bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Πολύ Μακρυά!!! Καί η απάντηση και το BTS - MRT.
μακαρι να συνεχισει και τον Αυγουστο !!!Η Παττάγια μετά απο συνομιλία με θείο συναγωνιστή έχει την εξής εικόνα αυτές τις μέρες.
Πολύ ζέστη, λίγος κόσμος και χαμηλές τιμές.Στην Ινσόμνια τα κορίτσια παρακαλάνε για νυχτερινό συνοδό.Τζάμπα, που λέει ο λόγος.
Τις προάλλες έριξε καρέκλες και δυνατές αστραπές πάνω από την Walking street που τρόμαξαν τα κορίτσια μας.Εγινε και διακοπή ρεύματος για πολύ ώρα.
Μόνο μερικά μαγαζιά είχαν ηλεκτρικό.Τα Go-gos δεν έχουν πελάτες, τυχεροί όσοι είναι κάτω τώρα και ακόμη πιο τυχεροί όσοι πραγματοποιήσουν ένα ακόμη όνειρο.
τυπε βρες απο το ιντερνετ μιαποσο να πηγαινει το μαλλι αν μια κοπελα μεινει μαζι μου οχι ενα βραδυ αλλα 2-3 μερες η μια εβδομαδα?
Ξεχασες την Bangla...Να πω και εγώ ένα γεια...
...Χαιρετισμούς στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα,στη Βέροια,Αθήνα, Μύκονο, Σαντορίνη, Κρήτη,Κέρκυρα, Φαληράκι,Μπανγκόκ και Τζομτιέν
Να περνάτε καλά και υπομονή.
Τυπε φετος παω σαμουι ενα τριμηνο.θα ρθεις?Ξεχασες την Bangla...
Πρεπει πρωτα να περιμενω να δω τι συναλαγμα θα παρω μαζι, Ευρω η ΔραχμεςΤυπε φετος παω σαμουι ενα τριμηνο.θα ρθεις?
Ευρω θα ειναι μην ανησυχεις.3 μηνακια αδεια θα εχω,οποτε λεω να την εκμεταλευτω εκει.Πρεπει πρωτα να περιμενω να δω τι συναλαγμα θα παρω μαζι, Ευρω η Δραχμες
Μετα θα σου πω...
Αλλα 3 μηνες ρε θηριο ?
Ξεχασες την Bangla...
Σύντροφε καλώς ήρθες στο σαίτ.η παταγια ειναι κοντα στη μπανκογκ?
πιστεψε με δεν χρειαζεσαι βοηθεια.θα τα βρεις ολα μονος σου.εχει και το γουστο του ετσι.παιδες καλησπερα.ειμαστε 4 ατομα και ετοιμαζουμε ταξιδι για κατω απο 1 εως 10 οκτωβριου με egypt air( 531 ευρω το ατομο).4 μερες πουκετ και 4 μπανγογκ.
ξερει κανεις να προτεινει ξενοδοχειο και στις 2 αυτες περιοχες,δοκιμασμενο,που να ειναι κοντα στα..............γουστα?
αν κλεισουμε δικλινο ο καθενας ,μπορουμε να φερνουμε γυναικες χωρις επιπλεον κοστος,η συμφερει μονοκλινο ο καθενας και να πληρωνουμε για καθε γυναικα?
η παταγια ειναι κοντα στη μπανκογκ? η πατονκ ειναι κοντα στο πουκετ?
μηπως συμφερει να νοικιασουμε διαμερισμα αντι για δωματια?
εχει κανεις καποια ακρη?
ενοειται βεβαια οτι θα υπαρχουν ανταποκρισεις απο εκει.
και με π.μ. καποιος αν θελει βοηθαει,η και απο εδω για να ενημερωνονται ολοι οι επιδοξοι εραστες της ταυλανδης.
φιλε σ ευχαριστω για την απαντηση,αλλα μην με αποπαιρνεις.ο χαρτης οταν τον ανοιγω μου βγαζει ταυλανδεζικα ονοματα,και οταν σπουδαζα ξενες γλωσσες,σ αυτο το μαθημα ελειπα.Σύντροφε καλώς ήρθες στο σαίτ.
Όμως έλεος ανοίξτε και κανένα χάρτη πριν ρωτήσετε κάτι τόσο απλό.