Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σαν του Νο 6  Pad Thai, δεν εχω ματαφάει...

Τσίμπησες αγορίνα  :rockon: :rockon:

Καλημέρα τυραννισμένοι μου σύντροφοι...
...ρε σεις μη το βάζετε κάτω θα πάμε στη πολυπόθητη Ιθάκη μας έστω και με σχεδία!

...με στάση στην πόλη των Αγγέλων - την πλανεύτρα πρωτεύουσα Krung Thep!!!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε Μπικ........την αλλη φορα θα παμε μαζι....και με τον Παγκ............ΘΑ ΔΕΙς ΤΗΝ Πατταγια..............

...όπως δεν πρόλαβες να τη δεις στο σύντομο πέρασμα σου.....οεο :rockon:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Με ολο το σεβασμο φιλε master,μην πεφτεις στην παγιδα και κατακρινεις την Παταγια ενω δεν εχεις παει.Προσωπικα παρ 'οτι δεν εχω την καλυτερη αποψη για Παταγια και το εχω γραψει, δεν θα πω σε κανεναν μην πας.Εγω σιγουρα θα ξαναπαω, αν δεν γινει καμια ολοκληρωτικη καταστροφη στο Ellada ,και εξασφαλισω καποια φραγκα...
Οσο αφορα το θεμα "παπουδες",εχω να σου πω οτι πολυ περισσοτερους ειδα στην Πατονγκ παρα στην Παταγια,αν και δεν καταλαβαινω το γιατι καποιοι μεγαλυτερης ηλικιας δεν πρεπει να ζουν τη ζωη τους...

Πρωτα ο Βουδας και <<Διεφθαρμενων των Βρυξελλων>>"θελουσιν" τον Νοεμβριο θα παμε μια βολτα παρεα, και μετα βλεπουμε  :rockon:
Δεν κατακρινω ρε,ουτε ειπα οτι δεν πρεπει να ζουν την ζωη τους οι μεγαλοι σε ηλικια,αλλωστε και εμεις εκει θα φτασουμε καποτε.απλα εγω αρνουμαι ακομη οσο κρατιεμαι να βλεπω την ταυλανδη σαν σεξοτουρισμο.ειναι τοσο ομορφη χωρα,ειναι κριμα να την βλεπουμε για ενα μονο λογο.τοσα και τοσα χιλιομετρα ταξιδευουμε,αν ειναι να κανουμε τοσο κοπο μονο για να πηδηξουμε το κανουμε και εδω.Τωρα βεβαια δεν ξερω μετα απο 20 χρονια τι θα λεω.ισως να πηγαινω και εγω παταγια τοτε. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Φιλε Μπικ........την αλλη φορα θα παμε μαζι....και με τον Παγκ............ΘΑ ΔΕΙς ΤΗΝ Πατταγια..............
Να παρετε και μενα που δεν εχω παει ακομα Παταγια. Σαν πουρο και κωλο-γερος  :woldman: που ειμαι δικαιουμαι να παω μια φορα στη Παταγια.Και αν δεν μπορω να παρω τα ποδια μου :zombie: θα με βαλετε σε κανενα αναπηρικο καροτσακι :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλορίζικο το Bourdela.tv :rockon: :rockon:
Σαν TV έγινε η πρώτη μεγάλη συνάντηση των μπουρδελιάρηδων στη Πατάγια τον Μάρτη του 2010 και μετέπειτα στη Πατόνγκ..κουμπάροι χαθήκατε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γειά σε όλους τους Ταιλανδόφιλους!
Παρακολουθώ καιρό κ έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες! δε γράφω κάτι γιά το λόγο ότι έχω πάει πούκετ μία φορά το 1999 ...αλλά για γαμηλιο ταξίδι κ δεν έχω εμπειρίες για το θέμα του thrent! (το 2001 χώρισα) από τότε είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου να κάνω ένα ταξίδι μόνος μου (είμαι 40 χρ.) στη χώρα του χαμόγελου! Tελικά ήρθε η ώρα και την επόμενη εβδομάδα βγάζω διαβατήριο και έχω βρεί για μετάβαση 27/8 με επιστροφή 8/9 με τηαι 580 ευρώ. Αποφάσισα να πάω Πατάγια γιά 10 νύχτες (την απόφαση αυτή τη πήρα από αυτά που γράφουν εδώ κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά χωρίς να τους ξέρω θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου, που μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τις γνλωσεις τους και καταναλώνουν το χρόνο τους γιά να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους! Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσο αναφορά το ξενοδοχείο, έχω βρεί το:
Kintamani - Exclusive Bali Villa and Resort
Thapphraya rd.
Soi 15 (Soi Norway), Moo 10, 391/123
Pattaya City - Thailand
στα 65 ευρώ 1)τους έστειλα μαιλ ότι θα είμαι μόνος μου και αν οι joiners είναι free και μου απάντησε:
Hello

The price for the room are EU 65 each night include breakfast and full service. That time we are free.

Regards
σημαίνει ότι είναι free?
2)να διαπραγματευτώ τη τιμή? 3)ξέρει κανείς τη τοποθεσία και αν είναι μακρυά από τα κορίτσια? 4)να το αφήσω έτσι και να πάω εκεί να διαπραγμετευτώ?
Ευχαριστώ εκ το προτέρω!
Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι έχω υπολογίσει να ξοδέψω περίπου στα 2500 ευρώ γιά όλα! κ ότι ενδιαφέρομαι μόνο γιά γυναίκες (πάνω από 18),μασάζ , καλό φαγητό, κ λίγη ξεκούραση!

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κ βέβαια οποιδήποτε άλλη πληροφορία είναι δεκτή! όπως κ αν κάποιος από τους συναγωνιστές εδώ είναι πατάγια εκείνη την ημερομηνία κ θέλει να συναντηθούμε μιά και εγώ μόνος μου θα είμαι ...είναι καλοδεχούμενος!

SUPERFLY

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
..κουμπάροι χαθήκατε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
[/quote]Hello Άρχοντα Pagtao και σ' όλους τους συναγωνιστές !!! Πάντα Παρακολουθούμε τα δρώμενα του Site, άσχετα αν δεν συμμετέχουμε ενεργά. Πράγματι η τότε συναντησή μας ήταν ΙΣΤΟΡΙΚΗ! Μακάρι ο δρόμος να μας ξαναβγάλει στα λημέρια μας ... σύντομα Pag!

lakistoxotis

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Κ βέβαια οποιδήποτε άλλη πληροφορία είναι δεκτή! όπως κ αν κάποιος από τους συναγωνιστές εδώ είναι πατάγια εκείνη την ημερομηνία κ θέλει να συναντηθούμε μιά και εγώ μόνος μου θα είμαι ...είναι καλοδεχούμενος!

Ρε φιλε, το ξενοδοχειο αυτο ειναι στη JOMTIEN και μαλιστα μακρυα απο την παραλια. Πολυ μακρυα απο την δραση και την W.S..
Για ξαναδες το.... Με τα λεφτα που ζητα και τον Αυγουστο θα βρης ξενοδοχεια στην παραλιακη πολυ καλα.  MARRIOT, HARD ROCK,  BAYWALK,FRASER........./

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οπως λεει και το Ρητο¨"Αν δεν το βρεις στην Bangkok,δεν το βρισκεις ΠΟΥΘΕΝΑ!!!"(Αν και Πατταγιανος "γεννημα-θρεμα" μαλλον αυτο πρεπει να αληθευει....Να προσεχετε ομως να μην σας "παρει"  η Bangkok(οπως λεει και η ατακα απ'το Hangover II)
  την  ταινεια  την  ειδα  και  ενω  εχει  αρκετη  πλακα,  υπερβαλει  με  την  εγκληματικοτητα  στη  μπανγκοκ  "τον  καταπιε  η  μπανγκοκ"    ειναι  το  μοτο  της  ταινειας :jerking:    μιλαμε  για  αμερικανιες  φυσικα      στην  ευρητερη  νανα  σουκουμβιτ  σοι  1  εως  11    και  2  εως  το  πολυ  12      αν  ειναι  κανεις  κοντος    και  ανω  των  45  ας  εχει  λιγο  το  νου  του  για  κανα  καμποτζιανακι    πορτοφολα,  και  φυσικα  οσοι  πατε  με  κατο'ι    ματια  14    στα  πραγματα  σας    ακομα    και  στις  αγκαλιτσες    η παλαι  ποτε  μποεμικη  καοσαν  αν  δεν  εχεις  παρε  δωσε  με  ναρκωτικα    ειναι  μια  χαρα,  σιλομ (πατπογκ)  χαλαρα,  απορω  που  βλεπουν  την  εγκληματικοτητα :jerking:  εχουν  παει  πλατεια  θεατρου  στην  αθηνα  βραδυ :think:  εχω  περπατησει  βραδυ  απειρα  χιλιομετρα  και  σε  αυτες  και  σε  αλλες  περιοχες  nightlife  ταυλανδων,  που  δεν  υπαρχει  φαλανγκ  για  δειγμα!  κανενα  προβλημα!  βεβαια  οποιος  ψαχνεται  για  μανουρα  θα  τη  βρει  ακομα  και  στη  ελβετια

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Γειά σε όλους τους Ταιλανδόφιλους!
Παρακολουθώ καιρό κ έχω διαβάσει σχεδόν όλες τις σελίδες! δε γράφω κάτι γιά το λόγο ότι έχω πάει πούκετ μία φορά το 1999 ...αλλά για γαμηλιο ταξίδι κ δεν έχω εμπειρίες για το θέμα του thrent! (το 2001 χώρισα) από τότε είναι συνέχεια μέσα στο μυαλό μου να κάνω ένα ταξίδι μόνος μου (είμαι 40 χρ.) στη χώρα του χαμόγελου! Tελικά ήρθε η ώρα και την επόμενη εβδομάδα βγάζω διαβατήριο και έχω βρεί για μετάβαση 27/8 με επιστροφή 8/9 με τηαι 580 ευρώ. Αποφάσισα να πάω Πατάγια γιά 10 νύχτες (την απόφαση αυτή τη πήρα από αυτά που γράφουν εδώ κάποιοι άνθρωποι που πραγματικά χωρίς να τους ξέρω θέλω να τους ευχαριστήσω μέσα από τη καρδιά μου, που μοιράζονται τις εμπειρίες τους, τις γνλωσεις τους και καταναλώνουν το χρόνο τους γιά να ενημερώσουν και τους υπόλοιπους! Θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει όσο αναφορά το ξενοδοχείο, έχω βρεί το:
Kintamani - Exclusive Bali Villa and Resort
Thapphraya rd.
Soi 15 (Soi Norway), Moo 10, 391/123
Pattaya City - Thailand
στα 65 ευρώ 1)τους έστειλα μαιλ ότι θα είμαι μόνος μου και αν οι joiners είναι free και μου απάντησε:
Hello

The price for the room are EU 65 each night include breakfast and full service. That time we are free.

Regards
σημαίνει ότι είναι free?
2)να διαπραγματευτώ τη τιμή? 3)ξέρει κανείς τη τοποθεσία και αν είναι μακρυά από τα κορίτσια? 4)να το αφήσω έτσι και να πάω εκεί να διαπραγμετευτώ?
Ευχαριστώ εκ το προτέρω!
Θα ήθελα να διευκρινήσω ότι έχω υπολογίσει να ξοδέψω περίπου στα 2500 ευρώ γιά όλα! κ ότι ενδιαφέρομαι μόνο γιά γυναίκες (πάνω από 18),μασάζ , καλό φαγητό, κ λίγη ξεκούραση!

Φιλε μου.....ειναι αρκετα μακρια το ξενοδοχειο αυτο που αναφερεις απ'το "πεδιο δρασης"....μ'αυτα τα λεφτα μπορουσες να βρεις και πιο κοντα στην "δραση".....εκτος και αν εχεις μηχανακι η λεφτα για ταξι...

και κατα 99.9999% θα ειμαι και εγω κατω στην πατταγια(με τους "κομμαντος" απο Θεσ/νικη και οχι μονο!!!!!)τις ημερομηνιες που γραφεις.....να βρεθουμε για καμια μπυρα αν ειναι

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
@Spicyman 65 ευρω στην Low season ειναι παρα πολλα λεφτα,εκτος του οτι το συγκεκριμενο ειναι μακρυα απο τα σημεια ενδιαφεροντος και εντελως "αβολο".Γνωμη μου ειναι οτι στην Ταυλανδη ειτε ειμαστε σεξοτουριστες ειτε φυσιολατρες,ειτε και τα 2 μαζι δεν εχουμε κανενα λογο να πεταμε τα ωραια μας λεφτουδακια σε τετοιου ειδους καταλυματα.Οποιος θελει διακοπες τυπου "resort",δλδ χλιδα,ανεσεις και ξαπλα,ας παει καλυτερα σε καποιο απο τα παρα πολλα  συγκροτηματα αυτου του ειδους, που υπαρχουν στην Ελλαδα.
Στην Ταιλανδη ενα δωματιο καθαρο, ασφαλες και κοντα στα "κολπα" οποια και να ειναι αυτα,ειναι αρκετο...

spicyman

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ναι παιδιά έχετε δίκιο, είναι πολλα τα 65 ευρω, αποφασισα να πάω εκεί και να βρω επι τόπου! Σιγουρα θα πιούμε μπυρίτσα κάτω Λάκη και θα χαρώ να σας γνωρίσω!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εγω εκλεισα εδω για ενα 3μηνο,με 8000 μπατ τον μηνα.συν 3000 για σκουτερακι.800 μετρα περιπου απο την παραλια Μαεναμ.
Εχει παει κανεις κο σαμουι να μας πει εντυπωσεις;

Επισκέπτης
εγω εκλεισα εδω για ενα 3μηνο,με 8000 μπατ τον μηνα.συν 3000 για σκουτερακι.800 μετρα περιπου απο την παραλια Μαεναμ.
Εχει παει κανεις κο σαμουι να μας πει εντυπωσεις;
chawing kai Lamai ειναι ολο το παιχνιδι,αλλα εμενα ρε φιλε το k. samui δεν μου αρεσε!!!εχω παει 2 φορες ...και σε συγκριση με Phuket ειναι πολυ πιο κατω ,και απο φυσικες ομορφιες, παραλιες κλπ αλλα και απο γκομενοκαταστασεις επισης και οι ντοπιοι το παιζουν πολυ!!!!καβαλμμενο καλαμι,ολιγον...προκλητικοι!!!βεβαια γουστα ειναι αυτα και γνωμες....

Gambino

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
318
Πόντοι
21
chawing kai Lamai ειναι ολο το παιχνιδι,αλλα εμενα ρε φιλε το k. samui δεν μου αρεσε!!!εχω παει 2 φορες ...και σε συγκριση με Phuket ειναι πολυ πιο κατω ,και απο φυσικες ομορφιες, παραλιες κλπ αλλα και απο γκομενοκαταστασεις επισης και οι ντοπιοι το παιζουν πολυ!!!!καβαλμμενο καλαμι,ολιγον...προκλητικοι!!!βεβαια γουστα ειναι αυτα και γνωμες....

Lusiano δες τα μυνηματα σου... :sunglasses:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Καλορίζικο το Bourdela.tv :rockon: :rockon:
Σαν TV έγινε η πρώτη μεγάλη συνάντηση των μπουρδελιάρηδων στη Πατάγια τον Μάρτη του 2010 και μετέπειτα στη Πατόνγκ..κουμπάροι χαθήκατε ρεεεεεεεεεεεεεεεε!!!

Δεν χαθήκαμε, είμαστε απασχολημένοι με το:
1. να απαντάμε στα μικρά Φιλιπινεζάκια που έχουν ανησυχίες
2. να φτιάχνουμε σιγά σιγά τις βαλίτσες μας
3. να κλείνουμε ξενοδοχεία, αεροπορικά και όλα τα σχετικά
4. να σκεφτόμαστε τι σκατά θα ξανακάνουμε 2 μήνες στην S.E. Asia.  :rolleyes: :rolleyes:

:grin: :grin: :grin: :rockon:

Για το Bintan που ρώτησε κάποιος νεαρός κύριος.
Είχα βάλει παλιότερα ένα PDF (πάρα) πολλών σελίδων σχετικά με το πως ήταν το νησάκι. Αλλά:
1. Δε βρίσκω που το έχω σώσει,
2. Όπως μπορείς να δείς μιλάμε για 10 χρόνια πίσω.

Συνημμένα

• Bintan.jpg
    Bintan.jpg
    84,9 KB · Εμφανίσεις: 15

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom