Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ζαν......κατα 99.999999% θα τα πουμε απο κοντα αυτη την εβδομαδα......ερχομαι στα μερη σου.......θα σε τηλεφωνησω

αντε περιμενω τηλ. να βρεθουμε! να μου πεις ομως πιο νωρις για να κανονισω ρεπο να βγουμε!

εντωμεταξυ δες ο τρελλος ο αυστραλος slapman τι φωτογραφιες εβαλε... εχει και το 35κιλο σε τρελλες ποζες και με λαδακι!!!
κατι τετοια βλεπω και νιωθω φτωχος με την δικη μου φωτ. μηχανη.  :headbang:
πρεπει να χτυπησω την d700 για το επομενο ταξιδι!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
>:( >:( >:(
Γαμώτο με το skype δεν έχω καλή ποιότητα ήχου, δεν με ακούν καλά και αναγκάζονται τα μωρά και με παίρνουν στο κινητό
και για να μην πληρώνουν αυτές κινητό αναγκάζομαι και τις κλείνω και μετά τις παίρνω εγώ στο κινητό :headbang: με αυτό το ρυθμό βλέπω να μου 'ρχεται δεύτερο πακέτο στο κινητό :headbang:
το voipdiscount ξερει κανείς αν εχει καλύτερη ποιότητα μήπως και δοκιμάσω αυτό, όχι τιποτα άλλο καμιά τους δεν ασχολείτε με υπολογιστή για να επικοινωνούμε μέσο msn κτλ

s@trapis

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Ο ερωτας θελει θυσιες αγαπητε :)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γαμώτο με το skype δεν έχω καλή ποιότητα ήχου, δεν με ακούν καλά και αναγκάζονται τα μωρά και με παίρνουν στο κινητό

Θα τις λες να σταματάνε το boom-boom με πελάτες γιατί οι "κεραίες" κάνουν παρεμβολές :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μη μας γειωνεις τοσο ασχημα Pagtao.Ασε να εχουμε την ψευδαισθηση,οτι ειναι δικα μας.Μηπως δεν ξερουμε τι γινεται?
Παρεπιπτοντως,γιατι σε μας το skype δουλευει μια χαρα?Μηπως δεν σηκωνουν τα ποδια τα δικα μας τα μωρα?Και δεν εχουμε παρεμβολες?Λες?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Θα τις λες να σταματάνε το boom-boom με πελάτες γιατί οι "κεραίες" κάνουν παρεμβολές :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: λες pagtao να φταίνε οι "κεραίες" μου
Πάει και το τρίτο μωρό ούτε αυτή μπορούσε να ακούσει καλά από το skype, αναγκάστηκε να με πάρει στο κινητό για να συνενοηθούμε :headbang:
γαμώ την τεχνολογία μου, την άλλη βδομάδα πάλι, μέχρι τότε μηνυματάκια και άγιος ο Θεός, τις κλείσαμε τις υποχρεώσεις για σήμερα έχει και τελικό :2funny:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
χρόνια πολλά και στον φίλο μας τον suadam
και σε όλους τους Γιώργηδες του forum
ευχες και σε ενα παλαιμαχο της πατταγια, τον george31.
υπηρξε εκλεκτη παρεα στους μεσημεριανους καφεδες στο big c, βραδινες βολτες στη ws lucifer και στους αργιλεδες στα αραβικα στεκια μια ανασα απο το χαος της ινσομνια.
george, σωμα εδω, ψυχη εκει.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πάει και το τρίτο μωρό ούτε αυτή μπορούσε να ακούσει καλά από το skype, αναγκάστηκε να με πάρει στο κινητό για να συνενοηθούμε

Με 5 ευρώ το μηνα τι περιμέναμε τηλεδιάσκεψη? :headbang:Πάλι καλά να λέμε...το 1988 επικοινωνούσα με Παταγιανή με ταχυδρομείο.Ένα μήνα να πάει και ένα μήνα νά έρθει(αν έρθει) γράμμα. :tickedoff:
Αλλά ωραίες εποχές.Μία Πατάγια Παράδεισος πραγματικός,ένα Jomten παρθένο ακόμα και τα κορίτσια απονήρευτα.Στη θέση του Plaza ήσαν μπαράκια και μικρά γκόγκος, η Μαρίν υπήρχε από τότε, επίσης θυμάμαι και μία άλλη την ντίσκο Ντακ.Θυμάμαι ένα γκόγκο με το όνομα 200 girls και μέσα είχε πραγματικά διακόσια απίθανα κορίτσια!! :tits: :tits2:Το λονγκ τάιμ κόστιζε πεντακόσια μπατ και το σορτ τάιμ τζάμπα!Η συνέχεια του 88 άλλη φορά..

Όσο για το skype να μη μας φταίει αν και παιζει ρόλο το σήμα του κινητού που καλούμε.Βασικά είναι τα αγγλικά τους που φταίνε και δε καταλαβαίνουμε μία.Same same και good Idea παρακάτω γρί...Πάντως όταν μιλάω με κινητό στο Jomten η ποιότητα είναι εφάμιλη σταθερού, αν πιάσω Ισάν μεριά και Ουντόν Τανί κλάψτα.Μιλάμε για κλήση skype σε κινητό Ταυλάνδης.Τηλεδιάσκεψη ξέχασε την.Εικόνα θολή και με ατέλειωτα παγώματα, ήχος παραμορφωμένος και με καθυστέρηση  :tickedoff:.
Αλλά παρά ολότελα καλή και η Σκαυπουνόπερα  :dancing: 

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ασε να εχουμε την ψευδαισθηση,οτι ειναι δικα μας

Εμένα μου λές; Μετά από δέκα ταξίδια και ακόμα μυαλό δεν έβαλα!Όλο συμβουλές είμαι και όλο παραβιάζω τα πρωτόκολλα...
Ακόμα με ξεγελάν οι μάγισσες.Ακόμα μασάω το χάπι που μας σερβίρουν.Και εκεί είναι όλη η μαγεία να παρασύρεσαι στο παιχνίδι τους...χωρίς να βγαίνεις οφ σάιντ όμως να μη περνάς τα όρια δηλαδή.
Και πως να μη παρασυρθείς από τέτοιες σειρήνες, με τέτοια εξαίσια κορμάκια,με τόσες χάρες και τόσα ατού που διαθέτουν με κυριότερο αυτό το όμορφο χαμόγελο που καμιά στο κόσμο τόσο απλόχερα δε σου προσφέρει.   

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λες pagtao να φταίνε οι "κεραίες" μου

Λοιπόν το κέρατο δε μετράει εφόσον είμαστε Ελλάδα καθότι τα κορίτσια μας πρέπει να βγάλουν τα του επιουσίου  :fuck1:
Εκτός και αν τις κολλάμε ένσημα τραπεζικώς το οποίον επισφαλές και δε μας εξασφαλίζει.
Το παραπάνω κεράτωμα είναι για καθαρά λόγους τακτικής και μόνο.Αυτές αγαπάνε μόνο εμάς και μας περιμένουν μέχρι να ξαναπάμε...
Σωστόοοοοοος;  :headbang: :headbang: :headbang:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
sabaideekap

εχουμε κανενα με το θεμα των διαδηλωσεων στην Krungthepmahanakonbowornratanakosinmahintarayudyayamahadilop onoparatanarajthaniburiromudomrajniwesmahasatarnamornpimarna vatarsatitsakattiyavisanukamphrasit:)

(ετσι λεγετε η μπανγκοκ για οσους δεν το γνωριζατε ....)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ρε ερωτιαριδες...σταματηστε να παραμυθιαζετε τις κοπελες με 5 κλησεις
που τις παιρνετε τελ κτλ,μετα φταινε αυτες που παραμυθιαζουν εσας για αγαπες,ενω ο μοναδικος ερωτας ειναι το Μπατ...!

Δεν εχει κανενα νοημα μετα απο εκει να επικοινωνειτε...
οταν καναπατε θα εχει τα ιδια μωρα και αλλα φρεσκα που απο 17 εγιναν 18.
Ουτε εχει νοημα να πατε να γαμισετε τις ιδιες!
Αν κατα τυχης συναντισετε μια "παλια" και εκανε ορεα γουστα ενταξει,αν μενετε και πολλες μερες παρτε μια ξανα για 1 μερα αλλα εως εκει.
Τα λεω ΟΜΑ μηπως καποια παιδια το καταλαβουν! φιλικα τα λεω παντα ετσι?

γιαννακις

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
που τις παιρνετε τελ κτλ,μετα φταινε αυτες που παραμυθιαζουν εσας για αγαπες,ενω ο μοναδικος ερωτας ειναι το Μπατ...!

Αν κατα τυχης συναντισετε μια "παλια" και εκανε ορεα γουστα ενταξει,αν μενετε και πολλες μερες παρτε μια ξανα για 1 μερα αλλα εως εκει.

γιαννακις

γεια σου ρε γιαννακι!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
εχουμε κανενα με το θεμα των διαδηλωσεων στην Krungthepmahanakonbowornratanakosinmahintarayudyayamahadilop onoparatanarajthaniburiromudomrajniwesmahasatarnamornpimarna vatarsatitsakattiyavisanukamphrasit ?  Smiley

(ετσι λεγετε η μπανγκοκ για οσους δεν το γνωριζατε ....)

Εεεεεεεπ! Έτσι λέγεται η  Krungthepmahanakonbowornratanakosinmahintarayudyayamahadilop onoparatanarajthaniburiromudomrajniwesmahasatarnamornpimarna vatarsatitsakattiyavisanukamphrasit.....και δεν το ήξερα  :think:

Ασε που δεν έχω πάει ποτέ στη Krungthepmahanakonbowornratanakosinmahintarayudyayamahadilop onoparatanarajthaniburiromudomrajniwesmahasatarnamornpimarna vatarsatitsakattiyavisanukamphrasit....η αλήθει είναι ότι τα Χριστούγεννα θα σταματήσω για πέντε μέρες στη Krungthepmahanakonbowornratanakosinmahintarayudyayamahadilop onoparatanarajthaniburiromudomrajniwesmahasatarnamornpimarna vatarsatitsakattiyavisanukamphrasit.
Και από ότι διαβάζω η Krungthepmahanakonbowornratanakosinmahintarayudyayamahadilop onoparatanarajthaniburiromudomrajniwesmahasatarnamornpimarna vatarsatitsakattiyavisanukamphrasit είναι must....
Οπότε Krungthepmahanakonbowornratanakosinmahintarayudyayamahadilop onoparatanarajthaniburiromudomrajniwesmahasatarnamornpimarna vatarsatitsakattiyavisanukamphrasit και πάλι Krungthepmahanakonbowornratanakosinmahintarayudyayamahadilop onoparatanarajthaniburiromudomrajniwesmahasatarnamornpimarna vatarsatitsakattiyavisanukamphrasit!!!!!

:rockon:  :rockon:  :rockon:  :rockon:

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Στέρηση Pagtao ...ε;;;;  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εντωμεταξυ δες ο τρελλος ο αυστραλος slapman τι φωτογραφιες εβαλε... εχει και το 35κιλο σε τρελλες ποζες και με λαδακι!!!
κατι τετοια βλεπω και νιωθω φτωχος με την δικη μου φωτ. μηχανη.  :headbang:
πω ωραιος ο τυπος !!!αχ αυτο το foot ...

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

γιαννακις
Φίλε όπως τα λες είναι σχετικά με τα μπατ, με τη μόνη διαφορά ότι όντος αυτές που κρατάμε επαφή κάνουν ωραία γούστα, είναι εγγύηση σε περίπτωση που θέλουμε να πάμε σε σιγουράκια, καλός ή κακός υπάρχει κάποια "χημεία" ξέρουν τι γουστάρουμε και τι γουστάρουν αυτές, το gfe όπως και να το κάνεις το έχεις σε μεγαλύτερο βαθμό από όταν γνωρίζεις καινούριες (μέχρι να τις μάθεις, να σε μάθουν), υπάρχει μια περίπτωση να μην πληρώσεις μία (εκτός φυσικά από τα εξοδά σας), εγώ βέβαια που συνάντησα τη δικιά μου 4 μέρες τον Μάρτη καλύτερα να την πλήρωνα τελικά παρά αυτά που χάλασα για πάρτη της, ξέρουμε ότι λέμε για αγάπες και έρωτες και οι άλλες και εμείς ότι είναι τρίχες κατσαρές αλλά παίζουμε στο παιχνίδι της ψευδαίσθησης που σωστά ανάφαιρε ο συναγωνιστής ποιο πάνω εμείς ετσί για τη ψευδαίσθηση και αυτές μπας και γίνουμε χορηγοί τους ή αξιωθεί κανένας και τις πάρει από εκεί (όλες οι "αρραβωνιάρες" με ρωτήσανε αν μπορούν να έρθουν μαζί μου") τι να τις πεις τώρα ότι έτσι όπως έχει γίνει η Ελλάδα καλύτερα να κάτσουν εκεί? εγώ όταν ξανακατέβω και θα θέλω να γνωρίσω νέα μωρά αλλά μπορεί να πάω και να δω λίγες μέρες και τα σιγουράκια
Φυσικά αυτή είναι η αποψή μου φιλικά πάντα και χωρίς παρεξηγήσεις

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στέρηση Pagtao ...ε;;;;

Εγώ.... :think: μπααααα...φαίνεται;  :tickedoff:
:think: λες έ;  :uglystupid:....
...που είσαι ακόμα...... μέχρι το [size=15pt]-7[/size] θα διαβάσεις πολλές παπαρολογίες (λαικά  =  :jerking:) μου  :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom