Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Παιδια ακουω πολυ καλα λογια πλεον και για Βιετναμ,αλλα και φιλιπινες,για Σεμπου και Μπορακαυ.εχει παει κανεις απο εκεινες τις χωρες να μας πει την γνωμη του;
Πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα για Φιλιππίνες και θα δεις....και εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω στο skype με 2 φιλιππινεζες και σκέφτομαι να περάσω και απο εκεί το χειμώνα για καμία 15αρια μέρες να δω τι παίζοει....ανάμεσα σε ταυλανδη θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα και ευκαιρία για να αννανεωθει και η βίζα μου για άλλες 30 μέρες ....Cebu αγχελες Μανίλα και μπορακαι είναι τα πιο τουριστικά μέρη απο ότι έχω δει...τιμές περίπου ίδιες με ταυλανδη....πουκετ ή παταγια ...ξενοδοχεία λίγο ακριβότερα ...επίσης είναι πιο επικυνδυνα για τους ξένους στις μεγάλες πόλεις απο πλευράς κλοπών/απάτης κλπ.... θέλει προσοχή ....Οι κοπέλες εκεί μιλάνε όλες Αγγλικά μιας και είναι ή 2η επίσημη γλώσσα τους....επίσης φέρνουν πιο πολλά Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά απο τις άλλες ασιατισσες,και στην εμφάνιση και στον χαρακτηρα ....κάποιες είναι πιο απελευθερομενες,αλλά είναι και πολλές που είναι κλειστές....παίζει ρόλο και η θρησκεία ...είναι χριστιανες καθολικές και όχι βουδιστριες όπως στην Ταυλανδη......
Αυτά....

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Καλησπερα στους φιλους της Ταυλανδης.Σκεφτομαι να προβω σε αγορα ακινητου σε phuket ή samui.Αφορα την αγορα τυπου     Apartment/Condo με την μεθοφοδο του foreign freeholder.Θα ειμαι κατω τελη Αυγουστου για να την ψαξω την υποθεση κ απο κοντα.Εχω βρει ηδη καποιες ευκαιρειες(περιπου στα χρηματα ενος VW TIGUAN  1.4 FULL)  τα οποια επισης μπορει να χρησιμοποιηθουν και σαν rental apartments οταν δεν θα ειμαι εκει.Ετσι θα μου αποφερει και ενα εσοδο.Ποια περιοχη πουκετ ή σαμουι ειναι ποιο τουριστικη με περισσοτερες επισκεψεις τουριστων.Σε ποιο απο τα 2 αξιζει να επενδυσει καποιος ?Ευχαριστω

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Καλησπερα στους φιλους της Ταυλανδης.Σκεφτομαι να προβω σε αγορα ακινητου σε phuket ή samui.Αφορα την αγορα τυπου     Apartment/Condo με την μεθοφοδο του foreign freeholder.Θα ειμαι κατω τελη Αυγουστου για να την ψαξω την υποθεση κ απο κοντα.Εχω βρει ηδη καποιες ευκαιρειες(περιπου στα χρηματα ενος VW TIGUAN  1.4 FULL)  τα οποια επισης μπορει να χρησιμοποιηθουν και σαν rental apartments οταν δεν θα ειμαι εκει.Ετσι θα μου αποφερει και ενα εσοδο.Ποια περιοχη πουκετ ή σαμουι ειναι ποιο τουριστικη με περισσοτερες επισκεψεις τουριστων.Ευχαριστω
εισαι σε τελειως λαθος φορουμ αδελφε.πηγαινε στο και γινε μελος εκει.υπαρχουν πολλα παιδια που ειναι μονιμοι κατοικοι εκει,και θα σου δωσουν τις πληροφοριες που ζητας.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
εισαι σε τελειως λαθος φορουμ αδελφε.πηγαινε στο και γινε μελος εκει.υπαρχουν πολλα παιδια που ειναι μονιμοι κατοικοι εκει,και θα σου δωσουν τις πληροφοριες που ζητας.
Σε ευχαριστω φιλε θα απευθυνω την ερωτηση κ εκει

lefkaslion

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
0
παιδες υπαρχει κανενα site για γνωριμιες με κοπελες απο κατω,εν οψει του ταξιδιου μου?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παιδες υπαρχει κανενα site για γνωριμιες με κοπελες απο κατω,εν οψει του ταξιδιου μου?
δεν χρειαζεσαι κανενα σαιτ.με το που πατησεις το ποδι σου θα σου την πεφτουν λες και εισαι ο μπραντ πιτ.
Αν εχεις και στην τσεπη τιποτα να φουσκωνει,ακομη πιο καλα.

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
καμια προσφορα για κατω?θα βγαλουν τα πρακτορεια προσφορες για ιουλιο αυγουστο ?η να κλεισω απο τωρα  620 με gulf κ με αναμονη....?τιλετε ??

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
καμια προσφορα για κατω?θα βγαλουν τα πρακτορεια προσφορες για ιουλιο αυγουστο ?η να κλεισω απο τωρα  620 με gulf κ με αναμονη....?τιλετε ??

Athens Athens Int E. Venizelos (ATH)  προς  Bangkok Suvarnabhumi International (BKK)
Ιούλιος  2011  Με επιστροφή  Μέγιστη τιμή: 650,00 €    Μεταβολή    Παύση    Διαγραφή
Ημερ/νία αναχώρησης    Ημερ/νία επιστροφής    Αεροπορική εταιρία    Τιμή   
04:15 Σάββατο 09 Ιουλίου 2011    00:35 Σάββατο 30 Ιουλίου 2011    TΑΙ  571,18  €    αναζήτηση
04:15 Σάββατο 02 Ιουλίου 2011    00:35 Πέμπτη 21 Ιουλίου 2011    TΑΙ    574,86  €    αναζήτηση
04:15 Σάββατο 16 Ιουλίου 2011    00:35 Δευτέρα 25 Ιουλίου 2011    TΑΙ    609,86  €    αναζήτηση
07:40 Κυριακή 03 Ιουλίου 2011    19:20 Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011    GULF    618,92  €    αναζήτηση
02:55 Σάββατο 09 Ιουλίου 2011    19:20 Δευτέρα 01 Αυγούστου 2011    GULF    618,92  €    αναζήτηση

Απο το pame diakopes προσφορα π μου ηρθε σημερα

ΠΡΙΑΜΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΤΑΓΙΑ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ  :knockinb: . ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ  :fuck2: ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.ΚΑΛΑ  :fuck2: 

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πες μας τι ψαχνεις απο  :knockinb:, απο φαγητο και ποτα για να σου πουμε τιμες!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙΡΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΟΥΜΕ ΠΑΤΑΓΙΑ ΣΕΜΠΤΕΒΡΙΟ ΓΙΑ ΤΡΕΛΟ  :knockinb: . ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΣΕΞ  :fuck2: ,ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΦΑΓΗΤΟ ? ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ.ΚΑΛΑ  :fuck2:  
Φιλε σεξ δυσκολα θα βρεις στην Ταυλανδη ειναι ολες παρθενες εκει,ειδικα στην παταγια.Φαγητο με 1000 μπατακια την κανεις ταρατσα.αλλα αν ειναι να ρωτας φιλε μου ποσο εχει το φαι και το ποτο,καλυτερα να μην πας καθολου.

ΠΡΙΑΜΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
:idiot: ΣΙΓΑ ΡΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΕΔΩ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ? ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ ΡΩΤΑΩ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΤΣΙΓΚΟΥΝΕΥΤΩ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΒΓΕΙΣ ΕΚΤΟΣ , ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΑΤΟΜΑ ΕΔΩ ΑΠ ΟΤΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΩΣΤΕΣ ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. Α ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΖΗΤΑΩ ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΓΙΑ 10 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΟΥΝΑΚΙ ΓΙΑ 24ΩΡΗ ΒΑΡΔΙΑ ΜΑΛΛΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑΣ ΒΟΣΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΚΑΙ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ,ΚΑΛΗ ΜΑΣΑ ΚΑΙ ΑΦΘΟΝΗ ΜΠΥΡΑ.

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Πρώτον μήν φωνάζεις. Όταν χρησιμοποιείς ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι σαν να φωνάζεις. Δεν είναι σωστό και αντιβαίνει τους κανόνες του site.
Τώρα επί της ουσίας το ερώτημά σου έχει απαντηθεί πολλές φορές.
Κλείνεις από εδώ ένα δωμάτιο για 1-2 μέρες και εκεί βρίσκεις την συνέχεια (περίπου 1000 baht την βραδυά), φαϊ είναι σχετικά φτηνό και καλό. Όσο για κορίτσια η καλύτερη επιλογή βρίσκεται στα beer bars της walking street.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πρίαμε όπως σε όλο τον κόσμο έτσι και στη Ταϊλάνδη ότι πληρώνεις παίρνεις. Απο πλευράς φαγητού μπορείς να φας με 100 μπατ αλλα μπορείς και με 5000, τα μπυρακια ξεκινούν απο 100 μπατ και ανεβαίνουν ( μιλάω για walking street) και τα κορίτσια απο 1000 και ανηφόρα ανάλογα με τη ποιότητα(long time). Ελπίζω να σε βοηθησα, αν θέλεις κάτι άλλο στείλε πμ.

venmant

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
4 και σημερα κανενας αλλος για Πατταγια?????

ΠΡΙΑΜΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πρώτον μήν φωνάζεις. Όταν χρησιμοποιείς ΚΕΦΑΛΑΙΑ είναι σαν να φωνάζεις. Δεν είναι σωστό και αντιβαίνει τους κανόνες του site.
Τώρα επί της ουσίας το ερώτημά σου έχει απαντηθεί πολλές φορές.
Κλείνεις από εδώ ένα δωμάτιο για 1-2 μέρες και εκεί βρίσκεις την συνέχεια (περίπου 1000 baht την βραδυά), φαϊ είναι σχετικά φτηνό και καλό. Όσο για κορίτσια η καλύτερη επιλογή βρίσκεται στα beer bars της walking street.

Ευχαριστω και σορυ για τα κεφαλαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom