Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
επειδη δεν μπορω να αποφασισω για πουκετ παταγια η μπανκονγκ ...και επειδη στην τελικη κριση μου μπορει να παιξει ρολο το ξενοδοχειο (προσβασιμοτητα , υπηρεσιες , τιμες ) ..μπορει καποιος γνωστης να αναφερει 2-3 καλα ξενοδοχεια απο τον καθε προορισμο ..ενοειται οτι η ασφαλεια και η γρηγορη προσβαση σε χωρους δρασης ειναι σημαντικα για μενα ( αν φορτωσουμε καποια να μην χαθουμε για να βρουμε το χοτελ) ... και φυσικα το wifi ειναι εκ των ουκ ανευ

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
ειναι αρκετα μακρια τυπε απο την μπαγκλα..για να ερθει καποια μαζι σου,θα χρειαζεσαι μεταφορικο μεσο,η κανα τουκ τουκ.αν θυμαμαι καλα ηταν 300 μπατ για να σε παει στο χοτελ.

300 μπατ; ούτε Έλληνα ταρίφα να έπαιρνα...

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
δειτε καποια στιγμη το elephant white (2011) ετσι για να μην ξεχναμε τη ζωη πισω απο τα φωτα και τη χλιδα και για να για να καταλαβουν ποσο ''θεογκομενοι'' ειναι καποιοι που τους περιμεναν τα κοριτσακια μια ζωη να ''ερωτευτουν''

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
επειδη δεν μπορω να αποφασισω για πουκετ παταγια η μπανκονγκ ...και επειδη στην τελικη κριση μου μπορει να παιξει ρολο το ξενοδοχειο (προσβασιμοτητα , υπηρεσιες , τιμες ) ..μπορει καποιος γνωστης να αναφερει 2-3 καλα ξενοδοχεια απο τον καθε προορισμο ..ενοειται οτι η ασφαλεια και η γρηγορη προσβαση σε χωρους δρασης ειναι σημαντικα για μενα ( αν φορτωσουμε καποια να μην χαθουμε για να βρουμε το χοτελ) ... και φυσικα το wifi ειναι εκ των ουκ ανευ
αναλογως ποσο καιρο θα κατσεις.παταγια ειναι μονο για πουτανες,τιποτα αλλο.και χαλια πουτανες.Μπανγκοκ η ποιοτητα στις κοπελες,απειρως καλυτερη,αλλα και πιο ακριβα.Πολλα αξιοθεατα χωρις θαλασσα ομως.Πουκετ ειναι ο τελειος συνδυασμος για μενα,αν θελεις και σεξοτουρισμο,αλλα και διασκεδαση,και κανονικο τουρισμο.

taou

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
1.00 EUR = 44.2971 THB  :dancing: :dancing: :dancing:

πάμε γερά

tass-eli

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ασχετο. ξερει να μας πει καποιος πως μπορουμε να ανοιξουμε ενα θεμα συζητησης στο forum? ειμαστε καινουργοι και δεν κατεχουμε απο εδω μεσα. εχουμε ενα πολυ καυτο θεματακι να δωσουμε.
ευχαριστουμε εκ των προτερων

tass-eli

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ναι βρηκα και γαμω τα μωρα. για πες τωρα. πως θα μπω να βαλω θεμα?

tass-eli

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
για swingers, ανατλλαγη ζευγαριων, γυναικων κλπ. στειλε χαλαρα να καταλαβουμε τι να κανουμε. μην μου μιλας με θρεντ και τετοια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
για swingers, ανατλλαγη ζευγαριων, γυναικων κλπ. στειλε χαλαρα να καταλαβουμε τι να κανουμε. μην μου μιλας με θρεντ και τετοια.
πηγαινε εκει,και κοιτα τις επιλογες προσεκτικα.καπου λεει νεο θεμα.πατα το.αν δεν το καταφερεις και αυτο,δεν απορω που η Ελλη θελει αλλους.
και μετα διεγραψε τα μυνηματα που εστειλες εδω να μην χαλαει το θρεντ,να τα σβησω και εγω.

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
για το Blue Ocean Resort δεν εχω ιδεα, εγω μονο το Blue Ocean Spa ξερω    :tits: :2funny:
Ρε συ Φαντομά τι είναι αυτές η ζημιές που κάνεις στα παιδιά Κυριακάτικα... έχουν να πάνε και στους αγανακτησμένους! Πάντως εκεί που τους στέλνεις αν καταφέρουν να φτάσουν 2 στους 10 είναι από μόνο του επιτυχία!!! Rama II χαχα  :uglystupid:

tass-eli

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
καταρχην ευχαριστω. κατα τα αλλα δεν ψαχνει η ελλη ουτε καμμια ελλη. ψαχνομαι γενικα και γουσταρω τα κοριτσια μου να τα μαθαινουν ολα. τα κοριτσια μου, οχι η γυναικα μου.τα υπολοιπα ξυπνιος εισαι.....θα καταλαβεις. πρεπει να το παιζουμε και λιγο χαζουληδες που και που... οχι οτι ειμαι και καμια διανοια. αμα εισαι χαζος σε βοηθανε και σε προσεχουν

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Ρε συ Φαντομά τι είναι αυτές η ζημιές που κάνεις στα παιδιά Κυριακάτικα... έχουν να πάνε και στους αγανακτησμένους! Πάντως εκεί που τους στέλνεις αν καταφέρουν να φτάσουν 2 στους 10 είναι από μόνο του επιτυχία!!! Rama II χαχα  :uglystupid:
Απεναντι απο τη Σιλομ πισω απο το ποταμι δεν ειναι αυτος ο δρομος; Το θεμα ειναι ποσο μακρια απο το Σκαι τρεν ειναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom