Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Πολύ Μακρυά!!! Καί η απάντηση και το BTS - MRT.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να πω και εγώ ένα γεια...χαθήκαμε
Τι να γράψει κανείς με τέτοια χάλια :headbang:
Κανονικά το κοντέρ θα έδειχνε -68   για Short time και -180 για Long time trip.
Άκυρο το πρώτο-είδωμεν το δεύτερο και μάλλον χλωμό.Το έχω ρίξει στη δουλειά για να ξεχαστώ λίγο αν και οι μικρές
φιλενάδες δε με αφήνουν ήσυχο.Η μια θέλει κουβέντες η άλλη θέλει φράγκα και η άλλη αγάπες.Μάγισσες!
Η βλάχα χάθηκε τελείως από τη συχνότητα.Ετσι κι έτσι δεν ταιριάζαμε.Το τελευταίο φιντάνι όμως ακόμα κρατάει ζεστό θέμα :smitten:

Η Παττάγια μετά απο συνομιλία με θείο συναγωνιστή έχει την εξής εικόνα αυτές τις μέρες.
Πολύ ζέστη, λίγος κόσμος και χαμηλές τιμές.Στην Ινσόμνια τα κορίτσια παρακαλάνε για νυχτερινό συνοδό.Τζάμπα, που λέει ο λόγος.
Τις προάλλες έριξε καρέκλες και δυνατές αστραπές πάνω από την Walking street που τρόμαξαν τα κορίτσια μας.Εγινε και διακοπή ρεύματος για πολύ ώρα.
Μόνο μερικά μαγαζιά είχαν ηλεκτρικό.Τα Go-gos δεν έχουν πελάτες, τυχεροί όσοι είναι κάτω τώρα και ακόμη πιο τυχεροί όσοι πραγματοποιήσουν ένα ακόμη όνειρο.
Χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα,στη Βέροια,Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη,Κέρκυρα, Φαληράκι,Μπανγκόκ και Τζομτιέν  :rockon:

Να περνάτε καλά και υπομονή.

Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Η Παττάγια μετά απο συνομιλία με θείο συναγωνιστή έχει την εξής εικόνα αυτές τις μέρες.
Πολύ ζέστη, λίγος κόσμος και χαμηλές τιμές.Στην Ινσόμνια τα κορίτσια παρακαλάνε για νυχτερινό συνοδό.Τζάμπα, που λέει ο λόγος.
Τις προάλλες έριξε καρέκλες και δυνατές αστραπές πάνω από την Walking street που τρόμαξαν τα κορίτσια μας.Εγινε και διακοπή ρεύματος για πολύ ώρα.
Μόνο μερικά μαγαζιά είχαν ηλεκτρικό.Τα Go-gos δεν έχουν πελάτες, τυχεροί όσοι είναι κάτω τώρα και ακόμη πιο τυχεροί όσοι πραγματοποιήσουν ένα ακόμη όνειρο.
μακαρι να συνεχισει και τον Αυγουστο !!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ποσο να πηγαινει το μαλλι αν μια κοπελα μεινει μαζι μου οχι ενα βραδυ αλλα 2-3 μερες η μια εβδομαδα?
τυπε βρες απο το ιντερνετ μια
παρακαλανε να πανε διακοπες τσαμπα.δεν θα χρειαστει να τις πληρωσεις κιολας,μονο εισητηρια αν μενουν αλλου απο εκει που θα πας,και το φαγητο τους.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Να πω και εγώ ένα γεια...
...Χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα,στη Βέροια,Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη,Κέρκυρα, Φαληράκι,Μπανγκόκ και Τζομτιέν  :rockon:

Να περνάτε καλά και υπομονή.
Ξεχασες την Bangla...  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Πρεπει πρωτα να περιμενω να δω τι συναλαγμα θα παρω μαζι, Ευρω η Δραχμες   :think:
Μετα θα σου πω...

Αλλα 3 μηνες ρε θηριο ?
Ευρω θα ειναι μην ανησυχεις.3 μηνακια αδεια θα εχω,οποτε λεω να την εκμεταλευτω εκει.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Τελικα αποφασισα να κανω απο Ταυλανδη μια 5ημερη εκδρομουλα στη Σιγκαπουρη και το Μπινταν...
Οποιος συναγωνιστης εχει παει,θα τον παρακαλουσα να μου δωσει τα φωτα του,εστω και σε πμ για να μην απασχολουμε το φορουμ.
Ευχαριστω.. ;)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Να το απασχολειτε, να το απασχολειτε. Πως θα περασει ο καιρος και εμας των δυστυχισμενων που μετραμε πανω απο 200 μερες  :headbang: αν δεν απασχολειτε εσεις το θρεντ :huh:

lefkaslion

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
0
παιδες καλησπερα.ειμαστε 4 ατομα και ετοιμαζουμε ταξιδι για κατω απο 1 εως 10 οκτωβριου με egypt air( 531 ευρω το ατομο).4 μερες πουκετ και 4 μπανγογκ.
ξερει κανεις να προτεινει ξενοδοχειο και στις 2 αυτες περιοχες,δοκιμασμενο,που να ειναι κοντα στα..............γουστα?
αν κλεισουμε δικλινο ο καθενας ,μπορουμε να φερνουμε γυναικες χωρις επιπλεον κοστος,η συμφερει μονοκλινο ο καθενας και να πληρωνουμε για καθε γυναικα?
η παταγια ειναι κοντα στη μπανκογκ? η πατονκ ειναι κοντα στο πουκετ?
μηπως συμφερει να νοικιασουμε διαμερισμα αντι για  δωματια?
εχει κανεις καποια ακρη?
ενοειται βεβαια οτι θα υπαρχουν ανταποκρισεις απο εκει.
και με π.μ. καποιος αν θελει βοηθαει,η και απο εδω για να ενημερωνονται ολοι οι επιδοξοι εραστες της ταυλανδης.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ειτε μονοκλινο ειτε δικλινο τα ιδια χρηματα θα πληρωσεις. Το θεμα ειναι να εχει free joiners-fee. Τωρα οι πιο τουριστικες περιοχες δρασεις στη Μπανγκοκ ειναι τρεις. Νανα που ειναι στην αρχη του δρομου Σουκουμβιτ, η σοι καου-μποι παρακατω στον ιδιο δρομο, και η Πατπονγκ κοντα στο δρομο Σιλομ. Για Πουκετ θα σας πληροφορησει αλλος συναγωνιστης. Για ξενοδοχεια που δεν πληρωνεις για δευτερο ατομο κοιτα και εδω αν και δεν ειναι απολυτα ενημερωμενο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
παιδες καλησπερα.ειμαστε 4 ατομα και ετοιμαζουμε ταξιδι για κατω απο 1 εως 10 οκτωβριου με egypt air( 531 ευρω το ατομο).4 μερες πουκετ και 4 μπανγογκ.
ξερει κανεις να προτεινει ξενοδοχειο και στις 2 αυτες περιοχες,δοκιμασμενο,που να ειναι κοντα στα..............γουστα?
αν κλεισουμε δικλινο ο καθενας ,μπορουμε να φερνουμε γυναικες χωρις επιπλεον κοστος,η συμφερει μονοκλινο ο καθενας και να πληρωνουμε για καθε γυναικα?
η παταγια ειναι κοντα στη μπανκογκ? η πατονκ ειναι κοντα στο πουκετ?
μηπως συμφερει να νοικιασουμε διαμερισμα αντι για  δωματια?
εχει κανεις καποια ακρη?
ενοειται βεβαια οτι θα υπαρχουν ανταποκρισεις απο εκει.
και με π.μ. καποιος αν θελει βοηθαει,η και απο εδω για να ενημερωνονται ολοι οι επιδοξοι εραστες της ταυλανδης.
πιστεψε με δεν χρειαζεσαι βοηθεια.θα τα βρεις ολα μονος σου.εχει και το γουστο του ετσι.

lefkaslion

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
0
Σύντροφε καλώς ήρθες στο σαίτ.
Όμως έλεος ανοίξτε και κανένα χάρτη πριν ρωτήσετε κάτι τόσο απλό.
φιλε σ ευχαριστω για την απαντηση,αλλα μην με αποπαιρνεις.ο χαρτης οταν τον ανοιγω μου βγαζει ταυλανδεζικα ονοματα,και οταν σπουδαζα ξενες γλωσσες,σ αυτο το μαθημα ελειπα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πρώτο ταξίδι έτυχε ναύλος για το ψαροχώρι...
Η παρθενιά σπάει πάντα στην Walking street.
Τα έχει όλα και συμφέρει.Το σύστημα 4 4 0 δε θα έχει επιτυχία.
Πλακωθείτε στο διάβασμα του θρεντ και κλείστε μόνο Πατάγια.
Του χρόνου έχει ο Βούδας για τις άλλες μητρο-πόλεις.Up to you.

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Για πουκέτ ψάχνω χοτέλι και εγώ.Μιά από αυτές τις μέρες το κλίνω και περιμένω να περάσουνε οι 60 ατιμες μέρες!
Θα σου πρότεινα να δεις αυτό το thread  για joiners free hotels Εγώ είμαι μεταξύ Summer breeze hotel και C&N hotel.

lefkaslion

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
0
Παρακολουθω αρκετα συχνα το τοπικ και καταλαβαινω οτι ειναι εκνευριστικο για τους παλιους να απαντανε στις ιδιες και τις ιδιες ερωτησεις των νεων. Απο την αλλη ομως καταλαβαινω και για τους νεους οτι ειναι αδυνατο να ψαχνουν 2000 σελιδες στα τυφλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom