You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ειμαι 100% σιγουρος οτι ξερει...Με τοσα καζανια που εχει φαει...O Μπικου ξέρει που φτειάχνουν το καλύτερο Pad-Thai στη Πατόνγκ
Μηπως να αλλαζε το nickname του σε "PadThai" η "PadThaiMan"? ..
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.837
- Πόντοι
- 19.795
Ακομα και ο Λορδος παρολο που δεν τον ξερω τον ανθρωπο, παω στοιχημα οτι εχει καλλιτερα μουτρα απο αυτηνης.αλλα η ξινομουρα MILF μου εκοψε την ορεξη...
mandipl
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 12
- Πόντοι
- 6
αναλογως ποσο καιρο θα κατσεις.παταγια ειναι μονο για πουτανες,τιποτα αλλο.και χαλια πουτανες.Μπανγκοκ η ποιοτητα στις κοπελες,απειρως καλυτερη,αλλα και πιο ακριβα.Πολλα αξιοθεατα χωρις θαλασσα ομως.Πουκετ ειναι ο τελειος συνδυασμος για μενα,αν θελεις και σεξοτουρισμο,αλλα και διασκεδαση,και κανονικο τουρισμο.
ευχαριστω για τις πληροφοριες
δηλαδη μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα διαφορας τιμων αναμεσα σε πουκετ και παταγια ??? για να ξερουμε για τι μιλαμε ....επισης στο πουκετ ειναι εξισου ευκολο να σκοραρεις ?? υπαρχει δλδ καποιο walking street που γινεται το παιχνιδι ???
εχει ειπωθει παρα πολλες φορες οτι το μπανκονγκ εχει τα παντα και οταν λεμε τα παντα απλα τα παντα.
δεν εχει θαλασσα , δεν καταλαβα τι παραπανω θα εδινε στο μπανκονγκ η θαλασσα.
μεγαλυτερη παπαρια δεν εχω ακουσει απο το να ψαχνει καποιος για παραλια ταυλανδη(προσωπικη αποψη βεβαια)
πισνα στο 20 30 40 50στο οροφο δεν σας φτιαχνει θελετε οπωσδηποτε παραλια ?
μεγαλυτερη παπαρια δεν εχω ακουσει απο το να ψαχνει καποιος για παραλια ταυλανδη(προσωπικη αποψη βεβαια)
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
:o :o :o :o εχεις παει ταυλανδη;εχει ειπωθει παρα πολλες φορες οτι το μπανκονγκ εχει τα παντα και οταν λεμε τα παντα απλα τα παντα.
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
υπαρχει η μπαγκλα ροουντ που θα σκοραρεις 1000%.απο εκει και περα,αν μετρας εμφανισιακα,και οι ντοπιες που δεν δουλευουν σε μπαρ αλλα σε κανονικες δουλειες,παιζουν πολυ.Οι τιμες πανω κατω ειναι οι ιδιες,απλα στην παταγια ειναι περισσοτερα τα κοριτσια απο οτι στο πουκετ.ευχαριστω για τις πληροφοριες
δηλαδη μπορεις να μου δωσεις ενα παραδειγμα διαφορας τιμων αναμεσα σε πουκετ και παταγια ??? για να ξερουμε για τι μιλαμε ....επισης στο πουκετ ειναι εξισου ευκολο να σκοραρεις ?? υπαρχει δλδ καποιο walking street που γινεται το παιχνιδι ???
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
570 εχει τωρα προσφορα η ται,τρεξεσυνοδοιποροι κ συναγωνιστες καλησπερααα--σκεφτομαστε να κατεβουμε παταγγια προς τελη ιουλιου ειναι καλα τα 625 ευρα για αεροπορικα..??θα βγου ν τιποτρα προσφορες η να τα κλεισω ..??για πειτε γνωμη εσεις οι παλαιοι...
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μπα. Από ότι ξέρω ελάχιστες φορές (καμιά 20αριά νομίζω) από το 1980 .εχεις παει ταυλανδη;
570 εχει τωρα προσφορα η ται,τρεξε
24 ιουλιου με 7 αυγουστου 851....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
παρε τους τηλεφωνο αυριο,φιλος πηρε την προσφορα,παρολο που ταξιδευει 15 ιουλιου.δυστυχως εγω που θα παω νοεμβρη,δεν την εχει αυτην την προσφορα.24 ιουλιου με 7 αυγουστου 851....
master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
α ειναι παππους ο δικος μας.ετσι ναι,τον καταλαβαινω.αλλα εμεις οι πιτσιρικαδες, θελουμε και κανα μπανακι με τα μωρα μας,να δειξουμε και το κορμι μας,οσο βαστιεται.μετα,για παταγιες θα ειμαστε και εμεις.Μπα. Από ότι ξέρω ελάχιστες φορές (καμιά 20αριά νομίζω) από το 1980 .
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Η Μπανγκοκ ειναι για "δυνατους παικτες"...
Η Πατταγια και το Πουκετ για τους πολλους,η Μπανγκοκ για τους λιγους...
Χρειαζεται εμπειρια...γνωριμιες..και χρημα...
Αυτα ομως που συμβαινουν εκει,κανουν τη Πατταγια να φαινεται "εκκλησια"...
Οποιος καταλαβε..καταλαβε... ;)
Επισκέπτης
το μπακονγκ καιστο μπακονγκ που ειναι.... για δυνατους παιχτες ...η μαλακια των Νεοελληνων ,αλλα περισοτερο των πουροελληνων βαραει κοκκινο!!!!!
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Σαν του Νο 6 Pad Thai, δεν εχω "ματαφαει"O Μπικου ξέρει που φτειάχνουν το καλύτερο Pad-Thai στη Πατόνγκ
Μπικου
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Με ολο το σεβασμο φιλε master,μην πεφτεις στην παγιδα και κατακρινεις την Παταγια ενω δεν εχεις παει.Προσωπικα παρ 'οτι δεν εχω την καλυτερη αποψη για Παταγια και το εχω γραψει, δεν θα πω σε κανεναν μην πας.Εγω σιγουρα θα ξαναπαω, αν δεν γινει καμια ολοκληρωτικη καταστροφη στο Ellada ,και εξασφαλισω καποια φραγκα...α ειναι παππους ο δικος μας.ετσι ναι,τον καταλαβαινω.αλλα εμεις οι πιτσιρικαδες, θελουμε και κανα μπανακι με τα μωρα μας,να δειξουμε και το κορμι μας,οσο βαστιεται.μετα,για παταγιες θα ειμαστε και εμεις.
Οσο αφορα το θεμα "παπουδες",εχω να σου πω οτι πολυ περισσοτερους ειδα στην Πατονγκ παρα στην Παταγια,αν και δεν καταλαβαινω το γιατι καποιοι μεγαλυτερης ηλικιας δεν πρεπει να ζουν τη ζωη τους...
Πρωτα ο Βουδας και <<Διεφθαρμενων των Βρυξελλων>>"θελουσιν" τον Νοεμβριο θα παμε μια βολτα παρεα, και μετα βλεπουμε
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 692
- Πόντοι
- 4.255
Η Μπανγκοκ ειναι για "δυνατους παικτες"...
Οπως λεει και το Ρητο¨"Αν δεν το βρεις στην Bangkok,δεν το βρισκεις ΠΟΥΘΕΝΑ!!!"(Αν και Πατταγιανος "γεννημα-θρεμα" μαλλον αυτο πρεπει να αληθευει....Να προσεχετε ομως να μην σας "παρει" η Bangkok(οπως λεει και η ατακα απ'το Hangover II)
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 692
- Πόντοι
- 4.255
Με ολο το σεβασμο φιλε master,μην πεφτεις στην παγιδα και κατακρινεις την Παταγια ενω δεν εχεις παει.Προσωπικα παρ 'οτι δεν εχω την καλυτερη αποψη για Παταγια και το εχω γραψει, δεν θα πω σε κανεναν μην πας.Εγω σιγουρα θα ξαναπαω, αν δεν γινει καμια ολοκληρωτικη καταστροφη στο Ellada ,και εξασφαλισω καποια φραγκα...
Οσο αφορα το θεμα "παπουδες",εχω να σου πω οτι πολυ περισσοτερους ειδα στην Πατονγκ παρα στην Παταγια,αν και δεν καταλαβαινω το γιατι καποιοι μεγαλυτερης ηλικιας δεν πρεπει να ζουν τη ζωη τους...
Πρωτα ο Βουδας και <<Διεφθαρμενων των Βρυξελλων>>"θελουσιν" τον Νοεμβριο θα παμε μια βολτα παρεα, και μετα βλεπουμε
Φιλε Μπικ........την αλλη φορα θα παμε μαζι....και με τον Παγκ............ΘΑ ΔΕΙς ΤΗΝ Πατταγια..............