Φιλε Πιπινο........τις 3 φορες που κατεβηκα στην Ταυλανδη και δη Μονο Πατταγια(Σεπτ.2009 10 μερες,Μαρτιος 2010 16 μερες και Σεπτ.2011 30 μερες),σε καμια κοπελλα FREELANCHER δεν εδωσα πανω απο 1000ρικο....Εγω ξερω(με την λιγη εμπειρια που εχω)οτι σε freelanchers Κοπελλες οτι ειναι 500 ST kai 100O LT...και μιλαω για μονο για το
και φιλος που ειναι τωρα κατω μου το επιβεβαιωσε...ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ FREELANCHER
αν εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα,τι να πω????Γι'αυτο την λεμε "Φτωχομανα" την Πατταγια!!!!(και Μ....μανα,την λεμε αλλα τελος παντων!!)
Εξαρταται τι εννοει ο καθενας "long time"...Για εμενα long time,ειναι να τη φορτωσεις στις 10-11 το βραδυ και να την εχεις τουλαχιστον μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι...
Αν τη φορτωσεις απο ντισκο στις 5 το πρωι που εχουν πεσει οι τιμες,ριξεις 1-2,κοιμηθεις και στις 12 να σου φυγει,τοτε ναι,βρισκεις και με 1000αρικο...Αυτο για μενα ομως δεν ειναι long time...
Ασε που υπαρχει και ενας θεμελιωδης κανονας που ισχυει στη Ταυλανδη..."Τα καλα μωρα φορτωνονται νωρις"...
Anyway....Δεν εχω καμμια ορεξη να ξανανοιξουμε αυτη τη συζητηση περι κοστους του πηδηματος...
Ειναι γεγονος πως μπορεις να βρεις και με 500-1000 μπατ να πηδηξεις...Το θεμα ειναι ΤΙ γκομενα πηδας...
Και εμενα προσωπικα δε μπορει κανενας να με πεισει οτι ιδια γκομενα πηδας με 500 μπατ και ιδια με 5000 μπατ...Αυτη που ζηταει 5 χιλιαρικα πρεπει να ειναι καπως πιο ομορφη απο αυτη του 500αρικου...
Αυτο λεει η λογικη αλλωστε...
Ο καθε "πελατης" ακουει τη προσφορα απο τη γκομενα και ειτε τη δεχεται (κανοντας και το σχετικο παζαρι) ειτε "παει γι αλλα"... ;)
Και για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις,το γεγονος πως εσυ δεν εχεις δωσει ποτε πανω απο χιλιαρικο,δε σημαινει πως ολες εχουν αυτη τη ταριφα...Φανταζομαι πως θα σου εχουν ζητησει και 2χιλιαρο και πανω καποιες freelancers,που δε δεχονταν "ψαλιδι" μεσω παζαριου...Απλα εσυ εκρινες πως μπορεις να βρεις και φτηνοτερη και την εκανες "για αλλα"...