Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Παιδες......εχω ετοιμα αλλα 3 "διασκευασμενα" τραγουδακια για Ταυλανδη!!!

Να τα "ανεβασω" η οχι????
νομιζω οτι ειδικα το 1 εχει πολυ γελιο!!!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
λακη πιο ωραια θα ειναι οταν πας ταυλανδη να μας κανεις τις διασκευες σου αλλα να εχεις για φωνητικα ταυλανδεζες.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και μέχρι το Μάη Λάκη θα έχεις κάνει 7 Αλμπουμ με τραγούδια, δύο δραματικά θεατρικά
και καμιά δεκαριά ταινίες μελό διασκευασμένες....

......γιατί ρε φιλάρα τι σε κάναμε και μας  :s&m_1:    :s&m_3:

:2funny:    :2funny:    :2funny:    :2funny:    :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν και δεν το συνηθϊζω θα ¨ηθελα να απονείμω ένα μεγάλο RESPECT στους συντρόφους Pagtao και Μπίκου για τις ανταποκρίσεις τους και για την ορθή αντίληψή τους για τη χώρα.
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά σας.  :thumbsup:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τι ανταποκρίσεις βρε Von... αυτοί σε 6 μήνες θα είναι παντρεμένοι!!! Ό,τι προλάβουμε να διαβάσουμε τώρα!!! χαχαχα :cheesy:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι ανταποκρίσεις βρε Von... αυτοί σε 6 μήνες θα είναι παντρεμένοι!!! Ό,τι προλάβουμε να διαβάσουμε τώρα!!! χαχαχα :cheesy:
μπα για τον παγκ δεν νομιζω ακομη αλλα τον Μπικου τον φοβαμαι.Να πω την αληθεια παντως,δεν θα χαλαγε ενας γαμος με Ταυλανδη γυναικα,αν ειναι και στον γαμο οπως ειναι στην σχεση.

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Αντε Λακη και με το καλο να κανεις καριερα τραγουδιστη. Και οταν πας Παταγια τα κοριτσια στη W/S να φωναζουν ΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ (κατα το ΣΑΑΑΑΑΑΑΚΗΗΗΗΗ) :2funny: :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Von thanks for good words.
Master ναι δεν υπάρχει περίπτωση γάμου με Ταϊλανδή.Υπάρχει τεράστιο χάσμα επαναλαμβάνω.Ολα είναι ουτοπικά αυτά
που ζούμε εδώ.Ψεύτικα και προσωρινά.Πως είναι άμα ξυπνήσουμε από ένα ωραίο όνειρο και λέμε "φτού ρε όνειρο ήτανε!"
Λοιπόν εδώ έχουμε την ευκαιρία να ζήσουμε μέσα στο όνειρο.Αν και γράφω μόνο ένα χρόνο, τη Ταϊλάνδη την επισκέπτομαι
δέκα χρόνια τώρα. :woldman:
Τις Ταϊλανδέζες όμως ακόμα τις μαθαίνω.Εχω ακόμη πολλά να μάθω.
Πάντως θα επαναλάβω κάτι που έχει πει ο πρόεδρος.Οι καρδιά τους είναι δεξιά.Αγαπούν τα λεφτά μας και μόνο.Μην
ακούω λαλακίες με γουστάρει τη γουστάρω ή μαμάω τζάμπα!Μη κολλάμε σε μία μόνο, έχει πολλά κορίτσια αυτή η χώρα και θα χρειαστεί πολλά ταξίδια για να τα γνωρίσουμε.
Το παράπονο μου όμως είναι ότι κάτω  βρίσκονται αρκετά παιδιά του φόρουμ αλλά δεν αφιερώνουν λίγη ώρα για μιά
ανταπόκριση μια καλή ή κακή εντύπωση ένα καλό ξενοδοχείο ή ένα καλό εστιατόριο.Δε χρειάζεται και ταλέντο να γράψει
κανείς κάτι. Και εγώ μπορούσα να είμαι έξω τώρα με δύο πιπίνια να με κάνουν αέρα.Και χρόνο έχω και χρήμα.Σέβομαι
όμως αυτούς που αφιέρωσαν χρόνο με πολύτιμες πληροφορίες και τωρα περιμένουν τα νέα από το μέτωπο. :coffee:

Χαιρετισμούς και τα ξαναλέμε :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Αν και δεν το συνηθϊζω θα ¨ηθελα να απονείμω ένα μεγάλο RESPECT στους συντρόφους Pagtao και Μπίκου για τις ανταποκρίσεις τους και για την ορθή αντίληψή τους για τη χώρα.
Συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά σας.  :thumbsup:
Von τιμη για μενα η "αποδοχη" σου.Αλλα να ξερεις οτι εχεις Βαλει και εσυ ενα λιθαρακι (τι λιθαρακι δλδ,"κωτρονα"πες καλυτερα...),με τη "διαδρομη" σου στο "νημα".Πολλα ποσταριματα σου τα ειχα "εκτυπωμενα" στο αεροπλανο...
Ειδικα εσυ & ο Fantomas με προδιαθεσατε για να "ερωτευτω" την Βangkok. :rockon:

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
μπα για τον παγκ δεν νομιζω ακομη αλλα τον Μπικου τον φοβαμαι.Να πω την αληθεια παντως,δεν θα χαλαγε ενας γαμος με Ταυλανδη γυναικα,αν ειναι και στον γαμο οπως ειναι στην σχεση.
Για να δωσω & μια αλλη παραμετρο στα λεγομενα του Pag,περι γαμου με Ταιλανδεζα κλπ...
Οταν κοψεις ενα τριανταφυλλο απο τον κηπο,οτι & να κανεις αυτο σε λιγο θα "μαραθει".Δεν ειναι προτιμοτερο να επισκευτεσαι τον κηπο οταν το εχεις αναγκη,και χαιρεσαι τα χρωματα & τη "ευωδια" ?

Παρ'ολο που τα περισσοτερα απο τα κοριτσια περνουν δυσκολα για τα Δυτικα δεδομενα,δεν μου αφησαν την εντυπωση οτι θα ηταν & πολυ ευτυχισμενες μακρια απο την πατριδα τους.Φυσικα παντα θα υπαρχουν & οι αντιθετες περιπτωσεις.
Αρα για γαμους & τετοια,θα πρεπει να "παει" κανεις "σωγαμπρος" στο "σπιτι" της "Νυφης"
Ποιος απο εμας εχει τη δυνατοτητα να παει για δουλεια στην Ταιλανδη ? Τι δουλεια θα κανει ? κλπ,κλπ... Το ζητημα μετακομιση νομιζω εχει συζητηθει & εξαντληθει" ΔΕΝ ειναι καθολου ευκολο,σχεδον αδυνατο για εναν "παραγωγικο" Ελληνα ανδρα.

Master μη με φοβασαι καθολου,την Αι, τη σεβομαι γι'αυτο που ειναι & δεν περναει καν απο το μυαλο μου να της "καταστρεψω" τη ζωη με χαζοκαψουρες κ ερωτες...
Για οσο "κρατησει",θα παιρναμε 3-4 μερουλες μαζι & το "κυριως πιατο" θα το μοιραζομαι με αρκετες αλλες :grin:
Εξ'αλλου εχει "στρωμενη" ζωη στην Βκκ,τι να της κανουν τα ελαχιστα μπατοπουλα που διαθετω  :2funny:
Ασε να τα "φανε" τιποτα αλλες που τα 'χουν & αναγκη... :2funny: :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε παιδια οι τιμες απο "pame diakopes" που βγαζει για egypt kai quatar
γενικα ειναι τελικες? για θυμιστε μου λιγο οσοι θυμουνται.
Ειδα κατι 444 για athens-bkk και το σκεφτομαι...η ΤΑΙ ακομα στα 800-900 δεν εχει βγαλει προσφορες. Αναφερομαι για Μαιο και Ιουνιο 2011

* οποιος μπορει ας επαναλαβει κανα link για να βλεπουμε ισοτιμια περιπου που βλεπουμε
και κατω,δεν εννοω το μετατροπεα αλλα ενα link που ειχε βαλει ενας συναγωνιστης παλαιοτερα και εβλεπες ποσο αλλαζεις και ι τιμη αντιστοιχουσε στα ανταλλακτηρια εκει.Επειδη παιζει ασχημη ισοτιμια γενικα σκεφτομαι να παμε αλλαγμενοι σε καταλληλο χρονο απο εδω και να μην ειμαστε με το αγχος εκει. μολις παει 41-42 νομιζω ειναι ιδανικα πλεον!

pagtao συνεχισε δυναμικα...σε 5 μηνακια θα γραφω εγω καμια ανταποκριση οσο μπορω :)))

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.837
Πόντοι
19.795
Το "παμε διακοπες" επιβαρυνει καμμια δεκαπενταρια ευρω σερβις.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
692
Πόντοι
4.255

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
"Επισημη" τραπεζικη "κλοπη" των φαλανγκ: 39.75 στην διατραπεζικη αγορα,39,09 στην Τραπεζα που ποσταρε ο ρεμπετης...
Αντε & να ειναι λιγο καλυτερα (5-6 μπατ δλδ) στις αλλες τραπεζες.  

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παιδες μια ποδοσφαιρικη ομαδα απο LadyBoys,σε τι πρωταθλημα θα επαιζε ?

Σε ανδρικο η γυναικειο ?  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom