walking street και ξερο ψωμι, εκεινη την ωρα γινοταν χαμος ,ειχαν κλεισει και τα μασατζιδικα και ειχαν κατεβει τα αστερια απο τον ουρανο, χαμος, ενα λειβαδι απο αιδοια..
με παρωπιδες μπαινω στο λουσιφερ, με παρωπιδες περναω απο τις γυναικειες τουαλετες απεξω, νομιζω καθε αντρας πρεπει να περασει εξω απο αυτες τις τουαλετες για να ολοκληρωθει σαν αντρας.
μεσα στο κλαμπ το αδιαχωρητο, η ταυλανδεζα τραγουδιστρια μολις ειχε αρχισει, για πολλοστη φορα πηγα και σταθηκα ακριβως μπροστα της, μου εκλεισε το ματι, με εμαθε τωρα πια, απο τον φλεβαρη συμπληρωσα ενα μηνα στην πατταγια και μπροστα της, την προηγουμενη μερα την ειχα πετυχει εξω απο το μαγαζι και μιλησαμε λιγο, την προπροηγουμενη μερα η ταυλανδεζα που ειχα μαζι κραταγε καμια τριανταρια τριανταφυλλα και της τα πεταγα, την επομενη φορα θα βαλω σταμπα την φωτογραφια της σε t -shirt και θα παω παλι μπροστα της.
οταν τελειωσε το προγραμμα και ανελαβε ο dj εκανα το γυρω του μαγαζιου πρωτα με το ματι και μετα με τα ποδια, με το ματι να κανεις το γυρω του μαγαζιου ειναι πιο ευκολο, εφοσον ειναι γεματο ταυλανδεζες και ολες ειναι κατω απο το σαγονι μου τοτε ειναι ευκολο να τσεκαρεις τις γελαστες φατσουλες, αντε να εξεχει κανας farang αλλα κανενα προβλημα, εκανα φυσικα και το γυρω του μαγαζιου με τα ποδια, δεν ειχα σκοπο να "ψωνισω" εκτος και εαν και εφοσον, ημουν χορτατος σιγουρα, αλλα πως να κοιμηθω μονος μου? οι πειρασμοι πολλοι, αλλα ειχα ανεβασει επιτηδες τα στανταρ μου για να αντισταθω, πριν φυγω σταθηκα στην εισοδο απο κει που εχεις πανοραμικη θεα του μαγαζιου, ακομα τιποτα κορυφαιο, και ξαφνικα περναει απο διπλα μου η noy, ακομη μια εχει τα μαλλια της αφελειες η οποια μου εχει ριξει χυλοπιττα πολλες φορες, νομιζα πως ηταν η ιδια, τη θυμομουν πιο αδυνατη, σκεφτηκα οτι θα παχυνε, λαθος σκεψη, τα ταυλανδεζακια διατηρουνται παντα αδυνατα. δε ειναι ελεεινιδες.
και φυσικα δεν ηταν αυτη που μου ειχε ριξει χυλοπιττες, ηταν η noy.
την επιασα απο το χερι και χωρις να πω τιποτα την εφερα στην αγκαλια μου, ειχε τσεκαριστει απο πριν και πληρουσε ολες τις προδιαγραφες για μενα, δεν με κοιταξε ουτε αυτη, με αγκαλιασε ζεστα, εβαλε το πρωσοπο της στο στηθος μου και με ζεστανε με την ανασα της,
συνεχιζεται..