LADYBOY_LOVER
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
στο δικομου
Το "παμε διακοπες" επιβαρυνει καμμια δεκαπενταρια ευρω σερβις.
παιδια δεν γραφω τιποτα κακοπροαιρετα. σαφως ο καθενας κανει κουμαντο στην τζεπη του. ΔΕΝ εχω παει bangok ΔΕΝ εχω παει phuket. Ξαναγραφω οτι ξερω οτι οι κοπελες τις bangok δεν συγκρινονται με τα κοριτσια της πατταγιας. Εξαλλου τα σαββατοκυριακα μερικες κοπελες απο την bkk ερχονται παταγια για να βγαλουν το ψωμι τους.Για εναν ανθρωπο που θελει να παει καθαρα για σεξοτουρισμο και να κατσει πολλες μερες πιστευω η πατταγια θα του βγει καλυτερα, προς το οικονομικο κομματι. Παντως και στην πατταγια μονο θεες εβλεπα (που να παω και bkk ε?) αλλα ειμαι λατρης του asian beauty. καλα να περνατε ολοι και καλες γιορτες. Οσοι ειναι ταυλανδη δεν τους ευχομαι τιποτα γιατι πολυ απλα δεν χρειαζεται. Εκει οι ευχες γινονται πραγματικοτητα.
ΥΓ λακη ποτε θα ερθει ο κολοαυγουστος. εχω παθει κοκομπλοκο!
παρτε και μια φωτογραφια που θα μας φερει ολους καποιες αναμνησεις (δεν ειναι δικια μου απο το imageshack την βρηκα)
Σωστος...η νικη
Καλή η ερώτηση και δεν ξέρω ακριβώς να απαντήσω. Σίγουρα παλιά επιτρεπόταν η συμμετοχή ladyboys σε κάποια πρωταθλήματα ειδικά στο takraw σάλας (αυτό που παίζεται με τα ψάθινα μπαλάκια που έχετε δεί σίγουρα να πουλάν στα σουβενιρς) και στο βόλλευ. Μετά τα γεγονότα με την περίφημη Nong Thoom΄(ladyboy - πρωταθλήτρια στο Μουάι Ταί στα ελαφρά βάρη το 1998, που φιλούσε στο στόμα τους ηττημένους αντίπαλούς της) απαγορεύτηκε επίσημα η συμμετοχή ladyboys στα πρωταθλήματα ανδρών σε όλα τα σπορτ.Ρε παιδες μια ποδοσφαιρικη ομαδα απο LadyBoys,σε τι πρωταθλημα θα επαιζε ?
Σε ανδρικο η γυναικειο ?
Εμένα μου θυμίζει τη ΔΕΛΤΑ της γειτονιάς και γάλα αγελάδος με φουλ λιπαράπαρτε και μια φωτογραφια που θα μας φερει ολους καποιες αναμνησεις
ΥΓ λακη ποτε θα ερθει ο κολοαυγουστος. εχω παθει κοκομπλοκο!
παρτε και μια φωτογραφια που θα μας φερει ολους καποιες αναμνησεις (δεν ειναι δικια μου απο το imageshack την βρηκα)
Uploaded with ImageShack.us
Αξια φερεις το ονομα σου φιλε μου.......η νικη
Αμην.......κλεινω γιατι με φωναζει το Τιλακ μου να κανουμε μαζι μπανακι .... Τα ξαναλεμε ...Καλα να περνατε ολοι στην Ελαδιτσα και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και μακαρι ο καινουργιος χρονος να φερει οικονομικη καλυτερευση στην χωρα μας και να ανεβασει την τιμη του μπατ, για να μπορουμε ολοι να ερχομαστε ανετα στην αγαπημενη μας χωρα ... ;)
Τι μου θυμιζει... Τι μου θυμιζει...... αποφασισα να περασω ΟΛΕΣ μου τις μερες στη Μπαγκοκ με μια μονο καλονη :-)
κλεινω γιατι με φωναζει το Τιλακ μου να κανουμε μαζι μπανακι .... Τα ξαναλεμε ...Καλα να περνατε ολοι στην Ελαδιτσα και ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και μακαρι ο καινουργιος χρονος να φερει οικονομικη καλυτερευση στην χωρα μας και να ανεβασει την τιμη του μπατ, για να μπορουμε ολοι να ερχομαστε ανετα στην αγαπημενη μας χωρα ... ;)
Με εναν παραξεο τροπο αυτο το μερος (Ταιλανδη) μαγευει σχεδον τον καθε ταξιδιωτι. Τον υπνοτιζει και του γυρναει τα μυαλα.
Σιγουρα δεν ειναι μονο το σεξ,ουτε οι παραλιες,ουτε τα φτηνα φαγητα και ποτα.....ειναι κατι το ξεχωριστο που σε καθε εναν που παει για πρωτη φορα εκει του βαζει το μικροβιο της μονημης εγκαταστασης εκει περα!!!
Προσυπογραφω την καθε λεξη ,πλην της μονιμης εγκαταστασηςΜε εναν παραξεο τροπο αυτο το μερος (Ταιλανδη) μαγευει σχεδον τον καθε ταξιδιωτι. Τον υπνοτιζει και του γυρναει τα μυαλα.
Σιγουρα δεν ειναι μονο το σεξ,ουτε οι παραλιες,ουτε τα φτηνα φαγητα και ποτα.....ειναι κατι το ξεχωριστο που σε καθε εναν που παει για πρωτη φορα εκει του βαζει το μικροβιο της μονημης εγκαταστασης εκει περα!!!
Μπικου, με την μονιμη εγκατασταση δεν θα ειχα προβλημα.....με το μονιμο τιλακ θα ειχαΠροσυπογραφω την καθε λεξη ,πλην της μονιμης εγκαταστασης
Η ασθενεια που προκυπτει απο το "Ταιλανδομικροβιο" ειναι ανιατη...Θα συμφωνησω γιατι ειμαι και εγω πασχων αυτου τουμικροβιου και το χειροτερο ειναι οτι δεν ξερω καν που θα με οδηγησει και οντως δεν με μαγεψαν μονο οι παραλιες το σεξ και τα φτηνα φαγητα και ποτα απλα τον θεωρω εναν απο τους πιο οικονομικους προορισμους που σε μαγευει η κουλτουρα και η καλοσυνη αυτων των ανθρωπων, κατι που ερχεται σε αντιθεση με τα χαλια που βλεπω στα ελληνικα νησια την περιοδο του καλοκαιριου τωρα δεν ξερω κατα ποσο θα παραμεινει φθηνος προορισμος η αν θα ακριβηνει γιατι οπως και να το κανουμε υπαρχει μια ασταθεια σε αυτη την χωρα!!!
Ουδεν πρωσορινοτερον του μονιμουΜπικου, με την μονιμη εγκατασταση δεν θα ειχα προβλημα.....με το μονιμο τιλακ θα ειχα