kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Η QATAR AIR δεν μ βολευει διοτι φτανω αργοτερα απο την ωρα αναχωρισης για HONG-KONG.
Ψαχνω να βρω λυση
Ψαχνω να βρω λυση
Και η ΤΗΑΙ θα με σωσει κυριες μου κυριοι.............H ΤΗΑΙ τον καταραστηκε που την εβριζε...
Anyway...Επικοινωνησα κι εγω τωρα επειδη φευγω Μαρτιο...
Η υποθεση ειναι τζιφος...Δε ξερουν κι αυτοι ακομα τι θα γινει...
Πιστευω οτι μεχρι τοτε θα εχουν ομαλοποιηθει τα πραγματα με την επεμβαση της διεθνους κοινοτητας...
Παντως ρε συ kolares-boy,για να μη χασεις τις αλλες πτησεις,γιατι δεν κλεινεις με αλλη εταιρια που φτανει περιπου την ιδια ωρα?Και η Qatar και η thai φτανουν πριν την Egypt...Και η Gulf αν θυμαμαι καλα 1.30 ωρα μετα...Τις αλλες πτησεις τις εχεις κλεισει πολυ "κοντα" σε σχεση με την αφιξη σε ΒΚΚ?
κλεινεις με καταρ φιλε και τελειωνει η φαση μη μασας!!!!απλα θα πληρωσεις κατι παραπανω κλαιν μαιν....Μολις η EGYPT AIR μου ερειξε την μεγαλητερη πουτσα της ζωης μου.....σε τηλεφωνικη επικοινωνια που ειχα με το γραφειο στην Αθηνα μου ειπε οτι η πτηση μου για ΒΚΚ την 15/02 κατα 99% ακυρωνεται οποτε να στειλω καποια εντυπα-διαβατηριο-πιστωτικη για να μου στειλει τα λεφτα.....και τωρα κλαιμε με μαυρο δακρι γιατι 4 εισητηρια μετα απο ΒΚΚ τα βαζω στον κωλο μου
Αυτο θα πει γκαντεμια .....απο 1952 στην Αιγυπτο δεν ανοιξε ρουθουνι και τωρα χαλασε ο κοσμος
Γαμω την τυχη μου γαμω
Λοιπον προφυλακτικο καλης ποιοτητας λιπαντικο με βαση το νερο (εγω χρησιμοποιω παντα 2πλο .Μου εχει τυχει να εχει σπασει το εξω και το μεσα να ειναι αθικτο.Πολλες γελανε και κανουν πλακα που βαζω δυο αλλα στα παπαρια μου.
εδω μιλαμε για σοβαρο διπλωματικο επεισοδιο.... :o
Να δουμε τι αλλο θα συμβει πια. :S
Μηπως...λεω μηπως πεταμε την ιδια μερα με την ιδια εταιρεια?Μάγκες επιτέλους σημερα κλεισαμε τα εισητηρια με το φιλαρακι, με thai για της 14-02.... Μια βδομαδα και κατι έμεινε για να πατησουμε το ποδι μας στην πολυ αγαπημενη μας Παταγια!!!! Εχω να κατεβω κατω 9.5 μηνες....απορω πως αντεξα αυτην την απεξαρτηση... :Αντε να περασουν οι μερες....... :fuck2
Μηπως...λεω μηπως πεταμε την ιδια μερα με την ιδια εταιρεια?
Μάγκες επιτέλους σημερα κλεισαμε τα εισητηρια με το φιλαρακι, με thai για της 14-02.... Μια βδομαδα και κατι έμεινε για να πατησουμε το ποδι μας στην πολυ αγαπημενη μας Παταγια!!!! Εχω να κατεβω κατω 9.5 μηνες....απορω πως αντεξα αυτην την απεξαρτηση... :Αντε να περασουν οι μερες....... :fuck2
Προσεξτε οσοι νοικιαζεται μηχανακια τα ατυχηματα!!πρωτα γιατι οι ντοπιοι οδηγανε σαν μαλακες και βασικωτερο οτι οι φαλανγκ ειναι εντελως μαλακες στην οδηγηση ,νομιζουν οτι ειναι στη χωρατους οδηγουν μεθυσμενοικαι στο τελος τρωνε τοκεφαλι τους!!Σημερα λιγο εξω απ'την Καμαλα (πουκετ)μποστα μου πεντε με μηχανακια γυνανε κωλος σε καπαμπολα με αυτοκινητα.Αυτα απο πθκετ κατα τα αλλα καλος καιροςκαι καλο ψωνιστηρη στα Googo και μπαρακια της Bagla,Paidia tha eimai phuket 4-8 martiou kai meta 8-13 bangkok..opios thelei as steilei pm na ta poume k apo konta
Paidia tha eimai phuket 4-8 martiou kai meta 8-13 bangkok..opios thelei as steilei pm na ta poume k apo konta
....αντε να περασουν οι μερες.....8 και σημερα
Και γιατί χτυπάς το κεφάλι σου στο τοίχο
αντί να χαίρεσαι