BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 16
- Πόντοι
- 66
ιδεα δεν εχω... δεν εχω παει ταυλανδη
Τι κριμα... :'(αν ηταν 17 χρονη δεν θα μπορουσε να παει ουτε σε κλαμπ ουτε σε ξενοδοχειο χωρις κηδεμονα μαζι,
μη λες τετοια κουφα, ειναι ξεφτιλικι, και καλα θα κανουν οι μοντς να σβησουν το ποστ σου.Πολυ θα γουσταρα ενα 16χρονο μπιμπελο...
Αχα !!Tετοιες περιπτωσεις κανουν μπαμ απο μακρια γιατι η πατταγια δεν ειναι πια οπως νομιζουν καποιοι.
Ευχαριστώ Κώστα, θα κάνω το καλύτερο δυνατό με τις κοπέλες από το club boesch. Θα αφιερώσω ένα τριήμερο για γνωριμίες στο ενλόγω κλάμπ. Δεν τρελαινομαι για σιλικόνη αλλά η κοπέλα φαίνεται αρκετά αξιόλογη.η σιλικονουχος λοιπον χορευε σε τετοιο σημειο που επρεπε να σηκωσω ψηλα το κεφαλι για να τη δω, ειχε φαρδυ κωλο στρωτο ομως σφιχτο και ηταν ολολευκη με μαυρα μαλλια και ματια απιστευτα, φορουσε μποτες λιγο κατω απο το γονατο, καλτσες λιγο πανω απο το γονατο βαμβακερες με ριγες φαρδιες πολυχρωμες, καβλα, φουστιτσα καρω και σουτιεν με τις σιλικονες εξω. εκανε και κατι φιγουρες και παραλιγο να μου ριξει τη singha κατω. θα δοκιμαζα σιγουρα αλλα οι σιλικονες δεν με αφησαν, θα την προτεινω στον flynow.
Προβλέπεται κοσμοσυρροή τον Νοέμβρη στην Παττάγια. Καλό θα είναι για την άμεση ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα μαγαζιά στις περιοχή γύρω από την walking street. Άντε να οργανώσουμε και greek night στην Παττάγια.οσοι ειμαστε για Νοεμβριο πρεπει να βρεθουμε κατω να τα πουμε
απλα το κοριτσι δεν "γραφει" στην καμερα, δεν εχει φωτογενεια. οντως δεν χαμογελουσε πολυ, ειχε ομως μια ζεστασια πρωτογνωρη, μιλουσε λιγο και με φωνη απολυτα καβλιαρικη, ηξερε πολυ καλα αγγλικα, θα γραψω ποστακι γι αυτη συντομα.κωστα πολυ μελανχολικη η noy σου δεν διαλεγες καμια με ποιο ωραιο χαμογελο!
οταν πας κατω θα δεις τι σημαινει χαμογελο !!!μια χαρα χαμογελο εχει! ωραια κοπελα ειναι!
χαχαχαχα
εγινε! μην μου φατε τις καλες ομως!!!!
σου χρωσταω ενα κερασμα στην ταυλανδη για τα καλα σου λογια για τη noy, και στην ταυλανδη κερασμα σημαινει γυναικαμια χαρα χαμογελο εχει! ωραια κοπελα ειναι!
mimiko αγριεμενο σε βρισκω, μηπως γουσταρεις καμια κοντριτσα στην πατταγια για ενα 3ημερο? θα αντεξεις τους ρυθμους μουμια ξενη με μια ταυλανδεζα μαζι !!!
θα γινοταν σουπερ παρτυ !!!
mimiko αγριεμενο σε βρισκω, μηπως γουσταρεις καμια κοντριτσα στην πατταγια για ενα 3ημερο? θα αντεξεις τους ρυθμους μου