Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξέρουμε ότι λέμε για αγάπες και έρωτες και οι άλλες και εμείς ότι είναι τρίχες κατσαρές αλλά παίζουμε στο παιχνίδι της ψευδαίσθησης

Έτσι συμπαιχταρά μου...
Σήμερα πήρα μύνημα από μία αραβωνιάρα:
"DARLIN WHY U NO TELEFON ME-SKYPE YOU NO OPEN MISS YOU"

Τι να της απαντήσω:grin:ear I finish with you next time I come back Phuket I change lady!!

Οχι ότι θα κόψει φλέβες αλλά χάνεται ο τζερτζελές και η ωραία μας απασχόληση στο Countdown της επιστροφής. :dancing: :dancing:

Πάντως ισχύει ο κανόνας : Δεν δίνουμε κινητά δεν κάνουμε σχέση με κοπέλες της νύχτας.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Στερνη μου γνωση........
Δειτε  το στο τελος (απο 6.00 και μετα )  :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Στερνη μου γνωση........

:2funny: :2funny: :2funny:
Ωραίος, που πάτε και τα βρίσκετε αυτά?
τα μόνα βίντεο που έχω δει για ταιλάνδη είναι τα κλασικά στο youtube για walking street, soicowboy, nana κτλ
όχι ότι το έχω ψάξει ιδιαίτερα, πολύ καλά βιντεάκια

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Στερνη μου γνωση........

ε και τι εγινε που εστειλε τις φωτο στην φαλανγκ γκομενα του?
λες και θα την κρατουσε μετα το ταξιδι του στην Ταυλανδη.  :2funny: :2funny:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Απλά τώρα ΔΕΝ θα πρέπει να ξαναγυρισει ανεμελος στο σπίτι του... Θα τον περιμενει στη γωνία με καμιά καραμπίνα και θα τον κυνηγάει... Ή αν είναι δικό του το σπίτι θα το κάψει και θα την κοπανήσει ....  :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Φίλε όπως τα λες είναι σχετικά με τα μπατ, με τη μόνη διαφορά ότι όντος αυτές που κρατάμε επαφή κάνουν ωραία γούστα, είναι εγγύηση σε περίπτωση που θέλουμε να πάμε σε σιγουράκια, καλός ή κακός υπάρχει κάποια "χημεία" ξέρουν τι γουστάρουμε και τι γουστάρουν αυτές, το gfe όπως και να το κάνεις το έχεις σε μεγαλύτερο βαθμό από όταν γνωρίζεις καινούριες (μέχρι να τις μάθεις, να σε μάθουν), υπάρχει μια περίπτωση να μην πληρώσεις μία (εκτός φυσικά από τα εξοδά σας), εγώ βέβαια που συνάντησα τη δικιά μου 4 μέρες τον Μάρτη καλύτερα να την πλήρωνα τελικά παρά αυτά που χάλασα για πάρτη της, ξέρουμε ότι λέμε για αγάπες και έρωτες και οι άλλες και εμείς ότι είναι τρίχες κατσαρές αλλά παίζουμε στο παιχνίδι της ψευδαίσθησης που σωστά ανάφαιρε ο συναγωνιστής ποιο πάνω εμείς ετσί για τη ψευδαίσθηση και αυτές μπας και γίνουμε χορηγοί τους ή αξιωθεί κανένας και τις πάρει από εκεί (όλες οι "αρραβωνιάρες" με ρωτήσανε αν μπορούν να έρθουν μαζί μου") τι να τις πεις τώρα ότι έτσι όπως έχει γίνει η Ελλάδα καλύτερα να κάτσουν εκεί? εγώ όταν ξανακατέβω και θα θέλω να γνωρίσω νέα μωρά αλλά μπορεί να πάω και να δω λίγες μέρες και τα σιγουράκια
Φυσικά αυτή είναι η αποψή μου φιλικά πάντα και χωρίς παρεξηγήσεις
σιγα φιλε μου μην περιμενει να γινεις χορηγος της η να την παρεις απο εκει...εχει 1000 χορηγους και 1000 πονταρισματα για να την κανει απο εκει..φρανσαιζινγκ μαγαζι ειναι οσο περισσοτερα υποκαταστηματα(αγαπουληδες ) μαζεψει τοσο το καλυτερο.......παντα καινουργια καθε φορα και διφορετικα καθε μερα οσο καλα γουστα και να κανουν και την επομενη δε σε ξερω δεν με ξερεις..οχι μην αλλαξω και τηλ...
η δικη μου αποψη που δεν την απευθηνω προσωπικα σε σενα αγαπητε συνταξιδιωτη

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σιγα φιλε μου μην περιμενει να γινεις χορηγος της η να την παρεις απο εκει...εχει 1000 χορηγους και 1000 πονταρισματα για να την κανει απο εκει..φρανσαιζινγκ μαγαζι ειναι οσο περισσοτερα υποκαταστηματα(αγαπουληδες ) μαζεψει τοσο το καλυτερο.......παντα καινουργια καθε φορα και διφορετικα καθε μερα οσο καλα γουστα και να κανουν και την επομενη δε σε ξερω δεν με ξερεις..οχι μην αλλαξω και τηλ...
Και γω της ιδιας αποψης με τον STEFAN00 ειμαι,δεν λεει εκει κατω να κολας σε μια γκομενα για πανω απο 1 αντε 2 μερες εστω και αν σου κανει αεροπλανικα στο κρεβατι.....θελει ψαξημο το πραγμα λεμε!!! :dancing: :dancing:

musician

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2008
Κριτικές
13
Like
582
Πόντοι
291
Και γω της ιδιας αποψης με τον STEFAN00 ειμαι,δεν λεει εκει κατω να κολας σε μια γκομενα για πανω απο 1 αντε 2 μερες εστω και αν σου κανει αεροπλανικα στο κρεβατι.....θελει ψαξημο το πραγμα λεμε!!! :dancing: :dancing:
To καλο του να εισαι με μια γκομενα ειναι οτι σε γυριζει και τα μερη και σου δειχνει σημεια που σαν "ντοπια" γνωριζει , αναλογα με το τι θελεις να δεις ενω απο μονος σου ισως δυσκολευτεις στην αρχη...

Και αν της κανεις και μερικα φθηνα δωρακια θα εχεις σχεδον δωρεαν εναν ντοπιο οδηγο που θα ξερει απταιστα την γλωσσα για να γνωρισεις και απο κοντα ολα τα "στεκια" της πανεμορφης αυτης χωρας!  Ειναι λοιπον ιδανικη περιπτωση για καποιον που παει εκει πρωτη φορα και δεν γνωριζει τιποτα.... ;)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τουλάχιστον φίλε μου για τις δικές μου περιπτώσεις λέω όπως και κάποιων συναγωνιστών που γνωρίζω όλα αυτά που γράφω σχετικά με τις Ταυλανδέζες ισχύουν γιατί και να τις πάρει κάποιος χριστιανός δεν βρέθηκε και οι δύο που γνώρισα χορηγούς μπορεί να μην είχαν (η τρίτη είχε από Αγγλία ένα τουλάχιστον που της πληρώνει τη δόση του αμαξιού) όπως ισχύει και για όλες τις Ταιλανδέζες (δεν έχουν όλες χορηγούς, ούτε βρίσκεται κάποιος να τις ξεκουβαλήσει από εκεί), όχι ότι με νιάζει αν έχουν χορηγούς οι πόσοι μπορεί να τις πηδάνε στο κάτω κάτω πρέπει να βγάλουν τα προς το ζειν και αυτές αλλά είπαμε όταν μαζί σου είναι όπως πρέπει και εσύ περνάς καλά πάνω από όλα γιατί να της δώσεις άκυρο, το αν θα με δει σε 6 μήνες ή ένα χρόνο που θα ξαναπάω ζήτω που κάηκε σιγά μη με περιμένει κιόλας
και ενοήτε ότι καταλαβαίνω την αποψή σου συναγωνιστή και είναι απολύτως σεβαστή, είπαμε σε εκείνη τη χώρα ή είσαι αγαπούλης ή butterfly ή λίγο και από τα 2, εγώ ανήκω στην τρίτη κατηγορία μπορεί να είναι μαλακία μου βέβαια και να το καταλάβω κάποια στιγμή αλλά μέχρι να το καταλάβω στο επόμενο ταξίδι ίσως εκτός από νέα μωρά που σίγουρα θα ψάξω μπορεί και να συναντήσω καμιά αραβωνιάρα (το στανταράκι που λέγαμε)

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
μπααααααααααααααααααααααααα
μπααααααααααααααααααααααααααααα
μπααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

λεμε στις ελληνιδες πλεον ................

μπααααααααααααααααααααααααααα
μπααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

μπααααααααααααααααα[size=60pt]Τ[/size]

λεμε στις ΤΑΥΛΑΝΔΕΣ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μπατ λέμε και στις ελληνίδες απλά δεν το έχουμε καταλάβει συνάδελφε

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
καλα θα ηταν να λεγαμε μπατ στις ελλεινηδες αλλα λεμε ευρω(δανεια) με υψηλο επιτοκιο
Σκινικο οταν γυρισα απο Πατταγια 29/12/2009................. :headbang:
Ειμαι ΒΚΚ με ενα πολυ ωραιω μωρο το οποιο εχει ερθει απο Πατταγια για παρτη μου....γινεται sex στο ξενοδοχειο και της λεω οτι την επομενη μερα να ερθει νωρις ωστε να παμε για φαγητο!!!
Την ρωταω λοιπον τι θελει να φαμε...κρεατικα,ψαρια,Ιταλικο.....τι?
Την βλεπω το σκεφτεται και δεν απανταει....προτεινω ως τελευταια λυση PIZZA HUT kai MC DONALD'S και τα ματια της κανουν στροφες σαν τα μηχανακια τα Φρουτακια και κοντευω να τρελαθω.... :headbang: :headbang:Ξεχναει εστιατορια και αλλα και παρακαλαει για ενα γευμα στο fast food.
Στην Ελλαδα τωρα πισω......Τις ημερες των εορτων ειναι η γιορτη μου και το εν Ελλαδι αισθημα ζηταει να το παω για φαγητο σε κυριλε εστιατοριο,εγω στεγνος απο ευρωπουλα λογο αγαθοεργιων  :s&m_1: :s&m_2: :knockinb: στην Πατταγια...!!
Την παω λοιπον και παραγγελνω δυο μεριδες,μια δυο σαλατες και δυο ποτηρια κρασι.....ερχεται ο λογαριασμος στο τελος και πληρωνω 70 ευρωωωω :birdman:....λεω απο μεσα μου δεν μαμιεται ..Ελλαδα ειναι εδω ,παμε παρακατω :tickedoff:
Γυρναμε σπιτι και ετοιμαζομαι για  :knockinb: οταν τελικα ολο ναζι και τσαλιμια μου τσαμπουναει οτι εχουν κατεβει οι Ρωσοι και θα πρεπει να περιμενω μια βδομαδα........ :jerking: :jerking:
Πειτε μου εσεις τωρα,μετα απο ολα αυτα ....πας η δεν πας Παταγια για παντα :rockon:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ειμαι ΒΚΚ με ενα πολυ ωραιω μωρο το οποιο εχει ερθει απο Πατταγια για παρτη μου....γινεται sex στο ξενοδοχειο και της λεω οτι την επομενη μερα να ερθει νωρις ωστε να παμε για φαγητο!!!
Την βλεπω το σκεφτεται και δεν απανταει....προτεινω ως τελευταια λυση PIZZA HUT kai MC DONALD'S και τα ματια της κανουν στροφες σαν τα μηχανακια τα Φρουτακια και κοντευω να τρελαθω.... :headbang: :headbang:Ξεχναει εστιατορια και αλλα και παρακαλαει για ενα γευμα στο fast food.
Στην Ελλαδα τωρα πισω......Τις ημερες των εορτων ειναι η γιορτη μου και το εν Ελλαδι αισθημα ζηταει να το παω για φαγητο σε κυριλε εστιατοριο,εγω στεγνος απο ευρωπουλα λογο αγαθοεργιων  :s&m_1: :s&m_2: :knockinb: στην Πατταγια...!!
Την παω λοιπον και παραγγελνω δυο μεριδες,μια δυο σαλατες και δυο ποτηρια κρασι.....ερχεται ο λογαριασμος στο τελος και πληρωνω 70 ευρωωωω :birdman:....λεω απο μεσα μου δεν μαμιεται ..Ελλαδα ειναι εδω ,παμε παρακατω :tickedoff:
Γυρναμε σπιτι και ετοιμαζομαι για  :knockinb: οταν τελικα ολο ναζι και τσαλιμια μου τσαμπουναει οτι εχουν κατεβει οι Ρωσοι και θα πρεπει να περιμενω μια βδομαδα........ :jerking: :jerking:
Πειτε μου εσεις τωρα,μετα απο ολα αυτα ....πας η δεν πας Παταγια για παντα :rockon:

ειχε και...πονοδοντο????????    :uglystupid: :rockon:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1

αφου δεν πηδηξες απο κανα παραθυρο απο τη φρικη που εφαγες συγκρινοντας τα 2 σκηνικα εκεινη τη στιγμη..παλι καλα να λες...

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
για να πω και γω 2 πραγματακια με βαση το θεμα butterfly -αγαπουλης η και τα 2..

εγω με βαση τη δικια μου εμπειρια εδωσα το ελληνικο τηλ. σε 2 γκομενες μονο..η μια ειναι κανονικη ταυλανδεζα κοπελα που δουλευει σε νορμαλ δουλεια κτλ..αυτα που ελεγα..και η δευτερη ειναι του "επαγγελματος"

το συμπερασμα μου ειναι να μην δινω ουτε τηλ. ουτε τπτα..με το που γυριζω πισω κραταω μονο ΕΓΩ τους ταυλανδεζικους αριθμους τους και οταν θα ξαναβρεθω κατω θα στειλω εγω..μονο msn θα δωσω για να λεω καμια μλκια να περναει η ωρα οταν θα τις πετυχαινω online..

και αυτο γιατι θεωρω ανουσιο να στελνω μνματα η να με στελνουν τα κλασσικα i miss you και τα σχετικα που εβλεπα να τα στελνουν στο καθενα atm για να του κρατησουν συντροφια και μην θυμωσουν ενω εμεις μολις τις ειχαμε ξεκωλιασει..

εμενα η καρδια μου αδειασε απο αισθηματα και εγινα πιο σκληρος σε τετοια σκηνικα..τωρα που τα εζησα κιολας..

καυλακια υπαρχουν δοξα το βουδα απειρα..και παντα θα εμφανιζονται καινουργια..ποιος ο λογος να ξανακανω τοσα χιλιομετρα ταξιδι και να δω παλι την ιδια..οταν
              1)παω μετα απο τοσο καιρο για να ξεσκασω-ηρεμισω-ξεσαλωσω-..ενα σωρο..

2)δεν ειναι καν γκομενα μου,αλλα ξερω οτι εχει αλλους 1000 οπως ειπε και ο συναγωνιστης σαν εμενα..

..το πολυ πολυ να την στειλω σε καποια φαση που δεν θα εχω φορτωσει να περασει για κανενα short time..

το εχω σκεφτει πολυ το θεμα τωρα που μιλω μεσω msn και ειπα στον εαυτο μου "αφου ρε μλκα οταν θα ξανακατεβεις ταυλανδη,θα ψαξεις να βρεις κανουργιες γκομενες=καινουργιες εμπειριες...

..και ναι ουτε το γκομενακι το κανονικο θα εβλεπα γιατι ενω εχει τελεια συμπεριφορα ειναι σπασταρχιδο..και θα εγκλωβιστω τζαμπα 3-4 μερες σιγουρα μεχρι να την στειλω με κλαμματα,και δεν ξερω και γω τι αλλο..

το ειχα πει και θα το ξαναπω..ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΕΜΕΙΣ (ΟΤΑΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΚΑ ΦΟΡΕΣ..για να περασουμε καλα..

προσωπικη αποψη χωρις να θελω να επιβαλω την αποψη μου ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom