musician
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 582
- Πόντοι
- 291
Πήγαινε στο αντίστοιχο θέμα για Φιλιππίνες και θα δεις....και εγώ αυτή τη στιγμή μιλάω στο skype με 2 φιλιππινεζες και σκέφτομαι να περάσω και απο εκεί το χειμώνα για καμία 15αρια μέρες να δω τι παίζοει....ανάμεσα σε ταυλανδη θα είναι ένα ευχάριστο διάλειμμα και ευκαιρία για να αννανεωθει και η βίζα μου για άλλες 30 μέρες ....Cebu αγχελες Μανίλα και μπορακαι είναι τα πιο τουριστικά μέρη απο ότι έχω δει...τιμές περίπου ίδιες με ταυλανδη....πουκετ ή παταγια ...ξενοδοχεία λίγο ακριβότερα ...επίσης είναι πιο επικυνδυνα για τους ξένους στις μεγάλες πόλεις απο πλευράς κλοπών/απάτης κλπ.... θέλει προσοχή ....Οι κοπέλες εκεί μιλάνε όλες Αγγλικά μιας και είναι ή 2η επίσημη γλώσσα τους....επίσης φέρνουν πιο πολλά Ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά απο τις άλλες ασιατισσες,και στην εμφάνιση και στον χαρακτηρα ....κάποιες είναι πιο απελευθερομενες,αλλά είναι και πολλές που είναι κλειστές....παίζει ρόλο και η θρησκεία ...είναι χριστιανες καθολικές και όχι βουδιστριες όπως στην Ταυλανδη......Παιδια ακουω πολυ καλα λογια πλεον και για Βιετναμ,αλλα και φιλιπινες,για Σεμπου και Μπορακαυ.εχει παει κανεις απο εκεινες τις χωρες να μας πει την γνωμη του;
Αυτά....