Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απόψε Σαββατόβραδο αρκετοί βγήκαν για διασκέδαση.Εγώ παρέμεινα μέσα λόγω ακεφιάς και πονοκέφαλου :S
Γύρισα πίσω και διάβασα αρκετές σελίδες.
Εκανα αρκετά copy-paste για μελλοντική χρήση,ειδικά όσα αφορούσαν τη Μπανγκόκ.Παρατήρησα όμως την απουσία δύο μεγάλων.
Του Ζαν και του Λάκη.
Ο δεύτερος περνάει πολύ δύσκολες ώρες.Όλη μέρα και όλο το βράδυ τον σκέπτομαι συνέχεια.
Αυριο θα του τηλεφωνήσω και ελπίζω να πηγαίνει καλύτερα.Η ασθένεια που περνάει θα χρειαστεί χρόνο και δυνατή μάχη
για να νικηθεί.Ο Λάκης μου έδωσε το ΟΚ να γράψω για αυτόν αλλά δεν μπορώ παραπάνω.

Τα γραφόμενα είναι ακόμη μία προειδοποίηση για το μέλλον των ταξιδιών μας στη Ταϊλάνδη.

1.Κάνουμε έρωτα με κορίτσια όσο το δυνατόν λιγότερο ύποπτα.Οχι φρη λάνσερς του δρόμου,όχι πρωκτικό, όχι  λεηντυμπόϋς.
2.Πάντα, και με οποιανδήποτε χρησιμοποιούμε επώνυμο προφυλαχτικό (το διπλό μαμμιά φορά είναι παγίδα γιατί με τη
 τριβή ίσως σπάσουν και τα δύο-έχω διαβάσει κάπου)
3.Πριν το ταξίδι καλό είναι να ρωτήσουμε γιατρό σεξολόγο-αφροδισιολόγο και να πάρουμε πληροφορίες ασφαλούς σεξ.
 Ακόμη και για πιθανά εμβόλια που μπορούμε να κάνουμε.Δεν είναι ντροπή, η ζωή και η υγεία είναι δικαίωμα και θείο δώρο.
4.Αμεσως μετά την επιστροφή οπωσδήποτε αιματολογικές γενικές εξετάσεις.

Καταλαβαίνω ότι είναι κουραστικό και βαρετό αυτό το βιολί.Πιστεύω όμως ότι όλα σχεδόν τα μέλη-επίδοξοι εραστές από
 τώρα και στο εξής θα είμαστε περισότερο προσεκτικοί σε κάθε ταξιδι.Ειναι επιθυμία του φίλου μας Λάκη που αυτή τη
 στιγμή σαν παθών αναρρώνει στο κρεβάτι του πόνου.

Αντε λεβέντες μου για πάμε δυνατά και ας ευχηθούμε όλοι στο φίλος μας καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στη καθημερινη ζωή  αλλά και στο φόρουμ που τόσο μας λείπει :'(

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μόλις έκλεισα το τηλέφωνο.Στην άλλη γραμμή ο Λάκης.Παρά τη δύσκολη ανάρρωση το παληκάρι μου φάνηκε καλύτερα και
μου μίλησε με χαρά.
Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω για αυτό το Μακεδονομάχο είναι να του στείλω τη περιγραφή του πρώτου μου ταξιδιού.
Εκείνου που ξεκίνησε από τη Νύμφη του Θερμαϊκού, την ερωτική πόλη με τις μάγισες του Βορρά.

Αφιερωμένο στο Λάκη της Θεσσαλονίκης με πολλές ευχές για ταχεία ανάρρωση, αλλά και σε όλους τους ταξιδευτές.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δεκέμβριος 1988 - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-Πλατεία Αριστοτέλους
Ο μεσημεριανός ήλιος έχει ανέβει πάνω από τη θάλασσα του θερμαϊκού και της κάνει νάζια.Αφού έσπασε
την πρωινή παγωνιά και μας ζέστανε λγάκι,οι φραπεδιές έδωσαν τη σειρά τους στις μπύρες.
Στη συμπρωτεύουσα βρέθηκα για να συναντήσω ένα φίλο. Μαζί ονειρευόμασταν όλο το καλοκαίρι το πρώτο μας
ταξίδι σε μέρη τροπικά.Πολλές νύχτες και μετά από μεθύσια καθόμασταν και συζητούσαμε που θα πάμε και
πως θα περάσουμε.Είχαμε πει να κατέβουμε στα Κανάρια Ισπανικά νησιά του Ατλαντικού,ίσως και Σεϋχέλλες.
Οπουδήποτε τέλος πάντων που να έχει ήλιο και θάλασσα.Βαρεθήκαμε τις αποβάσεις στη Σκανδιναβία,
τη Γερμανία και λοιπές βόρειες χώρες.Η σαιζόν έχει πάει καλά και είμαστε φραγκάτοι για την εποχή.
Φτειαγμένοι τώρα από τα μπυρόνια μπουκάρουμε στο Ταξιδιωτικό γραφείο του Δεϊράνη στη παραλιακή.
"Τι έγινε μάγκες;"
"Να μας στείλεις Σεϋχέλλες" του λέμε"
"Για τρέλλες-για τρέλλες;" ρωτάει εκείνος με χαμόγελο.
"Καθήστε ρε λεβέντες, πόσα διαθέτετε και για πόσες μέρες"
"Εεεεχουμε!" του λέμε αλλά όταν μας λέει την καμπανιά για Σεϋχέλλες βάζουμε μυαλό και τoν ρωτάμε που μπορεί
να μας στείλει με το ποσό που διαθέταμε.
"Πατάγια" ξεφωνίζει τη μαγική λέξη που έγινε σύμβολο και όνειρο και λατρεία και μύθος!
Μας κλείνει ταξίδι δώδεκα ημερών στο ξενοδοχείο Montien στην παραλιακή,δωμάτιο φυσικά ένα και δίκλινο!
Ιδέα δεν είχαμε του τι μας περιμένει.Δέκα χιλιάδες δραχμές είχε τότε η διανυχτέρευση με Αμέρικαν
μπρέκφαστ.Θα ταξιδεύαμε με τη Gulf Air και με  ενδιάμεση στάση στο Μαχρέιν.
Το σκεπτόμαστε και φυσικά συμφωνούμε.Μας λέει να περάσουμε μετά από δύο μέρες για την ολοκλήρωση της
κράτησης και την αγορά των διακοπών.Εκείνες τις δύο μέρες πέρασα πολύ ωραία στη Μακεδονία.Πήγαμε Βέροια,
Αλεξάνδρεια και Θεσσαλονίκη φυσικά.Εμένα σαν παιδί της επαρχίας μου φαίνονταν όλα μαγικά.Η νυχτερινή ζωή
μου έκανε εντύπωση αλλά και οι απίθανες νοστιμιές και τα  εδέσματα της βόρειας Ελλάδας.
Να γιατί λατρέυω τη Νύμφη του Θερμαϊκού.Πόσο μάλλον που ήταν η αφετηρία της πρώτης μου πτήσης για τον
Παράδεισο.
Ο πράκτορας μας περίμενε για τα εισιτήρια και λοιπές διαδικασίες.Αφού τακτοποιούνται τα πάντα μας φωνάζει
στο γραφείο του και κλείνει την πόρτα.Εξω ήσαν κοπέλες υπάλληλοι.Αρχίζει λοιπόν ο αρχηγός και μας
κατατοπίζει στο τι θα αντιμετωπίσουμε κάτω, τι να προσέξουμε τι να τρώμε κλπ.Εδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα
ladyboys, να μη την πάθουμε.Να είναι καλά ο άνθρωπος.Σε τρείς μέρες πετούσαμε για Αθήνα-Μπαχρέιν-Μπανγκόκ.
Τρεις αξέχαστες νύχτες στη Βέροια και στην Αλεξάνδρεια.Γεμάτες όνειρα για το ταξίδι που ερχόνταν.
Ερωτεύτηκα τη Βόρεια Ελλάδα.Η νεολαία πολύ πιο προχωρημένη από τη δικιά μας στην επαρχία.Γνώρισα και ωραία
κορίτσια ελληνίδες,τις μετέπειτα ελλεηνίδες.Δεν ήξερα όμως τι θα ακολουθούσε.Εκείνο το ταξίδι στη Πατάγια
άνοιξε τα μάτια μου και είδα τελικά πως είναι μια αληθινή γυναίκα και πως μπορεί να κάνει ένα άντρα να
νοιώσει ευτυχισμένος.Μηπως ήταν ιδεά μου;Η ιστορία θα με δικαίωνε.

Το ταξίδι Θεσσαλινίκη-Αθήνα δεν το θυμάμαι.Το Αθήνα-Μπαχρέϊν-Μπανγκόκ λεπτό προς λεπτό.Το αεροπλάνο ήταν
μισογεμάτο και καθήσαμε άνετα. Παραγγείλαμε από δύο Μπλάντυ Μαίρη και μετά μπύρες.Φυσικά καπνίζαμε μέσα.
Ημουν καπνιστής τότες.Νειάτα δα.Μετά από τρεις ώρες και βάλε προσγειωθήκαμε στο Μπαχρέϊν.Έξω είχε βραδιάσει.
Θυμάμαι ακόμη τη πτηση πάνω από τη νυχτερινή πόλη.Φανταζόμουν παλάτια με χανούμισες.Η ανταπόκριση δεν
άργιζε.Τρέξαμε αμέσως με το φίλο στην πύλη αναχώρησης.Το επόμενο αεροσκάφος ήταν τεράστιο και περίμενε
υπομονετικά να γεμίσει από άραβες με κελεμπίες και λοιπούς ευρωπαίους.Προορισμός λατρεμένος και διμοφιλής.
Η Μπανγκόκ!θυμάμαι τους αραπάδες να πλένουν τα πόδια τους στους νιπτήρες των WC.Επαθα σοκ.Εβλεπα Ταιλανδούς
και Φιλιπινέζους να κουβαλάνε τηλεοράσεις από τα duty free για τις φαμίλιες τους.
Το σέρβις στο μεγάλο αεροσκάφος ήταν εξαίσιο.Μας έδωσαν τσαντάκι με παντόφλες, μάσκα ύπνου,είδη υγειινής κλπ
(αυτά που δίνουν τώρα μόνο στους μπίζνες-ταξιδιώτες).Θυμάμαι ακόμα τον υπεύθυνο καμπίνας έναν αυγενικό αραβα
με χαμόγελο, αλλά και τις ξένες αεροσυνοδούς με τις πολύχρωμες στολές.Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο και καθήσαμε
φυσικά στις θέσεις καπνιζόντων.Ο άλλος είχε αγοράσει πούρα και έκανε τεκέ την πίσω σειρά.Μετά τις μάσες τα
ποτά και τα τσιγάρα, μας πήρε ύπνος βαθύς και μας ξύπνησαν για το δεύτερο σέρβις.Πρωινό στον αέρα, το πρώτο
μου και λιγο πριν την προσγείωση στη πρωτεύουσα.
Οι ρόδες του αεροσκάφους είτε άγγισαν είτε δεν άγγισαν τον αεροδιάδρομο εκείνο πάντως προσγειώθηκε απαλά και
χωρίς να το καταλάβουμε!Είμασταν επιτέλους στη πόλη των αγγέλων.Τέλεια άφιξη στο τέλειο προορισμό.
Και που να φανταστούμε τι θα ακολουθούσε!
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
...............................................................................
Οι ρόδες του αεροσκάφους είτε άγγισαν είτε δεν άγγισαν τον αεροδιάδρομο εκείνο πάντως προσγειώθηκε απαλά και
χωρίς να το καταλάβουμε!Είμασταν επιτέλους στη πόλη των αγγέλων.Τέλεια άφιξη στο τέλειο προορισμό.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Αντε αγορι μου,ειχε "κολλησει" το τοπικ και το μυαλο μας μαζι.

Δωσε μας "τροφη" για ονειρα. :thumbsup:

Klapatsimbanos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περαστικά τους εκτος έδρα μαχητές...
Κρεμόμαστε από το πληκτρολόγιό σου για την συνεχεια..

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Φιλοι και συναγωνιστες………….Περναω ισως την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ με την Υγεια μου τον τελευταιο μηνα(γι’αυτό είναι βεβαια και ο λογος που «χαθηκα» ap’to site)……….Πασχω από Οξεια Ηπατιτιδα Β στην χειροτερη της μορφη!!!!!!Ο Οργανισμος μου «δινει» Μαχη για να μην εξελιχθει σε Κιρρωση του Ηπατος!!!!

«Κολλησα» την Ηπατιτιδα στο τελευταιο ταξιδι μου στην Ταυλανδη(και δη Πατταγια)

ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ «ΚΛΟΥΒΙΟ» το ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΛΛΟΣ!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ………..ΦΙΛΟΙ………ΚΑΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ(και Ηπατιτιδας και όλα τα’αλλα)ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ στις ΣΥΝΕΥΡΕΥΣΕΙς Σας!!!!!!
Μπορει να το εχει ο «συντροφος» σας και να μην το ξερει!!!!
Και αν μια κοπελλα την Βλεπετε σοβαρα………ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!

ΔΕΝ μπορειτε να φανταστειτε τι ΜΑΡΤΥΡΙΟ είναι αυτό που ζω μ’αυτην την αρρωστια…………Εισαι συνεχως σε «καταστολη»(δεν μπορεις να πας μεχρι την Τουαλετα!!!!Νοιωθεις Εξαντλημενος!!!)και επισης ότι και να φας……..ακομη και νερο να πιεις,το «βγαζεις» σε μερικα λεπτα!!!Ο Εμετος παει «συννεφο»!!!!Λες καποιες φορες!!!»Θεε μου!!!!τι άλλο να βγαλω!!?????»…..και όμως!!!Εχεις να βγαλεις και άλλο!!!!και πιστεψτε με!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΝΑ ΞΕΡΝΑς ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ!!!

Δεν θελω να σας εκφοβισω αλλα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου αυτό που μου συμβαινει!!!

Βεβαια,το καλο είναι ότι ο οργανισμος μου είναι αρκετα γερος(δεν πινω και δεν καπνιζω και καποιες φορες πηγαινε και γυμναστηριο)και οι γιατροι μου δινουν  πολλες πθανοτητες να το ξεπερασω………..ισως και να φυγει και για παντα(είναι θεμα οργανισμου)

Το μονο που εχω να κανω είναι να περιμενω(και να υπομενω)…….Σ’αυτην την φαση ο ιος είναι στην Εξαρση του και με τυρραναει παρα πολύ!!!

Τελος παντων………

Θελω να ευχαριστησω ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ που επικοινωνησαν μαζι μου και μου ευχηθηκαν ταχεια αναρρωση(Αμην!!!)

Μολις γινω καλα και μπορω να σταθω στα ποδια,θα τα πουμε ξανα………

Γεια σας φιλοι μου………ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
708
Πόντοι
4.255
Ο μεσημεριανός ήλιος έχει ανέβει πάνω από τη θάλασσα του θερμαϊκού και της κάνει νάζια.Αφού έσπασε
την πρωινή παγωνιά και μας ζέστανε λγάκι,οι φραπεδιές έδωσαν τη σειρά τους στις μπύρες.
Στη συμπρωτεύουσα βρέθηκα για να συναντήσω ένα φίλο. Μαζί ονειρευόμασταν όλο το καλοκαίρι το πρώτο μας
ταξίδι σε μέρη τροπικά.Πολλές νύχτες και μετά από μεθύσια καθόμασταν και συζητούσαμε που θα πάμε και
πως θα περάσουμε.Είχαμε πει να κατέβουμε στα Κανάρια Ισπανικά νησιά του Ατλαντικού,ίσως και Σεϋχέλλες.
Οπουδήποτε τέλος πάντων που να έχει ήλιο και θάλασσα.Βαρεθήκαμε τις αποβάσεις στη Σκανδιναβία,
τη Γερμανία και λοιπές βόρειες χώρες.Η σαιζόν έχει πάει καλά και είμαστε φραγκάτοι για την εποχή.
Φτειαγμένοι τώρα από τα μπυρόνια μπουκάρουμε στο Ταξιδιωτικό γραφείο του Δεϊράνη στη παραλιακή.
"Τι έγινε μάγκες;"
"Να μας στείλεις Σεϋχέλλες" του λέμε"
"Για τρέλλες-για τρέλλες;" ρωτάει εκείνος με χαμόγελο.
"Καθήστε ρε λεβέντες, πόσα διαθέτετε και για πόσες μέρες"
"Εεεεχουμε!" του λέμε αλλά όταν μας λέει την καμπανιά για Σεϋχέλλες βάζουμε μυαλό και τoν ρωτάμε που μπορεί
να μας στείλει με το ποσό που διαθέταμε.
"Πατάγια" ξεφωνίζει τη μαγική λέξη που έγινε σύμβολο και όνειρο και λατρεία και μύθος!
Μας κλείνει ταξίδι δώδεκα ημερών στο ξενοδοχείο Montien στην παραλιακή,δωμάτιο φυσικά ένα και δίκλινο!
Ιδέα δεν είχαμε του τι μας περιμένει.Δέκα χιλιάδες δραχμές είχε τότε η διανυχτέρευση με Αμέρικαν
μπρέκφαστ.Θα ταξιδεύαμε με τη Gulf Air και με  ενδιάμεση στάση στο Μαχρέιν.
Το σκεπτόμαστε και φυσικά συμφωνούμε.Μας λέει να περάσουμε μετά από δύο μέρες για την ολοκλήρωση της
κράτησης και την αγορά των διακοπών.Εκείνες τις δύο μέρες πέρασα πολύ ωραία στη Μακεδονία.Πήγαμε Βέροια,
Αλεξάνδρεια και Θεσσαλονίκη φυσικά.Εμένα σαν παιδί της επαρχίας μου φαίνονταν όλα μαγικά.Η νυχτερινή ζωή
μου έκανε εντύπωση αλλά και οι απίθανες νοστιμιές και τα  εδέσματα της βόρειας Ελλάδας.
Να γιατί λατρέυω τη Νύμφη του Θερμαϊκού.Πόσο μάλλον που ήταν η αφετηρία της πρώτης μου πτήσης για τον
Παράδεισο.
Ο πράκτορας μας περίμενε για τα εισιτήρια και λοιπές διαδικασίες.Αφού τακτοποιούνται τα πάντα μας φωνάζει
στο γραφείο του και κλείνει την πόρτα.Εξω ήσαν κοπέλες υπάλληλοι.Αρχίζει λοιπόν ο αρχηγός και μας
κατατοπίζει στο τι θα αντιμετωπίσουμε κάτω, τι να προσέξουμε τι να τρώμε κλπ.Εδωσε ιδιαίτερη έμφαση στα
ladyboys, να μη την πάθουμε.Να είναι καλά ο άνθρωπος.Σε τρείς μέρες πετούσαμε για Αθήνα-Μπαχρέιν-Μπανγκόκ.
Τρεις αξέχαστες νύχτες στη Βέροια και στην Αλεξάνδρεια.Γεμάτες όνειρα για το ταξίδι που ερχόνταν.
Ερωτεύτηκα τη Βόρεια Ελλάδα.Η νεολαία πολύ πιο προχωρημένη από τη δικιά μας στην επαρχία.Γνώρισα και ωραία
κορίτσια ελληνίδες,τις μετέπειτα ελλεηνίδες.Δεν ήξερα όμως τι θα ακολουθούσε.Εκείνο το ταξίδι στη Πατάγια
άνοιξε τα μάτια μου και είδα τελικά πως είναι μια αληθινή γυναίκα και πως μπορεί να κάνει ένα άντρα να
νοιώσει ευτυχισμένος.Μηπως ήταν ιδεά μου;Η ιστορία θα με δικαίωνε.

Το ταξίδι Θεσσαλινίκη-Αθήνα δεν το θυμάμαι.Το Αθήνα-Μπαχρέϊν-Μπανγκόκ λεπτό προς λεπτό.Το αεροπλάνο ήταν
μισογεμάτο και καθήσαμε άνετα. Παραγγείλαμε από δύο Μπλάντυ Μαίρη και μετά μπύρες.Φυσικά καπνίζαμε μέσα.
Ημουν καπνιστής τότες.Νειάτα δα.Μετά από τρεις ώρες και βάλε προσγειωθήκαμε στο Μπαχρέϊν.Έξω είχε βραδιάσει.
Θυμάμαι ακόμη τη πτηση πάνω από τη νυχτερινή πόλη.Φανταζόμουν παλάτια με χανούμισες.Η ανταπόκριση δεν
άργιζε.Τρέξαμε αμέσως με το φίλο στην πύλη αναχώρησης.Το επόμενο αεροσκάφος ήταν τεράστιο και περίμενε
υπομονετικά να γεμίσει από άραβες με κελεμπίες και λοιπούς ευρωπαίους.Προορισμός λατρεμένος και διμοφιλής.
Η Μπανγκόκ!θυμάμαι τους αραπάδες να πλένουν τα πόδια τους στους νιπτήρες των WC.Επαθα σοκ.Εβλεπα Ταιλανδούς
και Φιλιπινέζους να κουβαλάνε τηλεοράσεις από τα duty free για τις φαμίλιες τους.
Το σέρβις στο μεγάλο αεροσκάφος ήταν εξαίσιο.Μας έδωσαν τσαντάκι με παντόφλες, μάσκα ύπνου,είδη υγειινής κλπ
(αυτά που δίνουν τώρα μόνο στους μπίζνες-ταξιδιώτες).Θυμάμαι ακόμα τον υπεύθυνο καμπίνας έναν αυγενικό αραβα
με χαμόγελο, αλλά και τις ξένες αεροσυνοδούς με τις πολύχρωμες στολές.Το αεροπλάνο ήταν γεμάτο και καθήσαμε
φυσικά στις θέσεις καπνιζόντων.Ο άλλος είχε αγοράσει πούρα και έκανε τεκέ την πίσω σειρά.Μετά τις μάσες τα
ποτά και τα τσιγάρα, μας πήρε ύπνος βαθύς και μας ξύπνησαν για το δεύτερο σέρβις.Πρωινό στον αέρα, το πρώτο
μου και λιγο πριν την προσγείωση στη πρωτεύουσα.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Ευχαριστω,φιλε μου Pagtao!!!!Ηταν ενα απ'τα ωραιοτερα κειμενα που διαβασα στην ζωη μου!!!!!

Σ'ευχαριστω εκ βαθους καρδιας!!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Φιλοι και συναγωνιστες………….Περναω ισως την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ με την Υγεια μου τον τελευταιο μηνα(γι’αυτό είναι βεβαια και ο λογος που «χαθηκα» ap’to site)……….Πασχω από Οξεια Ηπατιτιδα Β στην χειροτερη της μορφη!!!!!!Ο Οργανισμος μου «δινει» Μαχη για να μην εξελιχθει σε Κιρρωση του Ηπατος!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ………..ΦΙΛΟΙ………ΚΑΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ(και Ηπατιτιδας και όλα τα’αλλα)ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ στις ΣΥΝΕΥΡΕΥΣΕΙς Σας!!!!!!
Και αν μια κοπελλα την Βλεπετε σοβαρα………ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!

ΔΕΝ μπορειτε να φανταστειτε τι ΜΑΡΤΥΡΙΟ είναι αυτό που ζω μ’αυτην την αρρωστια…………Εισαι συνεχως σε «καταστολη»(δεν μπορεις να πας μεχρι την Τουαλετα!!!!Νοιωθεις Εξαντλημενος!!!)και επισης ότι και να φας……..ακομη και νερο να πιεις,το «βγαζεις» σε μερικα λεπτα!!!Ο Εμετος παει «συννεφο»!!!!Λες καποιες φορες!!!»Θεε μου!!!!τι άλλο να βγαλω!!?????»…..και όμως!!!Εχεις να βγαλεις και άλλο!!!!και πιστεψτε με!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΝΑ ΞΕΡΝΑς ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ!!!

Δεν θελω να σας εκφοβισω αλλα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου αυτό που μου συμβαινει!!!

Βεβαια,το καλο είναι ότι ο οργανισμος μου είναι αρκετα γερος(δεν πινω και δεν καπνιζω και καποιες φορες πηγαινε και γυμναστηριο)και οι γιατροι μου δινουν  πολλες πθανοτητες να το ξεπερασω………..ισως και να φυγει και για παντα(είναι θεμα οργανισμου)

Το μονο που εχω να κανω είναι να περιμενω(και να υπομενω)…….Σ’αυτην την φαση ο ιος είναι στην Εξαρση του και με τυρραναει παρα πολύ!!!

Τελος παντων………

Θελω να ευχαριστησω ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ που επικοινωνησαν μαζι μου και μου ευχηθηκαν ταχεια αναρρωση(Αμην!!!)

αδελφε περαστικα...η περιπετεια σου με εκανε να μην θελω να δω την ταυλανδη ουτε ζωγραφιστη.υπομονη και κουραγιο και ολα θα πανε καλα.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αδελφέ κράτα γερά!

ΣΥΝΕΧΕΙΑ
Στην αίθουσα αφίξεων μας περίμενε ένας υπάλληλος με πινακίδα "Welcome Pag"...πλάκα κάνω τότες ούτε Ιντερνετ
υπήρχε αλλά ούτε και κινητή τηλεφωνία. Μας έδωσε τα voucher του Montien και μας έβαλε μέσα σε λεωφορείο του
πρακτορείου.Εκείνο μετά από δέκα λεπτά και αφού έβαλε μέσα άλλους τέσσερις τουρίστες ξεκίνησε για Πατάγια.
Θυμάμαι ακόμη τη διαδρομή.Τα skyway δεν υπήρχαν.Οι λωρίδες όμως της Εθνικής ήταν τρεις και οδηγούσαν αριστερά!
Μου έκανε εντύπωση.Κάναμε στάση για τσιγάρο και χυμό καρύδα.Η πρώτη μου εξωτική γεύση.
Ο άλλος αποκοιμήθηκε στο δρόμο.Εγώ χάζευα τη διαδρομή αν και κουρασμένος απο το ταξίδι και την αλλαγή της ώρας.
Φτάσαμε επιτέλους στον προορισμό μας και στο ξενοδοχείο.Αμέσως πετάχτηκαν δύο bell boys και παρέλαβαν τις
βαλίτσες μας.Στην είσοδο δεξιά και αριστερά στεκόντουσαν τέσσερις από το προσωπικό και προσευχόντουσαν μόλις
μας είδανε! (έτσι μου φάνηκε τότε ο χαιρετισμός τους).
Η κοπέλλα της υποδοχής μας πήρε από το χέρι και μας ανέβασε στο δωμάτιο.Νούμερο;821! Αριθμός επανάσταση!Τυχαίο;
Ε καλά το δωμάτιο τότε μου φάνηκε βασιλική σουϊτα! Δύο ημίδιπλα κρεβάτια, TV,Safe A/C,balcony,Mini Bar,κλπ.
Η θέα της Πατάγιας καταπληκτική.Στο δωμάτιο ας περίμεναν welcome fruits και είχαμε από ένα free ποτό στο bar.
Μετά το πρώτο σοκ την πέσαμε ξεροί και ξυπνήσαμε αργά κατα τις εννιά το βράδυ.Το επόμενο σοκ το πάθαμε στο bar
που κατεβήκαμε για καφέ.Εκεί δύο σερβιτόρες πέσαν στα γόνατα και μας παρακαλούσαν να πιούμε κάτι.Τότε έτσι πέρναν
παραγγελία. Το τελικό σοκ-έφραγμα όμως πάθαμε αργότερα όταν πήραμε τη Second road και τυχαία στρίψαμε Soi 7 να
κατέβουμε παραλία. Από μακρυά είδα χρωματιστά φώτα και άκουγα μουσικές.Πλησιάζοντας ακούγαμε και κοριτσίστικες
στριγλιές. Στα δέκα μέτρα και προτού πλησιάσουμε τα μπαράκια σηκώνεται αέρας και θύελλα και γεμίζει ο τόπος
λυσσασμένα κορίτσια.Μουτροθύελλα!Αν και μας ειδοποίησε ο πράκτορας ήταν κάτι που ποτέ δεν πρόκειται να ξεχάσω.
Ηταν το βάπτισμα του πυρός και η μετάβαση από τις σχέσεις με τις κανονικές γυναίκες στη αντίπερα όχθη των μαγισσών
του Σιάμ.Μέθη!Εμένα με τραβούσαν δυο και τον άλλο τέσσερις.Εκανα προσποίηση ότι θα καθήσουμε και αφού απαλλάχτηκα
από τα πρώτα ταϊλανδέζικα δεσμά της ζωής μου κάναμε τροχάδην και τις ξεφύγαμε.Ματαίως, παρακάτω άλλες γοργόνες
είχαν στήση διπλή άμυνα ζώνης.
Σπάσαμε τα καλάθια και αναγκαστικά καθήσαμε στο πρώτο και παρθενικό μας μπαρ της Soi 7.Τότε ήταν  διαφορετικά
χωρίς πολλά ξενοδοχεία και εστιατόρια. Βάλανε μπροστά μας κάτι επιτραπέζια χρωματιστά παιχνίδι και μας ξέσκισαν.
Εκτός από την Singha θυμάμαι και την Kloster στο πράσινο μπουκάλι με πιο ελαφριά γεύση.Φύγαμε χωρίς να εμπλακούμε
σε ερωτοδουλειές.Και οι δύο προερχόμαστε από τουριστικά νησιά και το καλοκαίρι είχε περάσει με αρκετές κατακτήσεις.
Το παίζαμε κιόλας φυσικά!Στη γωνία με σταματάει μία μαγγιόρα με γλυκειά φωνη και με άκφυλο πρόσωπο.
Παρά λίγο να με πείσει αλλά συνεχίσαμε.Παραλιακή και στο πρώτο αριστερά Gogo.Εκεί έσπασε η παρθενιά μου.
Εκεί έγινε η πρώτη μου εγγραφή σαν Gogofun.Τρελλά κορίτσια ημίγυμνα να χτυπιούνται ερωτικά.Τρελλάθηκα.Τοσο νέα!
Μας πλησίασε η μαμασανγκ και μας κατέβασε κάτω αυτές που κοιτούσαμε πιο πολύ.Το πρώτο κέρασμα έπεσε,πετύχαμε και
happy hour και μας έδωσαν δεύτερη μπύρα.Τα κορίτσια ζητούσαν φράγκα (πεντακόσια χωρίς μπαρ φάϊν, εμείς δεν ξέραμε
τα λονγκ και τα σορτ τότε).Σαν νέοι και ωραίοι μας κακοφάνηκε που θα πληρώναμε και πήραμε δρόμο.Στη θέση που
είναι τώρα το Mikes Shoping Mall αλλά και το Royal Plaza υπήρχαν Beer Bars και μικρά  Gogos.Τις επόμενες τρεις
νύχτες τα επισκεφτήκαμε όλα.Δεν άφησα τρύπα μα τρύπα.Θα μου μείνει αξέχαστο το 200  girls Agogo.Μέσα είχε διακόσια
κοριτσόπουλα κυριολεχτικά!Εκείνη την εποχή το AIDS ήταν γνωστό και τα κρούσματα κάθε μέρα πολλά.
Είμασταν προσεχτικοί αλλά και φοβισμένοι.Στον πεζόδρομο Σόδομα και Γόμορα.Εβλεπα Ευρωπαίες αγκαλιά με κορίτσια
της Ταϊλάνδης.Βλέπαμε Ladyboys και πέρναμε δρόμο.Σιγά σιγά κάναμε και το στέκι μας.Μπαράκι με ζωντανή ροκ μουσική
εκεί κοντά στη Λούσιφερ. Τότες δεν υπήρχε βέβαια ουτε το Ινσόμνια ουτε Mix και κανένας Ρώσος.Η κίνηση πρέπει να
ήταν στο ένα δέκατο της σημερινής Δεξιά του πεζόδρομου δεν υπήρχαν τόσα κτίρια και μαγαζιά.Θυμάμαι παραθαλάσσια
εστιατόρια και χώρους όπου μαζεύονταν οι ντόπιοι και έβλεπαν υπαίθριο σινεμά, κάτι σαν τους σινεμάδες που γύριζαν
στα χωριά μας τη δεκαετία 60-70.Η Μarin Disco εκεί!Από τότες.Μάλιστα είχε και καναπέδες-σουϊτες ψηλά, με καλή θέα.
Οπως τις ντίσκο των παλιών καλών καιρών.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Klapatsimbanos

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Περαστικά και καλή δύναμη!
Μια φουρτούνα είναι, υπομονή και θα περάσει!
Σε 1 χρόνο θα είναι μια ανάμνηση..
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟΣ!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
koyragio συντροφε...δε σε ξερω απλα ακουσα οτι εισαι μαγκας και θα το ξεπερασεις...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
Ευχαριστω,φιλε μου Pagtao!!!!Ηταν ενα απ'τα ωραιοτερα κειμενα που διαβασα στην ζωη μου!!!!!

Σ'ευχαριστω εκ βαθους καρδιας!!!
φιλε λακη παρεστικα.....
μεγαλο ρολο παιζει και ο παραγοντας ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ που εσενα σε βρηκε σε μεγαλο βαθμο

παραδειγμα α) φιλος μου υστερα απο σουρα,"πηρε" μουνι κωλο ,πουτανα σε χωρα της αφρικης,ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ.......που ολοι ξερουμε τα υψηλα ποσοστα σε νοσους που υπαρχουν εκει.....και δεν επαθε τιποτα και

παραδειγμα β) αλλος φιλος "πηρε" πουτανα στην σοφια-βουλγαρια ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ και κολλησε βλεννοροια

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Φιλε Λακη δεν ξερεις τι ανακουφιση νιωθω που "επιασες" ξανα το πληκτρολογιο :rockon: :rockon: :dancing:

Ο Θεος τα καλα παιδια τα "ταλαιπωρει" λιγο, αλλα ΠΟΤΕ δεν τα αφηνει.

Υπομονη και Δυναμη φιλε μου,ολα θα πανε καλα,να εισαι σιγουρος. :rockon:

tsafus

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
16
Πόντοι
1
βασικα εαν κάνει καποιος τα εμβολια για ηπατιτιδα μειωνει τον κινδυνο ωστε να μεταδοθει? η απλα δεν κολλαει?

ξερω πως η ερωτηση πρεπει να γινει σε γιατρο απλα ειπα να εκφρασω την απορια μου και εδω!

λακη γερα και περαστικα!!

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
Λακη  φιλε  μου ,  οι  ανθρωποι  πεθαινουν    όταν  πεθαινουν  τα  ονειρα  τους . Βρες  ένα  καινουργιο  ονειρο  και  παρε  δυναμη  από  αυτό .
Αναγεννησου    από  τις  σταχτες  σου .

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
βασικα εαν κάνει καποιος τα εμβολια για ηπατιτιδα μειωνει τον κινδυνο ωστε να μεταδοθει? η απλα δεν κολλαει?

ξερω πως η ερωτηση πρεπει να γινει σε γιατρο απλα ειπα να εκφρασω την απορια μου και εδω!

λακη γερα και περαστικα!!
Δεν κολλαει. Ακαι Β.η C δεν εχει εμβολιο αλλα κολλαει δυσκολα!!!

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16

Βεβαια,το καλο είναι ότι ο οργανισμος μου είναι αρκετα γερος(δεν πινω και δεν καπνιζω και καποιες φορες πηγαινε και γυμναστηριο)και οι γιατροι μου δινουν  πολλες πθανοτητες να το ξεπερασω………..ισως και να φυγει και για παντα(είναι θεμα οργανισμου)

Τελος παντων………

Φιλε περαστικά κ απο μενα κ ας μην σε ξέρω βαση στατιστικών το 90% με 95% των  ενηλίκων με ανοσοποιητικό σε καλη κατάσταση την αρρώστια την προσπερνά και δεν γίνεται χρονια.Θα ξέρεις μετα απο 6 μηνες.Η οξεία η αλλιώς acute αγγλική ορολογία  γίνεται χρόνια  συνήθως σε αδύναμους οργανισμούς παιδιά και γέρους. Φρόντισε να ενισχύσεις το ανοσοποιητικό σου και να μην κουράζεσαι και να είσαι όσον το δυνατό αισιόδοξος.Σκεψου ότι άλλοι την κολανε πχ λόγο δουλειάς πχ σκουπιδιάρηδες είχε γίνει μια έρευνα αν θυμάμαι στο δήμο Καλλιθέας.Επισης σκέψου ότι τα ποσοστά σε συντριπτική πλειοψηφία είναι μαζί σου    και μετά όταν την καθαρίσει ο οργανισμός σου θα είσαι άτρωτος σε αυτήν .Τα λεει όλα το παρακάτω βιντεο από το επίσημο ίδρυμα για την ηπατίτιδα β  στην αμερικη
επσισης απο το διεθνες ιδρυμα για την ηπατητιδα
"""Disease Outcome
- Either you develop immunity to HBV . . . 95% of adults infected develop antibodies and recover spontaneously within six months. Upon recovery, they develop immunity to the virus and they are not infectious to others. Blood tests will always test positive for the HBV antibody. Blood banks will not accept donations of blood from HBV-immune people.
- OR you become chronically infected. About 5% of the time, the virus does not clear the body within six months. If so, a person is considered a carrier – or chronically infected. Chronically infected people may or may not show outward signs or symptoms. The HBV virus remains in blood and body fluids, and can infect others."""
Αυτο που μου κανει εντυπωση παντως ειναι οτο το ποσοστο ασφαλειας του εμβολιου 95% σε σχεση με το ποσοστο των υγειη ενηλικων που αναρωνουν ειναι το ιδιο.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι δεν κανουμε το εμβολιο ετσι για να μην παρεξηγηθω.Παντα κανουμε το εμβολιο ειτε ταξιδευουμε σε <<επικυνδινες>> χωρες με σκοπο το σεξ η οχι.

Να εισαι καλα περαστικα και σε λιγους μηνες περιμενουμε τα ευχαριστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom