Το συγκεκριμενο αν ηταν κοντα στην Bangla θα ζηταγε τουλαχιστον 2000.Στο 421 ανοιξα και εγω την δικη μου "Τραπεζα Σπερματος" (
) Το ζητημα ειναι οτι το βραδυ στην επιστροφη, με την "μαγισα" της βραδυας, θελει τουκτουκατζη του 200αρικου...
Επιβεβαιωνω και εγω για το paripas mansion οτι ειναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ για τα λεφτα του και εχει κυριολεκτικά ΤΕΡΑΣΤΙΑ δωματια σε σχεση με ο,τιδηποτε αλλο εχετε δει μεχρι 2000-2500 μπατ, καθως και ολες τις αλλες ανεσεις οπως πισινα, γρηγορο wifi, ησυχο περιβαλλον,καθαρο, κλπ... Μειναμε εκει 4 νυχτες με προσφορα στα 900 μπατακια τη βραδυα.... ;)
Το μονο "κακο" ειναι το 10λεπτο περπατημα απο τη Μπαγκλα οταν γυρνας "φορτωμενος" στο δωματιο ... ΕΚΤΟΣ και εχεις μηχανακι ...
Επισης εμεις πηγαμε εκει παραμονη του Σον-γκραν και μεχρι να φθασουμε στο ξενοδοχειο απο τη Μπαγκλα, με τις βαλιτσες στο χερι, μας εκαναν μούσκεμα τα μωρακια , λογω του εθιμου με τα νερα και τα μπουγελα που επαιζαν εκεινη την ημερα...
Αχχχχχχ.........Ειναι η πρωτη φορά στη ζωή μου που εύχομαι να περασει γρηγορα το καλοκαιρι (μια απο τις πιο αγαπημενες μου εποχες που δεν ηθελα
ποτέ να τελειωνει γρήγορα) , να τελειωσω τη δουλεια μου, και να ερθει ο Οκτωβρης για να ξαναπαω..... Αλλα από την αλλη φοβαμαι πολυ και την κατασταση εδω στην Ελλαδα μεχρι τοτε, και το σκεφτομαι ........
Αν ειχα ΧΡΟΝΟ και ΧΡΗΜΑ θα το "εσκαγα" από τωρα !!!
Anyway.... Οπως ειπε και ο φιλος παραπανω, το ΜΟΝΟ πραγμα που δε μπορουμε να σταματησουμε ειναι ο χρόνος.... Και επειδή ΚΑΙ το καλοκαιρι θα περασει ΚΑΙ ο χειμωνας επισης, αυτο που ΔΕΝ επαναλαμβανεται ΔΥΣΤΥΧΩΣ και περναει ΜΟΝΟ μια φορά είναι η ίδια η ζωή μας..... Γι αυτό ΧΑΡΕΙΤΕ την καθε σας στιγμή ΟΠΟΥ και αν βρίσκεστε .... Εναλλαγες παντού θελει η ζωή .... για να ΜΗΝ βαριόμαστε ....