Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Μου ήρθε τώρα το παράπονο και θα αναφερθώ σε  κάποιους που οδηγάνε μηχανάκια  στα πεζοδρόμια,στους πεζόδρομους και στα πάρκα, παρκάρουν τα κάρα τους στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις των πεζών, πάνω στις εισόδους των αναπήρων, καπνίζουν εκεί που απαγορεύεται, πίνουν και μετά οδηγάνε μεθυσμένοι, πατάνε το κλάξον με το παραμικρό, τρέχουν παράνομα και προσπερνάνε διπλή γραμμή, περνάνε με κόκκινο και ποτέ δε σταματάνε στις διαβάσεις πεζών, λαδώνουν και λαδώνονται για οποιαδήποτε υπηρεσία, σφυρίζουν ανύπαρκτα πέναλτυ, πετάνε αναπτήρες, νομίσματα  και ότι βρούνε στους αθλητές, χλευάζουν ρατσιστικά τους μαύρους αθλητές και αθλήτριες, καπνίζουν και πετάνε τα αποτσίγαρα έξω από τα κάρα τους ή αδειάζουν το τασάκι όπου βρουν, μαμάνε στη παραλία και πετάνε τα προφυλαχτικό εκεί, πάνε μπητς πάρτυ και παρατάνε όλα τα σκουπίδια τους, βιάζουν ασύστολα το ψυχικό κόσμο των εργαζομένων, νοθεύουν τα καύσιμα, καπελώνουν τις τιμές σε βασικά είδη διατροφής, μολύνουν ψεκάζοντας δηλητήρια τα φρούτα και τα λαχανικά που μας πουλάνε, πετάνε δυναμίτη στη θάλασσα, πετάνε σκουπίδια και λύματα βόθρων στη θάλασσα, βασανίζουν τα ζώα, πετάνε στους δρόμους μωρά σκυλάκια (έχετε δει ματάκια παρατημένου και ορφανού κουταβιού?) καίνε τα δάση μας, καίνε τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα μας, στις ουρές συναλλαγών πάντα προσπερνάνε πλαγίως, παίρνουν σύνταξη παράνομα,έχουν πάντα ένα "μέσο" στο σχολείο στο στρατό και στη δουλειά,αλλάζουν την εξάτμιση της μηχανής τους για να μην έχουν μόνο εκείνοι αϋπνίες, υπόσχονται ένα σωρό πριν εκλεγούν δημόσια πρόσωπα, διορίζουν ένα σωρό άσχετους, γεμίζουν φάρμακα τα συνταγολόγια μας, γεμίζουν οι τσέπες τους με φακελάκια,βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους για να χέσουν και  να τα πατήσει ο πρώτος ανυποψίαστος πεζός,  μας πουλάνε μπόμπες ποτά, μας πουλάνε ναρκωτικά, μας πουλάνε τον καφέ 3-4 ευρώ, το νερό πιο ακριβά και από βενζίνη, μας πουλάνε σκουπίδια κάθε μέρα στη τηλεόραση, ηλίθια ριάλιτι και χαζοκουτσομπολιά, μας πουλάνε προϊόντα μαϊμού, μας πουλάνε όνειρα, και τέλος μας βάζουν να αποπληρώσουμε τώρα αυτά που τόσα χρόνια ξόδεψαν ασύστολα.
Αλήθεια ποια είναι τα πραγματικά πουστάκια;      
χιλια μπαβο παγκταο για τις αληθειες που επισημενεις..συμφωνω και επαυξανω..καλα που τα γραφει γιατι εμενα με κραζουν οι δικοι μου σαν ρατσιστη για τους ελλεηνελληνες(μεσα και εγω που παντως καταβαλω φιλοτιμες προσπαθειες αλλαγης)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
....εχουμε ενα καυγα κοριτσιων του μπαρ για ενα falang.....λιγο η αναδουλεια....

Το ζω κάθε φορά που μιλάω με Νιντ, οι φίλες της Πιν και Νούη κολλητές στα μπαράκια της Πατόνγκ δεν της μιλάνε πια,ακόμα και όταν ανέβηκαν στο Ουντόν για Σονγκράμ δεν την φώναξαν να παίξουν μπουγελώματα όπως κάναν τόσα χρόνια.
Η αιτία είναι που κόπηκε κάποιο έξτρα εισόδημα από μένα για εκείνες από ποτά μπαρ φάιν και μπουμ-μπουμ.
Είναι αδυσώπητες μπροστά στο χρήμα...they love money...να τα λέμε συνέχεια κι ας είναι βαρετό.
Δεν αγαπάνε εμάς παρά μόνο τα ευρώ μας.
Για αυτό  :knockinb: πληρώνουμε - και πάμε γι άλλα.ΟΕΟ  :dancing:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
χιλια μπαβο παγκταο για τις αληθειες που επισημενεις..συμφωνω και επαυξανω

Εντάξει ήταν μιά έκρηξη της στιγμής και άσχετο με το τόπικ αν και τα λαμόγια που μας ήπιαν το αίμα ίσως μας κάνουν να στερηθούμε τη μία και μοναδική μας χαρά...το thai sex trip :headbang: :headbang: :headbang:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εκτός και αν κάνεις τη κίνηση που έκανε ο dimitlakis και τη φέρεις εδώ, αλλαααααά αυτό προυποθέτει άλλα πράγματα,
να χεις φράγκα να τη συντηρήσεις (δεν περιμένεις να έρθει εδώ και να δουλέψει φυσικά) και φυσικά έχεις και την ευθύνη για έναν άνθρωπο (μεγάλη ευθύνη) που ζει μακριά από τη χώρα του

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
By the way Dimitlaki ακόμα περιμένω νέα σου.Ηρθε η γυναίκα;Το τραπέζι μη σε αγχώνει πλάκα έκανα, οι καιροί δύσκολοι καταλαβαίνω αλλά επικοινώνισε μαζί μου.
Αντε να ακούσω κανένα καλό νέο,
Αντε πάμε γερά :rockon: :rockon:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
φιλε lordjim,υπαρχει και αυτη η "πλευρα" του "Παραδεισου"...........γιατι πρεπει να τα λεμε ολα και τα κακα και τα καλα.......απλα τα βζω αυτα τα βιντεο για καποια παιδια(μεσα και εγω) που μπορει να πιστεψουν οτι μπορει πραγματι να βρουν την αληθινη αγαπη εκει κατω.......Οπως ειπε και η τυπισσα στο 1ο βιντεο:[size=20pt]"Without money,there's no love!!!"[/size]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ναι Λάκη μου!
συμφωνούμε ολοι σ αυτό!

βρες μου τώρα μέρος στον πλανήτη που δεν ισχυει! ;)

και να το πω και ανάποδα-κάτι που εξήγησα αναλυτικά στις περιγραφές μου αν θυμάσαι:

σε ποιο μέρος του πλανήτη αν δώσεις ΛΙΓΑ λεφτά σε μια γυναίκα θα γίνει χαλί να την πατήσεις και θα σε ρωτάει συνεχώς:αλ γιου χάπι? :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
προτον¨.τιν γυνεκα μου τιν γνορισα απο το ταγκετ και δεν εχει καμια σχεσι με μπαρ. δευτερον, εργαζετε στιν ιδια δουλεια με εμενα οποτε θα  δουλεβει 14αωρα οπως και εγω... και τριτον, ενα αντρα ειχε για 6 χρονια ( ο προτος της) και μετα για 6 χρονια δεν ειχε κανει σεξ! (ειναι και κοντη και ασχημουλα) :2funny: αυτο που θελω να πω ειναι πωσ εγο δεν κοιτακσα σε αυτην την ιλικια που ειμαι μονο σωμα και μαπα αλλα πρωτα καρδια ( και εχει πολυ μεγαλη ι κοπελα, της εκανα πολα τεστ) και την δουλεια μου. ολα μαζι  :2funny: ακομα δεν εχει ερθει. πολη χαρτουρα με τα εγγραφα, τους πηρα στην πρεσβεια και τους εβρισα για να γινει ι δουλεια μου, αλλα τελικα στης 29 /4 ερχετε!!!
άντε ρε δημητράκη!
με το καλό!
συγχαρητήρια! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
... Θυμηθείτε...  :dancing: ... (Καμμιά σχέση με το θρυλικό έπος του Κώστα...  :2funny:)

Συνημμένα

• Patong Spa (Large).JPG
    Patong Spa (Large).JPG
    129 KB · Εμφανίσεις: 24
  • Patong Tiger Disco (Large).JPG
    Patong Tiger Disco (Large).JPG
    197 KB · Εμφανίσεις: 29
  • RCA Complex (Large).JPG
    RCA Complex (Large).JPG
    192,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Route 66 Club (Large).JPG
    Route 66 Club (Large).JPG
    129,7 KB · Εμφανίσεις: 24

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ναι Λάκη μου!
συμφωνούμε ολοι σ αυτό!

βρες μου τώρα μέρος στον πλανήτη που δεν ισχυει! ;)

και να το πω και ανάποδα-κάτι που εξήγησα αναλυτικά στις περιγραφές μου αν θυμάσαι:

σε ποιο μέρος του πλανήτη αν δώσεις ΛΙΓΑ λεφτά σε μια γυναίκα θα γίνει χαλί να την πατήσεις και θα σε ρωτάει συνεχώς:αλ γιου χάπι? :grin: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ!!..οπου και να πας εμεσα η αμεσα παντα θα πληρωνουμε..απλα υπαρχει και πολυ αχαριστια στα αλλα μερη που ακομα και να πληρωνεις δεν το εκτιμανε..ενω κατω..το στοιχημα ειναι στανταρακι... ;)

α ρε myconos  τι μου θυμησες...μπανγκοκα ρεεε!! :rockon: :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
"Without money,there's no love!!!"        Nαι Λάκη μου! συμφωνούμε ολοι σ αυτό! βρες μου τώρα μέρος στον πλανήτη που δεν ισχυει!  

Λοιπόν δύο χρόνια δεσμού και έρωτα με Ελλεηνίδα μου στοίχισε χοντρικά:

Ταβέρνες,Super Market, Mini Market      10.400
Μπαράκια                                                  3.120
Καφετέρια                                                  2.080 
Σινεμά βιντεοκλάμπ                                    1.000
Σουβλάκια-ντιλίβερι                                  2.880
Δώρα σε Γενέθλια+Εορτές                          1.000     
Ταξίδι με μουρμούρα στην ελλάδα            2.000
Ταξίδι με μουρμούρα στη Ευρώπη            3.000     
Ας πούμε σύνολο                                    25.480
Πιθανά μπουμ μπουμ (να τα πεί κανείς...πιο καλά :jerking:) σε δύο χρόνια 424    (παραπάνω από μέρα παραμέρα..λέμε)

Άρα κόστος ανά μπουμ μπουμ 60 ευρώ= 2500 μπατ :headbang: :headbang:....και με την ίδια γυναίκα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δε κοστολογώ τα τέλη ψυχικής οδύνης δηλαδη κρεβατομουρμούρα, σχόλια,κουτσομπολιά, ημέρες περιόδου,ζήλιες,ανακρίσεις,σπατάλες κλπ.

εεεεε χίλιες φορές κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                         

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ναι, αλλά η μουρμούρα ήταν δωρεάν και προσφορά του καταστήματος.
Ντροπή να την βάζεις στο κοστολόγιο  :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
ασχημα τα πραγματα παντως στη μπανγκοκ..δεν ειναι ωραιο να γινονται τετοια πραγματα..εβλεπα δορυφορικη τηλεοραση..εχει ορμησει ο στρατος,ενας πανικος ..

...μου εστειλε και το μωρο μνμα παει νοσοκομειο λεει..ο θειος της χτυπηθηκε ηταν με τους κοκκινους..

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
[size=18pt]Χαμός στην Μπανγκόκ![/size]

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ

50 νεκροί, ανάμεσά τους και ξένοι υπήκοοι, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από τις εκρήξεις στην, επιχειρηματική περιοχή στη Μπανκγκόκ.΄Αγνωστα είναι ακόμα τα αίτια των εκρήξεων στην περιοχή όπου βρίσκονται ξενοδοχεία,τράπεζες και πολυώροφα κτίρια γραφείων με έντονη την παρουσία του στρατού.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Από το .
Τη ζωή τουλάχιστον τριών ανθρώπων στοίχισε μία σειρά εκρήξεων από χειροβομβίδες Μ-79 που σημειώθηκαν στην επιχειρηματική περιοχή της Μπανγκόκ, δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός Σουθέπ Ταουγκσουμπάν της Ταϊλάνδης.
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός ανέφερε ακόμη ότι η κυβέρνηση δεν έχει κάποιο σχέδιο διάλυσης των αντικυβερνητικών διαδηλωτών στην περιοχή, καθώς ανάμεσα τους υπάρχουν γυναίκες και παιδιά. Ο Σουθέπ Ταουγκσουμπάν πρόσθεσε ότι οι χειροβομβίδες εκτοξεύτηκαν από την περιοχή που ελέγχεται από τα "κόκκινα πουκάμισα", τους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.

"Οι Μ79 εκτοξεύθηκαν από περίπου 400 μέτρα και είναι σαφές ότι εκτοξεύθηκαν από την περιοχή όπου τα "κόκκινα πουκάμισα" διαδηλώνουν. Υπάρχουν τρεις νεκροί και 70 τραυματίες" σημείωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ταϊλάνδης.
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, νοσοκομειακούς αξιωματούχους και έναν εκπρόσωπο του στρατού, τέσσερις από τους τραυματίες, ανάμεσα τους δύο ξένοι, φέρουν σοβαρές σωματικές βλάβες.
Στην ίδια περιοχή βρίσκονται τα "κόκκινα πουκάμισα" αντιμέτωπα με φιλοκυβερνητικούς διαδηλωτές ανέφερε ένας φωτογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου που είδε ένα ξένο υπήκοο να μεταφέρεται

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Παιδες.....την παρασκευη(αυριο δηλ.) θα μαζευτουμε φιλοι στο μπαρακι στην Τουμπα οπου το εχουμε κανει "στεκι" και μαζευομαστε οι "Ταυλανδοπληκτοι" 1 φορα την εβδομαδα και τα λεμε.....οποιος θελει να ερθει,ας ερθει(να γνωριστουμε κιλας)..η διευθυνση ειναι Περραιβου 30 με Στρατηγη γωνια,Ανω Τουμπα.....το μαγαζι λεγεται "Dragao" και ειναι sports kafe..

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν δύο χρόνια δεσμού και έρωτα με Ελλεηνίδα μου στοίχισε χοντρικά:

Ταβέρνες,Super Market, Mini Market      10.400
Μπαράκια                                                   3.120
Καφετέρια                                                  2.080   
Σινεμά βιντεοκλάμπ                                    1.000
Σουβλάκια-ντιλίβερι                                   2.880
Δώρα σε Γενέθλια+Εορτές                          1.000       
Ταξίδι με μουρμούρα στην ελλάδα             2.000
Ταξίδι με μουρμούρα στη Ευρώπη             3.000     
Ας πούμε σύνολο                                    25.480
Πιθανά μπουμ μπουμ (να τα πεί κανείς...πιο καλά :jerking:) σε δύο χρόνια 424    (παραπάνω από μέρα παραμέρα..λέμε)

Άρα κόστος ανά μπουμ μπουμ 60 ευρώ= 2500 μπατ :headbang: :headbang:....και με την ίδια γυναίκα.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Δε κοστολογώ τα τέλη ψυχικής οδύνης δηλαδη κρεβατομουρμούρα, σχόλια,κουτσομπολιά, ημέρες περιόδου,ζήλιες,ανακρίσεις,σπατάλες κλπ.

εεεεε χίλιες φορές κάτω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                         
χαχα εισαι ωραιος  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σπέρα.Λυπηρό αυτό που γίνεται στη πρωτεύουσα. Μου κόπηκε η διάθεση,όχι ότι ήταν και στα high της.Κι αν βγούνε και οι κίτρινοι στους δρόμους πάμε για εμφύλιο, κρίμας.Αντε τώρα να γράψεις για αγάπες και πράσινα λεηντυμπόυς...Για αυτό έχουν εξαφανιστεί οι περισότεροι από εδώ και με το δίκιο τους.Μακάρι να ήμουνα στη συγκέντρωση αύριο στη Τούμπα.
Αχ αυτή η επαρχία....θα είμαι όμως πάνω στις 29 Μαίου οέο!!! :dancing: Pagtao Pagtao ερχεται Dragao!!!

Καλά να περάσετε μάγκες Μακεδόνες και ευχή για παύση εχθροπραξιών στη Ταυλάδη, και σε όλο τον κόσμο βέβαια.

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
[size=18pt]Χαμός στην Μπανγκόκ![/size]

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΑΠΟ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ

50 νεκροί, ανάμεσά τους και ξένοι υπήκοοι, είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός από τις εκρήξεις στην, επιχειρηματική περιοχή στη Μπανκγκόκ.΄Αγνωστα είναι ακόμα τα αίτια των εκρήξεων στην περιοχή όπου βρίσκονται ξενοδοχεία,τράπεζες και πολυώροφα κτίρια γραφείων με έντονη την παρουσία του στρατού.

Ας ευχηθουμε ολοι να μην υπαρξει αλλη απωλεια ανθρωπινης ζωης. Καλη τυχη και σε οσους ειναι η προκειται να πανε εκει κατω.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέρα στα παιδιά τα εδώ και τα εκεί

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και στους Γιώργηδες,
To BTV έχει αρκετούς  :grin:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Παρολα αυτα ομως:

''Εκδήλωση: Full Moon Pattaya
Τύπος: Πάρτυ σε Κλάμπ
'Ωρα Έναρξης: Τετάρτη, 28 Απριλίου στις 8:00 μ.μ.
Ώρα Λήξης: Πέμπτη, 29 Απριλίου στις 3:00 π.μ.

Γιατι Πατταγια ειναι μονο μια ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom