Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
πο την αλλη ομως καταλαβαινω και για τους νεους οτι ειναι αδυνατο να ψαχνουν 2000 σελιδες στα τυφλα.
να ξερεις φιλε οτι αυτο ειναι ολο το ζουμι...το εκανα γιάυτο στο λεω...και μην ανυσηχεις δεν ειναι στα τυφλα με την σειρα μια μια σελιδα και θα βρεις ολες τις απαντησεις ..αλλωστε δεν σε κυνηγαει κανενας εχεις χρονο μεχρι να φυγεις

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Για πουκέτ ψάχνω χοτέλι και εγώ.Μιά από αυτές τις μέρες το κλίνω και περιμένω να περάσουνε οι 60 ατιμες μέρες!
Θα σου πρότεινα να δεις αυτό το thread  για joiners free hotels Εγώ είμαι μεταξύ Summer breeze hotel και C&N hotel.
κοιτα και αυτο,εκει εμεινα περυσι,παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.και φρι ιντερνετ,που δεν εχει το C&N.και η αποσταση απο την μπαγκλα ειναι κανα 10λεπτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παρακολουθω αρκετα συχνα το τοπικ και καταλαβαινω οτι ειναι εκνευριστικο για τους παλιους να απαντανε στις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις των νεων. Απο την αλλη ομως καταλαβαινω και για τους νεους οτι ειναι αδυνατο να ψαχνουν 2000 σελιδες στα τυφλα.
Τυπε στο ξαναλεω,δεν χρειαζεται να ψαξεις τιποτα,θα ερθουν ολα στα ποδια σου.

suncity

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουλ 2010
Κριτικές
21
Like
343
Πόντοι
2.027
το μονο που πρεπει να κανεις αμεσα ειναι να κλεισεις τα αεροπορικα για να τα βρεις οσο γινετε πιο φτηνα....οπα τα εχεις βρει οποτε γραψε λαθος

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
κοιτα και αυτο,εκει εμεινα περυσι,παρα πολυ καλο για τα λεφτα του και φρι ιντερνετ,που δεν εχει το C&N.και η αποσταση απο την μπαγκλα ειναι κανα 10λεπτο.
Είσαι σίγουρος για το C&N? Γιατί στο σίτε του λέει πως έχει νετ...

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
η μαγεια του πρωτου ταξιδιου ειναι οτι δεν ξερεις πολλα αλλα τα ανακαλυπτεις ψαχνοντας εκει.πιστευω οτι πολλοι παλιοι θα ηθελαν να ξανανοιωσουν το αγνωστο του πρωτου ταξιδιου.

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Είσαι σίγουρος για το C&N? Γιατί στο σίτε του λέει πως έχει νετ...
Εχει τσαμπα ιντερνετ στο λομπυ/ρεσεψιον. Στα δωματια αν εισαι μεχρι 3ο οροφο πιανεις σημα απο το μηχανημα κατω (σου δινουν κωδικο στην ρεσεψιον). Στον τριτο οροφο ειναι με τις μερες του, το πρωτο 4ημερο επιανε μετα οταν ξαναπηγα για αλλες 5 μερες μονο την μια επιασα σημα.
Το μεγαλο συν του C&N ειναι η δωρεαν μεταφορα απο το αεροδρομιο.

suzuki

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
20
Like
349
Πόντοι
291
Btw και το Yorkshire Hotel στην Πατονγκ απο κοντα ηταν ωραιο αν και δεν εμεινα. Ειναι στην ιδια κατηγορια με το C&N και επισης 1 λεπτο απο Μπανγκλα.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
η μαγεια του πρωτου ταξιδιου ειναι οτι δεν ξερεις πολλα αλλα τα ανακαλυπτεις ψαχνοντας εκει.πιστευω οτι πολλοι παλιοι θα ηθελαν να ξανανοιωσουν το αγνωστο του πρωτου ταξιδιου.
Aν και εχω παει μονο 2 φορες θα συμφωνησω απολυτα οτι η πρωτη φορα ειναι δυνατη εμπειρια,την οποια ομως θα εκτιμησεις αργοτερα...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Btw και το Yorkshire Hotel στην Πατονγκ απο κοντα ηταν ωραιο αν και δεν εμεινα. Ειναι στην ιδια κατηγορια με το C&N και επισης 1 λεπτο απο Μπανγκλα.
Το Yorkshire ειναι σε καταπληκτικο σημειο,"περατζαδα" προς τη Bangla,αλλα η τιμη δεν ειναι value σε σχεση με τα δωματια που διαθετει (τουλαχιστον αυτο που ειδα εγω) τον Νοεμβριο ζηταγε 2200 μπατ ακατεβατα...
Τωρα Low season αν το βρει κανεις γυρω στο χιλιαρικο,τρωγεται.Εναι πηχτρα στους Εγγλεζους...

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
κοιτα και αυτο,εκει εμεινα περυσι,παρα πολυ καλο για τα λεφτα του.και φρι ιντερνετ,που δεν εχει το C&N.και η αποσταση απο την μπαγκλα ειναι κανα 10λεπτο.
Το συγκεκριμενο αν ηταν κοντα στην Bangla θα ζηταγε τουλαχιστον 2000.Στο 421 ανοιξα και εγω την δικη μου "Τραπεζα Σπερματος" ( :knockinb: :fuck1: :s&m_2:) Το ζητημα ειναι οτι το βραδυ στην επιστροφη, με την "μαγισα" της βραδυας, θελει τουκτουκατζη του 200αρικου...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ενοειται βεβαια οτι θα υπαρχουν ανταποκρισεις απο εκει...
Πως θα μας τις στέλλεις...τηλεοπτικές ή τηλεφωνικές.... :think:
Μας το υποσχέθηκαν κι αλλοι φίλε μου καλέ αλλά μείναμε στεγνοί..

Αντε για πάμε δυνατά :rockon:
Καλημέρες στους απανταχού συντρόφους και συνοδοιπόρους
Μπόρα είναι και θα περάσει.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Το συγκεκριμενο αν ηταν κοντα στην Bangla θα ζηταγε τουλαχιστον 2000.Στο 421 ανοιξα και εγω την δικη μου "Τραπεζα Σπερματος" ( :knockinb: :fuck1: :s&m_2:) Το ζητημα ειναι οτι το βραδυ στην επιστροφη, με την "μαγισα" της βραδυας, θελει τουκτουκατζη του 200αρικου...
εμενα το μωρο ειχε αυτοκινητο  :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Το ιδιο δεν γινεται και με τις γκομενες; :grin: Η μαγεια της πρωτης φορας.....μεχρι να τις ανακαλυψεις. Καλημερα και απο εμενα σε ολη την Ελλαδα, και υπομονη. Ευτυχως η δυστυχως ο χρονος ειναι το μονο πραγμα που δεν μπορεις να σταματησεις.

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Επιβεβαιωνω και εγω για το paripas mansion οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για τα λεφτα του και εχει κυριολεκτικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ δωματια σε σχεση με ο,τιδηποτε αλλο εχετε δει μεχρι 2000-2500 μπατ, καθως και ολες τις αλλες ανεσεις οπως πισινα, γρηγορο wifi, ησυχο περιβαλλον,καθαρο, κλπ...  Μειναμε εκει 4 νυχτες με προσφορα στα 900 μπατακια τη βραδυα....  ;)
Το μονο "κακο" ειναι το 10λεπτο περπατημα απο τη Μπαγκλα οταν γυρνας "φορτωμενος" στο δωματιο ... ΕΚΤΟΣ και εχεις μηχανακι ...
Επισης εμεις πηγαμε εκει παραμονη του Σον-γκραν και μεχρι να φθασουμε στο ξενοδοχειο απο τη Μπαγκλα, με τις βαλιτσες στο χερι, μας εκαναν μούσκεμα τα μωρακια , λογω του εθιμου με τα νερα και τα μπουγελα που επαιζαν εκεινη την ημερα...  :helpplea:

Αχχχχχχ.........Ειναι η πρωτη φορά στη ζωή μου που εύχομαι να περασει γρηγορα το καλοκαιρι (μια απο τις πιο αγαπημενες μου εποχες που δεν ηθελα ποτέ να τελειωνει γρήγορα) , να τελειωσω τη δουλεια μου, και να ερθει ο Οκτωβρης για να ξαναπαω.....  Αλλα από την αλλη φοβαμαι πολυ και την κατασταση εδω στην Ελλαδα μεχρι τοτε, και το σκεφτομαι ........ Αν ειχα ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ θα το "εσκαγα" από τωρα !!!  
Anyway.... Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, το ΜΟΝΟ πραγμα που δε μπορουμε να σταματησουμε ειναι ο χρόνος.... Και επειδή ΚΑΙ το καλοκαιρι θα περασει ΚΑΙ ο χειμωνας επισης, αυτο που ΔΕΝ επαναλαμβανεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ και περναει ΜΟΝΟ μια φορά είναι η ίδια η ζωή μας..... Γι αυτό ΧΑΡΕΙΤΕ την καθε σας στιγμή ΟΠΟΥ και αν βρίσκεστε .... Εναλλαγες παντού θελει η ζωή .... για να ΜΗΝ βαριόμαστε ....

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Οσον αφορα τα ξενοδοχεια στη Πατονγκ,θα ηθελα να σας πω καποια πραγματα,γιατι διαβαζω καποιες ανακριβειες.
Κατ' αρχας να διαχωρισουμε τις "ευκαιριες" σε LOW και HIGH season.
Στη High season,τα ξενοδοχεια που ειναι κοντα στη Μπανγκλα εχουν τιμες "φωτια"...Γι αυτο ειναι καλυτερα να πηγαινεις λιγο πιο μακρυα...Το paripas ας πουμε για τη HIGH ειναι μια χαρα η τιμη του,αλλα δε τη θεωρω και "ευκαιρια"..Την ιδια περιοδο (του Σονγκραν) εστειλα ενα φιλο στο Bel Air που ειναι σαφως πολυ πιο κοντα στη Μπανγκλα και πληρωσε με παζαρι 1400 μπατ τη βραδια,περνοντας ομως ενα δωματιο.
α)Μισο ακομα πιο μεγαλο απο του paripas (μιλαμε για κοντα στα 40 τ.μ.!!!επαιζες ποδοσφαιρο μεσα)
β)Πανεμορφο με τρομερη διακοσμηση,καμμια σχεση με του paripas που θυμιζει ενοικιαζομενο δωματιο της δεκαετιας του 80.
γ)Safe box μεσα στο δωματιο.
δ)ΔΕΝ χρειαζεται ουτε να νοικιασεις μηχανακι για να πηγαινοερχεσαι,ουτε να δινεις 200 μπατ καθε βραδυ για το τουκ-τουκ.
Παρτε και μια φωτογραφια και πειτε μου αν συγκρινεται με του paripas...

http://[URL unfurl="true"]www.belairepatong.com/images/image01_04.jpg[/img[/URL]]

Τωρα βεβαια οποιος δεν ενδιαφερεται για τετοιες "χλιδες" και δεν τον ενδιαφερει να περπαταει 10 λεπτα καθε φορα που θελει να κατεβει "στο πολιτισμο",επαναλαμβανω οτι το paripas ειναι σε λογικοτατη τιμη,αλλα οχι και ευκαρια...

Οσον αφορα τη LOW SEASON,εκει τα πραγματα αλλαζαουν,γιατι τα ξενοδοχεια κοντα στη Μπανγκλα ριχνουν αρκετα τις τιμες τους...Ορισμενα δε και κατα 50% και κατω.
Εμενα ας πουμε στο C&N περυσι τον Αυγουστο με 800 μπατ...Μπορει τα δωματια του να ειναι σχεδον τα μισα απο του paripas,αλλα βρισκεται 50 μετρα απο τη Μπανγκλα και τα δωματια του ειναι σαφως πιο ομορφα...Σε καμμια περιπτωση λοιπον δε θα πηγαινα στο paripas ουτε για 700 που λεει στο site,αλλα ουτε για 600...Τη High season ομως που ζηταει το C&N 1700 μπατ,σαφως και θα πηγαινα η στο bel air η αν νοικιαζα μηχανακι στο paripas...

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Και εμένα η προτίμηση μου είναι κοντά στην bangla μιας και είναι low season και οι τιμές φαίνονται χαμηλές.
Προσπαθώ με το ψάξιμο που κάνω να πάρω το καλύτερο vfm που μπορώ...αν τα καταφέρω;... άλλη παράγραφος :P
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες μέχρι στιγμής σε όλους τους guru! :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom