Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
1.240
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Αυτο ειναι καλο  οτι ειναι σε εξαρση,σ'αυτες τις περπτωσεις 99% ειναι ιασιμη,δηλαδη δεν γινεται χρονια, θα σε ταλαιπωρησει αλλα μετα 5-6 μηνες θα εισαι καλα. Μονο μεχρι να γινεις καλα -Τρανσαμινασες κλπ εξετασεις φυσιολογικες ..σαν καλογερος φιλε,ΑΛΚΟΟΛ ουτε να το μυρισεις...Και ολα αυτα γιατι δεν σκεφτηκες το απλουστατο..να κανεις το εμβολιο.Ηπατιτιδα Β και το ανεφερα απο την πρωτη στιγμη οταν διαβασα τα σχετικα και καποιοι εξυπνοι ειρωνευωνταν..ευδοκιμει στην Ταυλανδη(Αυστρλιανο αντιγονο)και στην παιδικη ηλικια οταν κολησει καποιος γινεται χρονια νοσος.οπως επισης Βουλγαριες Αλβανιες κλπ.
Να συμπληρωσω οτι αρκετοι μπορει να την εχουν περασει χωρις να το εχουν παρει χαμπαρι ή με <<ασημαντα>> συμπτωματα που δεν τους οδηγησαν στον γιατρο.Τυνχανει μαλιστα μερικοι να το ανακαλυπτουν τυχαια οτι ειχαν κολησει καποια στιγμη.Δηλαδη απο το ποσοστο που το 95%  την ιασε ο οργανισμος τους μεσα σε 6 μηνες και εχουν ανοσια πλεον και απο το 5% που εγινε χρονια.Θεωρειτε απο τους γιατρους σε μεγαλο ποσοστο αθορυβη ασθενεια...!Για την C οντως μεταδιδεται αρκετα δυσκολα σχεδον μονο με μολυνση-επαφη με μολυσμενο αιμα .Στην συντριπτικη πλειοψηφια γινεται χρονια.Επισημα δεν θεωρειται σεξουαλικως μεταδιδιδομενο νοσημα ασχετα αν μπορει καποιος να κολησει απο ακαποτο γαμησι.
Ενας τυπος της C δεν θυμαμαι τωρα ποιος παλι σε ποσοστο 50% με 60% την θεραπευει ο οργανισμος απο μονος του.Τα ευχαριστα για την C ειναι οτι στο αμεσο μελλον θα ειναι ετοιμο το εμβολιο για την προληψη.τωρα βρισκεται σε συγκεριμενη φαση αναπτυξης.Στα αποτελεσματα σε αρκετα καλο ποσοστο τα νεα ηταν ευχαριστα και για τους χρονιους φορεις της c.
 

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Μηνύματα
1.240
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
Περαστικα και απο μενα φιλε Λακη,και χαιρομαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ που σε ξαναειδα να γραφεις στο φορουμ,εστω και σε μια τοσο δυσαρεστη και οδυνηρη για σενα στιγμη! Εχω παρακολουθησει εξωνυχιστικα απο την αρχη αυτου του φορουμ ΟΛΑ τα ποστ σου και πραγματικα ειναι εξαιρετικη η εντυπωση που εχω σχηματισει για το ατομο σου,παρολο που δεν σε γνωριζω προσωπικα!  Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ξαναβρεις συντομα τον παλιο καλο  :kissass:σου εαυτο κα να συνεχισεις ακαθεκτος τα ταξιδια και τις εμπειριες σου!

Σχετικα με τα εμβολια που ειπαν καποιοι,εγω τον Αυγουστο του 2009 καταταχτηκα στον στρατο,και εκει μας εκαναν ολα τα εμβολια.....και υπατιτιδας Β!

Τωρα, επειδη τον Μαρτη θα ξανακατεβω κατω για το δευτερο μου ταξιδι σε αυτη την «εξωτικη» χωρα,θα ηθελα να ρωτησω αν θα πρεπει να επαναλαβω παλι καποια εμβολια, η οχι.....
Ευχαριστω!
Καλυτερα να ρωτησεις ενα γιατρο ή ενα φαρμακοποιο.Εαν εκανες το 2009 γιατην Β δεν νομιζω οτι χρειαζεται γιατι εαν θυμαμαι καλα η διαρκεια του εμβολιου ειναι περιπου 5-7 χρονια.Εξαρταται βέβαια και απο την ανοσολογικη μνημη του καθε οργανισμου.Ισως και αρκετα ποιο μακροχρονια.Αλλα ενδιαμεσα αν θελεις να εισαι 100% σιγουρος καλο να κανεις εξετασεις αιματος για να βλεπεις τα αντισωματα που εχεις απεναντι στον ιο.Οποτε αναλογα τα αποτελεσματα ο γιατρος σου σε συμβουλευει αν πρεπει να ξαναεμβολιαστεις ή οχι.Για τα υπολοιπα ειδη εμβολιου οπως ειπα κ παραπανω  ρωτα ιατρο.
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
Φιλοι και συναγωνιστες………….Περναω ισως την ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ με την Υγεια μου τον τελευταιο μηνα(γι’αυτό είναι βεβαια και ο λογος που «χαθηκα» ap’to site)……….Πασχω από Οξεια Ηπατιτιδα Β στην χειροτερη της μορφη!!!!!!Ο Οργανισμος μου «δινει» Μαχη για να μην εξελιχθει σε Κιρρωση του Ηπατος!!!!

«Κολλησα» την Ηπατιτιδα στο τελευταιο ταξιδι μου στην Ταυλανδη(και δη Πατταγια)

ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ «ΚΛΟΥΒΙΟ» το ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑς ΑΛΛΟΣ!!!!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ………..ΦΙΛΟΙ………ΚΑΝΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΑΞΙΔΕΨΕΤΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ(και Ηπατιτιδας και όλα τα’αλλα)ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ στις ΣΥΝΕΥΡΕΥΣΕΙς Σας!!!!!!
Μπορει να το εχει ο «συντροφος» σας και να μην το ξερει!!!!
Και αν μια κοπελλα την Βλεπετε σοβαρα………ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙς ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ!!!!!!

ΔΕΝ μπορειτε να φανταστειτε τι ΜΑΡΤΥΡΙΟ είναι αυτό που ζω μ’αυτην την αρρωστια…………Εισαι συνεχως σε «καταστολη»(δεν μπορεις να πας μεχρι την Τουαλετα!!!!Νοιωθεις Εξαντλημενος!!!)και επισης ότι και να φας……..ακομη και νερο να πιεις,το «βγαζεις» σε μερικα λεπτα!!!Ο Εμετος παει «συννεφο»!!!!Λες καποιες φορες!!!»Θεε μου!!!!τι άλλο να βγαλω!!?????»…..και όμως!!!Εχεις να βγαλεις και άλλο!!!!και πιστεψτε με!!!!ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΙΣΘΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ!!!ΝΑ ΞΕΡΝΑς ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΟΥ!!!

Δεν θελω να σας εκφοβισω αλλα ουτε στον χειροτερο εχθρο μου αυτό που μου συμβαινει!!!

Βεβαια,το καλο είναι ότι ο οργανισμος μου είναι αρκετα γερος(δεν πινω και δεν καπνιζω και καποιες φορες πηγαινε και γυμναστηριο)και οι γιατροι μου δινουν  πολλες πθανοτητες να το ξεπερασω………..ισως και να φυγει και για παντα(είναι θεμα οργανισμου)

Το μονο που εχω να κανω είναι να περιμενω(και να υπομενω)…….Σ’αυτην την φαση ο ιος είναι στην Εξαρση του και με τυρραναει παρα πολύ!!!

Τελος παντων………

Θελω να ευχαριστησω ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ που επικοινωνησαν μαζι μου και μου ευχηθηκαν ταχεια αναρρωση(Αμην!!!)

Μολις γινω καλα και μπορω να σταθω στα ποδια,θα τα πουμε ξανα………

Γεια σας φιλοι μου………ΚΑΙ ΠΑΛΙ,ΠΑΙΔΙΑ!!!ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
περαστικα
 

rovespieros1

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Μηνύματα
124
Like
4
Πόντοι
1
Hπατίτιδα B
Επιδημιολογία
Η ηπατίτιδα Β αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα δημόσιας υγείας. Από τα 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους που έχουν μολυνθεί παγκοσμίως, περισσότεροι από 350 εκατ. έχουν χρόνια λοίμωξη. Οι ασθενείς με χρόνια λοίμωξη διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για ανάπτυξη κίρρωσης και ηπατοκυτταρικού καρκίνου, επιπλοκές που είναι υπεύθυνες για 1 εκατομμύριο θανάτους ετησίως.
Πώς μεταδίδεται ο ιός της ηπατίτιδας Β;
Ο ιός της ηπατίτιδας Β μεταδίδεται:
• με σεξουαλική επαφή χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, με άτομο που έχει μολυνθεί από τον ιό
• με την κοινή χρήση συριγγών ή άλλων εργαλείων για την προετοιμασία υλικού για τη χρήση ενδοφλεβίων ναρκωτικών
• από μολυσμένη μητέρα σε παιδί κατά τον τοκετό (κάθετη μετάδοση)
• με την κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων (ξυραφάκια, οδοντόβουρτσα, νυχοκόπτες)
• χρήση ενδοφλεβίων ναρκωτικών
• με τρύπημα με μολυσμένη βελόνα ή αιχμηρό αντικείμενο (π.χ. συνήθης τρόπος μετάδοσης σε προσωπικό νοσοκομείου ή κατά την εκτέλεση τατουάζ)
• με μεταγγίσεις αίματος ή παραγώγων του (εξαιρετικά σπάνια πια λόγω του συστηματικού ελέγχου στις αιμοδοσίες)
Ο ιός της ηπατίτιδας Β δεν μεταδίδεται με:
• νερό, τροφή
• σκεύη μαγειρικά ή εστιάσεως
• τουαλέτες
• την κοινωνική επαφή (χειραψία, αγκαλιά, φιλί, βήχας, φτέρνισμα)
Άτομα που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για ηπατίτιδα Β, είναι:
• τα άτομα που έχουν σεξουαλική επαφή με πάσχοντες
• ομοφυλόφιλοι άνδρες
• όσοι έχουν πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους ή έχουν άλλο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα
• νεογνά μολυσμένων μητέρων
• χρήστες ενδοφλεβίων ναρκωτικών
• επαγγελματίες υγείας
• ασθενείς σε μονάδες τεχνητού νεφρού
• μέλη οικογένειας χρονίων πασχόντων από ηπατίτιδα Β που δεν έχουν εμβολιαστεί
Αν ανήκετε στα άτομα που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο, ρωτήστε το γιατρό σας σχετικά με το εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β.
Πώς εξελίσσεται η ηπατίτιδα Β;
Το χρονικό διάστημα από τη στιγμή της μόλυνσης μέχρι την εμφάνιση συμπτωμάτων, κυμαίνεται από 45-180 ημέρες (περίοδος επώασης). Οξεία ηπατίτιδα με εμφάνιση ικτέρου, συμβαίνει σε <10%>Πώς μπορώ να μάθω αν έχω μολυνθεί από τον ιό της ηπατίτιδας Β;
Μπορεί να έχετε ηπατίτιδα Β, να μεταδίδετε τη νόσο, και να μην το γνωρίζετε. Ορισμένες φορές ένα άτομο με ηπατίτιδα Β μπορεί να μην έχει απολύτως κανένα σύμπτωμα. Εάν θέλετε να ελεγχθείτε για ηπατίτιδα Β, πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Υπάρχουν πολλές ειδικές εξετάσεις που δείχνουν εάν έχετε ηπατίτιδα Β (π.χ. αυστραλιανό αντιγόνο HΒsAg) και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα (οξεία ή χρόνια, απλός φορέας ή πάσχων από ενεργό ηπατίτιδα). Στην περίπτωση της χρόνιας ηπατίτιδας, ο γιατρός σας ίσως σας ζητήσει να κάνετε βιοψία ήπατος. Είναι μια απλή εξέταση που γίνεται στο κρεβάτι του ασθενούς, διαρκεί λίγα λεπτά και σε έμπειρα χέρια έχει ελάχιστες επιπλοκές. Κατά τη διάρκεια της βιοψίας, αφαιρείται με βελόνα ένα μικροσκοπικό κομμάτι ήπατος, η εξέταση του οποίου θα δείξει τη σοβαρότητα της βλάβης στο ήπαρ και θα βοηθήσει στην απόφαση για θεραπεία ή όχι.
Υπάρχει ειδική θεραπεία;
Για την οξεία ηπατίτιδα Β, γενικά δεν χρειάζεται θεραπεία, εκτός από ξεκούραση και υποστηρικτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων (π.χ. ενυδάτωση σε περίπτωση εμέτων).
Για τη χρονία ηπατίτιδα Β, έγκριση έχουν πάρει 3 φάρμακα:
• η ιντερφερόνη άλφα
• η λαμιβουδίνη
• η διπιβαλική αδεφοβίρη
Τα φάρμακα αυτά δρουν ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού, μειώνοντας τον πολλαπλασιασμό του ιού της ηπατίτιδας Β και επιβραδύνοντας την ηπατική νόσο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορούν ακόμα και να εκριζώσουν τον ιό της ηπατίτιδας Β. Η χορήγησή τους γίνεται μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς και πάντα κάτω από ιατρική παρακολούθηση.
Τί μπορώ να κάνω για να προστατευτώ από την ηπατίτιδα Β;
• ο εμβολιασμός αποτελεί το καλύτερο μέτρο πρόληψης
• σε περίπτωση που χρησιμοποιείται ενδοφλέβια ναρκωτικά, μη μοιράζεστε βελόνες, σύριγγες ή άλλα αντικείμενα και εμβολιαστείτε για την ηπατίτιδα Α και Β
• χρησιμοποιείτε προφυλακτικό κατά τη σεξουαλική επαφή
• μη μοιράζεστε ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες, νυχοκόπτες, κτλ
• σκεφθείτε τους κινδύνους εάν επιθυμείτε να κάνετε τατουάζ ή τρύπημα διαφόρων σημείων του σώματος
• εάν είστε επαγγελματίας υγείας εμβολιαστείτε για την ηπατίτιδα Β
• εάν εκτεθείτε στον ιό της ηπατίτιδας Β, υπάρχει τρόπος προφύλαξης (με τη χορήγηση υπεράνοσης γάμμα σφαιρίνης και ταυτόχρονης έναρξης του εμβολιασμού)
εάν είστε φορέας ηπατίτιδας Β:
• μη γίνετε αιμοδότης ή δωρητής οργάνων
• μη μοιράζεστε προσωπικά σας αντικείμενα που μπορεί να φέρουν αίμα επάνω τους με άλλους (π.χ. ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες, νυχοκόπτες)
• καλύψτε κάθε ανοικτή πληγή ή τραύμα και καθαρίστε πιτσιλιές αίματος με αδιάλυτη χλωρίνη
• εμβολιαστείτε για την ηπατίτιδα Α
Υπάρχει εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β;
Από το 1982 υπάρχει ασφαλές κι αποτελεσματικό εμβόλιο κι είναι το πρώτο προληπτικό εμβόλιο έναντι ενός σοβαρού καρκίνου (ηπατοκυτταρικού). Χορηγείται σε 3 δόσεις ενδομυϊκά (0, 1 και σε 6 μήνες). Εάν το πρόγραμμα του εμβολιασμού διακοπεί μετά την πρώτη δόση, η δεύτερη πρέπει να δοθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα. Η δεύτερη και η τρίτη δόση πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 2 μήνες. Εάν καθυστερήσει μόνον η τρίτη δόση, θα πρέπει να χορηγηθεί με την πρώτη ευκαιρία και να μην αρχίζει ο εμβολιασμός εξ αρχής.
Πότε αρχίζει η προστασία μετά τον εμβολιασμό;
Αν και μερική κάλυψη παρέχεται με την πρώτη και δεύτερη δόση, πλήρης κάλυψη προϋποθέτει και τις 3 δόσεις του εμβολίου.
Ποιοι πρέπει να εμβολιάζονται;
Υποχρεωτικός είναι σήμερα ο εμβολιασμός των βρεφών και παιδιών και συνιστάται στα άτομα που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου που αναφέρθηκαν προηγουμένως.
 

droser

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
139
Like
0
Πόντοι
1
Hπατίτιδα B
Επιδημιολογία
Η ηπατίτιδα Β αποτελεί ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα δημόσιας υγείας. Από τα 2 δισεκατομμύρια ανθρώπους που έχουν μολυνθεί παγκοσμίως, περισσότεροι από 350 εκατ. έχουν χρόνια λοίμωξη. Οι ασθενείς με χρόνια λοίμωξη διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για ανάπτυξη κίρρωσης και ηπατοκυτταρικού καρκίνου, επιπλοκές που είναι υπεύθυνες για 1 εκατομμύριο θανάτους ετησίως.
Πώς μεταδίδεται ο ιός της ηπατίτιδας Β;
Ο ιός της ηπατίτιδας Β μεταδίδεται:
• με σεξουαλική επαφή χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, με άτομο που έχει μολυνθεί από τον ιό
• με την κοινή χρήση συριγγών ή άλλων εργαλείων για την προετοιμασία υλικού για τη χρήση ενδοφλεβίων ναρκωτικών
• από μολυσμένη μητέρα σε παιδί κατά τον τοκετό (κάθετη μετάδοση)
• με την κοινή χρήση προσωπικών αντικειμένων (ξυραφάκια, οδοντόβουρτσα, νυχοκόπτες)
• χρήση ενδοφλεβίων ναρκωτικών
• με τρύπημα με μολυσμένη βελόνα ή αιχμηρό αντικείμενο (π.χ. συνήθης τρόπος μετάδοσης σε προσωπικό νοσοκομείου ή κατά την εκτέλεση τατουάζ)
• με μεταγγίσεις αίματος ή παραγώγων του (εξαιρετικά σπάνια πια λόγω του συστηματικού ελέγχου στις αιμοδοσίες)
Ο ιός της ηπατίτιδας Β δεν μεταδίδεται με:
• νερό, τροφή
• σκεύη μαγειρικά ή εστιάσεως
• τουαλέτες
• την κοινωνική επαφή (χειραψία, αγκαλιά, φιλί, βήχας, φτέρνισμα)
Άτομα που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο για ηπατίτιδα Β, είναι:
• τα άτομα που έχουν σεξουαλική επαφή με πάσχοντες
• ομοφυλόφιλοι άνδρες
• όσοι έχουν πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους ή έχουν άλλο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα
• νεογνά μολυσμένων μητέρων
• χρήστες ενδοφλεβίων ναρκωτικών
• επαγγελματίες υγείας
• ασθενείς σε μονάδες τεχνητού νεφρού
• μέλη οικογένειας χρονίων πασχόντων από ηπατίτιδα Β που δεν έχουν εμβολιαστεί
Αν ανήκετε στα άτομα που διατρέχουν αυξημένο κίνδυνο, ρωτήστε το γιατρό σας σχετικά με το εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β.
Πώς εξελίσσεται η ηπατίτιδα Β;
Το χρονικό διάστημα από τη στιγμή της μόλυνσης μέχρι την εμφάνιση συμπτωμάτων, κυμαίνεται από 45-180 ημέρες (περίοδος επώασης). Οξεία ηπατίτιδα με εμφάνιση ικτέρου, συμβαίνει σε <10%>Πώς μπορώ να μάθω αν έχω μολυνθεί από τον ιό της ηπατίτιδας Β;
Μπορεί να έχετε ηπατίτιδα Β, να μεταδίδετε τη νόσο, και να μην το γνωρίζετε. Ορισμένες φορές ένα άτομο με ηπατίτιδα Β μπορεί να μην έχει απολύτως κανένα σύμπτωμα. Εάν θέλετε να ελεγχθείτε για ηπατίτιδα Β, πρέπει πρώτα να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Υπάρχουν πολλές ειδικές εξετάσεις που δείχνουν εάν έχετε ηπατίτιδα Β (π.χ. αυστραλιανό αντιγόνο HΒsAg) και πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα (οξεία ή χρόνια, απλός φορέας ή πάσχων από ενεργό ηπατίτιδα). Στην περίπτωση της χρόνιας ηπατίτιδας, ο γιατρός σας ίσως σας ζητήσει να κάνετε βιοψία ήπατος. Είναι μια απλή εξέταση που γίνεται στο κρεβάτι του ασθενούς, διαρκεί λίγα λεπτά και σε έμπειρα χέρια έχει ελάχιστες επιπλοκές. Κατά τη διάρκεια της βιοψίας, αφαιρείται με βελόνα ένα μικροσκοπικό κομμάτι ήπατος, η εξέταση του οποίου θα δείξει τη σοβαρότητα της βλάβης στο ήπαρ και θα βοηθήσει στην απόφαση για θεραπεία ή όχι.
Υπάρχει ειδική θεραπεία;
Για την οξεία ηπατίτιδα Β, γενικά δεν χρειάζεται θεραπεία, εκτός από ξεκούραση και υποστηρικτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των συμπτωμάτων (π.χ. ενυδάτωση σε περίπτωση εμέτων).
Για τη χρονία ηπατίτιδα Β, έγκριση έχουν πάρει 3 φάρμακα:
• η ιντερφερόνη άλφα
• η λαμιβουδίνη
• η διπιβαλική αδεφοβίρη
Τα φάρμακα αυτά δρουν ενισχύοντας την άμυνα του οργανισμού, μειώνοντας τον πολλαπλασιασμό του ιού της ηπατίτιδας Β και επιβραδύνοντας την ηπατική νόσο. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορούν ακόμα και να εκριζώσουν τον ιό της ηπατίτιδας Β. Η χορήγησή τους γίνεται μόνο από εξειδικευμένους γιατρούς και πάντα κάτω από ιατρική παρακολούθηση.
Τί μπορώ να κάνω για να προστατευτώ από την ηπατίτιδα Β;
• ο εμβολιασμός αποτελεί το καλύτερο μέτρο πρόληψης
• σε περίπτωση που χρησιμοποιείται ενδοφλέβια ναρκωτικά, μη μοιράζεστε βελόνες, σύριγγες ή άλλα αντικείμενα και εμβολιαστείτε για την ηπατίτιδα Α και Β
• χρησιμοποιείτε προφυλακτικό κατά τη σεξουαλική επαφή
• μη μοιράζεστε ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες, νυχοκόπτες, κτλ
• σκεφθείτε τους κινδύνους εάν επιθυμείτε να κάνετε τατουάζ ή τρύπημα διαφόρων σημείων του σώματος
• εάν είστε επαγγελματίας υγείας εμβολιαστείτε για την ηπατίτιδα Β
• εάν εκτεθείτε στον ιό της ηπατίτιδας Β, υπάρχει τρόπος προφύλαξης (με τη χορήγηση υπεράνοσης γάμμα σφαιρίνης και ταυτόχρονης έναρξης του εμβολιασμού)
εάν είστε φορέας ηπατίτιδας Β:
• μη γίνετε αιμοδότης ή δωρητής οργάνων
• μη μοιράζεστε προσωπικά σας αντικείμενα που μπορεί να φέρουν αίμα επάνω τους με άλλους (π.χ. ξυραφάκια, οδοντόβουρτσες, νυχοκόπτες)
• καλύψτε κάθε ανοικτή πληγή ή τραύμα και καθαρίστε πιτσιλιές αίματος με αδιάλυτη χλωρίνη
• εμβολιαστείτε για την ηπατίτιδα Α
Υπάρχει εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β;
Από το 1982 υπάρχει ασφαλές κι αποτελεσματικό εμβόλιο κι είναι το πρώτο προληπτικό εμβόλιο έναντι ενός σοβαρού καρκίνου (ηπατοκυτταρικού). Χορηγείται σε 3 δόσεις ενδομυϊκά (0, 1 και σε 6 μήνες). Εάν το πρόγραμμα του εμβολιασμού διακοπεί μετά την πρώτη δόση, η δεύτερη πρέπει να δοθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα. Η δεύτερη και η τρίτη δόση πρέπει να απέχουν τουλάχιστον 2 μήνες. Εάν καθυστερήσει μόνον η τρίτη δόση, θα πρέπει να χορηγηθεί με την πρώτη ευκαιρία και να μην αρχίζει ο εμβολιασμός εξ αρχής.
Πότε αρχίζει η προστασία μετά τον εμβολιασμό;
Αν και μερική κάλυψη παρέχεται με την πρώτη και δεύτερη δόση, πλήρης κάλυψη προϋποθέτει και τις 3 δόσεις του εμβολίου.
Ποιοι πρέπει να εμβολιάζονται;
Υποχρεωτικός είναι σήμερα ο εμβολιασμός των βρεφών και παιδιών και συνιστάται στα άτομα που ανήκουν στις ομάδες αυξημένου κινδύνου που αναφέρθηκαν προηγουμένως.
με λιγα λογια πρεπει να εισαι σαν τον κωνσταντινο τον κατακουζηνο απο τους "μεν και τους δεν"
 

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Μηνύματα
8.362
Like
4
Πόντοι
66
Ακη συμφωνω με τα περισσοτερα που ειπε ο Ζαιτσικ. Ιδιαιτερα εκει που ειπε οτι ο σεβασμος απο τις μπαροβιες προς τους φαρανγκς εχει πιασει πατο. Οπως επισης και με το γεγονος οτι οταν ο φαρανγκ μπει στο αεροπλανο να γυρισει απο εκει που ηρθε το δουλεμμα παει συννεφο. Πολλοι βεβαια δε θελουν να το πιστεψουν αυτο γιατι η εμπειρια που περασαν δεν τους αφηνει, λενε και αυτοι απο μεσα τους "but she's different"...wishful thinking που λενε   ;)
Δεν ξερω αν ολες ψαχνουν στοργη και αγαπη, νομιζω παρα πολλες εχουν περασει το σταδιο που περιμενουν το φαρανγκ να τους λυτρωσει, εχουν χασει καθε ελπιδα. Τα "καλα" της βιομηχανιας...
Δε διαφωνω με καποιον να βρει γυναικα στην Ταυλανδη αλλα διαφωνω καθετα με το να παει να τη βρει μεσα στα μπαρς. Κανενας δε θα παντρευοταν π@@α στη χωρα του οποτε δε βλεπω για ποιο λογο να το κανει στην Ταυλανδη. Τα περι gfe τα ακουω βερεσε, κλειστε τη στροφφιγα του χρηματος και δειτε ποσο gfe θα εισπραξετε.
Επισης περι σεβασμου να μην ισοπεδωνουμε. Συνηθως ελλειψη σεβασμου δειχνουν οι μπαροβιες που πηγαινουν και συναναστρεφονται ΜΟΝΟ με φαρανγκς. Κανενας Ταυλανδος δε θα δεχοταν τετοια συμπεριφορα απο Ταυλανδη. Οι Ταυλανδοι δεν τα σηκωνουν αυτα και φυσικα ξερουν πολυ καλυτερα πως πρεπει να συμπεριφερονται οι γυναικες. Κατι που σημαινει οτι οι Ταυλανδες που συχναζουν στα αμετρητα Ταυλανδικα στεκια φυσικα και δεν εχουν συνηθως τετοια συμπεριφορα...η μερα με τη  νυχτα θα ελεγα...και επειδη οι Ταυλανδες αυτες ετσι εχουν μαθει και το κυριοτερο επειδη δεν εχουν κανει "φροντιστηριο" με τις φαρανγκ-μπαροβιες, εχουν την ιδια συμπεριφορα και με ξενο που μιλαει Ταυλανδικα.
πολλα που εχει γραψει ο φαντομας δεν με βρηκαν συμφωνο οταν τα διαβασα οφειλω να ομολογησω ομως οτι εδω πραγματικα μιλαει με την γλωσσα της αληθειας και της λογικης και πειθει ακομα και καποιον που δεν εχει καν παει ακομα ταιλανδη(οπως εγω δηλαδη).λενε η αληθεια ειναι σαν το ιωδιο.τσουζει αλλα θεραπευει.παρεθεσα αυτο για να υποστηριξω αυτο που ειπε ο pagtao οτι δεν πρεπει να παρασυρομαστε απο αυτες τις μικροκαμωμενες σειρινες και η μεγαλη μαγκια σε αυτο το thread ειναι οτι πλεον αυτο το γνωριζω πριν μπω στο αεροπλανο οχι οταν το δω ως πρωταρης εκει και μου ερθει αποτομα και τα χασω εντελως.οπως εχουνε πει πολλακις οι εμπειροι  η φαση εκει οσο gfe και αν εχει η το μοττο μας για παντα θα ειναι το fuck and go.οπως ειχα διαβασει εδω καποτε ενας ησραηλιτης που μιλουσε ταιλανδεζικα αλλα το κραοτυσε κρυφο απο τις μικροκαμωμενες σειρινες ειπε οτι αν ακουσεις τι λενε στην γλωσσα τους θα χασεις την μπαλα.συγνωμη παραθετω μονο οτι εχουεν πει οι παλιοι δεν το παιζω εξυπνος απλως το ποστ αυτο του φαντομα με ταρακουνησε και θεωρησα χρησιμο οπως και αλλα διαμαντια απο παλια ποστς απο εδω να το ξαναδειξω.λοιπον μεσα στην βδομαδα θα ξερω αν θα μπορεσω να παω επιτελους ταιλανδη.αν ολα πανε καλα τοτε τελη μαρτιου αρχες απριλιου η το πιθανοτερο αρχες μαιου θα ειμαι παταγια και λιγο bkk για 2 βδομαδουλες περιπου.λακη βαστα κανε κουραγιο και οταν ξανανιωσεις δυνατος σε περιμενουμε φιλε.
 

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
3.974
Like
339
Πόντοι
36
ας τα διαβασουν αυτα εκεινοι που ζουν σε ενα ροζ συννεφακι και πιστευουν σε οτι εχουν "τιλακ' κουνιαδες κουμπαρες αισθηματα και παμπολλες αλλες παπαριες....FUCK AND GO λεμε και αυτο χωρις παζαρια...αλλα τι να λεμε..εδω οι πιο πολλοι πιστευουν οτι ειναι καψουρες μαζι τους καμια χιλιαδα γκομενες (αυτο βεβαια μονο οταν πατησουν το ποδι στην ταυλανδη)
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδια.........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ!!! :'( :'( :'( :'(
ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Ο Γιατρος μ'ενημερωσε οτι τα παω καλυτερα...........Πιστευω(και το νοιωθω)οτι θα την "νικησω" την αρρωστια!!!Απλα τωρα με "παιδευει"

Να κανω μια επισημανση........επειδη μιλησα αρκετες ωρες με τον γιατρο μου ειπε οτι ο μονος τροπος να καλλησεις Ηπατιτιδα Β ειναι

1)Απο Συριγγα με μολυσμενο αιμα απο Ηπατιτιδα Β

2)Ελευθερη Σεξουαλικη Επαφη


Αν "γλυψεις" τον αλλον στο "ευαισθητο" σημειο του,ο μονος τροπος για να κολλησεις ειναι αν εχεις καποια πληγη(η εσυ η αυτη)στο στομα η στο "ευαισθητο" σημειο


ουτε απο τουαλλετες κολλας,ουτε απο σαλιο,ουτε απο σκουπιδια........

Αυτο μου ειπε,αυτο σας λεω!!!

αλλα και παλι ειναι καλο να τηρουμε τους κανονες Υγεινης(για καλο δικο μας)..........Να πλενουμε τα χερια μας καθε φορα πριν φαμε,παμε τουαλλετα αλλα και μετα
αν εχουμε μαζι μας και 1 ηπιο αντισηπτικο να καθαριζουμε τα χερια μας,ειναι εξτρα προστασια

αλλα παιδια,εκτος το σωματικο(εννοω την δοκιμασια της υγειας μου)υπαρχει και μια ψυχολογικη δοκιμασια..............
Γιατι οπως σας ειπα,στην Ταυλανδη,γνωρισα μια κοπελλα(οχι μπαροβια)αλλα freelancher με την οποια περασα μαζι της 8 μερες σερι!!!!
Δεθηκα πολυ μαζι της και μου ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πιστεψω οτι ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η αιτια του "κακου"!!!Γιατι μ'αυτην ειχα την ελευθερη σχεση...........και λογικο ειναι ολες οι υποψιες να πηγαινουν πανω της!!!
το χειροτερο δε ειναι οτι καμια φορα "μπαινει" εντονα στο μυαλο μου οτι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ οτι εχει αυτη την αρρωστια και να μην μου ειπε τιποτα!!!!
Γιατι ποιος λογικος ανθρωπος θα πηγαινε μαζι της αν του ελεγε οτι ειμαι αρρωστη???ΚΑΝΕΝΑΣ!!!(Και ειδικα στην Πατταγια οπου στην επομενη γωνια βρισκεις καλυτερη!!!!)
Η
Μπορει να μην το ξερει κιολας..........Δεν ξερω τι να σκεφτω!!!!ειλικρινα!!!

Γι'αυτο,φιλοι μου........ΠΡΟΣΟΧΗ 2 ΦΟΡΕΣ!!!!Μην ξεγελιεσται!!!καμια φορα τα φαινομενα απατουν!!!


και κατι αλλο.........ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΙΤΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!!
Η χωρα ειναι Υπεροχη!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 1 ΦΟΡΑ!!!!ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ.............ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!


Να'στε καλα,φιλοι μου!!!

 

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Μηνύματα
749
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Όταν πριν ένα χρόνο έγραφα το πάθημά μου κανένας δεν έδωσε σημασία και πολλοί μου "την είπανε" κι όλας. Ένα λάθος έκανα και θα μπορούσε να είναι το τέλος. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων (και ούτε και από τα δικά τους πολλές φορές). Τώρα ο Λάκης έμαθε αυτό που έπρεπε αλλά δυστυχώς δε νομίζω να το μάθουν άλλοι. Εγώ μετά από αυτή τη φοβερή εμπειρία (ψυχολογική κατά βάση , δεν είχα κάτι σοβαρό) έκανα εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β (χρειάζονται τρία , εγώ περίμενα έναν και έξι μήνες για το τελευταίο). Αμφιβάλλω εάν πέντε στους εκατό που κατεβαίνουμε κάτω έχουμε κάνει εμβόλιο για τη Β , η οποία μεταδίδεται αρκετά εύκολα. Επίσης , σχεδόν όλοι από όσους ξέρω δε βάζουν προφυλακτικό. Απίστευτο αλλά αληθινό. Μερικοί απ' αυτούς κάνουν στην κοπέλα εξετάσεις πιο πριν (τι εξετάσεις δλδ , χιβ μόνο κάνουν αλλά τέλως πάντων). Στο pattaya addicts είχε μία poll για το πόσοι γύρισαν από κάτω με (οποιοδήποτε) αφροδίσιο νόσημα και είχε βγει ένα απίστευτο νούμερο (πάνω από 35%).
Φίλε Λάκη περαστικά και να ξέρεις (δεν ξέρω τι γιατρούς έχεις) ότι η οξεία ηπατίτιδα Β σχεδόν ποτέ δε γίνεται χρόνια. Ο υιός  δεν εκριζώνεται αλλά αυτό ισχύει για κάθε είδους υιό. Ξεπερνώντας αυτό το στάδιο θα έχεις πλήρη ανοσία , απλά θα βγαίνεις θετικός σε τεστ ανίχνευσης του υιού. Επειδή ζούμε στη δύση και υπάρχουν φάρμακα και συνθήκες διαβίωσης καλές , και αφού καθώς λες δεν έκανες ποτέ σου καταχρήσεις (βασικά αλκοόλ) οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου σίγουρα. Έβαλες μυαλό και δε θα ξανακάνεις παρατυπίες. Αλίμονο σε αυτό που θα του κάτσει η στραβή (χιβ) , τότε είναι αργά για να διορθωθεί.
Μην ξεχνάτε: Λάστιχο χρειάζεται και όλα καλά...
 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
266
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Φίλε Λάκη,

Για μια φορά ακόμα σου εύχομαι περαστικά.

Τώρα μια και το ανέφερες.. καλώς ή κακώς θέλεις δεν θέλεις να το πιστέψεις η κοπέλα με την οποία έκανες τα ακάποτα σε κόλλησε. Τώρα για το ήξερε δεν ήξερε τι είχε και τι δεν είχε κανένας δεν μπορεί να σου το πει.

Ο φίλος ο STEFAN00 είπε την αλήθεια σε 2 γραμμές... τις οποίες και σας παραθέτω.

ας τα διαβασουν αυτα εκεινοι που ζουν σε ενα ροζ συννεφακι και πιστευουν σε οτι εχουν "τιλακ' κουνιαδες κουμπαρες αισθηματα και παμπολλες αλλες παπαριες....FUCK AND GO λεμε και αυτο χωρις παζαρια...αλλα τι να λεμε..εδω οι πιο πολλοι πιστευουν οτι ειναι καψουρες μαζι τους καμια χιλιαδα γκομενες (αυτο βεβαια μονο οταν πατησουν το ποδι στην ταυλανδη)

Και απλά θα συμπληρώσω [size=14pt]ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ[/size]



 

tomaxok

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Μηνύματα
89
Like
0
Πόντοι
0
Παγκτάο το προσωπο σου και η στάση του σώματος σου πάνω στην αιώρα αντικατοπτρίζει όσα μας περιγράφεις με αυτό τον εξαίρετο τρόπο.Δυστηχως τα χρόνια της αθωότητας έχουν πλέον φύγει για τη Ταϊλανδη..Ισως να μπορέσουμε να τα βρούμε σε κάποια άλλη χώρα Φιλλιπινες ή Ινδονησία(αν κ λίγο χλωμό λόγω Μuslim)

Αλλά και πάλι το όλο πακέτο με τη θάλασσα ....τους όμορφους κοκοφόινικες  της Μπιτς ρόαντ.....τα κορίτσια του τότε.... δεν υπάρχουν πλεόν..

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος..Νικήτρια πλεόν δεν είναι αυτή που προσφέρει το καλύτερο GFE αλλά αυτή με τη καλύτερη δουλεία πλαστικού χειρουργού στο στήθος της..Βλέπεις το Blackberry είναι στις <<πρωταρχικές ανάγκες>> των κοριτσίων όπως λέει και ο Maslow και έχει αντικαταστήσει το 3πιάτα φαί που πρέπει να βγάλουμε ημερησίως για τον εαυτό μας αλλά και τα λίγα μπατ που πρεπε να κρατήσουμε για να τα στείλουμαι αναδρομικά όλα στο τέλος του μήνα στην οικογένεια στο χωρίο

Ολα αλλάζουν και όλα παραμένουν σταθερά.....Η μπορείς να το πείς και globalization όπως θα έλεγε ο Richard Quest....η καλύτερα same-same but different που λένε και τα αγαπημένα μας κοντοπόδαρα στη χώρα του Σιαμ...

...Οπως και να έχει συνέχισε..

 

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Μηνύματα
244
Κριτικές
13
Like
576
Πόντοι
291
Θα συμφωνησω και εγω με τον tomaxok, οτι τα χρονια της αθωοτητας για την Ταυλανδη δυστυχως εχουν πλεον περασει......οπου πεφτει πολυ χρημα,διαφημιση,ΜΜΕ και παγκοσμιοποιηση, τα πραγματα αλλαζουν προς το χειροτερο,χανουν την συναισθηματικοτητα τους και γινονται πιο υλιστικα και πιο απροσωπα!!!
Αυτο βεβαια ισχυει για ΟΛΕΣ τις χωρες και οχι μονο για την Ταυλανδη......

Το ΟΛΟ πακετο ξεκουρασης,διακοπων,χαλαρωσης,φαγητου και εμπειριας απο μια εντελως διαφορετικης απο τα δυτικα προτυπα και πιο ομορφης κουλτουρας και τροπου ζωης που προσφερει η Ταυλανδη ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ στον κοσμο και αξιζει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το γνωρισει καποιος εστω και μια φορα στην ζωη του......Βεβαια ειναι σαν την διαφημιση με τα πατατακια,που λεει «κανεις ΔΕΝ μπορει να φαει μονο ενα»........

Πηγαινετε λοιπον οσο μπορειτε να γνωρισετε αυτη την υπεροχη συνολικα χωρα, αλλα ΜΗΝ κανετε αυτοσκοπο της ζωης σας το σεξ,τον σεξοτουρισμο και τις γυναικες γενικοτερα......ΖΗΣΤΕ νεες εμπειριες,γνωριστε νεους ανθρώπους,αλλα παντα με μετρο και την αισθηση ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ που θα πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε σοβαρό και σκεπτομενο ανθρωπο... 
 

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Μηνύματα
1.295
Like
8
Πόντοι
16
ρε παιδια οταν λεμε 'ποτε χωρις προφυλακτικο' εννοουμε την διυσδηση φανταζομαι
δεν εννοουμε την πιπα...ετσι δεν ειναι??
 

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Μηνύματα
939
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
ρε παιδια στο στοματικο απο γυναικα σε ανδρα ειναι επικυνδινο?
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
διαβαζω με πολυ προσοχη οτι γραφετε φιλοι συναγωνιστες σχετικα με τα σεξουαλικα διαδεδομενα νοσηματα και θα θελα να ρωτησω κατι...το ιδιο δε θα μπορουσε να σου συμβει στις διακοπες σου σε καποιο ελληνικο νησι???απο την εμπειρια που εχω δουλευοντας σε αυτα τα τελευταια χρονια πιστευω πως οι πιθανοτητες να "παρασημοφορηθεις" ειναι πολυ μεγαλυτερες!!!!ειναι να μη σου τυχει...δεν εχει σχεση η χωρα...αυτη ειναι η γνωμη μου...
Οχι φιλε ,στην Ταυλανδη χωρες πρωην ανατ. μλοκ η ηπατιτιδα Β ειδικα ευδοκιμει...ειδικα στην ταυλανδη λεγεται για 1 στους 3 οτι πασχει απο χρονια μορφη.αυτο συμβαινει γιατι κολανε τα μικρα παιδια και σε μικρη ηλικια δεν ειναι ιασιμη και μεταπιπτει σε χρονια...με αποτελεσμα οταν αυτα μεγαλοσουν να γινονται φορεις χωρις να το ξερουν.Και γιαυτο και στην Ελλαδα κανουν εξετασεις σε οσους διοριζονται δημοσιο καθηγητες νοσοκοες κλπ για Αυστραλιανο αντιγονο.
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
ας τα διαβασουν αυτα εκεινοι που ζουν σε ενα ροζ συννεφακι και πιστευουν σε οτι εχουν "τιλακ' κουνιαδες κουμπαρες αισθηματα και παμπολλες αλλες παπαριες....FUCK AND GO λεμε και αυτο χωρις παζαρια...αλλα τι να λεμε..εδω οι πιο πολλοι πιστευουν οτι ειναι καψουρες μαζι τους καμια χιλιαδα γκομενες (αυτο βεβαια μονο οταν πατησουν το ποδι στην ταυλανδη)
Συμφωνω απολυτα ..ο νομος του χρηματος.και μολις καποιες παντρευονται καποιο φαλανγ γινονται 150 κιλα αυθαδιαζουν κλπ.αλλα παμε εκει γιατι ακομα η πουτανια ειναι φθηνη και οι γκομενες δεν εχουν γινει τελειως ελεεινες και τρισαθλιες...μαλλον τις κραταει ακομη η κουλτουρατους και η θρησκεια..
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια.........ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ!!!!ΜΕ ΕΧΕΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙ!!! :'( :'( :'( :'(
ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΙΑ!!!!!

Ο Γιατρος μ'ενημερωσε οτι τα παω καλυτερα...........Πιστευω(και το νοιωθω)οτι θα την "νικησω" την αρρωστια!!!Απλα τωρα με "παιδευει"

Να κανω μια επισημανση........επειδη μιλησα αρκετες ωρες με τον γιατρο μου ειπε οτι ο μονος τροπος να καλλησεις Ηπατιτιδα Β ειναι

1)Απο Συριγγα με μολυσμενο αιμα απο Ηπατιτιδα Β

2)Ελευθερη Σεξουαλικη Επαφη


Αν "γλυψεις" τον αλλον στο "ευαισθητο" σημειο του,ο μονος τροπος για να κολλησεις ειναι αν εχεις καποια πληγη(η εσυ η αυτη)στο στομα η στο "ευαισθητο" σημειο


ουτε απο τουαλλετες κολλας,ουτε απο σαλιο,ουτε απο σκουπιδια........

Αυτο μου ειπε,αυτο σας λεω!!!

αλλα και παλι ειναι καλο να τηρουμε τους κανονες Υγεινης(για καλο δικο μας)..........Να πλενουμε τα χερια μας καθε φορα πριν φαμε,παμε τουαλλετα αλλα και μετα
αν εχουμε μαζι μας και 1 ηπιο αντισηπτικο να καθαριζουμε τα χερια μας,ειναι εξτρα προστασια

αλλα παιδια,εκτος το σωματικο(εννοω την δοκιμασια της υγειας μου)υπαρχει και μια ψυχολογικη δοκιμασια..............
Γιατι οπως σας ειπα,στην Ταυλανδη,γνωρισα μια κοπελλα(οχι μπαροβια)αλλα freelancher με την οποια περασα μαζι της 8 μερες σερι!!!!
Δεθηκα πολυ μαζι της και μου ειναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να πιστεψω οτι ΑΥΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ η αιτια του "κακου"!!!Γιατι μ'αυτην ειχα την ελευθερη σχεση...........και λογικο ειναι ολες οι υποψιες να πηγαινουν πανω της!!!
το χειροτερο δε ειναι οτι καμια φορα "μπαινει" εντονα στο μυαλο μου οτι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΗΞΕΡΕ οτι εχει αυτη την αρρωστια και να μην μου ειπε τιποτα!!!!
Γιατι ποιος λογικος ανθρωπος θα πηγαινε μαζι της αν του ελεγε οτι ειμαι αρρωστη???ΚΑΝΕΝΑΣ!!!(Και ειδικα στην Πατταγια οπου στην επομενη γωνια βρισκεις καλυτερη!!!!)
Η
Μπορει να μην το ξερει κιολας..........Δεν ξερω τι να σκεφτω!!!!ειλικρινα!!!

Γι'αυτο,φιλοι μου........ΠΡΟΣΟΧΗ 2 ΦΟΡΕΣ!!!!Μην ξεγελιεσται!!!καμια φορα τα φαινομενα απατουν!!!


και κατι αλλο.........ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΑΙΤΙΑ ΩΣΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑΥΛΑΝΔΗ!!!!
Η χωρα ειναι Υπεροχη!!!!!ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 1 ΦΟΡΑ!!!!ΑΠΛΑ ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!
ΑΥΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ.............ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!


Να'στε καλα,φιλοι μου!!!
Περαστικα φιλε.Εχουμε περασει και μεις παρομια ..κιτρινο πυρετο..εκει να βλεπες γλεντια....Τωρα νερο ακαθαρσιεςκλπ κολλας Α (μολις γινεις καλα κανε το εμβολιο της Α)και επισης ηδικιασου αν τοχε απο μικρη που να τοξερε?
 

brazileiro

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2011
Μηνύματα
76
Like
0
Πόντοι
0
Όταν πριν ένα χρόνο έγραφα το πάθημά μου κανένας δεν έδωσε σημασία και πολλοί μου "την είπανε" κι όλας. Ένα λάθος έκανα και θα μπορούσε να είναι το τέλος. Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι οι άνθρωποι δεν μαθαίνουν από τα λάθη των άλλων (και ούτε και από τα δικά τους πολλές φορές). Τώρα ο Λάκης έμαθε αυτό που έπρεπε αλλά δυστυχώς δε νομίζω να το μάθουν άλλοι. Εγώ μετά από αυτή τη φοβερή εμπειρία (ψυχολογική κατά βάση , δεν είχα κάτι σοβαρό) έκανα εμβόλιο για την ηπατίτιδα Β (χρειάζονται τρία , εγώ περίμενα έναν και έξι μήνες για το τελευταίο). Αμφιβάλλω εάν πέντε στους εκατό που κατεβαίνουμε κάτω έχουμε κάνει εμβόλιο για τη Β , η οποία μεταδίδεται αρκετά εύκολα. Επίσης , σχεδόν όλοι από όσους ξέρω δε βάζουν προφυλακτικό. Απίστευτο αλλά αληθινό. Μερικοί απ' αυτούς κάνουν στην κοπέλα εξετάσεις πιο πριν (τι εξετάσεις δλδ , χιβ μόνο κάνουν αλλά τέλως πάντων). Στο pattaya addicts είχε μία poll για το πόσοι γύρισαν από κάτω με (οποιοδήποτε) αφροδίσιο νόσημα και είχε βγει ένα απίστευτο νούμερο (πάνω από 35%).
Φίλε Λάκη περαστικά και να ξέρεις (δεν ξέρω τι γιατρούς έχεις) ότι η οξεία ηπατίτιδα Β σχεδόν ποτέ δε γίνεται χρόνια. Ο υιός  δεν εκριζώνεται αλλά αυτό ισχύει για κάθε είδους υιό. Ξεπερνώντας αυτό το στάδιο θα έχεις πλήρη ανοσία , απλά θα βγαίνεις θετικός σε τεστ ανίχνευσης του υιού. Επειδή ζούμε στη δύση και υπάρχουν φάρμακα και συνθήκες διαβίωσης καλές , και αφού καθώς λες δεν έκανες ποτέ σου καταχρήσεις (βασικά αλκοόλ) οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου σίγουρα. Έβαλες μυαλό και δε θα ξανακάνεις παρατυπίες. Αλίμονο σε αυτό που θα του κάτσει η στραβή (χιβ) , τότε είναι αργά για να διορθωθεί.
Μην ξεχνάτε: Λάστιχο χρειάζεται και όλα καλά...
Ναι ρε .η αληθεια ειναι αυτη και κανενας δεν λεει τα πρ;γματα με το ονοματους.ολοι το παιζουν δηθεν..προφυλακτικο  σχεδον κανενας δεν βαζει...ολοι ειναι τζαπα μαγκες και επιμενω δεν ειναι μονο το προφυλακτικο που μπορει για καποιο λογο να ξεχαστει! αμεσως πλυσιμο με αντιμικροβιακο κατουρημα κλπ
 

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Μηνύματα
32.464
Κριτικές
36
Like
38.106
Πόντοι
18.565
Θα συμφωνησω και εγω με τον tomaxok, οτι τα χρονια της αθωοτητας για την Ταυλανδη δυστυχως εχουν πλεον περασει......οπου πεφτει πολυ χρημα,διαφημιση,ΜΜΕ και παγκοσμιοποιηση, τα πραγματα αλλαζουν προς το χειροτερο,χανουν την συναισθηματικοτητα τους και γινονται πιο υλιστικα και πιο απροσωπα!!!
Αυτο βεβαια ισχυει για ΟΛΕΣ τις χωρες και οχι μονο για την Ταυλανδη......

Το ΟΛΟ πακετο ξεκουρασης,διακοπων,χαλαρωσης,φαγητου και εμπειριας απο μια εντελως διαφορετικης απο τα δυτικα προτυπα και πιο ομορφης κουλτουρας και τροπου ζωης που προσφερει η Ταυλανδη ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ στον κοσμο και αξιζει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να το γνωρισει καποιος εστω και μια φορα στην ζωη του......Βεβαια ειναι σαν την διαφημιση με τα πατατακια,που λεει «κανεις ΔΕΝ μπορει να φαει μονο ενα»........

Πηγαινετε λοιπον οσο μπορειτε να γνωρισετε αυτη την υπεροχη συνολικα χωρα, αλλα ΜΗΝ κανετε αυτοσκοπο της ζωης σας το σεξ,τον σεξοτουρισμο και τις γυναικες γενικοτερα......ΖΗΣΤΕ νεες εμπειριες,γνωριστε νεους ανθρώπους,αλλα παντα με μετρο και την αισθηση ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΥ που θα πρέπει να χαρακτηρίζει κάθε σοβαρό και σκεπτομενο ανθρωπο... 
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:Φιλε μου με δυο προτασεις επιασες ολο το νοημα.Το μονο που θα ηθελα να προσθεσω ειναι δυο λεξεις. Να δειχνουμε σεβασμο και να εχουμε αυτοσεβασμο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom