Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (5 μέλη και 10 επισκέπτες)

morfeakis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια.
παω pattaya σε λιγες μερες και θα ηθελα
αν μπορουσε κανενας να μου προτεινει κανενα
ξενοδοχειο και κανενα club η εστιατοριο;
και γενικα κανενα tip γιατι παιδια πρωτη φορα
παω κατω.

Μπικου

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2010
Like
2
Πόντοι
6
[size=10pt][/size=14]
Ευχαριστω πρωτα απο ολα ολους για τις χρησιμες συμβουλες σας.Κλεισαμε για τρεις μερες το Club 1 King Bed βγαινει στα 5000bht η βραδια αλλα δεν σημαινει οτι θα μεινουμε εκει ολες τισ μερες.

Και κατι ακομη εφαγα τον τοπο να βρω ενα link που ειχε παραθεσει ενας φιλος εδω μεσα πριν καιρο και δεν το βρισκω πουθενα.
ηταν ενα link σε ταιλανδεζικο site που ειχε φωτογραφιες απο κοριτσια που δουλευουν στα gogos μου εκανε πολυ καλη εντυπωση τοτε και εψαχνα να το κοιταξω
αν καπιος θυμαται ασ το παραθεσει ξανα!!!!
Κλεισατε 1 δωματιο για 2 ατομα ? Η ενα ο καθενας ?

Μην στεκεσαι στις φωτογραφιες. Στα agogos της Βκκ εχει τοσα πολλα κοριτσια που ειναι αδυνατον να τις θυμηθεις απο μια φωτο,ακομα & μαζι σου να την εχεις...
Ασε που οι φωτο ειναι ειτε παλιες ειτε "ενδεικτικες"

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια.
παω κατω.
Οποια απορια και αν εχεις βρισκεται 2000 σελιδες πισω σου,διαβασε θα βρεις τα παντα... μην περιμενεις να στα δοσουν ολα στο πιατο.

tarifass

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κλεισατε 1 δωματιο για 2 ατομα ? Η ενα ο καθενας ?

Μην στεκεσαι στις φωτογραφιες. Στα agogos της Βκκ εχει τοσα πολλα κοριτσια που ειναι αδυνατον να τις θυμηθεις απο μια φωτο,ακομα & μαζι σου να την εχεις...
Ασε που οι φωτο ειναι ειτε παλιες ειτε "ενδεικτικες"

[size=12pt]
κλεισαμε 2 δικλινα δωματια.Ηθελα απλα να χαζεψω λιγο το site.Τοτε μου ειχε κανει πολυ καλη εντυπωση.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
ΑρχιΜ δεν εφυγες ακομη ?
Ρε συ το Grand Millenium εχει 1 5χιλιαρο Μπατ τη βραδυα.Δλδ 5000 = 1 Lt με το καλυτερο μωρακι του Rainbow 4 μαζι με τα "παρελκομενα"...
Το Σάββατο Μπίκου ώρα 2 και μισή πετάω
Για τρεις μερούλες είναι μια χαρά το Grant φίλε, ντάξει τώρα δεν πρόκειτε να ξαναδώσω τόσα σε ξενοδοχείο αλλά low season για 60 ευρώ τη βραδιά το δωμάτιο και για να έχεις τέτοια χλίδα πιστεύω στην πρώτη επίσκεψη καθενός στην bkk αξίζει, σε ποιο άλλο 5αστερο θα ξαναμείνω άλλωστε με αυτά τα λεφτά οπουδήπωτε στο κόσμο, αν έβλεπες φίλε πως ψαρώνανε οι γκόμενες με το ξενοδοχείο παθαίνανε πλάκα, θα ανέβαζα και φωτογραφείες αλλά μπορεί ο καθένας με ένα γκουγκλάρισμα να το δει

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
καλησπερα παιδια.
παω κατω.
Για club θα τα δεις εκεί, παίζεις κυρίως μπάλα στην walking street
Για  :booty:μπαρα και λοιπά ιδρύματα έχει παντού και κυρίως στο γεωγραφικό πλάτος beach road και second road
Για εστιατόρια επίσης έχει παντού αλλά όπου βλέπεις κυριλάτα δαγκώνουνε, πάντα θα πρέπει να βλέπεις τιμές στο μενού το τι θέλεις να παραγγείλεις,
Οπωσδήποτε μην πεις πουθενά ότι είναι το πρώτο ταξίδι σου στην Τάι
και αν δεν έχεις χρόνο για όλες τις σελίδες διάβασε τις πρώτες 100 σελίδες και τις τελευταίες 100  ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αντε να ρωτήσω κάτι και εγώ
Εχει περάσει κανείς από τα αεροδρόμια τα λεγόμενα μη lethal όπλα πχ γκλόπ, πιστολάκια με πλαστικές σφαίρες η ακόμα και αυτά τα lethal μαχαίρια στιλ Ράμπο
Την τελευταία φορά πήρα ένα teaser από αυτά που χτυπάνε με το ρεύμα και το πέρασα χωρίς πρόβλημα (δεν μιλάω φυσικά για χειραποσκευές) αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το όριο και μέχρι πόσα μπορείς να πάρεις, έχω παραγγελίες από φίλους για δαύτα
μην με πιάσουν σε κανα αεροδρόμιο και αφού γλεντίσω στην Τάι να με γλαντήσουν στο γεντίκουλέ  :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Οποια απορια και αν εχεις βρισκεται 2000 σελιδες πισω σου,διαβασε θα βρεις τα παντα... μην περιμενεις να στα δοσουν ολα στο πιατο.
διαβασε 2000 σελιδες και πας σε δυο χρονια περιπου.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Η εμπειρια μου απο τα "κυριλε" ξενοδοχεια στη Ταυλανδη ειναι η εξης.
Κατ 'αρχας,με δεδομενο οτι οι τιμες ειναι πολυ φτηνοτερες απο αντιστοιχα στην Ελλαδα,αλλα και απο οποιοδηποτε αλλο μερος του εξωτερικου που εχω επισκεφτει,ειναι "must" να μεινεις εστω και λιγες μερες...Αλλωστε,οι περισσοτεροι,δεν εχουμε τη δυνατοτητα να απολαμβανουμε συνεχεια τετοιες "χλιδες"...
Δευτερον,ειναι πολυ διαφορετικος ο τροπος που σε αντιμετωπιζει η γκομενα οταν τη πας σε ενα τετοιο ξενοδοχειο...Αλλο να μενεις σε guesthouse η δωματιο του χιλιαρικου και αλλο σε δωματιο 3,4 και 5 χιλιαδων μπατ...
ΒΕΒΑΙΑ,υπαρχουν και καποιες "παγιδες"...
α)Χρειαζεται μεγαλη προσοχη στην επιλογη του "κυριλε" ξενοδοχειου γιατι σε αρκετες περιπτωσεις,ακριβο ξενοδοχειο σημαινει και ΜΗ "guest friendly"...Και αυτο πρεπει να το ξεκαθαριζεις επικοινωνοντας μαζι τους πριν το κλεισεις...Στα ακριβα ξενοδοχεια ας πουμε της Πατονγκ,που στη συντριπτικη πλειοψηφια τους "δουλευουν" με ζευγαρια και οικογενειες,για να αποτρεψουν τους σεξοτουριστες,χρεωνουν "joiners fee"...Χωρια του οτι αντιμετωπιζουν εσενα και τις Ταυλανδεζες που ανεβαζεις επανω στο δωματιο,σαν "παρισακτους"...
β)Ακριβο ξενοδοχειο και "παζαρι"με τις γκομενες,ΔΕΝ πανε μαζι...Δε μπορεις ας πουμε να μενεις σε δωματιο 4-5 χιλιαδων μπατ τη βραδια και να εχεις μια γκομενα 1 ωρα στο παζαρι παρακαλωντας τη να κοψει 500 μπατ...Η της δινεις οτι σου ζητησει,η πας και τη πεφτεις στην επομενη...Γιατι αν ερθει και δει οτι μενεις σε "σουιτα",θα σε περασει για μεγαλο :jerking:
Με λιγα λογια "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους"...Η θα εισαι "large" γενικως,η πηγαινε να μεινεις σε νορμαλ ξενοδοχειο μεχρι 1500 μπατ τη βραδια...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ταξιδευτές και μάγισσες
Το Ταϊλάνδη σεξοταξίδι όπως σωστά ανέφερε παλαιότερα ο Μπικ δεν ενδείκνυται για αγαπησιάρηδες και πονόψυχους.
Ενας τέτοιος είμαι και εγώ μάλλον, όχι μόνο με τα κορίτσια αλλά και με φίλους, συναδέλφους κλπ.
Σπάνια χαλάω χατήρια και αν υποσχεθώ κάτι είναι συμβόλαιο.Για αυτό τραβιέμαι από το νότο στο βορρά και απ'την
ανατολή στη δύση.Τις προάλλες ακολούθησα το αστέρι των Χριστουγέννων.Ακόμη φεγγοβολούσε και μου έδειχνε το δρόμο.
Της το είχα τάξει και περίμενε.Να είμαι εκεί στα εικοστά της γενέθλια .Είναι η Ε και μένει στη Κατού του Πουκέτ.
Άνεργη.Εχει δουλέψει και σε μπαρ παλαιότερα, ταμείας,πωλήτρια κλπ.Τώρα αυτή και τη μητέρα της τις συντηρεί
προσωρινά η γιαγιά από το Ισαν που βγάζει μερικά μπατ από καλλιέργιες.
Τέτοια χαρά ζωγραφισμένη σε πρόσωπο δεν έχω ξαναδεί.Ακόμα και όταν με είδε δε το πίστευε.
Μπήκα λοιπόν στο μεσημεριανό αεροπλάνο της Bangkok Airways και να'μαι πάλι στο Πουκέτ.
Το συνάχι και ο πονόλαιμος συνεχίζει και είπα ευκαιρία για ρηλάξ με το κορίτσι.Ο Μπικ την έχει γνωρίσει.
Για τα γκογκοένσημα δεν ανησυχώ  θα τα συμπληρώσω με τριπλερωρίες.
Ξενοδοχείο δεν είχα κλείσει,βρήκα όμως πολύ εύκολα στο στενό του Tiger in.Εχει πάρα πολλά και καινούρια.Βαράνε
όμως στις τιμές λόγω πικ σήζον.Εκεί λοιπόν που ήμουν έτοιμος να πάρω την ανηφόρα του Ουντόν προτίμησα το φρέσκο
αεράκι του Πουκέτ και το γλυκύτατο προσωπάκι της Ε.Και αυτό το κορίτσι το έχω στη καρδιά μου.
Η άλλη η βλάχα είναι ατιθάσευτο αγρίμι.Ταπεραμέντο,τσαντίλα και μετά γλύκες και πάθος.Αυτά μου κάνει και
με αναστατώνει.Πολύπλοκος και συναρπαστικός έρωτας.Στους δρόμους της Chiang Mai έγινε φάση.Καυγαδάκι σαν
σε ελληνική ταινία.Μιλούσε με τις ώρες στο κινητό και με τσάντισε.Μετά φυσικά τα κλασικά σόλι κλπ.νάζια και
μαλαγανιές.Η Ε είναι η κλασική γλυκειά Ταϊλανδέζα μιας ταχύτητας που σε ταϊζει, σε προσέχει σε μπανιάρει κλπ.
Τα γνωστά.Χωρίς περιπέτειες αλλά με την αίσθηση της σιγουριάς πλάι σου.Και οι δύο περιπτώσεις ψυχοφθόρες.
Γι αυτό και μοίρασα τις μέρες και για τις δυό τους.Οπως έχω πει έχω ακόμη ένα μήνα και δε παίζει η καθημερινή
εναλλαγή συντρόφων.
Τα γενέθλια της τα κάναμε σε μικρό εστιατόριο-μπαρ στη Κατού.Το δωράκι μου ήταν ένας αρκούδος Αη Βασίλης που
δεν τον άφησε από την αγκαλιά της και φυσικά το τραπέζι.Οι τιμές σε αυτή τη γειτονιά που μένουν μόνο Ταϊλανδοί
για ενοίκιο,φαγητό και ποτό είναι απίστευτες.Παίζουν στο ένα τρίτο από αυτές στη Πατόνγκ.Το ίδιο βράδυ γνώρισα
και δύο φαλάνγκ παντρεμένους στη Κατού.Δύο Αυστριακοί ήσυχα ανθρωπάκια.
Το Πουκέτ πάντως και η Πατόνγκ έχουν ξεφύγει τελείως.Ταξί παράνομο να με πάει στη Κατού (μετά τις κατηφόρες)
ακατέβατα τρία κατοστάρικα.Στη Μπανγκόκ γυρίζεις όλη τη πόλη με αυτά τα λεφτά.
Τέλος πάντων η χαρούμενη φιλεναδίτσα έκανε μια ευχή με κλειστά τα μάτια και μετά έσβησε τα κεράκια.Σιγά μη σβήσουν,
της αγόρασα εκείνα τα τρελλά που ξανανάβουν.Πολύ γέλιο, μάφια-μάφια φώναζε.Πέρασα πολύ καλά, παρέα ήταν η μητέρα  της και η μικρή της αδελφή, επίσης δύο φίλες της και ένας φαλάνγκ σύζυγος της μιας.Μετά τη μάσα πήγαμε που αλλού, σε Thai κέντρο με ζωντανή μουσική.Πήγα στη μπάντα και με τρόπο ζήτησα να παίξει το "Happy Birthday", έγινε χαμός!
Κέρδισα και ακόμη ένα "I love you" Η συνέχεια ήταν σε καραόκε (καλά οι Ταιλανδέζες την έχουν δει τραγουδίστριες)
ευτυχώς για λίγο γιατί βαρέθηκα.Κατά τις δύο τηλεφώνησα στον μαφια-ταξιτζή και του είπα να μας πάει όχι εκεί που
θέλει αλλά στο Pacific Light της Πατόνγκ όπου περίμενε η τεράστια βασιλική κρεβατάρα μου για όνειρα και όχι μόνο!
Το μεσημεράκι ξύπνησε και με χαμόγελο μου ετοίμασε καφέ, έχει μάθει πια.Εκείνης της πήρα καυτερή σούπα για πρωινό.
Η άλλη η καραγκούνα δε ξυπνούσε ούτε με κανόνια.Μαζόχας που είμαι.Δε ξεκολάει το μυαλό μου από αυτήν.Αλλη με θέλει
άλλην θέλω και με άλλη είμαι.Γρίφος.Για να συνέλθω κατεβαίνω παραλία Πατόνγκ που ευτυχώς λόγω φεγγαριού τα νερά
είναι βαθειά μεχρι αργά.Η μικρή μετά από τριπλή διανυχτέρευση πήρε την εποχική της απόλυση, τα δωράκια της και μετά
τις κατηφόρες για Κατού μεριά.
Απόψε θα κυνηγήσω ψαχνό μετά από αρκετές ημέρες.
Οι αγαπητικές δε με αφησαν ήσυχο, ενώ στον ορίζοντα φαίνεται αμυδρά η Πατάγια να πλησιάζει επικίνδυνα.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Αντε να ρωτήσω κάτι και εγώ
Εχει περάσει κανείς από τα αεροδρόμια τα λεγόμενα μη lethal όπλα πχ γκλόπ, πιστολάκια με πλαστικές σφαίρες η ακόμα και αυτά τα lethal μαχαίρια στιλ Ράμπο
Την τελευταία φορά πήρα ένα teaser από αυτά που χτυπάνε με το ρεύμα και το πέρασα χωρίς πρόβλημα (δεν μιλάω φυσικά για χειραποσκευές) αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το όριο και μέχρι πόσα μπορείς να πάρεις, έχω παραγγελίες από φίλους για δαύτα
μην με πιάσουν σε κανα αεροδρόμιο και αφού γλεντίσω στην Τάι να με γλαντήσουν στο γεντίκουλέ  :2funny:

Αν σε πιασουν εδω να δεις τι θα φας  :knuppel: :knuppel: :knuppel:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Η εμπειρια μου απο τα "κυριλε" ξενοδοχεια στη Ταυλανδη ειναι η εξης.
Κατ 'αρχας,με δεδομενο οτι οι τιμες ειναι πολυ φτηνοτερες απο αντιστοιχα στην Ελλαδα,αλλα και απο οποιοδηποτε αλλο μερος του εξωτερικου που εχω επισκεφτει,ειναι "must" να μεινεις εστω και λιγες μερες...Αλλωστε,οι περισσοτεροι,δεν εχουμε τη δυνατοτητα να απολαμβανουμε συνεχεια τετοιες "χλιδες"...
Δευτερον,ειναι πολυ διαφορετικος ο τροπος που σε αντιμετωπιζει η γκομενα οταν τη πας σε ενα τετοιο ξενοδοχειο...Αλλο να μενεις σε guesthouse η δωματιο του χιλιαρικου και αλλο σε δωματιο 3,4 και 5 χιλιαδων μπατ...
ΒΕΒΑΙΑ,υπαρχουν και καποιες "παγιδες"...
α)Χρειαζεται μεγαλη προσοχη στην επιλογη του "κυριλε" ξενοδοχειου γιατι σε αρκετες περιπτωσεις,ακριβο ξενοδοχειο σημαινει και ΜΗ "guest friendly"...Και αυτο πρεπει να το ξεκαθαριζεις επικοινωνοντας μαζι τους πριν το κλεισεις...Στα ακριβα ξενοδοχεια ας πουμε της Πατονγκ,που στη συντριπτικη πλειοψηφια τους "δουλευουν" με ζευγαρια και οικογενειες,για να αποτρεψουν τους σεξοτουριστες,χρεωνουν "joiners fee"...Χωρια του οτι αντιμετωπιζουν εσενα και τις Ταυλανδεζες που ανεβαζεις επανω στο δωματιο,σαν "παρισακτους"...
β)Ακριβο ξενοδοχειο και "παζαρι"με τις γκομενες,ΔΕΝ πανε μαζι...Δε μπορεις ας πουμε να μενεις σε δωματιο 4-5 χιλιαδων μπατ τη βραδια και να εχεις μια γκομενα 1 ωρα στο παζαρι παρακαλωντας τη να κοψει 500 μπατ...Η της δινεις οτι σου ζητησει,η πας και τη πεφτεις στην επομενη...Γιατι αν ερθει και δει οτι μενεις σε "σουιτα",θα σε περασει για μεγαλο :jerking:
Με λιγα λογια "τα μεταξωτα βρακια θελουν και επιδεξιους κωλους"...Η θα εισαι "large" γενικως,η πηγαινε να μεινεις σε νορμαλ ξενοδοχειο μεχρι 1500 μπατ τη βραδια...
Γεπ κάπως έτσι έχουν τα πράματα, αλλά επειδή είμαστε σε κρίση και επειδή ο προορισμός μου είναι Παταγια και εκεί δεν είναι για 5άστερα, ένα αξοπρεπές χοτέλι με τα απαραίτητα κομφόρ για μένα είναι ότι πρέπει μέχρι 1500 μπατ όπως αυτό που έκλεισα και αυτή τη φορά ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν σε πιασουν εδω να δεις τι θα φας  :knuppel: :knuppel: :knuppel:
Για αυτό ανυσηχώ αρχηγέ μου το εδώ φοβάμαι, εκεί δεν τρέχει τίποτα, έτσι όπως τους βλέπω από τη στιγμή που είσαι τουρίστας και χαλάς συνάλαγμα σε ψώνια κτλ σου λένε ένα άι στο καλό και να μας γράφεις
Το teaser το πέρασα με το πιστολάκι και τα γκλομπ τι γίνεται?
Υποτίθεται όλα είναι παράνομα εδώ

ΥΓ Pagtao την έχεις γυρίσει όλη πια την Τάι το καλό το αφήνεις για το τέλος μου φαίνεται φίλε ε?

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Γεπ κάπως έτσι έχουν τα πράματα, αλλά επειδή είμαστε σε κρίση και επειδή ο προορισμός μου είναι Παταγια και εκεί δεν είναι για 5άστερα, ένα αξοπρεπές χοτέλι με τα απαραίτητα κομφόρ για μένα είναι ότι πρέπει μέχρι 1500 μπατ όπως αυτό που έκλεισα και αυτή τη φορά ;)
Συμφωνω απολυτα...
Δεν ειναι καιρος πια για χλιδες...
Θυμαμαι τη πρωτη φορα που ειχα παει (με 51 μπατ στο ευρω),ειχα μουρλαθει στους αστακους και τις γαριδες "τιγρης"...
Φετος στουμπωσε ο κωλος μου απο το ρυζι και το νουντλ... :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Για αυτό ανυσηχώ αρχηγέ μου το εδώ φοβάμαι, εκεί δεν τρέχει τίποτα, έτσι όπως τους βλέπω από τη στιγμή που είσαι τουρίστας και χαλάς συνάλαγμα σε ψώνια κτλ σου λένε ένα άι στο καλό και να μας γράφεις
Το teaser το πέρασα με το πιστολάκι και τα γκλομπ τι γίνεται?
[size=10pt]Υποτίθεται όλα είναι παράνομα εδώ
[/size]

ΥΓ Pagtao την έχεις γυρίσει όλη πια την Τάι το καλό το αφήνεις για το τέλος μου φαίνεται φίλε ε?

Δεν υποτιθεται.... ειναι παρανομα εδω και μην τυχον  πεσης σε κανεναν αδειάφθορό πας για οπλοκατοχή και παρανομη εισαγωγη οπλων.
Αν δεν ειναι για σενα (ενα κομάτι ισως ισχυρηστής αγνοια νομου ) περισσότερα όμως την πάτησες, καλιτερα να μην κάνεις Τανζανιες για άλλους,  τωρα ξέρεις αρα  ευθυνεσαι για οτι κάνεις...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Δεν υποτιθεται.... ειναι παρανομα εδω και μην τυχον  πεσης σε κανεναν αδειάφθορό πας για οπλοκατοχή και παρανομη εισαγωγη οπλων.
Αν δεν ειναι για σενα (ενα κομάτι ισως ισχυρηστής αγνοια νομου ) περισσότερα όμως την πάτησες, καλιτερα να μην κάνεις Τανζανιες για άλλους,  τωρα ξέρεις αρα  ευθυνεσαι για οτι κάνεις...
Αυτό το ξέρω φίλε μου, το υποτίθεται πήγαινε στο ότι το teaseraki το πέρασα, θα μου πεις έτυχε, δυστηχώς ή ευτυχώς πάντα έχω τις ευθύνες των πράξεών μου σε ότι κάνω και πάντα υπολογίζω σε στραβές και στις συνέπειές τους που μπορεί να συμβούν και φροντίζω αυτές οι συνέπειες να επηρεάζουν μόνο εμένα όπως πχ οι μαλακίες με τα ακάποτα παλιότερα
Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειτε να πάρω πολλά ίσως ένα το πολύ δύο

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνω απολυτα...
Δεν ειναι καιρος πια για χλιδες...
Θυμαμαι τη πρωτη φορα που ειχα παει (με 51 μπατ στο ευρω),ειχα μουρλαθει στους αστακους και τις γαριδες "τιγρης"...
Φετος στουμπωσε ο κωλος μου απο το ρυζι και το νουντλ... :grin:
Εγω την βγάζω με φτηνό seafood στην Πατάγια και με τις αμερικάνηκες αλυσίδες (ειδικά τα αγαπημένα μου burger king)
τα νουντλ και λοιπή ασιατικη κουζίνα δεν μπόρεσα να τα συνηθήσω ακόμα  :think:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Αυτό το ξέρω φίλε μου, το υποτίθεται πήγαινε στο ότι το teaseraki το πέρασα, θα μου πεις έτυχε, δυστηχώς ή ευτυχώς πάντα έχω τις ευθύνες των πράξεών μου σε ότι κάνω και πάντα υπολογίζω σε στραβές και στις συνέπειές τους που μπορεί να συμβούν και φροντίζω αυτές οι συνέπειες να επηρεάζουν μόνο εμένα όπως πχ οι μαλακίες με τα ακάποτα παλιότερα
Το σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειτε να πάρω πολλά ίσως ένα το πολύ δύο
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ΥΓ,¨: Ειναι πολύ καλή επιλογη ως αμυντικό μεσο. Ποσο το πλήρωσες;;;  :offtopic: :offtopic: :offtopic: :offtopic: απαντησε μου με πμ.αν θελεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom