Χριστουγεννιάτικο συννεφιασμένο πρωινό
Επιτέλους σηκώθηκα από το Χριστουγεννιάτικο κρεβάτι!
Το πρωινό γεύμα το έχασα φυσικά οπότε την ξαναπέφτω.Η προηγούμενη νεαρή με ξετίναξε.Ευτυχώς που δε διανυχτέρευσε.
Κατά το μεσημεράκι ρίχνω μία βουτιά στη πισίνα και μετά πάλι ξάπλες.Recharge for Christmass Εve.
Η ζωή εδώ συνεχίζεται με τους ίδιους ρυθμούς και τα Χριστούγεννα.Κυκλοφοριακό,shoping mall,επαιτεία και
κράξιμο. Η πόλη είναι στολισμένη με λαμπερά φώτα και στα ξενοδοχεία ετοιμάζουν Gala dinner.
Λέω να κάνω μία βόλτα για ξεμούδιασμα το απόγευμα.Συναντώ τον φίλο στο ξενοδοχείο του.Εκεί ήσαν και τα γνωστά
κορίτσια.Η μία τσιμπάει και θα την συναντήσω σε μία εβδομάδα.Μαυροτσοκαλάκι αλλά τσαχπίνικο.Ο δικός μου είναι
άσσος στις γνωριμίες και έχει κανονίσει ραντεβουδάκι με δύο άλλες γυναίκες.Μας παίρνουν με το αυτοκίνητο
τους και μας πάνε στο Hard Rock Cafe για Ρεβεγιόν.Εγώ βέβαια δε μασάω από τέτοια.Εμένα το στοιχείο μου είναι
τα Gogos,άντε και καμιά ντίσκο.Στη συνέχεια και αφού χρεωθήκαμε τη βαριά λυπητερή, μας πήγαν σε μία περιοχή με
πολλά ορθάδικα μαζεμένα.
Από τα πρώτα μέτρα είδα μία διαφορετική Ταϊλάνδη.Χιλιάδες νεολαίοι, πανέμορφα κορίτσια και αγόρια να
διασκεδάζουν.
Μερικές φατσούλες ήταν απερίγραπτα όμορφες.Αφου ξεφορτωθήκαμε τις Χριστουγεννιάτικες συνοδούς μπαίνουμε μέσα
στα κλάμπ να δούμε και από κοντά πως διασκεδάζουν οι νέοι.Κάθε τραπέζι και από μία μεγάλη παρέα με τα θηλυκά
να πλειοψηφούν και τα μπουκάλια δύο.Επόμενη στάση ήταν η περιοχή της Πατπόν.Στη διαδρομή μου έκανε εντύπωση ένας
δρόμος στον οποίο στέκονταν απίθανες υπάρξεις.Ο ταξιτζής μας είπε massage ladys αλλά άκρη δε βγάλαμε, από
συνενόηση τομ γιαμ. Αυτη τη πιάτσα πρέπει να την επισκευτώ οπωσδήποτε ένα βραδι.
Η ώρα πήγε επικίνδυνα μία και αποφασίζω να κλείσω τη γιορτινή αυτή νύχτα που αλλού στή Νάνα της γειτονιά μου.
Κάνω μία γύρα και στα άλλα Γκόγκος.Ειναι όμως αργά και τα περισότερα μωρά ψωνισμένα.Στο Reinbow 4 όμως
υπάρχει καβάντζα.Μία και μισή και οι δύο πίστες γεμάτες.Παίζουν πολλά τρελλά μωρά ίσως και τρίτης χρήσης φυσικά.
Αντε πάλι το δίλημμα.Ποιάν.Κανονικά έπρεπε να ξεκινάω από το 1 και κάθε βράδυ να ανεβαίνω.Το Εξι σύντροφε Μπικ
δεν βοκούσε απόψε.Ειχε όμως αρκετά καλά για τόσο αργά.Η ματιά μου πέφτει σε προσωπάκι αγέλαστο.Την είχα προσέξει
και χτες. Και τότε ήταν ήσυχη.Την φωνάζω,εκείνη κατεβαίνει και χώνεται στη αγκαλιά μου.Βρε κορίτσι μου τι έχεις
Χριστουγεννιάτικα;Από τότε δε σταμάτησε να γελάει.Ειδικά όταν της έταξα μπαρφάιν.
Τόλμησα να της κάνω και παζάρι.Δυό χήνες ολονυχτία.Ως δια μαγείας δέχτηκε.Το όνειρο των Χριστουγέννων!
Και να μη δεχόταν η φορτωτική είχε κοπεί.Αυτό μας έλειπε Χριστουγεννιάτικα μόνος ούτε στον παράδεισο που λένε.
Η νεαρή δεν ήταν το αστέρι αλλά είχε αυτό το κάτι που με τράβηξε.
Παρήγγειλα και δεύερη Σαν Μίγκουελ μέχρι να αλλάξει.Όταν ήρθε ντυμένη ήταν απίθανο κορίτσι.Μας έπαιξε και
Ταιλανδέζικα τραγούδια ο djzan του Rainbow και το κέφι με τα κοριτσόπουλα στο φούλ.Η Τονγκ όταν δεν χόρευε με
κρατούσε σφιχτά να μη με κλέψουν οι φίλες της.Δυό ήθελαν και παρεϊτσα μάλιστα αλλά τα μπατόνια μου τα έφαγε η
αρραβωνιάρα του Βορρά.Γάτα!
Στο δρόμο αγόρασε φρουτάκια και με ρώτησε τι θέλω, μάλιστα τα πλήρωσε εκείνη, να τα βλέπουν μερικές μερικές.
Ασχετα που της έδωσα το κατοστάρικο μετά.Η κίνηση μετράει.
Στο δωμάτιο μετά τα απαραίτητα ντουσάκια και τις ερωτικές μελωδίες αν και κουρασμένος η μικρή με περίλαβε με
γελάκια και χιούμορ και με έκανε να την επιθυμίσω.Περνάω στη δράση.Το κορμάκι της τέλειο και αντάξιο ουράνιου
τόξου.Στήθος μικρό και ρώγες καραμελίτσες.Κοιλίτσα βελούδο και πισινός τρουλωτός για Ταϊλανδέζα.
Αχ χεράκια μου τι χαρά που πήρατε χριστουγεννιάτικα.Μέσα της ήταν σα γλυκό του κουταλιού,τα χειλάκια της
βατόμουρα του δάσους.Αντε να τελειώσεις τώρα με τούτο το μωρό.Θέλω; δε θέλω, ας μείνω μέσα της μέχρι τη
Πρωτοχρονιά, δε γίνεται; O Αη Βασίλης διαφωνεί και μου δίνει το φετινό Χριστουγεννιάτικο μου δώρο. Ολονύχτια
αγκαλιά με την δεκαεννιάχρονη βοηθό του.Πιο πρίν της είπε τον τρόπο πως να χαρεί τον έρωτα παρέα με ένα
μοναχικό αλλά ευτυχισμένο ταξιδιώτη.Οργασμοί αισθήσεων και ηλεκτροσόκ πάθους.Την ίδια ώρα έξω ρίχνανε βεγγαλικά.
Δεν κατάλαβα πότε κοιμήθηκα αλλά θυμάμαι ότι όλη τη νύχτα είχα γλυκό και τρυφερό Χριστουγεννιάτικο στολίδι δίπλα
μου αλλά και στα όνειρα μου.Εκεί που η πραγματικότητα με το όνειρο συνυπάρχουν αρμονικά.
ΜΕΛΙ ΚΛΙΣΤΜΑΣ