Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (4 μέλη και 22 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
θα μπορουσε καποιος που βρισκεται τωρα κατω να μας πει τι τιμες παιζει στην ανταλλαγη μπατ ευρω

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
αν μπορει να ενημερωσει καποιος ποσο παει το long time στην pattaya  (απο bar...-oxi go-go..)θα  το εκτιμουσα ιδιαιτερα...!!

ΠΡΙΑΜΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ολες οι σελιδες που παραθεσατε για την ισοτιμια ειναι μουφα...

Η μοναδικη που ανταποκρινεται στη πραγματικοτητα ειναι η ιστοσελιδα του γραφειου συναλλαγματος superich1965 που εχει υποκαταστηματα στη Μπανγκοκ.
Συνηθως δινει υψηλοτερη ισοτιμια σε σχεση με τις τραπεζες,γι αυτο υπολογιστε μειον 0,05-0,15 μπατ στο ευρω απο οτι γραφει,για να γνωριζετε ποσο περιπου αλλαζουν οι τραπεζες,αυτη τη στιγμη στη Μπανγκοκ.

Π.χ. σημερα το superich δινει 1 ευρω=43.30...Υπολογιστε λοιπον οτι οι τραπεζες πουλανε μεχρι 43.25 η καλυτερη...
Το coinmill.com δινει 43.75 (!!),μισο μπατ δηλαδη παραπανω και το Xe.com 43.47...Τιμες που σε καμμια περιπτωση δεν ανταποκρινονται στη πραγματικοτητα.

αν μπορει να ενημερωσει καποιος ποσο παει το long time στην pattaya  (απο bar...-oxi go-go..)θα  το εκτιμουσα ιδιαιτερα...!!

Στα beer bars παιζει απο 2000-2500 μπατ για τα καλα κομματια για long,συν 300 μπαρφαιν...

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
οπως ειπαμε ειμαι πρωταρης και δεν ξερω που να πρωτοψαξω οταν παω εκει ..δυσκολο το βλεπω να ψαχνω σπιτι φορτωμενος με την βαλιτσα ...το να γλιτωσω μερικα ευρω δεν ειναι το ζητουμενο αλλα να ειμαι κοντα στην δραση , να υπαρχει καποια ασφαλεια και φυσικα Free wifi ...

και αυτο δειχνει ωραιο αλλα χρεωνει το ιντερνετ

και σε πιο φτηνο αυτο ....

ποιο απο τα 3 θα επιλεγατε ??

stevegr(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
9
Πόντοι
16
οπως ειπαμε ειμαι πρωταρης και δεν ξερω που να πρωτοψαξω οταν παω εκει ..δυσκολο το βλεπω να ψαχνω σπιτι φορτωμενος με την βαλιτσα ...το να γλιτωσω μερικα ευρω δεν ειναι το ζητουμενο αλλα να ειμαι κοντα στην δραση , να υπαρχει καποια ασφαλεια και φυσικα Free wifi ...
τοτε εισαι σωστος κανε booking μεσω ιντερνετ!  :rockon:

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
Στα beer bars παιζει απο 2000-2500 μπατ για τα καλα κομματια για long,συν 300 μπαρφαιν...

Δηλαδη κοντα στο 50  ευρω  :huh:για long time  :think:?σαν πολλα δεν ειναι  :S??ετσι οπως παμε-βλεπω ναρχονται διακοπες εδω οι ταυλανδοι

:s&m_3:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δηλαδη κοντα στο 50  ευρω   :huh:για long time   :think:?σαν πολλα δεν ειναι  :S??ετσι οπως παμε-βλεπω ναρχονται διακοπες εδω οι ταυλανδοι

:s&m_3:
Δε ξερω ειλικρινα ποιοι και για ποιο λογο εχουν δημιουργησει την εντυπωση στο κοσμο,οτι στη Ταυλανδη γαμας με ενα πιατο φακες...
Μεγα λαθος...
Κι αν σου φαινονται πολλα τα 50 ευρω,να σε πληροφορησω πως πολλες ζητανε και 125 ευρω (5000 μπατ) για μια βραδια...
Ακομα και απο τη παραλια να φορτωνεις η γενικα freelancers απο τις ντισκο,το 50ευρω για long time ειναι σχεδον δεδομενο...Αντε να πληρωσεις 37 ευρω (1500 μπατ) για κανα "ψιλομπαζακι"...
Μη νομιζετε λοιπον πως θα πατε στη Ταυλανδη και με 1000 ευρω θα κοιμαστε,θα τρωτε και θα γαματε για 15 μερες ολημερις και ολοβραδις σα το κουνελι...Εκτος κι αν πουλησετε ερωτα σε καμμια,τη σπιτωσετε και της δινεται ενα χαρτζηλικι καθε μερα...Αλλα θα πηδατε ΜΟΝΟ αυτη...
Και στη τελικη,δε προκειται να κανετε και τρομερη οικονομια...Γιατι ενα χιλιαρικακι που θα της δινετε τη μερα,συν τα φαγητα και τα ποτα της (γιατι θα τη σερνετε μαζι σας ολη μερα σαν επιπλο),μια η αλλη θα σας ερθει,σαν να ριχνατε ενα short σε διαφορετικη γκομενα καθε μερα...

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Δε ξερω ειλικρινα ποιοι και για ποιο λογο εχουν δημιουργησει την εντυπωση στο κοσμο,οτι στη Ταυλανδη γαμας με ενα πιατο φακες...
Μεγα λαθος...
Κι αν σου φαινονται πολλα τα 50 ευρω,να σε πληροφορησω πως πολλες ζητανε και 125 ευρω (5000 μπατ) για μια βραδια...
Ακομα και απο τη παραλια να φορτωνεις η γενικα freelancers απο τις ντισκο,το 50ευρω για long time ειναι σχεδον δεδομενο...Αντε να πληρωσεις 37 ευρω (1500 μπατ) για κανα "ψιλομπαζακι"...
Μη νομιζετε λοιπον πως θα πατε στη Ταυλανδη και με 1000 ευρω θα κοιμαστε,θα τρωτε και θα γαματε για 15 μερες ολημερις και ολοβραδις σα το κουνελι...Εκτος κι αν πουλησετε ερωτα σε καμμια,τη σπιτωσετε και της δινεται ενα χαρτζηλικι καθε μερα...Αλλα θα πηδατε ΜΟΝΟ αυτη...
Και στη τελικη,δε προκειται να κανετε και τρομερη οικονομια...Γιατι ενα χιλιαρικακι που θα της δινετε τη μερα,συν τα φαγητα και τα ποτα της (γιατι θα τη σερνετε μαζι σας ολη μερα σαν επιπλο),μια η αλλη θα σας ερθει,σαν να ριχνατε ενα short σε διαφορετικη γκομενα καθε μερα...

Φιλε Πιπινο........τις 3 φορες που κατεβηκα στην Ταυλανδη και δη Μονο Πατταγια(Σεπτ.2009 10 μερες,Μαρτιος 2010 16 μερες και Σεπτ.2011 30 μερες),σε καμια κοπελλα FREELANCHER δεν εδωσα πανω απο 1000ρικο....Εγω ξερω(με την λιγη εμπειρια που εχω)οτι σε freelanchers Κοπελλες οτι ειναι 500 ST kai 100O LT...και μιλαω για μονο για το  :knockinb:

και φιλος που ειναι τωρα κατω μου το επιβεβαιωσε...ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ FREELANCHER

αν εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα,τι να πω????Γι'αυτο την λεμε "Φτωχομανα" την Πατταγια!!!!(και Μ....μανα,την λεμε αλλα τελος παντων!!)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255

και αυτο δειχνει ωραιο αλλα χρεωνει το ιντερνετ

και σε πιο φτηνο αυτο ....

ποιο απο τα 3 θα επιλεγατε ??

Φιλε και τα 3 Ηοτελ ειναι παρα πολυ καλα.........να προσεξεις ιδιαιτερα ομως κατι..........tο λεγομενο Joiners Fee......Δηλ. την χρεωση καθε φορα που θα ανεβαζεις στο δωματιο κοπελλα η κοπελλες....να το ρωτησεις αυτο....

ΠΡΙΑΜΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ο ενας λεει 3000 L T και ο αλλος 1000 L T μεγαλη η διαφορα τελικα τι παιζει μαλλων τα καλυτερα παζαρια κανουν την διαφορα

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Φιλε Πιπινο........τις 3 φορες που κατεβηκα στην Ταυλανδη και δη Μονο Πατταγια(Σεπτ.2009 10 μερες,Μαρτιος 2010 16 μερες και Σεπτ.2011 30 μερες),σε καμια κοπελλα FREELANCHER δεν εδωσα πανω απο 1000ρικο....Εγω ξερω(με την λιγη εμπειρια που εχω)οτι σε freelanchers Κοπελλες οτι ειναι 500 ST kai 100O LT...και μιλαω για μονο για το  :knockinb:

και φιλος που ειναι τωρα κατω μου το επιβεβαιωσε...ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ FREELANCHER

αν εχουν αλλαξει τοσο πολυ τα πραγματα,τι να πω????Γι'αυτο την λεμε "Φτωχομανα" την Πατταγια!!!!(και Μ....μανα,την λεμε αλλα τελος παντων!!)
Εξαρταται τι εννοει ο καθενας "long time"...Για εμενα long time,ειναι να τη φορτωσεις στις 10-11 το βραδυ και να την εχεις τουλαχιστον μεχρι την αλλη μερα το μεσημερι...
Αν τη φορτωσεις απο ντισκο στις 5 το πρωι που εχουν πεσει οι τιμες,ριξεις 1-2,κοιμηθεις και στις 12 να σου φυγει,τοτε ναι,βρισκεις και με 1000αρικο...Αυτο για μενα ομως δεν ειναι long time...
Ασε που υπαρχει και ενας θεμελιωδης κανονας που ισχυει στη Ταυλανδη..."Τα καλα μωρα φορτωνονται νωρις"...

Anyway....Δεν εχω καμμια ορεξη να ξανανοιξουμε αυτη τη συζητηση περι κοστους του πηδηματος...
Ειναι γεγονος πως μπορεις να βρεις και με 500-1000 μπατ να πηδηξεις...Το θεμα ειναι ΤΙ γκομενα πηδας...
Και εμενα προσωπικα δε μπορει κανενας να με πεισει οτι ιδια γκομενα πηδας με 500 μπατ και ιδια με 5000 μπατ...Αυτη που ζηταει 5 χιλιαρικα πρεπει να ειναι καπως πιο ομορφη απο αυτη του 500αρικου...
Αυτο λεει η λογικη αλλωστε...
Ο καθε "πελατης" ακουει τη προσφορα απο τη γκομενα και ειτε τη δεχεται (κανοντας και το σχετικο παζαρι) ειτε "παει γι αλλα"... ;)

Και για να μη δημιουργουνται λαθος εντυπωσεις,το γεγονος πως εσυ δεν εχεις δωσει ποτε πανω απο χιλιαρικο,δε σημαινει πως ολες εχουν αυτη τη ταριφα...Φανταζομαι πως θα σου εχουν ζητησει και 2χιλιαρο και πανω καποιες freelancers,που δε δεχονταν "ψαλιδι" μεσω παζαριου...Απλα εσυ εκρινες πως μπορεις να βρεις και φτηνοτερη και την εκανες "για αλλα"...

ΠΡΙΑΜΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
παντως παιδια δικη μου αποψη αν πας στην ακρη του κοσμου <μονο για σεξ> και να πληρωνεις 5000 μπατ περιπου 110 ευρο για γαμηση εχει ποιο κοντινους προορισμους με τα ιδια λεφτα για γαμηση για παραδειγμα η βουργαρια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom