Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
τελευταια το χρεωνει 1 σεντς το λεπτο, παλια ηταν free  για ταιλανδη, κανω καποιο λαθος η το αλλαξανε?
Ηταν free για να πάρεις 2-3 5λεπτα, μετά για να ξαναπάρεις θα πρεπε να πληρώσεις συνδρομή ή να το ξανακάνεις εγκατάσταση στον υπολογιστή σου από όσο θυμάμε όταν το χρησιμοποίησα πριν κάτι μήνες, πάντος στο site που έριξα μια ματιά στις χώρες που διαφημίζει ότι μπορείς να πάρεις free στην αρχική σελίδα έχει και Ταιλάνδη +mobiles

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
φυσικα με συνδρομη μιλαμε
Εχω χρησιμοποιήσει μόνο το skype μέχρι στιγμής οπότε δεν ξέρω τι παίζει με voipediscount από θέμα συνδρομής λόγο του ότι δεν ήθελα να δώσω πιστωτική κάρτα

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Τα πράγματα θα γίνουνε στο μέλλον πολύ δύσκολα...και αυτοί οι  :jerking: θα μας χρεώνουν σε λιγο και τον αέρα που θα ρουφάμε.Οτι και να γίνει ομως 1700 ευρωπουλακια κάθε χρόνο θα τα ξαφρίζω ώστε να κατεβαινω μια βόλτιτσα στον παράδησο :rockon:

οτι και να γινει..εμεις θα κατεβαινουμε εστω και μια φορα το χρονο...απλα τα εξοδα πολυτελειας κομμενα..μονο απο καντινα φαγητο και σομ ταμ..αχαχαχαχα..ξενοδοχειο εκεινα τα κοτετσια με τον ανεμιστηρα απο πανω..χχαχαχα...το πολυ πολυ να παμε μια μερα και να μην ξαναγυρισουμε πισω..μπρος γκρεμος και πισω ρεμα...εγω προτειμω το ρεμα..ο γκρεμος ειναι ακαριαιος θανατος..ενω το ρεμα ολο και καπου θα πιαστεις..χαχαχαχα

pagtao εχεις δικιο φιλε..τι αλλο να πεις με τα κοριτσια τα ιδια και τα ιδια..γι αυτο εγω αφηνω και καμμια βδομαδα κενο..να εχω να πω και κατι καινουργιο..ή και τα ιδια να πω..τουλαχιστον να μου φαινονται καινουργια...χαχαχαχα

το ladyboy απο soi crocodile να φανταστω..το θυμαμαι σαν φατσα..μπορει να κανω και λαθος..διορθωσε με..

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Skype είπαμε,όλα τα λεφτά.Τέλος.
Πήρα τη Lat που γιόρταζε στη Σαμούη και της έβαλα το Happy Birthday του Stevie Wonder και καπάκι ένα άλλο τραγουδάκι που το λένε καρτούν πηθικάκια πολύ φάση στο YouTube τα βρήκα,τρελάθηκε από τη χαρά της δεν περίμενε να τη θυμηθώ μου έστειλε και θετική ενέργεια με το γέλιο της και τη γλυκιά της φωνή :dancing:
Αλλά τις άλλες βαριέμαι να τις πάρω next week όπως λες tyler τι να πεις πια με τα λίγα αγγλικά τους.
Επόμενα γενέθλια 26 Απριλίου η Νιντ  :smitten:γίνεται 19!Θα μου ετοιμάσει ζωντανή σύνδεση με skype όταν θα σβύνει τα κεράκια. Ευκαρία και να τα μετρήσω!
Η φωτό είναι φυσικά από Soi Crocodile,που αλλού. Never boring  :s&m_1:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
τι χρειαζετε για να παρω ενα μικρο δανειο απο τραπεζα? 2-3 χιλιαδες ευρω???
δεν κανω πλακα!

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
στη soi crocodile ολα ωραια..αλλα δεν μου αρεσουν τα "κροκοδειλακια" εμενα.. :2funny: :2funny:

την επομενη φορα θα το σκεφτω

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Τι επιτέλους; Ούτε 45 μέρες δεν κάθισα  :grin: :grin:

Πόσο μου κόστισε το ταξίδι:
Εισιτήρια:
Αθήνα - BKK 656€
ΒΚΚ - Μανιλα 330€

Έξοδα Ταιλάνδης 22 μέρες: 2000€
Έξοδα Φιλιππίνες 22 μέρες: 1600€

Σύνολο 4.586, δηλαδή 104 ευρουλάκια την μέρα.

Θα μπορούσε να βγεί φθηνότερα αν δεν ήθελα να πετάξω στη Μανίλα με Thai κι αν το ευρώ δεν είχε πέσει τόσο πολύ.
Επειδή χρησιμοποιούσα ένα προγραμματάκι στο i-phone που κατέγραφα ΟΛΑ τα έξοδα έχει πολύ ενδιαφέρον το που πήγαν τα λεφτά.
Στην Ταιλάνδη ξόδεψα για ποτά, μουνίτσες, μασαζάκια, το 42%, ενώ στα ξενοδοχεία πήγε το 22%
Στις Φιλιππίνες αντίθετα το 53% πήγε στα ξενοδοχεία, που είναι πολύ πιο καριβά από αυτά που μπορείς να βρείς στην πατάγια, ενώ στις κοπελίτσες πήγε το 30%, only sir που λένε και τα Φιλιπινεζάκια!

Και του χρόνου καλά νάμαστε.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τι επιτέλους; Ούτε 45 μέρες δεν κάθισα  :grin: :grin:

Πόσο μου κόστισε το ταξίδι:
Εισιτήρια:
Αθήνα - BKK 656€
ΒΚΚ - Μανιλα 330€

Έξοδα Ταιλάνδης 22 μέρες: 2000€
Έξοδα Φιλιππίνες 22 μέρες: 1600€

Σύνολο 4.586, δηλαδή 104 ευρουλάκια την μέρα.

Θα μπορούσε να βγεί φθηνότερα αν δεν ήθελα να πετάξω στη Μανίλα με Thai κι αν το ευρώ δεν είχε πέσει τόσο πολύ.
Επειδή χρησιμοποιούσα ένα προγραμματάκι στο i-phone που κατέγραφα ΟΛΑ τα έξοδα έχει πολύ ενδιαφέρον το που πήγαν τα λεφτά.
Στην Ταιλάνδη ξόδεψα για ποτά, μουνίτσες, μασαζάκια, το 42%, ενώ στα ξενοδοχεία πήγε το 22%
Στις Φιλιππίνες αντίθετα το 53% πήγε στα ξενοδοχεία, που είναι πολύ πιο καριβά από αυτά που μπορείς να βρείς στην πατάγια, ενώ στις κοπελίτσες πήγε το 30%, only sir που λένε και τα Φιλιπινεζάκια!

Και του χρόνου καλά νάμαστε.
Δηλαδή Φιλιππίνες είναι ποιο φτηνό το  :knockinb: γιατί όπως διαβάζω το thread για Φιλιππίνες μου φαίνεται ποιο ακριβό, αν θυμάμαι καλά γράφατε για κάτι 60αρια, 80αρια ευρώπουλα τη βραδυά στα φιλιππινεζάκια :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πάντως Suadam έκανες φοβερή οικονομία  :thumbsup: 104 ευρουλάκια την ημέρα με τα ξενοδοχεία και τα εισιτήρια μαζι? εγώ χάλαγα στην Πατάγια μέσο όρο 100 ευρώ την ημέρα χωρίς τα ξενοδοχεία για 5 μέρες, στην δε bkk μη σου πω φύγανε 1300 για 7 μέρες :headbang:
+1200 ευρώ εισιτήρια και ξενοδοχεία +100 ευρώ που πλήρωσα τώρα το λογαριασμό του κινητού που μου ήρθε λόγο κλήσεων που <έκανα> στην Ταιλάνδη, μου βγήκε το πακέτο τελικά 3100 για 12 μέρες δηλαδή στο σύνολο της κάθε μέρας μέρας 258,333 αντε και σε καλή μεριά που λένε :2funny:
πρέπει να αναλάβεις τα λογιστικά μου φίλε :2funny:

mpoemhs,k

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε αρχιμακακα δεν εχω προσωπικη εμπειρια απο το ποσο παιρνουν οι κοπελιες στη μανιλα ,αλλα ελληνες που ζουν κι εργαζοντε εκει και συνομιλισα μαζι τους μου ειπαν κατα λεξη μην δωσω σε κοπελα πανω απο 1500πεσος το πολυ πολυ 2000 γτ ετσι θα χαλασει η πιατσα,επισης σε φαση που ημουν μπροστα στο L.A φιλος ελληνας συμφωνησε με μια γυρω στα 500-600πεσος αλλα το πρωι της εδωσε ενα χιλιαρικακι.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν μας καθετε και κανα 7αρι στο κινο.  :headbang:
ο πατερας μου επιασε πριν μια βδομαδα 7αρι. 4η φορα!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε mpoemh τώρα που έκανα και το convertion από πέσος σε ευρώ είδα ότι τα πέσος είναι ποιο κάτω από baht άρα με ένα πρόχειρο υπολογισμό 20 ευρώ μας κάνουν 1200 πέσος περίπου
οι τιμές που σου είπανε είναι για long time?
thanks και sorry από τους υπόλοιπους για το  :offtopic:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Δανεια για να γαμησεις, ΓΑΜΗΣΟΔΑΝΕΙΑ
Τι αλλο θα ακουσουμε ρε πουστη μου.
Πουσαι βρε ΜΑΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗ