Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε συ λακη
Δεν σου προκαλει θλιψη αυτο που βλεπεις με τους τελειωμενους φαρανγκ;
Αρχισες αγορι μου να ψαχνεις μεσα στη ντουλαπα και δεν ξερω, ή μαλλον ξερω, τι σκελετους θα βγαλεις απο μεσα, σιγουρα δεν ξερω εαν αυτο που θα βρεις θα σου αρεσει.
Εσενα ή στους υπολοιπους.

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε συ λακη
Δεν σου προκαλει θλιψη αυτο που βλεπεις με τους τελειωμενους φαρανγκ;
Αρχισες αγορι μου να ψαχνεις μεσα στη ντουλαπα και δεν ξερω, ή μαλλον ξερω, τι σκελετους θα βγαλεις απο μεσα, σιγουρα δεν ξερω εαν αυτο που θα βρεις θα σου αρεσει.
Εσενα ή στους υπολοιπους.

φιλε lordjim,υπαρχει και αυτη η "πλευρα" του "Παραδεισου"...........γιατι πρεπει να τα λεμε ολα και τα κακα και τα καλα.......απλα τα βζω αυτα τα βιντεο για καποια παιδια(μεσα και εγω) που μπορει να πιστεψουν οτι μπορει πραγματι να βρουν την αληθινη αγαπη εκει κατω.......Οπως ειπε και η τυπισσα στο 1ο βιντεο:"Without money,there's no love!!!"

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
φιλε lordjim,υπαρχει και αυτη η "πλευρα" του "Παραδεισου"...........γιατι πρεπει να τα λεμε ολα και τα κακα και τα καλα.......απλα τα βζω αυτα τα βιντεο για καποια παιδια(μεσα και εγω) που μπορει να πιστεψουν οτι μπορει πραγματι να βρουν την αληθινη αγαπη εκει κατω.......Οπως ειπε και η τυπισσα στο 1ο βιντεο:"Without money,there's no love!!!"

ΣΩΣΤΟΣΣΣΣΣ

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ποιος μιλησε για πουτανο-γαμησο δανειο???

εγω θελω 2χιλιαρικα για να παρω μια μεταχειρισμενη φωτ. μηχανη nikon d700 και ενα flash sb-900 για καλυτερες φωτογραφιες!  :grin:

εβαλε ενας τυπος μια αγγελια στο dpgr.gr αλλα δεν υπαρχει μια...  :headbang:

"Πουλάω την D700 μου σε καινουργια κατάσταση με 1000 κλικ περίπου με όλα τα παρελκόμενά της στο κουτί της. Την αγόρασα καινούρια πριν 2 μήνες από τον Παπαδάκη με φούλ εγγύηση Δαμκαλίδη γιά πολύ καιρό ακόμα. Θα δοθεί δώρο δεύτερη μπαταρία Νίκον, τσάντα Lowerpro, τρίποδο, ο 50άρης f 1.8 prime lens τής Nikon  καί ένας αναλογικός φακός Νίκον 35άρης f2.8. Τιμή 1400 ευρώ. Την μηχανή μπορείτε να την ελέγξετε πριν την πάρετε στον Χολαργό, Αθήνα. Πληροφορίες μόνο με πμ και στο email:"

2100ευρω εχει μονο το σωμα αν την παρεις καινουργια.

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1

εγω θελω 2χιλιαρικα για να παρω μια μεταχειρισμενη φωτ. μηχανη nikon d700 και ενα flash sb-900 για καλυτερες φωτογραφιες!  :grin:

"Πουλάω την D700 μου σε καινουργια κατάσταση με 1000 κλικ περίπου με όλα τα παρελκόμενά της στο κουτί της. Την αγόρασα καινούρια πριν 2 μήνες από τον Παπαδάκη με φούλ εγγύηση Δαμκαλίδη γιά πολύ καιρό ακόμα. Θα δοθεί δώρο δεύτερη μπαταρία Νίκον, τσάντα Lowerpro, τρίποδο, ο 50άρης f 1.8 prime lens τής Nikon  καί ένας αναλογικός φακός Νίκον 35άρης f2.8. Τιμή 1400 ευρώ. Την μηχανή μπορείτε να την ελέγξετε πριν την πάρετε στον Χολαργό, Αθήνα. Πληροφορίες μόνο με πμ και στο email:"

... Αν είναι όπως τα λέει, με αποδείξεις και εγγύηση, τότε χρειάζεσαι μόνο μια επίσκεψη στο κατάστημα για επαλήθευση και είσαι έτοιμος...  :thumbsup: ... Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα "αποτελέσματα" από το επόμενο ταξίδι...  :2funny:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Δηλαδή Φιλιππίνες είναι ποιο φτηνό το  :knockinb: γιατί όπως διαβάζω το thread για Φιλιππίνες μου φαίνεται ποιο ακριβό, αν θυμάμαι καλά γράφατε για κάτι 60αρια, 80αρια ευρώπουλα τη βραδυά στα φιλιππινεζάκια :think:
Ναι. Και δεν μιλάω για Μανίλα, αλλά για τα δύο μέρη που πήγα φέτος, δηλαδή Angeles και Subic
1500 pesos είναι 1000 Β.
Πληρώνεις δηλαδή στο μπαρ 1500p που είναι και το ακριβότερο barfine, γιατί υπάρχουν bar με 1200 barfine, αλλά σ' αυτά τα 1500 περιλαμβάνεται και η αμοιβη για το longtime της μικρής σου ερωμένης.
Α, υπάρχουν και κάτι 3χίλιαρα barfine που υποτίθεται ότι είναι top model, αλλά ακόμα κι αν στοιχίζουν όσο στοιχίζει πια ένα shortime στην ΒΚΚ, θεωρώ ότι είναι οι ίδιες γκόμενες που ψωνίζεις με το 1500αρι.

Και μετά είναι τα ποτά. Στις Φιλιππίνες και την Ταιλάνδη πίνω συνήθως ρούμι κόλα, ή τζιν τόνικ.
Οι Φιλιππινέζοι έχουν φτηνές τιμές αν πιείς ντόπιο ρούμι που είναι καλό, ή τζιν που είναι μέτριο, δηλαδή 90-110 pesos (65 - 80Β), 150p ladydrinks (108B) και κάποια bar έχουν μια παπαριά που ονομάζουν double lady drink και φυσικά κοστίζει τα διπλά, αλλά ξεκόβεις στην γκόμενα ότι δεν της παίρνεις double κι αν ξινήσει τη στέλνεις πίσω.
Στις Φιλιππίνες επίσης άμα κεράσεις ποτάκι, η γκόμενα κάθεται δίπλα σου μέχρι να τελειώσει το ποτό και δεν έχει "now go dancing", oύτε σε κυνηγάει για ποτό ένα τραγούδι πριν ανέβει στην πίστα...

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Lacky επειδή σε βλέπω σε τρελλή αναζήτηση, πουλάω βιντεοκασέτα με βραβευμένη μικρού μήκους ταινία, ενός πιτσιρικά Ταιλανδού σκηνοθέτη.
Θέμα τα κλασσικά. Κορίτσι γνωρίζει αγόρι, μετά κορίτσι γνωρίζει φαράνγκ, κορίτσι χωρίζει αγόρι και τα φτειάχνει με φαράνγκ, φαράνγκ φεύγει, κορίτσι αυτοκτονεί.

Ο λόγος που την έχω είναι γιατί πρωταγωνιστεί το μοναδικό "κορίτσι" που έφτασα πολύ κοντά στο να την ερωτευτώ, αλλά δεν μπορώ να σου πώ τίτλο, πρώτον γιατί είναι στα Ταιλανδέζικα :2funny: :2funny:
δεύτερον γιατί κανείς δεν έχει πιά βίντεο να την βάλω να παίξει!!
Αλλά πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι και τα 500€ που ζητάω ειναι λίγα! :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε Λακη ξερεις τι λεγαμε πιτσιρικαδες? Τσαμπα δεν δινει ουτε η μαμα στον μπαμπα. Ειναι η φυση του θηλυκου παντοτε να πηγαινει με τον πιο δυνατο δηλ. με αυτον που θα νιωσει περισσοτερη σιγουρια. Σε καθε κοινωνια εκφραζεται και με διαφορετικο τροπο αλλα λιγο πολυ αυτο ισχυει παντου. Ασε λοιπον τους παπουδες (αλλα και τους νεωτερους)να ζησουν το παραμυθι τους ποσα χρονια τους μενουν αλλωστε? Εξ αλλου αν  εχεις γιατι να μην μοιραζεσαι? Φιλικα παντα.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Διευκρινιζω παντως οτι εγω δεν ανηκω σαυτη την κατηγορια.Δεν ζηταω ποτε GFE απο μια κοπελα που πληρωνω για να κανω ερωτα μαζι της.

helios747

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
    οι ανθρωποι ερωτευονται και θα ερωτευονται, απ την αρχη ως το τελους αυτου του κοσμου!  οσο για την αγαπη (τον μακροχρονιο ερωτα δηλαδη) ειναι στατιστικα απιθανο να την βρεις στη παταγια στη νανα και στη πατονγκ! εαν ξεφυγεις (δεν μιλαω προσωπικα) απο κει, υπαρχουν ταυλανδες που βγαζουν να προς το ζην με μεγαλη αξιοπρεπεια, και τις ενδιαφερει περισσοτερο η προσωπικοτητα σου παρα η τσεπη σου (ενταξει, να μην πεινας κιολας)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στις Φιλιππίνες και την Ταιλάνδη πίνω συνήθως ρούμι κόλα, ή τζιν τόνικ.

Στις Φιλιππίνες επίσης άμα κεράσεις ποτάκι, η γκόμενα κάθεται δίπλα σου μέχρι να τελειώσει το ποτό και δεν έχει "now go dancing", oύτε σε κυνηγάει για ποτό ένα τραγούδι πριν ανέβει στην πίστα...

ασε ρε που πινεις ρουμι και τζιν. αφου μαυρο jack ρουφουσες συνεχεια!!!  :grin:

μου εχει τυχει αρκετες φορες να κερασω καποια γκομενα και σε 1λεπτο να σηκωνετε για χορο. τρωω ξενερωμα και την κοπαναω!

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεύτερον γιατί κανείς δεν έχει πιά βίντεο να την βάλω να παίξει!!
Αλλά πρόκειται για συλλεκτικό κομμάτι και τα 500€ που ζητάω ειναι λίγα! :grin: :grin: :grin:

οοοουυυυυυ γυφτε!!!  :2funny:
εχω εγω βιντεο, στειλτην σε μενα!!!  :grin:

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
    οι ανθρωποι ερωτευονται και θα ερωτευονται, απ την αρχη ως το τελους αυτου του κοσμου!  οσο για την αγαπη (τον μακροχρονιο ερωτα δηλαδη) ειναι στατιστικα απιθανο να την βρεις στη παταγια στη νανα και στη πατονγκ! εαν ξεφυγεις (δεν μιλαω προσωπικα) απο κει, υπαρχουν ταυλανδες που βγαζουν να προς το ζην με μεγαλη αξιοπρεπεια, και τις ενδιαφερει περισσοτερο η προσωπικοτητα σου παρα η τσεπη σου (ενταξει, να μην πεινας κιολας)
:thumbsup: :thumbsup:Συμφωνω και εγω στο οτι τα κοριτσια της Νανα της W/S και της Πατονγκ ειναι μια μικρη μειοψηφια, αλλα ειναι αυτες που κυριως ερχομαστε σε επαφη οταν παμε Ταυλανδη, και γιαυτες φυσικα συζηταμε. Εχουν πει παρα πολλοι εδω μεσα επανειλημενως οτι εκει παμε για να περασουμε καλα με ολο το πακετο που μας προσφερεται και οχι μονο για αγαπουλες, η οχι μονο για μπουμ-μπουμ.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
... Αν είναι όπως τα λέει, με αποδείξεις και εγγύηση, τότε χρειάζεσαι μόνο μια επίσκεψη στο κατάστημα για επαλήθευση και είσαι έτοιμος...  :thumbsup: ... Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε τα "αποτελέσματα" από το επόμενο ταξίδι...  :2funny:

φιλε δυστηχως δεν υπαρχει μια.  :'(
περιμενω απαντηση απο εναν τυπο που πουλαει ενα flash sb-600 στα 150ευρω.
και ισως για το επομενο ταξιδι ν'αγορασω μια d700 με δοσεις!
αν τα παρω, εκει να δεις ποιοτητα εικονας!!!  ;)

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16

Ετσι οπως τοπες αλλα νομιζα και τρελλαθηκα  :headbang: :headbang: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom