παντως οι ασιατισες φιλες μου μου εχουν πει οτι ειναι ψιλοαστειακι γενικως στην ασια οτι οι δυτικες μεγαλοδειχνουν!!! ποσο μαλλον οι ελληνιδες που (στην πλειοψηφια τους) μολις πατησουν τα 25 δεν ξαναφορανε μινι (με τους κωλους μεχρι το πατωμα επειδη δεν γυμναζονται ποτε) και γινονται ολες ξανθες και βαφονται με τετοιο τροπο που και οι κιςς θα γελουσαν!!!
εγω παλι νομιζω οτι οι ελληνιδες ενδιαφερονται παρα πολυ για την εμφανιση τους τα τελευταια χρονια...
σαν εμφανιση γενικοτερα ουτε εμενα μ αρεσει το μεσογειακο λουκ... πολυ λιγες γυναικες αυτου του προτυπου βρισκω ομορφες.. οποτε ουτε κ οι ελληνιδες μ αρεσουν ιδιαιτερα.. ασχετως χαρακτηρα κλπ.
αυτο που γινονται ολες ξανθες, μου φαινεται τραγικο, ειναι πολυ χαλια να ειναι η αλλη με σκουρο δερμα κ να πηγαινει να γινεται ξανθια πλατινε... το χειροτερο ομως ειναι οι χρωματιστοι φακοι επαφης. ειναι το μοναδικο πραγμα για το οποιο την εχω πει σε φιλη μου
ειναι λες κ σε κοιταει το νεκρο βλεμμα.
(αναφορα σε ποστ του τοντοκ) παπα δεν μ'αρεσει καθολου! καποιος πρεπει να μπαναρει το μαυρισμα!!!! ζητω ο τιμ μπαρτον! (ρε που πηγε το ποστ το τοντοκ?)
αι λαικ μπαρτον τουυυυυυυυυυυ!
φετος παλευω με νυχια κ δοντια να μαυρισω επιτελους κ δεν σας αρεσει? κ το κραζετε? χαχαχα
ποια ποταπη ελληνιδα εβαλε ο τοντοκ κ φριξατε?
Oι ασιάτισες δεν είναι σαν τις ελεεινίδες που στα 23 φαίνονται 35.
οι πιο πολλες φαινονται ετσι επειδη απ τα 15 βαφονται λες κ πανε για φωτογραφιση.
ολες οι γνωστες ελληνιδες φαινονται απο 30 κ πανω κ ας ειναι κ 20, μαλλον για τον ιδιο λογο + καταχρησεις
αλλα ειναι κ το δερμα, τα γονιδια, ο πολυς ηλιος... βεβαια στην ανατολη δεν εχουν ηλιο θα μου πεις...
κ για να ειμαι κ οντοπικ, μιας κ ειναι πολυ ωραιο τοπικ κ δεν λεει να το χαλασουμε παρτε κ απο μενα δωρακι την sunisa kim ταιλανδεζα αν κ σας πεφτει λιγο ψηλη μου φαινεται μιας κ σας αρεσουν οι σουπερ κοντουλες