγκάη, οι μικρές τους ερωμένες είναι πράγματι ερωμένες, αλλά από κοντά καταλαβαίνω ότι είναι 35 με 40 και η όλη η παρέα πλατσουρίζει (τα ποδαράκια) στην πισίνα με την ευτυχία σχολιαρόπαιδου σε πενταήμερη στην Ρόδο.
Έτσι μετά τα κλασικά, πως σε λένε, από πού είσαι, πόσο θα καθίσεις, μου εξηγούν ότι αυτά τα νησάκια αρχίζουν να γίνονται δημοφιλή και στην Κίνα, αφού είναι πολύ φθηνότερα από τα διάφορα Μπαλί, Πουκέ και Κο Σαμούι, ειδικά όταν περιλαμβάνουν δύο άτομα, χι χι χι. Και φυσικά ακολουθεί η ερώτηση αν είμαι μόνος μου εδώ, ναι, γιατί είμαι μόνος μου, μήπως θέλω να μου βρουν κάποια κοπέλα, χι, χι χι, μπα όχι μπορώ και μόνος μου, πάρτε ένα κομματάκι από αυτό το αδιευκρίνιστο πράγμα που έχουμε μέσα στο τάπερ, (διότι φυσικά και είχαν ταπεράκια με φαγητό) ααααα τσίικεεεν, κοτοπουλάκι σχάρας και μπυρίτσα Tiger που μετά από 10 ώρες σε αεροπλάνα και παπόρια και καυτό Ασιατικό ήλιο, με στέλνει κατευθείαν στο κρεβάτι για ύπνο.
Ένας ύπνος που δεν έμελλε να γράψει και ιστορία αφού γύρω στις 11 το βράδυ χτυπάει το τηλέφωνο και μου αναγγέλλουν ότι έχει φθάσει η μασέρ που έχω παραγγείλει.
Απέναντι στο παμπάλαιο αυτό Ασιατικό κόλπο οι επιλογές που ανοίγονται εμπρός σου είναι τρεις:
Α. Υποκύπτεις στον πειρασμό.
Β. Υποκύπτεις στον πειρασμό και πλακώνεις στο ξύλο τη λούγκρα τον καμαριέρη που είσαι σίγουρος ότι στην έχει κάνει.
Γ. Αποστρέφεις το πρόσωπό σου από τον πειρασμό και πλακώνεις στο ξύλο τη λούγκρα τον καμαριέρη που είσαι σίγουρος ότι στην έχει κάνει.
Από περιέργεια και νύστα, επιλέγω το Α και σε λίγο ανοίγω την πόρτα αντικρίζοντας την λούγκρα τον καμαριέρη που μου χαμογελάει και μαζί του μια μικρή ύπαρξη που μου χαμογελάει κι αυτή. Για να μπω στο κλίμα χαμογελάω κι εγώ και τη σπάω στον καμαριέρη λέγοντάς του ότι δεν είναι αυτή που παρήγγειλα και μη ξαναπάρει τηλέφωνο γιατί θα τον σκίσω.
Μετά από μια βδομάδα κραιπάλης στην Μπανγκόκ, το να τεντώνεσαι μόνος σου στο κρεβάτι, ανήκει στις μικρές, αλλά προσιτές, πολυτέλειες αυτής της ζωής.
Η λούγκρα πιάνει την έκφραση στα μάτια μου και την κάνει διακριτικά.

«Αγαπημένη μου μαμά είναι ακόμη ανοιχτή εκείνη η θέση στο κατηχητικό;»

Στο μυαλό μου στριφογυρίζει μια περίεργη φωνή που μου ξυπνάει θαμπές αναμνήσεις από Ελλάδα, Βόρεια Ελλάδα, στρατό, Κομοτηνή.
Ανοίγω το ένα μάτι, κοιτάω την ώρα, 12, άλλο ένα πληρωμένο πρωινό που δεν θα φάω ποτέ, ανοίγω την μπαλκονόπορτα, το πράσινο του Bintan γεμίζει τα μάτια μου και η φωνή του Μουεζίνη τα αυτιά μου!
Πίσω από τους φοίνικες στο βάθος του ορίζοντα, ίσα που διακρίνεται ένας μιναρές, αλλά επειδή οι παπάδες είναι παντού ίδιοι, τα μεγάφωνα φροντίζουν για την πνευματική μου σωτηρία. Και αν απορείς τι διάολο θέλουν στα βάθη της Ασίας οι Μουσουλμάνοι είναι καιρός να μάθεις ότι η Ινδονησία όχι μόνο είναι Μουσουλμανική χώρα, όπως άλλωστε και η Σιγκαπούρη, αλλά έχει και μερικούς χιλιάδες πολύ φανατικούς, με μενού που περιλαμβάνει από λεκτικές έως βομβιστικές επιθέσεις κατά προτίμηση σε, άσε με να μαντέψω, Αμερικανούς ή Άγγλους.
Πριν δύο χρόνια κάποιος παλαβός πήγε και έβαλε μια βόμβα στο Μπαλί, σα να λέμε ότι κάποιος θέρισε τον κόσμο στην Πάρο ή τη Μύκονο, για να εκδικηθεί τον Αμερικάνικο ιμπεριαλισμό…
Τι να πεις;
Κατεβαίνω στην ρεσεψιόν, παίρνω τον οδηγό του ξενοδοχείου και κατεβαίνουμε στην πόλη.
Στην διαδρομή ο οδηγός με ρωτάει¨
-Μπούκιινν;
-Λέτς μπούκιν λέω κι εγώ και πεταγόμαστε μέχρι την Bintan Plaza για booking!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
PART III
ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΤΕ ΑΥΤΟ;
Booking είναι το τοπικό ιδίωμα για την αντίστοιχη Ελληνική Αγγελία:
Ααααβάδιστη νεαρά τίγρης από την Ουκρανία έρχεται στο χώρο σου για ζωώδεις συνευρέσεις! Τηλ….
Αλλά μια και το νησί είναι μικρό (κι από ότι υποθέτω το τηλέφωνο πρόσφατο) εδώ όλοι πετάγονται μέχρι την πλατεία!
Φαντάσου ένα μεγάλο κλειστό τετράγωνο στο μέγεθος της πλατείας Ομονοίας. Βγάλε την άσφαλτο, γέμισέ το με χώμα, πρόσθεσε γύρω γύρω μια σειρά από σαραβαλιασμένα κτίρια, βάλε κι ένα βρωμερό ποταμάκι να περνάει πίσω από τα κτίρια, πασπάλισε την όλη εικόνα με μπόλικη σκόνη, αμάξια που πηγαινοέρχονται, δεκάδες παπάκια με χαλασμένες εξατμίσεις, πιτσιρίκια που στριγκλίζουν κι έχεις μπροστά σου την Bintan Plaza σε όλη την ανύπαρκτη μεγαλοπρέπεια της.
Ο οδηγός με πηγαίνει σε ένα από τα κτίρια (απ’ όπου προφανώς παίρνει την καλύτερη προμήθεια) κι επειδή η μπροστινή πόρτα είναι κλειστή, πηγαίνουμε από την πίσω μεριά του κτιρίου που βρίσκεται δίπλα από το ποταμάκι.  Το κτίριο είναι ένα θλιβερό τσιμεντένιο τετράγωνο με βουκολικές πινελιές μούχλας και μπροστά του κυλάει με δυσκολία το ποταμάκι που λέγαμε πριν.
Στην πραγματικότητα το ποταμάκι είναι ένας υγρός πολτός από κάθε είδους βρωμιά, ικανό να στείλει σε ομαδική αυτοκτονία την πρώτη ομάδα οικολόγων που θα περνούσε από δω.
Δίπλα μου ένα πιτσιρίκι κατουράει στο ποταμάκι, δύο τρεις γυναίκες καθαρίζουν κάτι από κρέας και πετάνε τα υπολείμματα στο ποταμάκι, η μυρωδιά που έρχεται από το ποταμάκι είναι απίστευτη κι εγώ για πρώτη φορά στην Ασία αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω εμετό (στο ποταμάκι) και να το βάλω στα πόδια.
Αλλά ο αποφασισμένος οδηγός με οδηγεί στο εσωτερικό του σπιτιού και περνώντας από την κουζίνα καταλήγουμε στο μεγάλο σαλόνι κι αν αρχίζεις να φαντάζεσαι το σκρίνιο της μαμάς με το δαντελένιο πετσετάκι και τα σερβίτσια για τους ξένους, ξέχνα το.
Δύο από τοίχους είναι ντυμένοι με καθρέφτες που φθάνουν μέχρι την οροφή, αλλά δείχνουν απίστευτα βαριεστημένοι γιατί το μόνο που κάνουν είναι να αντανακλούν την εικόνα του ενός τσιμεντένιου τοίχου στον άλλο.
Δύο μεγάλες σειρές από νέον φωτίζουν τον ξεφτισμένο πάγκο από κόκκινο δέρμα που τυλίγεται γύρω από τους τσιμεντένιους τοίχους.
Πάνω του κάθονται καμιά δεκαπενταριά γυναίκες.

Υπάρχει μια σοφή Ελληνική παροιμία: Το πρωινό πουλί τρώει το σκουλήκι.
Και μια εξίσου σοφή Μπιντανιανή: Άμα πας το μεσημέρι για booking, δεν αφήνεις καλύτερα τη σοφή σκέψη του Βούδα να σε οδηγήσει στο ντουλάπι με τα καλάμια και τα αγκίστρια, για να βγεις στο στριφογυριστό μονοπάτι που οδηγεί στην απέραντη θάλασσα;
Διότι ο πονηρός, αλλά εργατικός και προνοητικός Ασιάτης έχει περάσει από εδώ το πρωί, έχει διαλέξει από τον αφρό, έχει πάει να παίξει πρέφα με τους φίλους του και περιμένει το απόγευμα στο ξενοδοχείο να του στείλουν την κοπελίτσα!
This is booking! Σοφό σύστημα που επιτρέπει σε όλους να περάσουν την μέρα τους όπως θέλουν, για να απολαύσουν αργότερα μια ρομαντική βραδιά δίπλα στο τζάκι. (ή το air condition)
Αντίθετα ο οκνηρός και με την τσίμπλα στο μάτι δύο η ώρα το μεσημέρι Δυτικός, αντικρίζει τις γυναίκες που αγάπησε παράφορα ο Μπουκόφσκι αλλά αποφεύγουν επιμελώς όλοι οι υπόλοιποι.
Γκροτέσκες φυσιογνωμίες ένα πακέτο από συμπυκνωμένη ασχήμια, στολισμένο με τόνους από κατακόκκινο κραγιόν, λευκή πούδρα και κόκκινο ρουζ, συσκευασμένο σε κακόγουστα θλιβερά ντυσίματα, τυλιγμένο με θολά αρπακτικά βλέμματα.
Καταλαβαίνοντας ότι είμαι η τελευταία σημερινή ελπίδα για όλες αυτές, αρχίζω ασυναίσθητα να υποχωρώ προς την έξοδο όπου μου φράζει τον δρόμο μια οπτασία.

Μαύρα μαλλιά κομμένα καρέ.
Ψηλή, απίθανο κορμί, γεμάτα στήθη ντυμένα με ένα προκλητικό t-shirt, κολλητό τζιν παντελόνι, δύο απίθανα κατάμαυρα μάτια και τα κλασσικά σαρκώδη Ασιατικά χείλη που ανοίγουν σε ένα χαμόγελο εξαφανίζοντας αστραπιαία από δίπλα μου όλη την βρωμιά και τη κακογουστιά.
Το ξέρει ότι είναι super, παίρνει την στάση που κάνει τις ρόγες της να κοιτάζουν το ταβάνι και το ντεκολτέ να χαμηλώνει στο πάτωμα, με κοιτάει κοροϊδευτικά και ανταλλάσουμε τις κλασσικές ατάκες γνωριμίας.
Υπάρχει μια σοφή Ελληνική παροιμία: Το πρωινό πουλί κλείνει τις καλές τις γκόμενες κι όπως έχουμε ήδη πει εμείς δεν ανήκουμε στο συγκεκριμένο είδος!
Είναι φανερό ότι η οπτασία είναι ήδη «μπούκιιιιιν» για το βράδυ, βάζω τα κλάματα και ρίχνω μερικές ματιές στο ντεκολτέ της για να παρηγορηθώ, με αγκαλιάζει προσπαθεί να μου πασάρει κάποια από τις υπόλοιπες «νο λάϊκ», επιστροφή στην πραγματικότητα που μετά το μικρό διάλλειμα έχει αρχίσει και πάλι να βρωμάει.
Αλλά η οπτασία τόχει βάλει σκοπό να μου βρει μια λέïντυ για σήμερα, μου λέει να περιμένω, φεύγει και επιστρέφει με μια φίλη της. Μπροστά στην μικρή μου οπτασία η φίλη της είναι χάλια, αλλά μπροστά στις υπόλοιπες δεν είναι κακή και πριν αρχίσουμε να μιλάμε για παροιμίες κλείνω το πρώτο booking της ζωής μου και δίνω ραντεβού στην φίλη της το βράδυ στο ξενοδοχείο κάτω από τις επευφημίες της οπτασίας, της φίλης της, της mamasan και του οδηγού, ενώ και το μικρό ποταμάκι ρεύεται ικανοποιημένο χωνεύοντας τα σάπια κρέατα.

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
PART IV
Η ΠΟΛΗ
Πίσω στο αυτοκίνητο και συνεχίζουμε για το κέντρο της πόλης.
Γύρω τα κτίρια είναι φθαρμένα, τα χρώματα ξεθωριασμένα, η άσφαλτος χάλια και από παντού ακούγονται στρατιωτικά εμβατήρια! Το σκηνικό συμπληρώνεται από δεκάδες ομάδες των 20 έως 30 ατόμων που παρελαύνουν ντυμένες με διαφορετικές στολές. Ξέροντας ότι εκείνες τις μέρες είχαν συμβεί πολλά επεισόδια στην Τζακάρτα από διάφορες ομάδες Μουσουλμάνων, αρχίζω να σκέφτομαι μήπως έγινε κάποιο πραξικόπημα και δεν το πήρα είδηση.
Ο οδηγός με βλέπει ότι νοιώθω περίεργα και κάτι μου λέει, αλλά τα αγγλικά του είναι στο ίδιο επίπεδο με τα Ινδονησιακά μου κι έτσι το μεγάλο μυστήριο των παρελάσεων θα λυνόταν μερικές μέρες αργότερα στην Τζακάρτα. (Αλλά αυτό είναι ένα άλλο κεφάλαιο που κάποιος πρέπει να καθίσει να γράψει)
Μπαίνουμε στη πόλη και αρχίζω να νοιώθω ηλίθιος με την miniDV camera στα χέρια, τη στιγμή που γύρω μου τα αυτοκίνητα, τα κτίρια, τα ρούχα, οι πάγκοι, τα καροτσάκια, ο κόσμος φωνάζουν «είμαστε φτωχοί, πεινάμε, τι καλά που θα ήταν αν είχαμε αυτή τη μικρή περιουσία που κρατάει ο μαλάκας τουρίστας στα χέρια του.  Και τώρα που το συζητάμε για να κρατάει αυτή τη μικρή περιουσία, δεν θα έχει και μια μεγαλύτερη στη τσέπη του;»
Ο οδηγός με αφήνει κάπου στο κέντρο της πόλης, μου λέει κάτι που δεν καταλαβαίνω, του απαντώ με κάτι που δεν καταλαβαίνει και μέσα σ’ αυτήν την αρμονική συνύπαρξη καταφεύγω σε ένα ναό που υπάρχει  δίπλα.
Ησυχία, σημαντράκια που ηχούν μελωδικά, οι κλασσικές ανά τον κόσμο γριούλες που στην εντόπια εκδοχή αντί για κεράκια ανάβουν stick και ευωδιάζει ο τόπος, ο Βούδας που κάτι καλό σκέφτεται γιατί έχει ξεκαρδιστεί στα γέλια, το μικρό καταρρακτάκι που έχει φτιάξει ο κλασικός κιτσάτος Ασιάτης, γαμώτο μου τελειώνουν τα θέματα, … η ξύλινη σκεπή, τα ωραία κόκκινα υφάσματα, ααα, να κι άλλος μικρός Βούδας, φτου σου ρεζίλι, δεν έχω το τηλέφωνο του οδηγού, κοίτα εκείνο το μικρό λουλουδάκι, υπάρχει κάποιος τρόπος να την κάνω διακριτικά από εδώ χωρίς να με πάρουν είδηση οι Μπιντανιανοί;
Η απάντηση είναι όχι!
Κι έτσι αναγκάζομαι να βγω στον αληθινό κόσμο που λέγεται μαυριδερές αδύνατες φάτσες, με φτωχικά ρούχα και σαραβαλιασμένα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε κάτι που μοιάζει με πλατεία και που δεν είναι τίποτα άλλο από την … πιάτσα ταξί.
Φυσικά όλοι οι ταξιτζήδες με θυμούνται, τι κρίμα που δεν με εξυπηρέτησαν χτες, αλλά σήμερα είναι μια καινούργια μέρα που φέρνει μαζί της την ελπίδα κι αρχίζω να νοιώθω καλύτερα, αφού τώρα πια η αόρατη απειλή έχει αποκτήσει το πρόσωπο, τη φωνή και το σχήμα του Ινδονήσιου ταξιτζή. Γιατί ακόμα κι αν δεν υπάρχει πραγματική απειλή γύρω σου, και στην πραγματικότητα δεν υπάρχει, είναι τόση η διαφορά σε κοινωνικοοικονομικό επίπεδο που δεν γίνεται να μη νοιώσεις άβολα!
Κι εδώ δεν είναι μια μεγάλη πόλη, όπου ακόμα κι αν νοιώθεις αυτή τη διαφορά μπορείς πάντα να τη κρύψεις πίσω από τεράστιους ουρανοξύστες και πολυτελή εμπορικά κέντρα.
Εδώ μιλάμε για αγνή αμόλυντη φτώχια, χτισμένη από μισοδιαλυμένα ή μισοφτειαγμένα κτίρια, χωρίς ύφος ή στυλ, ένα συνονθύλευμα από τίποτα που στολίζει το τίποτα.
Ανύπαρκτα πεζοδρόμια γεμάτα από τους κλασσικούς μικροπωλητές που πουλάνε τα πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κανένα, αλλά όλοι θεωρούν υποχρέωσή τους να κοιτάξουν κι αυτή είναι η πιο γραφική πινελιά σε μια γκρίζα μιζέρια καμωμένη από σαραβαλιασμένα αυτοκίνητα, μηχανάκια, φασαρία και κατσαρόλες από φαγητά που προσπαθούν να μυρίσουν λίγο καλύτερα από τα καυσαέρια που γεμίζουν τον αέρα. Από την άλλη δεν μπορώ να μη σκεφτώ ότι αυτή ήταν μια πόλη που είχε ένα μόνο άγαλμα, (δείγμα του, άσε ρε φίλε εδώ δεν έχουμε να φάμε...), αλλά πάνω από δέκα μπουρδέλα, sorry μπουκινάδικα.
Κι αυτά δεν τα έφερε ο ανύπαρκτος τουρισμός. Υπήρχαν πολύ πριν κάποιος ακούσει για το Bintan, πολύ πριν κάποιος πατήσει το πόδι του στο Bintan, πολύ πριν κάποιος κλείσει το πρώτο του booking στο Bintan.
Η μεγάλη Ασιατική σχολή του: οι άντρες να περνάνε καλά και οι υπόλοιποι μπορούν να πάνε να… Τέλος παρένθεσης.
Ο κόσμος με κοιτάει περίεργα, αλλά οι περισσότεροι μου χαμογελούν, προσπαθούν να μου πουλήσουν τις κλασσικές τουριστικοανοησίες, ποζάρουν για την κάμερα ή την κοιτάνε με νόημα, αλλά το κλού της ημέρας έρχεται λίγο πριν φθάσω στο μεγάλο εμπορικό κέντρο του Bintan.
Περνάω μπροστά από ένα πολύ μικρό τσαγκαράκο.
(Για μικρούς αναγνώστες: Τσαγκάρης ήταν ένας τύπος που έβαζε καινούργια σόλα στα παπούτσια σου όταν τρύπαγε η παλιά και όχι, δεν είχαμε δεύτερο ζευγάρι παπούτσια, ούτε φοράγαμε πάντα Nike στην Ελλάδα. Αλλά έτσι όπως πάνε τα πράγματα, το βλέπω να ξαναγεννιέται σαν επάγγελμα από την τέφρα του! )
Ο πιτσιρικάς εκείνη τη στιγμή παίζει με ένα γιο γιο και κάνει απίθανα κόλπα. Προσπαθώ να τον κινηματογραφήσω αλλά ντρέπεται και σταματά να παίζει.
Εκείνοι που δεν ντρέπονται είναι οι τύποι που υπάρχουν πίσω από τον μικρό σε ένα άδειο οικόπεδο. Μου κάνουν νόημα να πλησιάσω, πλησιάζω (διακριτικά) και ξαφνικά ο ένας από αυτούς που καθόταν πάνω σε ξύλινο κιβώτιο σηκώνεται όρθιος.
Στην αρχή νομίζεις ότι το μαγικό που σου πουλάει είναι το καπάκι που σηκώνεται μόνο του, αλλά μετά καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αυτό το κόλπο γιατί κάτω από το καπάκι υπάρχει το κεφάλι ενός φιδιού που βγαίνει κι αυτό να δει τι τρέχει.
Φρικάρω και αρχίζω να φτάνω στα όρια της αντοχής μου, όταν ο τύπος σα να μη τρέχει τίποτα βγάζει το φίδι και το απλώνει προς την μεριά μου. Επειδή το συγκεκριμένο ζώο δεν έχει χαρακτηριστεί ανά τους αιώνες ως ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αρχίζω να την κάνω διακριτικά, αλλά ο Μπιντανιανός βγάζει και το υπόλοιπο ερπετό από το κουτί και συνεχίζει να έρχεται προς το μέρος μου.
Εντάξει, δεν λέω...
Το ίδιο πράγμα στην Ταϊλάνδη το κάνουν με ένα ελέφαντα που τον ταΐζεις μπανάνες και επειδή ο ελέφαντας εκτιμά την χειρονομία και θέλει να σπάσετε όλοι μαζί πλάκα, σου κάνει χάλια το πουκάμισο με την προβοσκίδα.
(πως φαίνεται ο άνθρωπος που δεν πάταγε το πόδι του στην Πατάγια)
Από την άλλη, το να ταΐζεις ποντίκια ένα σκατόφιδο, χωρίς να θέλω να προσβάλλω τον συμπαθή Μπιντανιανό βιοπαλαιστή, δεν είναι κάτι που αποθηκεύεις προσεκτικά στην άκρη του μυαλού σου για το διηγηθείς στα εγγόνια σου. Άσε που το συγκεκριμένο είναι τεράστιο (μάλλον πύθωνας) και δεν ντρέπομαι να ομολογήσω ότι σιχαίνομαι τα μεγάλα φίδια και μαζί τους τα μεσαία φίδια, τα μικρά φίδια, τα πολύχρωμα φίδια, τα ασπρόμαυρα φίδια και ναι είναι αλήθεια, όλα τα φίδια ανεξαιρέτως!
Κι έτσι με μικρά πλάγια πηδηματάκια τη κάνουμε για το μεγάλο εμπορικό κέντρο του Bintan. Επιβλητικό και μεγαλοπρεπές ξεχωρίζει από το υπόλοιπα κτίρια, αν και πολύ φοβάμαι ότι σε οποιαδήποτε άλλο μέρος του κόσμου θα περνούσε για κάποιο φτωχικό οροφοδιαμέρισμα. Ένα μεγάλο δυόροφο με καμιά δεκαπενταριά καταστήματα κι ένα internet café που είναι και ο λόγος της επίσκεψης.
Το internet café είναι τίγκα από μικρά 15χρονα που πιστά στην Νέα Ασιατική Παράδοση δακτυλογραφούν με πάθος, συμβουλεύονται το ένα το άλλο για λέξεις, εκφράσεις και συμπεριφορές, πίνουν Coca Cola, φοράνε σχολικές ποδιές, μασουλούν σκουπιδοτροφές και ονειρεύονται τον μεγάλο έρωτα στα στιβαρά άσπρα χέρια ενός Αμερικάνου, Γερμανού, Άγγλου ή Ελβετού που δεν έχουν δει ποτέ στην ζωή τους και πιθανότατα δεν θα δουν ποτέ.
Κάθομαι σε ένα υπολογιστή στέλνω και παίρνω τα mail μου, ενημερώνομαι για ότι σημαντικό συμβαίνει σ΄αυτή την ζωή (διάβαζε καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού) και σε λίγο, παρ’ ότι η σύνδεση σέρνεται, έχω τελειώσει. (Όπως είναι γνωστό, δεν γίνονται μεταγραφές στον Παναθηναϊκό.)
Μια γρήγορη βόλτα στα μαγαζιά του εμπορικού κέντρου και επιστροφή στο ξενοδοχείο όπου, ας μην ξεχνάμε, έχουμε και το μπούκιιιινν.
Μπανάκι στην πισίνα, που φυσικά ήταν άδεια (το ξενοδοχείο ήταν γεμάτο) και γύρω στις οχτώ αρχίζουν να έrχονται στο ξενοδοχείο τα booking των πελατών.

Συνεχίζεται (έχει κι αλλοοο; ) και τελειώνει (επιτέλους) αύριο

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ωραια ολα αυτα φιλε αλλα τα ποσταρεις σε λαθος θρεντ.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μπράβο φίλε φοβερές περιγραφές αν και δεν εξελισονται στην αγαπημένη μας Ταϊλάνδη, πως βρέθηκες εκεί κάτω ρε μάγκα, εγώ δε θα πήγαινα με τίποτα.
Πάντως περιμένουμε τη συνέχεια...δώσε!!!!!

Αγωνιστικούς χαιρετισμούς :rockon:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
εγω εκλεισα εδω για ενα 3μηνο,με 8000 μπατ τον μηνα.συν 3000 για σκουτερακι.800 μετρα περιπου απο την παραλια Μαεναμ.
Εχει παει κανεις κο σαμουι να μας πει εντυπωσεις;
Ωραια ιδεα φιλε master :-)
Επι τη ευκαιρια αυτου του post, θα μπορουσε καποιος πιο εμπειρος που το εχει ψαξει, ( η και καποιος φιλος που να μενει μονιμα κατω τωρα)  να μας προτεινει καποιες επιλογες για ενοικιαση διαμερισματος με τον μηνα, σε Phuket, Pattaya , Bangkok και Samui ???    KONTA στη δραση εννοειται !  :knockinb:¨

Να συνδυαζει ολιγον τι φυσιολατρεια , ασφαλεια (ΚΥΡΙΩΣ) κλπ .... Και φυσικα να κοστιζει εκει γυρω στα 7-9 χιλαρικα το μηνα .....
Θα εχω μαλλον 3 μηνακια καιρο μεσα στο χειμωνα και σκεφτομαι να "εγκατασταθω" προσωρινα σε καποια/καποιες απο αυτες τις πολεις..... Φυσικα ο προυπολογισμος μου ειναι ολιγον τι "budjet" , οποτε σκεφτομαι τη λυση ενοικιασης διαμερισματος με τον μηνα εναντι καποιου ξενοδοχειου με τη βραδια ..........

ΤΙ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ εχει αυτο κατα τη γνωμη σας ???
Ευχαριστώ ! ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αρχιμουσικέ καλημέρα :rockon:

Εγώ γνωρίζω πολλά διαμερίσματα πολυτελείας με προσωπική καμαριέρα-κουκλί,πισίνα,δορυφορικό Νova,wifi, δώρο μηχανάκι δίπλα στη θάλασσα με τις φοινικιές αλλά και δίπλα στη δράση (είναι κάτι σαν τροχόσπιτο) και τζάμπα αλλά δε σου λέω γιατί πέρισυ ενάμισυ μήνα δεν μας έστειλες καμμία περιγραφή....μοναχοφαγά! :tickedoff:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
suadam
Αν και δεν περιγραφεις σκηνες σεξ, για να καυλωσουμε και να την παιξουμε ή να ονειρευτουμε πως θα ηταν να παμε και εμεις εκει και να καυλωσουμε και να την παιξουμε
ΣΥΝΕΧΙΣΕ!!

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Αρχιμουσικέ καλημέρα :rockon:

Εγώ γνωρίζω πολλά διαμερίσματα πολυτελείας με προσωπική καμαριέρα-κουκλί,πισίνα,δορυφορικό Νova,wifi, δώρο μηχανάκι δίπλα στη θάλασσα με τις φοινικιές αλλά και δίπλα στη δράση (είναι κάτι σαν τροχόσπιτο) και τζάμπα αλλά δε σου λέω γιατί πέρισυ ενάμισυ μήνα δεν μας έστειλες καμμία περιγραφή....μοναχοφαγά! :tickedoff:
Χάχαχα! Ωραίος :-)

Καλημέρα και σε σένα φίλε Pag !
Μου έλειψε η παρέα σου και οι κουβέντες μας....
Τι περιγραφή να δώσω ?  Τις μέρες που ειμασταν μαζί κάτω,τα νέα μου στα είπα αυτοπροσώπως :)
Δεν αλλάξαν και πολλά απ όταν έφυγες...Οι τελευταίες μέρες του ταξιδιού μου ήταν πολύ ήσυχες και περιλάμβαναν πολύ φυσιολατρεια ,κάτι που δεν ενδιαφέρει τους περισσότερους εδώ,από ο,τι έχω καταλάβει .... χεχε

Άλλωστε κατάλαβες πιστεύω ότι είμαι ολίγον τι "Αγαπουλης"...... 30 μέρες από τις 45 συνολικά του ταξιδιού μου με την ΙΔΙΑ γυναίκα είναι απλά αδιάφορες εδώ....  Θα χαρώ πολύ να μοιραστώ οτιδήποτε με όλους αλλά σε κάποια άλλη φάση που θα είμαι περισσότερο έτοιμος ....

(Περιμένω και κάποια πρόσκληση που είχες πει ότι θα μου εστελνες....ξέρεις εσυ)
Ελπίζω και εύχομαι να τα ξαναπούμε από κοντά σε κάποιο επόμενο ταξίδι μας....

Επί του θέματος με την ενοικίαση διαμερίσματος έχει κάποιος να προτείνει κάτι??? Μετράω 130+ μερουλες και έχω αρκετό καιρό για ψάξιμο μέχρι τότε ......:-)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Pag,νομιζω οτι βρεθηκε καποιος που μπορει να σε ανταγωνιστει πολυ σοβαρα στις περιγραφες... :grin:
Suadam αρχοντα,ΣΥΝΕΧΙΣΕ...
Οι πληροφοριες σου ειναι εξαιρετικα χρησιμες,μιας και η Σιγκαπουρη και τα 2 νησακια της Ινδονησιας ειναι πολυ κοντα στη Ταυλανδη και καποιος που κατεβαινει για αρκετες μερες μπορει ευκολα να συνδιασει και ενα ταξιδακι προς τα εκει...

@musician
Δυστυχως στη Πατονγκ και μαλιστα κοντα στη δραση,ΔΕΝ παιζουν τετοιες τιμες που ζητας στα διαμερισματα.
Πριν 3 χρονια ενας φιλος ειχε νοικιασει διαμερισμα καμμια 300αρια μετρα απο Μπανγκλα και μετα απο ψαξιμο 10 ημερων και ανελεητα παζαρια ειχε κλεισει ενα με 12 χιλιαδες μπατ (αρχικη τιμη 15 χιλιαδες).
Σε αυτο πρεπει να συνυπολογισεις οτι δεν ειχε και τις υπηρεσιες που παρεχει ενα ξενοδοχειο (ασφαλεια,καθημερινη καθαριοτητα,room service κλπ κλπ).
Για να καταλαβεις τα "μεγεθη",μια γκομενα που ειχα περυσι,εμενε σε μια τρωγλη πανω στη Ναναι χωρις βεβαια A/C και μοιραζοταν το δωματιο μαζι με μια αλλη κοπελα πληρωνοντας 100 μπατ η καθε μια την ημερα...Συνολο 6 χιλιαδες μπατ το μηνα δηλαδη για τη "τρωγλη"...

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Για κάτι τέτοιες περιγραφές (Suadam) μπαίνω σε αυτό το thread παρόλο που δεν έχω καμία σχέση με το "άθλημα" του Asian Sex ( όχι ότι θα με χάλαγε βέβαια !! χαχαχα).

Keep writing..  :rockon:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
@musician
Δυστυχως στη Πατονγκ και μαλιστα κοντα στη δραση,ΔΕΝ παιζουν τετοιες τιμες που ζητας στα διαμερισματα.
Πριν 3 χρονια ενας φιλος ειχε νοικιασει διαμερισμα καμμια 300αρια μετρα απο Μπανγκλα και μετα απο ψαξιμο 10 ημερων και ανελεητα παζαρια ειχε κλεισει ενα με 12 χιλιαδες μπατ (αρχικη τιμη 15 χιλιαδες).
Σε αυτο πρεπει να συνυπολογισεις οτι δεν ειχε και τις υπηρεσιες που παρεχει ενα ξενοδοχειο (ασφαλεια,καθημερινη καθαριοτητα,room service κλπ κλπ).
Για να καταλαβεις τα "μεγεθη",μια γκομενα που ειχα περυσι,εμενε σε μια τρωγλη πανω στη Ναναι χωρις βεβαια A/C και μοιραζοταν το δωματιο μαζι με μια αλλη κοπελα πληρωνοντας 100 μπατ η καθε μια την ημερα...Συνολο 6 χιλιαδες μπατ το μηνα δηλαδη για τη "τρωγλη"...
Εννοειται οτι δεν με ενδιαφερει να ειναι και κολλητα πανω στη Bangla,  φιλε pipino  ;)
Θα εχω και το μηχανακι μου, αν προκειται να μεινω εκει 1 μηνα, για να κανω και τις εξερευνησεις μου στις παραλιες και τα "μασατζιδικα"  ... χεχε  :)
Αρκει να ΜΗΝ ειναι και στην αλλη ακρη .... Κανα 20 λεπτο το πολυ απο Μπαγκλα ....

Επισης, το Πουκετ το εχω στα ενδοτερα του μυαλου μου σε αυτο το ταξιδι... Θα με ενδιεφερε περισσοτερο για Παταγια, Σαμουι, Μπαγκοκ να το κανω αυτό, και ΕΙΔΙΚΑ στην περιοδο των γιορτων που ΟΛΑ τα ξενοδοχεια θα εχουν παρει "φωτιά¨" ..... Ειμαι γνωστης της περσινης Χριστουγεννιατικης περιοδου και ξερω .... ;)

Αυτα που θελω να εχει ειναι τα απολυτως βασικα:

1) Μεγαλο κρεββατι
2) ντουζ - τηλεοραση
3) wi-fi internet (ας ειναι και απο γυρω-γυρω )
4) Ασφαλεια ... ( θυρωρο , security κλπ )

Το θεμα του καθημερινου room service ΔΕΝ με πολυαπασχολει, μιας και εχω σκοπο να μεινω αρκετες μερες με την ΙΔΙΑ κοπελα, οπότε τα ρουχα μας και τα σεντονια μας, θα τα δίνουμε μόνοι μας στο καθαριστήριο  :)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εννοειται οτι δεν με ενδιαφερει να ειναι και κολλητα πανω στη Bangla,  φιλε pipino  ;)
Θα εχω και το μηχανακι μου, αν προκειται να μεινω εκει 1 μηνα, για να κανω και τις εξερευνησεις μου στις παραλιες και τα "μασατζιδικα"  ... χεχε  :)
Αρκει να ΜΗΝ ειναι και στην αλλη ακρη .... Κανα 20 λεπτο το πολυ απο Μπαγκλα ....

Επισης, το Πουκετ το εχω στα ενδοτερα του μυαλου μου σε αυτο το ταξιδι... Θα με ενδιεφερε περισσοτερο για Παταγια, Σαμουι, Μπαγκοκ να το κανω αυτό, και ΕΙΔΙΚΑ στην περιοδο των γιορτων που ΟΛΑ τα ξενοδοχεια θα εχουν παρει "φωτιά¨" ..... Ειμαι γνωστης της περσινης Χριστουγεννιατικης περιοδου και ξερω .... ;)

Αυτα που θελω να εχει ειναι τα απολυτως βασικα:

1) Μεγαλο κρεββατι
2) ντουζ - τηλεοραση
3) wi-fi internet (ας ειναι και απο γυρω-γυρω )
4) Ασφαλεια ... ( θυρωρο , security κλπ )

Το θεμα του καθημερινου room service ΔΕΝ με πολυαπασχολει, μιας και εχω σκοπο να μεινω αρκετες μερες με την ΙΔΙΑ κοπελα, οπότε τα ρουχα μας και τα σεντονια μας, θα τα δίνουμε μόνοι μας στο καθαριστήριο  :)
Σαμουι να πας.εχει πολυ ωραια μπαρακια,καλη νυχτερινη ζωη,πολυ ομορφες παραλιες,και βρισκεις ευκολα διαμερισμα με ολα τα κομφορ.εχει και κουζινα,για να φτιαχνεις παστιτσιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom