Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
O Μπικου ξέρει που φτειάχνουν το καλύτερο Pad-Thai στη Πατόνγκ :think:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
O Μπικου ξέρει που φτειάχνουν το καλύτερο Pad-Thai στη Πατόνγκ :think:
Ειμαι 100% σιγουρος οτι ξερει...Με τοσα καζανια που εχει φαει... :grin:
Μηπως να αλλαζε το nickname του σε "PadThai" η "PadThaiMan"?  :think:.. :grin:

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795

mandipl

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
4
Like
12
Πόντοι
6
αναλογως ποσο καιρο θα κατσεις.παταγια ειναι μονο για πουτανες,τιποτα αλλο.και χαλια πουτανες.Μπανγκοκ η ποιοτητα στις κοπελες,απειρως καλυτερη,αλλα και πιο ακριβα.Πολλα αξιοθεατα χωρις θαλασσα ομως.Πουκετ ειναι ο τελειος συνδυασμος για μενα,αν θελεις και σεξοτουρισμο,αλλα και διασκεδαση,και κανονικο τουρισμο.

ευχαριστω για τις πληροφοριες
δηλαδη μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα διαφορας τιμων αναμεσα σε πουκετ και παταγια ??? για να ξερουμε για τι μιλαμε ....επισης στο πουκετ  ειναι εξισου ευκολο να σκοραρεις ?? υπαρχει δλδ καποιο walking street που γινεται το παιχνιδι ???

klitiras

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Κριτικές
8
Like
2
Πόντοι
1
συνοδοιποροι κ συναγωνιστες καλησπερααα--σκεφτομαστε  να κατεβουμε παταγγια προς τελη ιουλιου ειναι καλα τα 625 ευρα για αεροπορικα..??θα βγου :boobies:ν τιποτρα προσφορες η να τα κλεισω ..??για πειτε γνωμη εσεις οι παλαιοι...

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
6
Πόντοι
6
εχει ειπωθει παρα πολλες φορες οτι το μπανκονγκ εχει τα παντα και οταν λεμε τα παντα απλα τα παντα.

δεν εχει θαλασσα , δεν καταλαβα τι παραπανω θα εδινε στο μπανκονγκ η θαλασσα.

μεγαλυτερη παπαρια δεν εχω ακουσει απο το να ψαχνει καποιος για παραλια ταυλανδη(προσωπικη αποψη βεβαια)

πισνα στο 20 30 40 50στο οροφο δεν σας φτιαχνει θελετε οπωσδηποτε παραλια ?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
εχει ειπωθει παρα πολλες φορες οτι το μπανκονγκ εχει τα παντα και οταν λεμε τα παντα απλα τα παντα.

δεν εχει θαλασσα , δεν καταλαβα τι παραπανω θα εδινε στο μπανκονγκ η θαλασσα.

μεγαλυτερη παπαρια δεν εχω ακουσει απο το να ψαχνει καποιος για παραλια ταυλανδη(προσωπικη αποψη βεβαια)

πισνα στο 20 30 40 50στο οροφο δεν σας φτιαχνει θελετε οπωσδηποτε παραλια ?
:o :o :o :o εχεις παει ταυλανδη;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ευχαριστω για τις πληροφοριες
δηλαδη μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα διαφορας τιμων αναμεσα σε πουκετ και παταγια ??? για να ξερουμε για τι μιλαμε ....επισης στο πουκετ  ειναι εξισου ευκολο να σκοραρεις ?? υπαρχει δλδ καποιο walking street που γινεται το παιχνιδι ???
υπαρχει η μπαγκλα ροουντ που θα σκοραρεις 1000%.απο εκει και περα,αν μετρας εμφανισιακα,και οι ντοπιες που δεν δουλευουν σε μπαρ αλλα σε κανονικες δουλειες,παιζουν πολυ.Οι τιμες πανω κατω ειναι οι ιδιες,απλα στην παταγια ειναι περισσοτερα τα κοριτσια απο οτι στο πουκετ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
συνοδοιποροι κ συναγωνιστες καλησπερααα--σκεφτομαστε  να κατεβουμε παταγγια προς τελη ιουλιου ειναι καλα τα 625 ευρα για αεροπορικα..??θα βγου :boobies:ν τιποτρα προσφορες η να τα κλεισω ..??για πειτε γνωμη εσεις οι παλαιοι...
570 εχει τωρα προσφορα η ται,τρεξε

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
24 ιουλιου με 7 αυγουστου   851....
παρε τους τηλεφωνο αυριο,φιλος πηρε την προσφορα,παρολο που ταξιδευει 15 ιουλιου.δυστυχως εγω που θα παω νοεμβρη,δεν την εχει αυτην την προσφορα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μπα. Από ότι ξέρω ελάχιστες φορές (καμιά 20αριά νομίζω) από το 1980  :grin:.
α ειναι παππους ο δικος μας.ετσι ναι,τον καταλαβαινω.αλλα εμεις οι πιτσιρικαδες, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θελουμε και κανα μπανακι με τα μωρα μας,να δειξουμε και το κορμι μας,οσο βαστιεται.μετα,για παταγιες θα ειμαστε και εμεις. :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η Μπανγκοκ ειναι για "δυνατους παικτες"...
Η Πατταγια και το Πουκετ για τους πολλους,η Μπανγκοκ για τους λιγους...
Χρειαζεται εμπειρια...γνωριμιες..και χρημα...
Αυτα ομως που συμβαινουν εκει,κανουν τη Πατταγια να φαινεται "εκκλησια"...
Οποιος καταλαβε..καταλαβε... ;)

Επισκέπτης
το μπακονγκ καιστο μπακονγκ που ειναι.... για δυνατους παιχτες ...η μαλακια των Νεοελληνων ,αλλα περισοτερο των πουροελληνων βαραει κοκκινο!!!!!

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
α ειναι παππους ο δικος μας.ετσι ναι,τον καταλαβαινω.αλλα εμεις οι πιτσιρικαδες, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θελουμε και κανα μπανακι με τα μωρα μας,να δειξουμε και το κορμι μας,οσο βαστιεται.μετα,για παταγιες θα ειμαστε και εμεις. :grin:
Με ολο το σεβασμο φιλε master,μην πεφτεις στην παγιδα και κατακρινεις την Παταγια ενω δεν εχεις παει.Προσωπικα παρ 'οτι δεν εχω την καλυτερη αποψη για Παταγια και το εχω γραψει, δεν θα πω σε κανεναν μην πας.Εγω σιγουρα θα ξαναπαω, αν δεν γινει καμια ολοκληρωτικη καταστροφη στο Ellada ,και εξασφαλισω καποια φραγκα...
Οσο αφορα το θεμα "παπουδες",εχω να σου πω οτι πολυ περισσοτερους ειδα στην Πατονγκ παρα στην Παταγια,αν και δεν καταλαβαινω το γιατι καποιοι μεγαλυτερης ηλικιας δεν πρεπει να ζουν τη ζωη τους...

Πρωτα ο Βουδας και <<Διεφθαρμενων των Βρυξελλων>>"θελουσιν" τον Νοεμβριο θα παμε μια βολτα παρεα, και μετα βλεπουμε  :rockon:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Η Μπανγκοκ ειναι για "δυνατους παικτες"...
Η Πατταγια και το Πουκετ για τους πολλους,η Μπανγκοκ για τους λιγους...
Χρειαζεται εμπειρια...γνωριμιες..και χρημα...
Αυτα ομως που συμβαινουν εκει,κανουν τη Πατταγια να φαινεται "εκκλησια"...
Οποιος καταλαβε..καταλαβε... ;)

Οπως λεει και το Ρητο¨"Αν δεν το βρεις στην Bangkok,δεν το βρισκεις ΠΟΥΘΕΝΑ!!!"(Αν και Πατταγιανος "γεννημα-θρεμα" μαλλον αυτο πρεπει να αληθευει....Να προσεχετε ομως να μην σας "παρει"  η Bangkok(οπως λεει και η ατακα απ'το Hangover II)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255
Με ολο το σεβασμο φιλε master,μην πεφτεις στην παγιδα και κατακρινεις την Παταγια ενω δεν εχεις παει.Προσωπικα παρ 'οτι δεν εχω την καλυτερη αποψη για Παταγια και το εχω γραψει, δεν θα πω σε κανεναν μην πας.Εγω σιγουρα θα ξαναπαω, αν δεν γινει καμια ολοκληρωτικη καταστροφη στο Ellada ,και εξασφαλισω καποια φραγκα...
Οσο αφορα το θεμα "παπουδες",εχω να σου πω οτι πολυ περισσοτερους ειδα στην Πατονγκ παρα στην Παταγια,αν και δεν καταλαβαινω το γιατι καποιοι μεγαλυτερης ηλικιας δεν πρεπει να ζουν τη ζωη τους...

Πρωτα ο Βουδας και <<Διεφθαρμενων των Βρυξελλων>>"θελουσιν" τον Νοεμβριο θα παμε μια βολτα παρεα, και μετα βλεπουμε  :rockon:

Φιλε Μπικ........την αλλη φορα θα παμε μαζι....και με τον Παγκ............ΘΑ ΔΕΙς ΤΗΝ Πατταγια..............

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom