kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλα χριστουγεννα σε ολους και ευχομαι ο Αγιος Βασιλης να μου φερει για το 2011 μια καλη ισοτιμια με το μπατ(45,46)
Καλα χριστουγεννα σε ολους και ευχομαι ο Αγιος Βασιλης να μου φερει για το 2011 μια καλη ισοτιμια με το μπατ(45,46)
Ρε φιλε..........εδωσες τηλεφωνο???Ωχ!!!!σε βλεπω σε κανα 2μηνο...αντε βαρια 3μηνο ξανα κατω!!!!Το πρωτο μου τηλεφωνημα εγινε "προχειρα" με Vodafone απο κινητο σε κινητο κ κοστισε 10Ε τα 2 λεπτα.Ειμαι λιγοτο ξερω.
Μετα εβαλα μοναδες Skype,και παει περιπου 2ευρω το 15λεπτο.
Το Τιλακ δεν εχει ιντερνετ συνεχως (εχει καρτοιντερνετ),ετσι ανγκαστικα μιλαω απο Skype σε κινητο αρκετες φορες.
Ειμαι εντελως ασχετος με την τεχνολογια,αλλα το "ψαχνω" το ζητημα.καποια στιγμη θα τη βρω την ακρη,που θα μου παει...![]()
Που το καταλαβες λακυ ?Ρε φιλε..........εδωσες τηλεφωνο???Ωχ!!!!σε βλεπω σε κανα 2μηνο...αντε βαρια 3μηνο ξανα κατω!!!!
Baya... ;)Μου διαφευγει το ονομα,αλλα ειναι ενα After μπαροκλαμπο αναμεσα σε Rock City και Tai Pan."Ατμοσφαιρικο" μαγαζι το οποιο επιτρεπει & στα τσουτσουνοκοριτσα να "διασκεδασουν"...Ωραιες μουσικες,τυπαρες γκομενες,ομορφο "παιχνιδακι" γενικως,αλλα "ακριβο".Μιλαμε για 4χιλιαρα 5χιλιαρα που ζητουσαν οι τυπισες & ηταν & αργα..ν
Αυτο ειναι.Baya... ;)
Pag,το ρητο λεει <<το δις εξαμαρτειν ουκ...>>,εσυ πας για το τρις...Χρηματιστήριο-Ισοτιμίες:38,99 στη Kasikorn της γειτονιάς
Χτες πήρα το δεκαπενθήμερο μου ρεπό.Μασαζάκι άνευ happy end,πισίνα, ψώνια και ρηλάξ
Η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη.Παίζει η Σαμούη,η Πατάγια,το Πουκέτ αλλά πιο πολύ παίζει το Ουντόν Τανί
......το πιάσατε το υπονοούμενο...![]()
Στον φίλο που απορεί για τις τιμές των κοριτσιών της Μπανγκόκ του υπενθυμίζω ότι είναι τιμές Go-go girls.
Στα αντίστοιχα ιδρύματα της Πατάγιας οι τιμές είναι 3000 Lt και 2000 St.Η διαφορά όμως στη ποιότητα εμφάνισης
και υπηρεσιών μεγάλη.Μη ξαχνάμε ότι είμαστε και στη πρωτεύουσα.Η Πατάγια είναι ο προορισμός κοριτσιών που έχουν
φτάσει στα όρια.Εξ ου και Παταγια μου εσύ μεγάλη φτωχομάνα...Οι τιμές δεν είναι ίδιες για όλες όμως.
Μας έτυχε κούκλα στο Diamond της WS να ζητάει 5000 Lt και με barfine 2800!Επίσης θεά freelancer στη Lucifer να
ζητάει 5000 ...μαγκιά της, όποιος θέλει!
Οι συνταξιδιώτες μου γνωρίζουν τις περιπτώσεις.Τι θέλω να πω:Οι τιμές δεν είναι στάνταρ και πάντα παίζουν.
Χρηματιστήριο.Κουκλάρες και μπαζάκια δε βράζουν σε ένα καζάνι.Το να είσαι κουκλάκι freelancer στη Ινσομνια δε
σημαίνει και ότι θα μαμιθείς με τον οποιοδήποτε βρωμίλο για μερικά μπατόνια.Αυτές ξέρουν τι αξίζουν.
Το χιλιάρικο για μένα είναι μύθος. Επίσης το τετραχίλιαρο που ζητάνε οι πρωτευουσιάνες για οληνυχτία παίζει
και προς τα κάτω.Μία μου το κατέβασε στα τρία και το Χριστουγεννιάτικο μωρό στα δύο.Επίσης να μη συκρίνουμε
μωρά των Gogos με ελευθέρας Πατάγιας. Καμμιά σχέση.Να υπενθυμίσω και τους κινδύνους των γυναικών του δρόμου.
Αφροδίσια, ληστίες,παρεξηγήσεις και φασαρίες.Οι περισότερες δεν ελέχονται από γιατρούς και φιλοξενούν στο μ#@νί
τους πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις που στις χαρίζουν φοράς δε φοράς προφυλαχτικό :S
Καρατσεκαρισμένο και πολλάκις επικυρωμένο
Από την άλλη μεριά ο καθένας λειτουργεί όπως αυτός γνωρίζει καλύτερα σύμφωνα με τις ανάγκες του αλλά και πόσο
βαθειά είναι η πούγκα του.Εψές έδωσα στη καμαριέρα μου να μου ράψει τις τζέπες του παντελονιού μου μπας και
γλυτώσω κάτι από αυτή την ασταμάτητη εκκροή σεξοσυναλλάγματος
Χρηματιστήριο-Ισοτιμίες:38,99 στη Kasikorn της γειτονιάς
Χτες πήρα το δεκαπενθήμερο μου ρεπό.Μασαζάκι άνευ happy end,πισίνα, ψώνια και ρηλάξ
Η αυριανή ημέρα είναι κρίσιμη.Παίζει η Σαμούη,η Πατάγια,το Πουκέτ αλλά πιο πολύ παίζει το Ουντόν Τανί
......το πιάσατε το υπονοούμενο...![]()
Παιδες......εχω ετοιμα αλλα 3 "διασκευασμενα" τραγουδακια για Ταυλανδη!!!
Να τα "ανεβασω" η οχι????
νομιζω οτι ειδικα το 1 εχει πολυ γελιο!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και δεν τα ανεβαζεις.....Παιδες......εχω ετοιμα αλλα 3 "διασκευασμενα" τραγουδακια για Ταυλανδη!!!
Να τα "ανεβασω" η οχι????
νομιζω οτι ειδικα το 1 εχει πολυ γελιο!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εγω πάντος θα τα παρω μαζι μου......τα χρέηξοδεψτε οσα μπορειτε και γουσταρετε ρε,παιρνατε καλα αυτο εχει σημασια,μηπως θα τα παρουμε μαζι μας τα γαμημενα;