Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (5 μέλη και 21 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Το ξερω καλα οτι εκει(Πατταγια) κατω αυτο που μετραει ειναι το παραδακι.....το σεβομαι και το καταλαβαινω :think:
Ξερω επισης οτι δεν ειμαι εγω ο σουπερ γκομενος ο οποιος θα παω και ολες οι Ταιλανδες θα πεσουν ξερες και μαλιστα τζαμπα :think:
Ξερω οτι την γκομενα που πηδαω την εχουν πηδηξει και καμια 100αρια αλλοι γαμπροι... :think:
Ξερω ομως οτι αυτες οι κοπελες με τις οποιες σχετιστηνα οταν ηταν μαζι μου κανανε το παν για να με ευχαρηστησουν,να με κανουν να γελασω,να περασω καλα και αν στο τελος πηρανε και απο υην τσεπι μου ενα 20ευρω ...τοτε χαλαλι τους ,γιατι στι δια'ταυτα ηταν μερικα απο τα καλυτερα 20ευρα της 32χρονης ζωης μου :rockon: :rockon:

ετσι ακριβως,φιλε μου!!!! :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
716
Πόντοι
4.255
Zan..τεταρτη-πεμπτη θα ειμαι στα μερη σου..........να το εχεισ υπο την υποψια σου

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Pagtao,μ΄αυτα και μ'αυτα,προσπαθεις να μας πεισεις να μην κολλαμε στα μωρα?Φιλε νομιζω οτι το τονιζεις συνεχεια,για να πεισεις πρωτος τον εαυτο σου.Και ας εισαι τοσο εμπειρος στο θεμα Ταυλανδη sex trip.
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα,δεν πιστευω οτι θα συμφωνησουμε ποτε οσα ταξιδια και να κανουμε στην χωρα αυτη,για το αν θα πρεπει να κραταμε ή οχι σχεσεις με τα μωρα,αν θα πρεπει να αφησουμε τους εαυτους μας να παραμυθιαστουν,αν επιτρεπεται να δαγκασουμε καποια λαμαρινα,ειδικα με τα μωρα της νυχτας.Δεν νομιζω οτι πρεπει να ειμαστε απολυτοι,και το κυριοτερο να καταλαβουμε οτι αναλογα με το προσωπικο,αισθηματικο,σεξουαλικο,οικογενειακο,ηλικιακο,ιστορικο του καθενος θα υπαρχει διαφορετικη προσεγγιση για τα κοριτσια αυτα που μας κανουν ολους,μα ολους να αισθανομαστε σαν τον Οδυσσεα με την Κιρκη.
Για αυτο και οι οδηγιες-κατευθυνσεις νομιζω οτι δεν μπορουν να πιασουν τοπο.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16

Συνημμένα

• rosefucks2.jpg
    rosefucks2.jpg
    55,2 KB · Εμφανίσεις: 23

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
αααα λακη για την rose σου ελεγα οτι ειναι εγχειρησμενη. την ειχα γνωρισει τον οκτωμβριο εξω απο το jp bar!
και την ειδα και τον μαρτιο στην ws. στο bar απεναντι απο το insomnia που εχει γκομενες και ladyboys μαζι!
φορουσε ενα μινι ασπρο φορεμα και μου εδειξε το "μουνι" της!  :grin:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημερούδια μάγκες του BTV, Sawadee κορίτσια και αγοροκόριτσα της Ταυλάνδης  :rockon:

Agharal δίκιο έχεις φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης, και για μένα το λέω πως το κατάλαβες αλλά συμβουλές και για τους νεότερους.Όμως σωστά τοποθετήθηκες στο θέμα.

Όσο για τη γηροκόμιση θα προτιμήσω layboys για να έχουν ευχέρεια στους καθετήρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Όσο για τη γηροκόμιση θα προτιμήσω layboys για να έχουν ευχέρεια στους καθετήρες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[/quote]

Και στη θεραπεια των αιμμοροιδων  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Aσε που μπορεις να χρησιμοποιησεις τους λεβιεδες τους,για μπαστουνι :uglystupid:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Επίσης αμυγδαλές,πόνους στη μέση,στα νεφρά αλλά και δυσκοιλιότητα  :shit:

Καλά  γεράματα  :headbang: :headbang: :headbang:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ωραια συζητηση πιασαμε, να μας ανεβαζει το ηθικο :headbang: :headbang: :woldman:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ωπα μυκονιατη και ladyboys??? τις μαμησες???

η δευτερη ειναι η rose γνωστη και στο extremeladyboys.

εγχειρησμενη πλεον!!!
ΟΟΟΟΟΧΙ ρε φιλε,αντε αν ειναι εγχειρησμενο παει και ερχεται...το περνει το ποταμι :s&m_1: :s&m_1:
Αλλα αν εχει ακομα το μαρκουτσι του τρελενομαι :tickedoff:

tilakiaris

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
1o minima sto site.
istera apo 18 meres pattaya (girisa paraskevi)exo sindromo sterisis.
Thelo to kathimerino pehnidi me ta asiatakia apo to proi os to allo proi,to oil massaz spesial,tis partouzes,to body to body massaz,ta live,ta paramithia ton koritsion,kai ta club lusifer,insomnia,minx.

den thelo na thimame to klima,oti me pernagan gia arava kai den evriska mia mplouza italias.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
1o minima sto site.
Thelo to kathimerino pehnidi me ta asiatakia apo to proi os to allo proi,to oil massaz spesial,tis partouzes,to body to body massaz,ta live,ta paramithia ton koritsion,kai ta club lusifer,insomnia,minx.

den thelo na thimame to klima,oti me pernagan gia arava kai den evriska mia mplouza italias.
Βολεψου τωρα με Ε.Ε και Δ.Ν.Τ ,με κοψημο του μισθου και υφεση για να ερθεις στα ισια σου φιλε μου :headbang: :headbang:
Αλλα που σαι..μασε και κανα φραγκο γιατι ποτε δεν ξερεις :idiot:
Τι το ηθελες και γυρισες??? :headbang:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
1o minima sto site.

πολλα θελεις!  :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Βολεψου τωρα με Ε.Ε και Δ.Ν.Τ ,με κοψημο του μισθου και υφεση για να ερθεις στα ισια σου φιλε μου :headbang: :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny:

θα μπεις και συ μες το τσουβαλι με τα σκατα...οπως ολοι μας

παρε βαθια ανασα φιλε!!

καλο κουραγιο.. :headbang: :headbang:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και τα Ελληνικά σου ξέχασες βλέπω...και μετά τα ξεκολιάσματα παρηγοριά στο BTV ε;
Tι να σου πω διάβασε όλες τις σελίδες τρεις φορές και μέχρι τότε θα έρθει η ώρα να ξαναπάς κάτω  :headbang:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
χεχεχε
Μιας και το αναφαίρεις χθες είχα βγει για καφεδάκι με συνταξιδιώτη και λέγαμε τα κλασικά για Τάι αλλά και για τη κατηφόρα της Ελλάδας και καταλήξαμε στο συμπέρασμα μήπως να αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο ποιο σοβαρά το ενδεχόμενο της μετοίκησης στην Ταιλάνδη :think:, γιατί εκεί που πάει το πράμα δεν βλέπω να μας σηκώνει το κλίμα εδώ για πολύ με όλες τις καταστραφολογίες που ακούγονται, θυμάμαι ένα από τα μωρά εκεί μου είχε πει για να ανοίξεις mini market όχι όνομα στιλ 7/11 θες περί τα 8-10000 euro (είχε προσφερθεί μάλιστα να δουλέψει και αυτή κλασικά), φυσικά από το να το λες για να το κάνεις πράξη έχει μεγάλη διαφορά γιατί πρέπει να το ψάξεις πολύ το θέμα, πάρα πολύ, μην πας έτσι σαν πρόβατο στη σφαγή (σπίτι,μαγαζί,χαρτούρα κτλ), θέλω (λέμε τώρα) να πιστεύω ότι με κανά 20χίλιαρο στο σύνολο κάτι θα μπορείς να κάνεις αν δεις ότι όλα εδώ πάνε κατά διαόλου χμμμ :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom