Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (0 μέλη και 27 επισκέπτες)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Μηνύματα
823
Like
0
Πόντοι
6
Καλα χριστουγεννα σε ολους και ευχομαι ο Αγιος Βασιλης να μου φερει για το 2011 μια καλη ισοτιμια με το μπατ(45,46)
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Συνεχεια...

Club στην Patong
Για μενα ο καλυτερος τροπος για να βρεις "συντροφια" για το υπολοιπο της νυχτας,αλλα & για το επομενο "πρωινομεσημερο",αν θες.
Εκει, υπο την επιδραση της μουσικης & του αλκοολ (ελαχιστο για μενα,κρατουσα καθαρο μυαλο για τα περαιτερω...),σου δημιουργειται η ψευδαισθηση οτι "καμακωνεις" τα υποψηφια "θυματα" σου.Δλδ οτι δεν "ψωνιζεις" απλα οτι γουσταρεις επειδη εχεις χρημα. Βεβαια στις περισσοτερες των περιπτωσεων το χρημα ειναι αυτο που μετραει, ας μη γελιομαστε...Παντως πεφτουν καμποσες χυλοπιτες απο κοριτσια που προτιμουν πιτσιρικαδες η που τοποθετουν τον εαυτο τους "ψηλα" & περιμενουν τον "πριγκιπα" η τον big money φαλανγκ.Σημαντικο ειναι (εχει τονιστει ιδιαιτερα απο ολους τους συναγωνιστες) το Timeing στην επιλογη του "στοχου".Πρεπει να "μαθαινεις" τις ωρες που "φορτωνει" το καθε μαγαζι,να πιανεις καλο "ποστο" & να εισαι γρηγορος οταν εντοπισεις καποιο καλο "μωρο",γιατι οι υποψηφιοι "γαμπροι" ειναι ταχυτατοι και σε αρκετες περιπτωσεις αξεστοι... Ενα βραδυ στη χολυγουντ,σταθηκε μπροστα μου ενα πανεμορφο ψηλο κουκλι,μου χαμογελασε & πρωτου προλαβω να απλωσω το χερι μου να την "βουτηξω",ηλθε ενας κακομουτσουνος κοντος "βλαχοπροξενος" και την τραβολογησε στην παρεα του,κοντεψε να την γκρεμοτσακισει...
Τελος παντων...
Hollywood: Για καπως νεωτερες ηλικιες,οχι οτι αν εισαι 50-60 εχεις προβλημα,αλλα η μουσικη & το περιβαλλον ειναι κουραστικα (Πολυ δυνατη ενταση,παρα πολλοι φαλαγκοπιτσιρικαδες χοροπηδανε σαν τα κατσικια).Τα περισσοτερα μωρα (και οχι μονο) ξεκινανε απο εκει τη βραδυα τους,ο λογος ? Το πρωτο γυναικειο ποτο ειναι τσαμπα... Πεντακαθαρο μαγαζι,2 αιθουσες με διαφορετικη μουσικη,καπνιζεις & δεν υπαρχει ιχνος καπνας ασε που μεσα κανει & "κρυο".
Τiger: Δεσποζει "πανω" απο το ομωνυμο σοι.Πολυ ωραιος χωρος με "καθιστικο" πριν την εισοδο (πληρωνεις 150Μ εισοδο),προθαλαμος με παρα παλλα μωρα για χαλαρη "κουβεντουλα",κεντρικος χωρος ομορφα διαρυθμισμενος για να εχεις αποψη ολου του κλαμπ,αλλα & ενα "παταρι" μπαρ για "αφ'υψηλου" παρατηρηση των μωρων-στοχων :2funny: Μαζευει γενικα καλυτερη ποιοτητα κοσμου (ασχετως εξωτερικης εμφανισης)αν και εκει ειδα τον μεγαλυτερο καραγκιοζη, πιτσιρικα Ρωσσο σεξοτουριστα... "Επαιξα" με αρκετα κοριτσια που ηταν ημιεπαγγελματιες(δουλευαν,Junkleceylon,Pouket Town,κλπ...).Καπνιζεις.Προσωπικα για μενα το καλυτερο club,με ποιοτικες γυναικες & αρκετες Top !!.
Seduction:Το να εισαι στο πουκετ & να κυνηγας φαλαγκορωσσιδες η ανοητες αμερικονοαυστραλεζες η ξινομουρες ευρωπαιες,το βρισκω την μεγαλυτερη μαλακια που μπορεις να κανεις :jerking:...Χασιμο χρονου,χρηματος(μπυρα 220 Μπατ!!!),ασε που ειναι πλειοψηφια κατι "χτιστοι" "φανελακηδες" Posers,τιγκα στο αναβολικο (φαινεται στη μουρη τους :uglystupid:...).
Banana:Δυστυχως για μενα πηγα μονο μια φορα :jerking: & μαζι με το Τιλακ.Ωραιο μαγαζι με ζωντανη μουσικη στην εισοδο(στο επιπεδο του δρομου).Πολυ καλος χωρος μεσα(δεν καπνιζεις),με αρκετα "θεματα", αρκετες φαλαγκογκομενες,ζευγαρια κλπ.Δεν εχω "σφαιρικη" αποψη,γι'αυτο Stop εδω.

...  
 

ntinos20

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Μηνύματα
227
Like
0
Πόντοι
1
Καλα χριστουγεννα σε ολους και ευχομαι ο Αγιος Βασιλης να μου φερει για το 2011 μια καλη ισοτιμια με το μπατ(45,46)

χαχα ναι μια καλη ισοτιμια απο το 2011 και μετα! παιδια αν φετος οι ευχες που σαν εκαναν δεν πιασαν ζητηστε μετρητα που θα πιασουν σιγουρα τοπο ^_^
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Το πρωτο μου τηλεφωνημα εγινε "προχειρα" με Vodafone απο κινητο σε κινητο κ κοστισε 10Ε τα 2 λεπτα.Ειμαι λιγο  :jerking: το ξερω.
Μετα εβαλα μοναδες Skype,και παει περιπου 2ευρω το 15λεπτο.
Το Τιλακ δεν εχει ιντερνετ συνεχως (εχει καρτοιντερνετ),ετσι ανγκαστικα μιλαω απο Skype σε κινητο αρκετες φορες.
Ειμαι εντελως ασχετος με την τεχνολογια,αλλα το "ψαχνω" το ζητημα.καποια στιγμη θα τη βρω την ακρη,που θα μου παει... :2funny:
Ρε φιλε..........εδωσες τηλεφωνο???Ωχ!!!!σε βλεπω σε κανα 2μηνο...αντε βαρια 3μηνο ξανα κατω!!!!
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Ρε φιλε..........εδωσες τηλεφωνο???Ωχ!!!!σε βλεπω σε κανα 2μηνο...αντε βαρια 3μηνο ξανα κατω!!!!
Που το καταλαβες λακυ ?  :2funny: :2funny:

Απριλιο, μαζι με τις αργιες του Πασχα,εχω καβατζωσει καμια 20αρια μερες :grin:...
Τωρα μενει να βρω & φτηνουτσικα εισητηρια (χλωμο το βλεπω) και προς ολοταχως για Βκκ - Παταγια (δεν ξερω ακομη με ποια σειρα... :2funny:)

Το τιλακ δεν εχει τον "καλο" μου αριθμο τηλ. εχει ενα καρτονουμερο & φυσικα το Ταιλανδεζικο,το οποιο & θα "ανοιξω" τις τελευταιες μερες που θα φυσιολατρισω στα βορεια μαζι της η στο κο σαμμετ, αν ξεμεινω απο λεφτα  :grin:
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
...
Rock City:Για τους λατρεις της Ροκ μουσικης... Καθε μερα & διαφορετικο "ειδος" ροκ,Ζωντανα. Ενας ισογειος χωρος που "βλεπει" προς την bangla.
Αν σου αρεσει το ειδος (ειμαι φαν,αναλογως & το "φεγγαρι" μου... :)),τοτε βρηκες το μαγαζι απο το οποιο "ξεκινας" τη βραδυα σου.Θα φανει περιεργο ισως,αλλα δεν στερειται απο γυναικεια "θεματα"."Ψαγμενες" φαλανγκογκομενες (μπορεις να "μπλεξεις" & να χασεις τα Thaiμωρα που σου "αναλογουν" στις διακοπες σου  :2funny:) αλλα & σχιστοματικα κουκλακια με την αντιστοιχη ροκ συμπεριφορα ομως...
Tai Pan: Παραδιπλα απο το Rock City.Το "after" club της πατονγκ.Ενα περιεργο μαγαζι,απο το οποιο "ψωνιζεις" αν για καποιο λογο "ξεμεινεις" και ειναι αργα για να ψαχτεις αλλου.Λεω περιεργο γιατι εκει βρηκα & γκομενες που ηταν για παρτη τους & δεν εψαχναν για φορτωτικη,παρα μονο για παρεουλα, χορο & κουβεντουλα... :think: Μου αρεσε το μαγαζι αλλα πηγα λιγες φορες, λογω και του οτι εκει ειχε στηθει το "μπλοκο" με το ονομα "Καυ",φιλη του Τιλακ που ηθελε να με "φαει"  :2funny: :2funny:

...:Μου διαφευγει το ονομα,αλλα ειναι ενα After μπαροκλαμπο αναμεσα σε Rock City και Tai Pan."Ατμοσφαιρικο" μαγαζι το οποιο επιτρεπει & στα τσουτσουνοκοριτσα να "διασκεδασουν"...Ωραιες μουσικες,τυπαρες γκομενες,ομορφο "παιχνιδακι" γενικως,αλλα "ακριβο".Μιλαμε για 4χιλιαρα 5χιλιαρα που ζητουσαν οι τυπισες & ηταν & αργα...

Αυτα για τα κλαμπακια της Πατονγκ,παντα με την δικια μου οπτικη... για να μην παρεξηγουμαστε...

ΥΓ
Καθε βραδυα ηταν διαφορετικη, απο την αποψη οτι οι γυναικες ηταν κατα 70-80% "καινουργιες".Δλδ εκτος απο ελαχιστες "μονιμες" φατσες που συναντουσες καθε βραδυ,προς "τερψιν" οφθαλμων & κρεβατιων :tits: :fuck1:,τα μωρα ανανεωνονταν συνεχως...

Σε επομενα ποστ,agogo Patong & Βκκ,με τα ματια του πρωταρη... :2funny:
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Μου διαφευγει το ονομα,αλλα ειναι ενα After μπαροκλαμπο αναμεσα σε Rock City και Tai Pan."Ατμοσφαιρικο" μαγαζι το οποιο επιτρεπει & στα τσουτσουνοκοριτσα να "διασκεδασουν"...Ωραιες μουσικες,τυπαρες γκομενες,ομορφο "παιχνιδακι" γενικως,αλλα "ακριβο".Μιλαμε για 4χιλιαρα 5χιλιαρα που ζητουσαν οι τυπισες & ηταν & αργα..ν
Baya... ;)
 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Υπνος δεν με πιανει.Πως να γινει αυτο, αφου μονο το σωμα μου επεστρεψε απο το Σιαμ...
Ειναι κι αυτη η Κ@ριολ@ η Καζακστανη που με εχει τρελανει στα μυνηματα απο χτες. Αν υποκυψω & παω στο strip,παει & το κατοσταρικο μαζι.Επομενως βαζω το κατοσταρι στο "κουτι" που λεει Ταιλανδη & συνεχιζω να σας ζαλιζω τα αρχ@δι@ γραφοντας.

Συγγενεις & φιλους, ουτε να τους δω στα ματια μου δεν θελω αυτη την εποχη.Παντα οι χαρες & τα προβληματα τους ηταν βλακωδεις, αλλα τα "ανεχομουνα" υπομονετικα.Τωρα & μεχρι να επανελθω,εαν επανελθω,μακρυα & αγαπημενοι...
Δεν ειμαι μικρο παιδι για να επηρεαζομαι απο μια "αισθητηριακη" κατασταση υψηλης εντασης που εζησα,εχω ζησει αρκετες τετοιες στο παρελθον,αλλα ειναι το γ@μ@μ@ν@ το reset, που μου εδωσε νεα πνοη για ζωη...

Χρωσταω μια "βολτα" απο τα agogo της πατονγκ.θα την κανω αλλη φορα,αλλα πιστεψτε με δεν χανετε & τιποτα.

ΛΟΙΠΟΝ  Γενικα συμπερασματα απο Phuket-Patong.
Αν με ρωτησει καποιος <<Να παω πουκετ ?>>.Θα του πω χωρις 2η σκεψη <<Πηγαινε με τα χιλια>> ΑΛΛΑγια 6-7 μερες ΤΟ ΠΟΛΥ.
Η Πατονγκ ειναι μια καλη "βαση" για να κανει κανεις, μια αρχη στην Ταιλανδη,αλλα δεν ειναι Ταιλανδη...
Ειναι ενα ακριβο τουριστικο θερετρο, οπου ενα "συστημα"(δεν ειναι ωρα για λεπτομεριες) εκμεταλευεται τις "αναγκες" χαζοτουριστων της κακιας ωρας για:# "φτηνο" γαμησι(σχεση τιμης-προιοντος,σε συγκριση με την αντιστοιχη κατασταση,της χωρας προελευσης του εκαστοτε τουριστα),##"εξωτικο θεαμα"(Νησια,must to see μερη,ψευτοζουγκλες,ταλαιπωρημενοι ελεφαντες-μαιμουδες,κλπ που προκαλουν θλιψη),###τα "μπανια του λαου"(ανθρωπων στερημενων απο Θαλασσα-ζεστο κλιμα,οι οποιοι τελικα πλατσουριζουν στις πισινες-"βουρκους" των υπερεκτιμημενων Resort)####"φτηνα" ψωνια (ρουχα & λοιπα καταναλωτικα αντικειμενα,που αν γραψω για το μεγεθος της κοροϊδιας θα χρειαστω ενα καινουργιο θρεντ...)#####"αναμνησεις" χαζοφτωχο-honeymooners(ποιο σοβαρο νιοπαντρο ζευγαρι θα παει πουκετ... μονο καποια βλακοζευγαρα για να πουλησουν μουρη στους αντιστοιχους τους)
ΤΟΤΕ γιατι ρε Καραγκιοζη Μπικου εμεινες 17 μερες σ'αυτη τη μαλακια που περιγραφεις ? Και γιατι προτεινεις μαλιστα & το πουκετ σε εναν πρωταρη ?  :jerking:

ΜΑ, για το "φτηνο"γαμησι τι αλλο... Οταν στην "φυλης" τον χωνεις σε "σαπιο" κρεας για 15-20 λεπτα και σκας 50νταρικο,δεν το συζητας για αυτα τα κουκλακια ακομα & με 100σταρικο...
ΜΑγιατι στην Πατονγκ ειχα το Τιλακ,μια γυναικα που καταλαβαινε τις αναγκες μου & τα θελω μου,πριν ακομη τα συνειδητοποιησω εγω !!!
ΜΑγιατι οταν ετοιμαζομουν να την "κοπανησω" απο την Πατονγκ,επανηλθε ο "αδελφος" Pagtao & καναμε ωραια παρεα & ωραια γουστα (μπορουσαμε πολυ καλυτερα,αλλα φταιω εγω...)
ΓΙΑΤΙ σεβαστηκα τους ανθρωπους που ζουν εκει & μου το ανταπεδωσαν πολλαπλασια
ΓΙΑΤΙ προσπαθησα να "μπω" & λιγο στο μυαλο των "κοριτσιων"με σεβασμο & οχι μονο στο μ@@@ι τους...
ΓΙΑΤΙ προσπαθησα να κινηθω οπως κινουνται & οι ντοπιοι ξεχνωντας τις "ανεσεις" & το βολεμα μου...
Νομιζω οτι παραθεσα αρκετους λογους, γιατι ναι στην Πατονγκ (ΠΑΝΤΑ με την προυποθεση των ελαχιστης δυνατης παραμονης).Αν θα ξαναπαω ? Ναι,αλλα αυστηρα 5-6 μερες για "προσευχη" & για κατι λεπτομερειες που δεν ευχαριστηθηκα καλα...Βεβαια οπωσδηποτε οχι στο επομενο ταξιδι,στο μεθεπομενο... :grin:
ΥΓ
Προθεση μου δεν ειναι να θιξω η να υποτιμησω συναγωνιστες αυτου εδω του θρεντ,πλην του Brother Pagtao & του Mykonos τους οποιους & εκτιμω,δεν γνωριζω κανεναν αλλο προσωπικα,αλλα σεβομαι ολους για το πολυ καλο επιπεδο που επιδεικνυουν γενικα με τα γραφομενα τους  :rockon: Αλλα ρε παιδες μερικες φορες ντραπηκα για τη ρατσα μας με τη κακη συμπεριφορα της.Ευτυχως αποκλειω να ειναι μελη του ΜΠΟΥ για διαφορους λογους...
 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.328
Like
0
Πόντοι
16
Στον φίλο που απορεί για τις τιμές των κοριτσιών της Μπανγκόκ του υπενθυμίζω ότι είναι τιμές Go-go girls.
Στα αντίστοιχα ιδρύματα της Πατάγιας οι τιμές είναι 3000 Lt και 2000 St.Η διαφορά όμως στη ποιότητα εμφάνισης
και υπηρεσιών μεγάλη.Μη ξαχνάμε ότι είμαστε και στη πρωτεύουσα.Η Πατάγια είναι ο προορισμός κοριτσιών που έχουν
φτάσει στα όρια.Εξ ου και Παταγια μου εσύ μεγάλη φτωχομάνα...Οι τιμές δεν είναι ίδιες για όλες όμως.
Μας έτυχε κούκλα στο Diamond της WS να ζητάει 5000 Lt και με barfine 2800!Επίσης θεά freelancer στη Lucifer να
ζητάει 5000 ...μαγκιά της, όποιος θέλει!
Οι συνταξιδιώτες μου γνωρίζουν τις περιπτώσεις.Τι θέλω να πω:Οι τιμές δεν είναι στάνταρ και πάντα παίζουν.
Χρηματιστήριο.Κουκλάρες και μπαζάκια δε βράζουν σε ένα καζάνι.Το να είσαι κουκλάκι freelancer στη Ινσομνια δε
σημαίνει και ότι θα  μαμιθείς με τον οποιοδήποτε βρωμίλο για μερικά μπατόνια.Αυτές ξέρουν τι αξίζουν.
Το χιλιάρικο για μένα είναι μύθος. Επίσης το τετραχίλιαρο που ζητάνε οι πρωτευουσιάνες για οληνυχτία παίζει
και προς τα κάτω.Μία μου το κατέβασε στα τρία και το Χριστουγεννιάτικο μωρό στα δύο.Επίσης να μη συκρίνουμε
μωρά των Gogos με ελευθέρας Πατάγιας. Καμμιά σχέση.Να υπενθυμίσω και τους κινδύνους των γυναικών του δρόμου.
Αφροδίσια, ληστίες,παρεξηγήσεις και φασαρίες.Οι περισότερες δεν ελέχονται από γιατρούς και φιλοξενούν στο μ#@νί
τους πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που στις χαρίζουν φοράς δε φοράς προφυλαχτικό :S
Καρατσεκαρισμένο και πολλάκις επικυρωμένο :woldman:
Από την άλλη μεριά ο καθένας λειτουργεί όπως αυτός γνωρίζει καλύτερα σύμφωνα με τις ανάγκες του αλλά και πόσο
βαθειά είναι η πούγκα του.Εψές έδωσα στη καμαριέρα μου να μου ράψει τις τζέπες του παντελονιού μου μπας και
γλυτώσω κάτι από  αυτή την ασταμάτητη εκκροή σεξοσυναλλάγματος :uglystupid:
Χρηματιστήριο-Ισοτιμίες:38,99 στη Kasikorn της γειτονιάς :headbang:
Χτες πήρα το δεκαπενθήμερο μου ρεπό.Μασαζάκι άνευ happy end,πισίνα, ψώνια και ρηλάξ :zzzzz:
Η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη.Παίζει η Σαμούη,η Πατάγια,το Πουκέτ αλλά πιο πολύ παίζει το Ουντόν Τανί :smitten:
......το πιάσατε το υπονοούμενο... :headbang:
 

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Μηνύματα
266
Κριτικές
3
Like
195
Πόντοι
1
Χρόνια πολλά και απο μένα συνάδερφοι,

Υγεία σε σας και στις οικογένοιές σας. Ο φίλος ο Μπίκου είπε την μεγαλύτερη αλήθεια "Ανάλογα τα κέφια και τα λεφτά που διαθέτεις".

Και μια μικρή συμβουλή. Πηγαίνετε κε  στον "παράδεισο"  κάντε τα κέφια  :knockinb::s&m_3::lheel:, σας, περάστε όσο καλύτερα πορείτε, Αλλά ξεχάστε τους έρωτες και τις αγάπες... :headbang:

 

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Μηνύματα
535
Like
2
Πόντοι
6
Χρηματιστήριο-Ισοτιμίες:38,99 στη Kasikorn της γειτονιάς :headbang:
Χτες πήρα το δεκαπενθήμερο μου ρεπό.Μασαζάκι άνευ happy end,πισίνα, ψώνια και ρηλάξ :zzzzz:
Η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη.Παίζει η Σαμούη,η Πατάγια,το Πουκέτ αλλά πιο πολύ παίζει το Ουντόν Τανί :smitten:
......το πιάσατε το υπονοούμενο... :headbang:
Pag,το ρητο λεει <<το δις εξαμαρτειν ουκ...>>,εσυ πας για το τρις... :2funny:
Φιλαρακο στα βορεια κανει :kenny: ασε που μπορει να σε περιμενει και κανενας  :priest: εκει,οποτε σε βλεπω ουτος η αλλως στο Πουκετ,αλλα για Honey moon κατασταση... :2funny:

Για να σε  :helpplea: ισως λιγο,σου υπενθυμιζω το ψηλο αστερακι :thumbsup: του sea dragon και το γλυκυτατο μωρo του Τiger  :dancing:

Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα... :rockon: 
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
366
ξοδεψτε οσα μπορειτε και γουσταρετε ρε,παιρνατε καλα αυτο εχει σημασια,μηπως θα τα παρουμε μαζι μας τα γαμημενα;
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Στον φίλο που απορεί για τις τιμές των κοριτσιών της Μπανγκόκ του υπενθυμίζω ότι είναι τιμές Go-go girls.
Στα αντίστοιχα ιδρύματα της Πατάγιας οι τιμές είναι 3000 Lt και 2000 St.Η διαφορά όμως στη ποιότητα εμφάνισης
και υπηρεσιών μεγάλη.Μη ξαχνάμε ότι είμαστε και στη πρωτεύουσα.Η Πατάγια είναι ο προορισμός κοριτσιών που έχουν
φτάσει στα όρια.Εξ ου και Παταγια μου εσύ μεγάλη φτωχομάνα...Οι τιμές δεν είναι ίδιες για όλες όμως.
Μας έτυχε κούκλα στο Diamond της WS να ζητάει 5000 Lt και με barfine 2800!Επίσης θεά freelancer στη Lucifer να
ζητάει 5000 ...μαγκιά της, όποιος θέλει!
Οι συνταξιδιώτες μου γνωρίζουν τις περιπτώσεις.Τι θέλω να πω:Οι τιμές δεν είναι στάνταρ και πάντα παίζουν.
Χρηματιστήριο.Κουκλάρες και μπαζάκια δε βράζουν σε ένα καζάνι.Το να είσαι κουκλάκι freelancer στη Ινσομνια δε
σημαίνει και ότι θα  μαμιθείς με τον οποιοδήποτε βρωμίλο για μερικά μπατόνια.Αυτές ξέρουν τι αξίζουν.
Το χιλιάρικο για μένα είναι μύθος. Επίσης το τετραχίλιαρο που ζητάνε οι πρωτευουσιάνες για οληνυχτία παίζει
και προς τα κάτω.Μία μου το κατέβασε στα τρία και το Χριστουγεννιάτικο μωρό στα δύο.Επίσης να μη συκρίνουμε
μωρά των Gogos με ελευθέρας Πατάγιας. Καμμιά σχέση.Να υπενθυμίσω και τους κινδύνους των γυναικών του δρόμου.
Αφροδίσια, ληστίες,παρεξηγήσεις και φασαρίες.Οι περισότερες δεν ελέχονται από γιατρούς και φιλοξενούν στο μ#@νί
τους πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που στις χαρίζουν φοράς δε φοράς προφυλαχτικό :S
Καρατσεκαρισμένο και πολλάκις επικυρωμένο :woldman:
Από την άλλη μεριά ο καθένας λειτουργεί όπως αυτός γνωρίζει καλύτερα σύμφωνα με τις ανάγκες του αλλά και πόσο
βαθειά είναι η πούγκα του.Εψές έδωσα στη καμαριέρα μου να μου ράψει τις τζέπες του παντελονιού μου μπας και
γλυτώσω κάτι από  αυτή την ασταμάτητη εκκροή σεξοσυναλλάγματος :uglystupid:
Χρηματιστήριο-Ισοτιμίες:38,99 στη Kasikorn της γειτονιάς :headbang:
Χτες πήρα το δεκαπενθήμερο μου ρεπό.Μασαζάκι άνευ happy end,πισίνα, ψώνια και ρηλάξ :zzzzz:
Η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη.Παίζει η Σαμούη,η Πατάγια,το Πουκέτ αλλά πιο πολύ παίζει το Ουντόν Τανί :smitten:
......το πιάσατε το υπονοούμενο... :headbang:

To επιβεβαιωνω εγω για τις τιμες στο Diamond...........Oμως ρε Παγκ......τι κουκλες ητανε!!!!! :kissass: :kissass: :kissass: :kissass:
 

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.051
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδες......εχω ετοιμα αλλα 3 "διασκευασμενα" τραγουδακια για Ταυλανδη!!!

Να τα "ανεβασω" η οχι????
νομιζω οτι ειδικα το 1 εχει πολυ γελιο!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom