Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
ακις
δεν εχω προγραμματισει τιποτα ακομα απλα ξερω οτι τελος οκτωβρη με αρχες νοεμβρη εχει αναχωρηση.
οποιος σκεπτεται απο τωρα να κλεισει εισητηρια ας κοιταει αναχωρησεις καθημερινες οπως και επιστροφες γιατι εχει διαφορες η τιμη
 

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Μηνύματα
2.807
Like
144
Πόντοι
16
Νομιζω οτι οι περιγραφες του συντροφου Κωστα,ειναι ανεπαναληπτες...!!!Μοναδικες..!!!
Φιλε Κωστα,δε ξερω αν οταν σκεφτεσαι τα ΤΗΑΙ μπιμπελο σε διακατεχει ενας "ποιητικος οιστρος",παντως απο τα γραφομενα σου,ειναι ευκολο να διακρινει καποιος την καλλιτεχνικη-λογοτεχνικη φλεβα..

Υ.Γ....Οι παρομοιωσεις ειδικα που χρησιμοποιεις "κλεβουν" τη παρασταση!!(Ακου Σιδεροφρακτη!!) :2funny: :2funny: :2funny:
Υ.Γ 2...Να'σαι καλα ρε συ Κωστη,μου εφτιαξες τη μερα..Διαβαζοντας τα ποστ σου,φευγω με χαμογελο για δουλεια!!!
 

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Μηνύματα
1.664
Like
72
Πόντοι
16
Μμμμ..πολυ ευαισθησία βλεπω επι του θεματος...
Καλα που μου το επισημανες βρε Κωστα.
Αν ας πουμε περπαταω στο δρομο και δω 3-4 ταυλανδεζακια και μου χαμογελασει πονηρα το ενα...Και μου τη πεσει (Γιατι ειμαι και ομορφαντρας-οχι να το παινευτω)..Και μου πει “you are very sexy...i like you”..Και το “φορτωσω”...Παμε εκδρομουλα σε καμμια απομερη παραλια..Εκει πανω στο χαμουρεμα και τα γλωσσοφιλα,πριν το γαμησω,να του ζητησω πρωτα ταυτοτητα,μηπως ειναι κατω από 18..

Αφου θα τη πληρωσεις, γιατι να μη ζητησεις τη ταυτοτητα της;
Επαγγελματιας ειναι
 

ZAICHIK

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2007
Μηνύματα
254
Like
0
Πόντοι
1
Ειχα προγραμματισει μέσα Οκτωβρη, αλλά και εγω, κατα τα φαινομενα, τελη Οκτωβρη - αρχές Νοεμβρη θα κατεβω, και θα περασω λιγες μερες απο Παταγια, εκτος και εαν γινεται καλος χαβαλες, οποτε θα προτιμησω παρατεινω παραμονη στην γη της ακολασιας, αναβαλλωντας τις φωτογραφισεις στον πατο της θαλασσας για μια αλλη φορα (αν και για καταδυσεις μαλλον θα παω Ερυθρα Θαλασσα όπου τωρα ολοι εκει μαζευονται)
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
αλλά και εγω, κατα τα φαινομενα, τελη Οκτωβρη - αρχές Νοεμβρη θα κατεβω, και θα περασω λιγες μερες απο Παταγια,
ωραια εποχη, γουσταρω μια καταδρομικη στα στεκια της πατταγια παρεα, γαματα τα κοραλια φιλε, στα α γκογκο ειναι η ομορφια
 

mgreek

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2006
Μηνύματα
369
Like
0
Πόντοι
1
KostasF16, η Noy είναι μια χαρά αγγελουδάκι, μην ακούς τι λένε οι άλλοι, άλλωστε μόνο εσύ ξέρεις ...

Οι περιγραφές σου είναι πραγματικά απολαυστικές!!!!
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
καλημερα,
η χθεσινη συναντηση ηταν παλι απολαυστικη, βεβαια στεναχωρηθηκα που δεν ειχαμε ειδοποιησει νωρις τον φιλο vonmakoulis ο οποιος ειναι ενας ανθρωπος εκτος απο αγαπητος μας στην ομαδα και παρα πολυ καλως γνωστης του τι εστι ταυλανδη.

θα ειμαι λιγο πικροχολος. λεγοντας παλι μια φραση.
ωραια η ταυλανδη αλλα εδω τι κανουμε?

η ταυλανδη ειναι αναμφισβητιτα το διαφορετικο, το μαγευτικο, το απολυτο σε θεματα σεξ και γυναικων, αλλα δυστυχως εμεις ζουμε εδω.
το οτι μπορουμε μερικοι απο εμας να ειμαστε καθε λιγο και λιγακι κατω, δεν λεει κατι κατ'ουσιαν, διοτι μιλωντας απο την δικια μου πλευρα περισσοτερο, οταν γυρναω λεω ΟΚ καλα περασα, ομορφα ητανε, εδω ομως τι κανω, ειναι σαν παιρνεις ψυχοτροπες ουσιες για να νιωσεις καλα, και χωρις αυτες να εισαι χαλια...

συγνωμη για δακρυβρεχτο αλλα αυτα νιωθω σημερα να πω.

ευχαριστω

μιμικος
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
μιμικο, μην μας γαμας την ψυχολογια ρε συυυυυυυυυυυυυυυ!!!!.....

βεβαια.. σκεφτομαι... πως θα ειμαι αραγε οταν γυρισω πισω?  :-
 

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Μηνύματα
1.242
Like
32
Πόντοι
16
θα ειμαι λιγο πικροχολος. λεγοντας παλι μια φραση.
ωραια η ταυλανδη αλλα εδω τι κανουμε?

Μιμικο η ρητορικη σου ερωτηση ειναι ευλογη και πιστεψε με αμετρητοι ξενοι εχουν διερωτηθει ακριβως το ιδιο πραγμα. Εγω θα σου απαντησω επιστρεφοντας την ερωτηση που μολις εκανες. Μηπως η Ταυλανδη σου φαινεται μαγικη, ομορφη κτλ επειδη ακριβως τη γευεσαι με δοσεις? Πιστευεις πραγματικα οτι αν εμενες μονιμα εδω θα αισθανοσουν το ιδιο για τη χωρα οπως αισθανεσαι τωρα ως τουριστας? Ειναι λιγο δυσκολο και ισως αδυνατο να φανταστεις αυτο που σου λεω αν δεν το εχεις ζησει. Το ρεζουμε ειναι οτι τα παντα, οσο μαγικα και να ειναι, τελικα γινονται συνηθεια και η μαγεια καποια στιγμη παει περιπατο.
Τα λεω ολα αυτα γιατι εισαι αρκετα μικρος σε ηλικια και απο τα γραφομενα σου βλεπω οτι σε τρωνε τα διλληματα. Φυσικα εξαρταται και απο τις περιστασεις που βρισκεται ο καθενας πλυν ομως ειναι αληθεια οτι
1) Το να ερθει κανεις εδω σε μικρη ηλικια ειναι αρκετα ριψοκινδυνο για πολλους λογους. Εχεις σκεφτει ποτε οτι αν μεινεις εδω μερικα χρονια, η επιστροφη στην πατριδα σε περιπτωση που κατι στραβωσει θα ειναι δυσκολη και μερικες φορες αδυνατη. Πολλοι την εχουν πατησει ετσι.
2) Το να ερθει κανεις εδω μονο και μονο για τις γυναικες ειναι επισης λαθος. Οι εμπειριες πολλων αλλων ανθρωπων εχουν δειξει οτι αυτοι που πραγματικα καταφεραν και δημιουργησαν μια επιτυχημενη ζωη στην Ταυλανδη ηταν ανθρωποι που ηρθαν για λογους οπως καλοπληρωμενη δουλεια με προοπτικες η εξασφαλισμενη συνταξη, οικογενεια που να τους δενει με τη χωρα, αληθινη αγαπη για την τοπικη κουλτουρα (δεν εννοω την κουλτουρα της Παταγιας :grin:) κτλ.

Παλι επαναλαμβανω οτι τα παραπανω ειναι γενικες κατευθυνσεις και εξαρταται πολυ και απο τις ειδικες περιστασεις του καθενα.

Μια αλλη λυση ειναι να κουβαλησεις ενα μερος της Ταυλανδης εκει που εισαι δηλαδη να φερεις με παντρεια Ταυλανδεζα στην Ελλαδα αλλα και αυτη η λυση εχει το ρισκο της. Εν ολιγοις, τα παντα γινονται αν το θελουμε πραγματικα, το σημαντικο ειναι οτι κανουμε να το κανουμε συνειδητοποιημενα  ;)
 

asgia

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Μηνύματα
475
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Φίλε Μιμικος.
Νομίζω ότι χώρα σαν την Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά. Το αν η Παταγια η η κάθε Παταγια έχει όλα αυτά που εδω δεν μπορουμε να γευτούμε για του γνωστούς λόγους δεν σημαινει ότι μπορουμε να αποχωριστούμε την μαγευτική χώρα μας. Άλλο μία εβδομάδα μακρια για διακοπές και αλλο συνέχεια εκει για δουλειά. Πίστεψε με έχω ταξιδέψει πολύ και σε κάθε επιστροφή χαίρομαι που γυρνάω πίσω και λέμε με τους φίλους μου τι έκανα που και πώς.
Ελλάδα και πάντα Ελλάδα. :dancing:
P.S Τωρα αν αφήνανε και οι μπατσοι  :headbang:ελευθερη την πορνεία στην Ελλάδα θα σου έλεγα αν θα φευγαμε εξωτερικό.
 

kostasbmw

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Μηνύματα
801
Like
6
Πόντοι
6
με ριξατε ψυχολογικα γιατι αλλα ειχα στο μυαλο μου

απεχω των σημερινων εκδηλωσεων σε ενδειξη διαμαρτυριας

δεν αντεχω αλλο τα πεσμενα ποστ
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
φιλε φαντομα ευχαριστω για την τοποθετηση σου, ειναι αρκετα ευστοχη.
εγω ομως το εννοω και απο μια αλλη πλευρα το "ωραια η ταυλανδη αλλα εδω τι κανουμε? " εννοωντας οκ κανουμε ταξιδια προς τα κει παιρναμε προσχαρα ευχαριστα, αλλα εδω δεν κοιταμε να φτιαξουμε μια σωστη σχεση και να μεινουμε υσηχοι. αλλα πηγαινουμε, γυρναμε και λεμε ποτε θα ξαναπαμε.
αυτο καπου δεν μου αρεσει, το να φερω ταυλανδεζα στην χωρα μου για την ωρα θα το αποκλεισω, το να μεινω εκει δεν υπαρχει η δυνατοτητα διοτι ειμαι ελευθερος επαγγελματιας και εχω φτιαξει κατι ομορφο εδω στην ελλαδα.
αρα μηπως δεν πρεπει να πηγαινω στην ταυλανδη να περναω προσχαρα ευχαριστα και να μενω εδω παλευοντας να κανω μια σωστη σχεση?

ξερω οτι ολοι θα μου πειτε
"τι λες μωρε, με τις ελεϊνιδες τη προκοπη θα βρεις." αλλα μηπως αυτα που εχουν περισσοτερη αξια ειναι αυτα που θα προσπαθησεις περισσοτερο να τα κερδισεις?
 

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Μηνύματα
3.064
Like
13
Πόντοι
16
ζητω συγνωμη απο τους συναγωνιστες που τωρα θα κανουν το πρωτο τους ταξιδι με μεγαλη λαχταρα και εγω καθομαι και γραφω τετοιου ειδους  ανησυχιες μου. αλλα πιστευω οτι δεν ειμαι ο μοναδικος με αυτες τις αποριες και ανησυχιες.

ευχαριστω

Μιμικος
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
ωραια η ταυλανδη αλλα εδω τι κανουμε?
περιμενουμε το επομενο ταξιδι φυσικα, 94 μερες ακομα, εγω το 15νθημερο σημερα το εκανα 20ημερο, ε ρε γλεντια.
για οσο μας αρεσει πρεπει να πηγαινουμε εκει να γευομαστε τις ομορφιες της, εφοσον ειμαστε τυχεροι και πηγαινουμε και συχνα ακομα καλυτερα, και ΠΟΤΕ δεν αναβαλουμε ενα ταξιδι για ασημαντο λογο, μαζι με ολα τα αλλα κανουμε και αυτο. ο μιμικος ειναι και μικρος και δεν δικαιολογειται να λεει οτι απογοητευτηκε απο τις ελληνιδες ακομα και την ελλαδα, εμεις τι να πουμε δηλαδη,
εγω ανεβαλα ενα ταξιδι στην αμερικη ενα στην αφρικη και ενα στο παρισι, θα πει καποιος οτι εκανα χαζομαρα? ισως επειδη δεν θα εχει παει ποτε στην ταυλανδη. εγω για την ωρα μονο ταυλανδη θα πηγαινω οσο πιο συχνα μπορω, και αν καποτε παω και σε αλλη χωρα θα ειναι σιγουρα στην ασια, θα γινω οπως οι αγγλοι με τα τατου, μονο που δεν θα εχω μπυροκοιλια.
το ιδανικο θα ηταν να πηγαινει κανεις 3 με 4 φορες το χρονο απο 1 μηνα την καθε φορα. για την ωρα εδω να μετραμε μερες, να κοιταμε αν η thai airways εφυγε η ηρθε στην ωρα της  να τσεκαρουμε καθε ασιατισα αναμεσα σε πολυ κοσμο, σημερα σε χωρο με παρα πολυ κοσμο εντοπισα μια κατα 99 τοις εκατο ταυλανδεζα. τα γνωστα κορμακια..
και βεβαια να παιρνουμε την "μεθαδονη" μας απο το σαιτ με to θεμα "Ταυλανδη sex trip.."
 
OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Μηνύματα
5.264
Like
151
Πόντοι
66
για την ιστορια θελω να πω οτι η noy, εχει να μου στειλει sms και εμαιλ εδω και τρεις μερες, δεν εχει λεφτα ουτε για sms μου ειπε,
εγω της ειπα να βγαλει διαβατηριο και να ερθει, αυτη θα προτιμουσε να της στειλω χρηματα, ποτε. κανεις δεν ξερει το παρασκηνιο πισω απο αυτες τις κοπελες, ολοι το φανταζομαστε ομως, μπορει να ειναι παντρεμενη, να εχει παιδια, πολλα μπορει, τι σημασια εχει, για μενα οι 5 μερες ηταν σαν μηνας του μελιτος, δεν εχω ζησει ποτε μηνα του μελιτος και δεν ξερω πως ειναι, οσοι ξερουν ισως γελανε, ηταν σαν να την παντρευτηκα να περασα μηνα μελιτος και να χωρισα. ετσι φερονται ολες, σαν συζυγοι ερωμενες φιλες κτλ. οπως θελεις τις βλεπεις, και εγω τις βλεπω απολα. και ειναι ολες ετσι.
μου λειπουν λιγο τα sms απο ταυλανδη, τους προηγουμενους μηνες εστελνα και μου στελναν παντα. βεβαια με τα δικα τους "ωραρια" και τα δικα μου συχνα με ξυπναγανε, δεν με πειραξε ομως ποτε, οτι εχει σχεση με ταυλανδη δε με πειραζει, με ευχαριστει.
 

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Μηνύματα
11.112
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Η καλυτερη χωρα ειναι να εχεις λεφτα και υγεια για να τα φας,να δεις τι καλα που θα ηταν εδω αν ησουν φραγκατος(ολες οι ελληνιδες καριολες θα σου καθονταν),απλα εκει μετρα πολυ το ευρω μας
 

rokoss

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2006
Μηνύματα
1.282
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
16
Η καλυτερη χωρα ειναι να εχεις λεφτα και υγεια για να τα φας,να δεις τι καλα που θα ηταν εδω αν ησουν φραγκατος(ολες οι ελληνιδες καριολες θα σου καθονταν),απλα εκει μετρα πολυ το ευρω μας

βοθρε, τα μπερδεψες λιγακι..
ποιος σου ειπε οτι πολλοι απο αυτο το θρεντ (εγω και ο κωστας σιγουρα) ενδιαφερονται για οποιαδηποτε, εκτος επαγγελματικης, επαφη με την ελληνιδα γυναικα(??!!).
οι ασιατισσες ειναι αρρωστεια, πιστευω οτι και τιμες ιαπωνιας να ειχαν αυτες οι χωρες, εμεις παλι θα πηγαιναμε.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom