Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Οτι η συνηθες δουλεια για faragns ( ξένους ) είναι καθηγητες αγγλικων με μισθο 2000€ το μηνα...

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μιλαω για παταγια φιλε μου εκει ξερω τι παιζει.ο καθε ανθρωπος εχει αλλα ενδιαφεροντα.Εγω μονο Πουκετ εχω παει μεχρι τωρα,και ειχα γνωρισει κοπελα που ουδεμια σχεση ειχε με μπαρ και τετοιες ιστοριες.Φετος θα παω Κο Σαμουι,αλλα σκεφτομαι να το ριξω λιγο εξω,να δω και αυτην την πλευρα της Ταυλανδης.
Όπως γουστάρεις και αγαπάς. Εννοείτε πως ο καθένας μας έχει διαφορετικα ενδιαφέροντα και γούστα, όπως και να έχει καλά να περάσεις.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Οτι η συνηθες δουλεια για faragns ( ξένους ) είναι καθηγητες αγγλικων με μισθο 2000€ το μηνα...
άμα είναι έτσι πάω και εγώ... Χωρίς πλάκα πάντως μου φαίνετε αρκετά μεγάλο ποσο για καθηγητή, τοσά καλά καλά δε βγάζουν στο Ελλαδιστάν...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μου το έχουν επιβεβαιώσει 2 άνθρωποι, συν οι προμηθευτές μου. Για Κορέα είναι γύρω στα 3000€.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω Proficiency, έχω ένα Toefl μόνο.

Ασχολεισαι και με εξαγωγές και είσαι μάγκας. Το κακό για μένα είναι ότι δεν έχω παρέα να πάω και κωλώνω να φύγω μόνος σε ξένη χώρα για μόνιμα.

jamest

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Μου το έχουν επιβεβαιώσει 2 άνθρωποι, συν οι προμηθευτές μου. Για Κορέα είναι γύρω στα 3000€.
Το θέμα είναι ότι δεν έχω Proficiency, έχω ένα Toefl μόνο.

Ασχολεισαι και με εξαγωγές και είσαι μάγκας. Το κακό για μένα είναι ότι δεν έχω παρέα να πάω και κωλώνω να φύγω μόνος σε ξένη χώρα για μόνιμα.
Φίλε μου ακούγετε πόλυ ελκυστικό, αν όντως σε ενδιαφέρει κάτσε ψαξε το.

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
παντως παιδια δικη μου αποψη αν πας στην ακρη του κοσμου <μονο για σεξ> και να πληρωνεις 5000 μπατ περιπου 110 ευρο για γαμηση εχει ποιο κοντινους προορισμους με τα ιδια λεφτα για γαμηση για παραδειγμα η βουργαρια
ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ η συγκριση αυτη!!!

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Το ψάχνω αλλά δεν έχω τα @@ να φύγω μόνος.

και μονο που λες οτι δεν εχεις τα @@ δειχνει οτι εχεις μεγαλυτερα @@ απο πολλα φραποπαιδα... ξεκολα το μυαλο σου και κανε το βημα, εχω φυγει εδω και 10 χρονια, τοτε με ελεγαν μαλακα που παρατησα τη δουλεια μου εδω και την εκανα... σημερα μου στελνουν δωρακια και ευχες στη γιορτη μου, βιογραφικα και να μη πω τι αλλο. Η αποσταση αναμεσα σε αυτους που λεμε παρανομους μεταναστες και αυτο που θα γινει στην ελλαδα σε ΛΙΓΑ χρονια ΔΕΝ ειναι καθολου μεγαλη. Γκε Γκε??

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
και μονο που λες οτι δεν εχεις τα @@ δειχνει οτι εχεις μεγαλυτερα @@ απο πολλα φραποπαιδα... ξεκολα το μυαλο σου και κανε το βημα, εχω φυγει εδω και 10 χρονια, τοτε με ελεγαν μαλακα που παρατησα τη δουλεια μου εδω και την εκανα... σημερα μου στελνουν δωρακια και ευχες στη γιορτη μου, βιογραφικα και να μη πω τι αλλο. Η αποσταση αναμεσα σε αυτους που λεμε παρανομους μεταναστες και αυτο που θα γινει στην ελλαδα σε ΛΙΓΑ χρονια ΔΕΝ ειναι καθολου μεγαλη. Γκε Γκε??
Σε ποια χωρα εχεις παει?

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
παιδια ο ενας λεει 3000 L T και ο αλλος 1000 L T μεγαλη η διαφορα τελικα τι παιζει μαλλων τα καλυτερα παζαρια κανουν την διαφορα
Oλες οι τιμες "παιζουν" μην απογοητευεσαι.Υπαρχουν κοριτσια για ολα τα γουστα και ολα τα βαλαντια.
Οτι και να σου πουμε εμεις,πιστεψε με δεν θα εχει καμια σημασια οταν θα εισαι εκει.
Απλα στο θεμα χρημα πρεπει να λειτουργεις με την αξια του στην Ταιλανδη και οχι σε συγκριση με το κοστος στην Ελλαδα.
Αυτο θα το μαθεις μετα τις πρωτες μερες και αφου θα εχεις "παθει" πριν. :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Oλες οι τιμες "παιζουν" μην απογοητευεσαι.Υπαρχουν κοριτσια για ολα τα γουστα και ολα τα βαλαντια.
Οτι και να σου πουμε εμεις,πιστεψε με δεν θα εχει καμια σημασια οταν θα εισαι εκει.
Απλα στο θεμα χρημα πρεπει να λειτουργεις με την αξια του στην Ταιλανδη και οχι σε συγκριση με το κοστος στην Ελλαδα.
Αυτο θα το μαθεις μετα τις πρωτες μερες και αφου θα εχεις "παθει" πριν. :rockon:
Εγω παντως ειχα τρελαθει με τις τιμες τους εκει ρε Μπικ,και σε ρουχα,και σε ραψιματα,και στα αξιοθεατα.Και ειχα παει απο οτι μαθαινω και σε σχετικα ακριβο νησι.
Παντως ειναι μαγκια,και κλειδι,το να εχεις ντοπια γκομενα,εστω για λιγες μερες.

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Οι ξένοι δεν μπορούν να αγοράσουν ακίνητα στην Ταϋλάνδη.
Μπορεις να παρεις condo στο ονομα σου δηλαδη διαμερισμα που ειναι και η ποιο οικονομικη λυση απλως το ποσοστο των ξενων δεν μπορει να κατεχει πανω απο 49% επι των συνολικων διαμερισματων και δεν εχει και δικαιωματα στο οικοπεδο επισης.Παρομοιος κανονας ισχυει και στις Φιλιπινες

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Θα μου πεις μικρός είσαι, 28, αλλά δεν ξέρω ρε μάγκα. Λεφτά στην άκρη ΔΕΝ ΕΧΩ, ό,τι κάνω πρέπει να πάρω από το σπίτι, ακόμα και τα λεφτά του ταξιδιού. Πιστεύω ότι φεύγοντας σε μια χώρα με χαμηλότερο βιοτικό επίπεδο από την Ελλάδα, αν κάνεις μια δουλειά που βγάζει καλά λεφτά θα είσαι βασηλιάς. Και δεν με νοιάζει να γαμάω κάθε μέρα 200 πουτάνες, αλλά ρε μάγκα σε 1-2 χρόνια βλέπω να ζούμε στην Ελλάδα με 100€ μισθό και την ανεργία στο 80%. Εκεί έχει μόλις 1.5%.
Αν ψαχτείς με εξαγωγές είτε χονδρική είτε λιανική πιστεύω μπορείς να βγάλεις φράγκα και να ζεις άνετα. Ξαναλέω όχι να γαμάς 200 πουτάνες τη μέρα αλλά να μπορείς να κάνεις διακοπες στα νησιά, να μπορείς να πιεις μια μπύρα, να γαμήσεις ένα μουνί.
Το λέω εγώ, που ανεβαινα 20 φορές το χρόνο στη Θεσσαλονίκη να δω τον ΑΡΗ...

Upogeios

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Κριτικές
1
Like
779
Πόντοι
96
Μπορεις να παρεις condo στο ονομα σου δηλαδη διαμερισμα που ειναι και η ποιο οικονομικη λυση απλως το ποσοστο των ξενων δεν μπορει να κατεχει πανω απο 49% επι των συνολικων διαμερισματων και δεν εχει και δικαιωματα στο οικοπεδο επισης.Παρομοιος κανονας ισχυει και στις Φιλιπινες

τι σοϊ αγορα ειναι αυτη οπου πληρωνεις για να εχεις μεχρι 49% ενος ακινητου. και τελος παντων... κανεις μια εταιρια και το αγοραζει η εταιρια και τελειωνει το θεμα...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
τι σοϊ αγορα ειναι αυτη οπου πληρωνεις για να εχεις μεχρι 49% ενος ακινητου. και τελος παντων... κανεις μια εταιρια και το αγοραζει η εταιρια και τελειωνει το θεμα...
Οπου το 95% των υπαλλήλων πρέπει να είναι Ταϋλανδοί..

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
.Σιγουρα ειναι και ο τροπος με την εταιρεια που λες αν θελεις να κατεχεις και γη....Οχι το οικημα ειναι ειναι 100% στο ονομα σου απλως πχ αν μια πολυκατοικια εχει 100 διαμερισματα των 80τμ οι ξενοι δεν μπορουν να αγορασουν τα 60 διαμερισματα αλλα μονο τα 49 δηλαδη 49% .Τα υπολοιπα 51% ή παραπανω ανηκουν σε ταυλανδους ειτε ειναι φυσικο προσωπο ή εταιρεια

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Καθηγητής αγγλικών βγάζει γύρω στα 2000€...
Δηλαδή γύρω στα 80.000+ Bacht?
Διαίρεσέ το δια του 2 και θα είσαι πολύ ικανοποιημένος αν πετύχεις αυτά τα λεφτά.
Ο ανταγωνισμός από την πιτσιρικαρία (και όχι μόνο) όλου του πλανήτη είναι αμείλικτος.

Και υπολόγισε πως για να περάσεις ανθρώπινα στη Bangkok χρειάζεσαιαπό 35-40.000Β και πάνω.
Πιθανότατα βέβαια το κριτήριο για το δικό μου "ανθρώπινα" να διαφέρει από πολλών άλλων.
Για την ιστορία δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω με λιγότερα από 60-70.000Β το μήνα.

kostas1970

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
1)οι ξενοι μη ταυλανδοι για να αγορασουν γη,μετα απο γαμο με ταυλανδη ρισκο μεγαλο σε περιπτωση διαζυγιου
2)σε περιπτωση εταιρειας (πρεπει το 51%να αποτελειται απο κεφαλαια ταυλανδων )
σε καθε περιπτωδη λαθεμενη κινηση

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Δηλαδή γύρω στα 80.000+ Bacht?
Διαίρεσέ το δια του 2 και θα είσαι πολύ ικανοποιημένος αν πετύχεις αυτά τα λεφτά.
Ο ανταγωνισμός από την πιτσιρικαρία (και όχι μόνο) όλου του πλανήτη είναι αμείλικτος.

Και υπολόγισε πως για να περάσεις ανθρώπινα στη Bangkok χρειάζεσαιαπό 35-40.000Β και πάνω.
Πιθανότατα βέβαια το κριτήριο για το δικό μου "ανθρώπινα" να διαφέρει από πολλών άλλων.
Για την ιστορία δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να ζήσω με λιγότερα από 60-70.000Β το μήνα.
ελεος ρε συ αν θελεις 60000 μπατ στην ταυλανδη για να ζησεις,στην αθηνα ποσα θα θες;

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1

Το λέω εγώ, που ανεβαινα 20 φορές το χρόνο στη Θεσσαλονίκη να δω τον ΑΡΗ...
[/quote]μαλλον για αυτο το λογο θελεις να φυγεις :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom