Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ που, τι, πόσο και πως γαμάνε οι Ταϋλανδοί ? Αν το ανακαλύψετε θα ξεχασετε τα πάντα.
sa wat dee-khrap
Εγώ έχω ανακαλύψει τι γαμάνε οι ΠΛΟΥΣΙΟΙ Ταιλανδοί και μου έχουν πεταχτεί τα μάτια έξω.
Μόνο φαλάνγκ που δουλεύει ή ζεί Μπανγκόκ (και έχει πολλά φράγκα plus γνωστούς) μπορεί να χτυπήσει κάτι παρόμοιο.
Είχα την τύχη να με ξεναγήσουν (Αλλά όχι να )
Μια που αναφερατε παραπανω την Μπανγκοκ, υπαρχει κανενα ξενοδοχειο εκτος απο το Ασια που να γινεται μεσα παιχνιδι; Ειτε στο μπαρ ειτε σε ντισκο ειτε σε μασσατζιδικο εντος του ξενοδοχειου;
Κλασσικό ήταν παλιότερα το Grace hotel, αλλά είναι πια γεμάτο με Άραβες. Πριν 5 χρόνια κάτι φίλοι μου (ζευγάρι γύρω στα 30) είχαν μείνει εκεί χωρίς να ξέρουν τι παίζει και τους άρεσε.
Η επόμενη πρόταση είναι το Novotel (Siam square) και την κλασσική ντίσκο CM2.
ο φον δινει ενημερωση με επιπεδο.
θερμες τι ειναι?
Οκ, σου απάντησε ο σύντροφος vonmakoulis, πάντως μεταλλάχτηκε άλλες δύο φορές και σήμερα υπάρχει (υπόγειο) στην Ruamchitt Plaza πάνω στην Sukhumvit. Φυσικά και δεν ξέρω αν είναι με τους ίδιους ιδιοκτήτες.
Παλιότερα λέγανε ότι ο Λούκας "ξεσήκωσε" την ιδέα για το μπαρ με το κάθε καρυδιάς καρύδι του σύμπαντος που είδαμε στο πρώτο star wars, από το πρώτο Thermae Cafe
Και ναι το ball massage είναι μασαζ στα μπαλλάκια.