You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ταϊλάνδη sex trip...
- Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 58K
- Εμφανίσεις 5M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Spyro μη σκας και εγώ αν τις γράψω για κάποιο διάστημα και δεν τις στείλω κανά μηνυματάκι ξεχνάνε να μου στείλουνπριν 7 μηνες που πηγα για πρωτη φορα παταγια , στην αρχη ψαρομενος , δεν εβγαζα ουτε φωτος ,ουτε τηλ και ηταν ολα καλα . την επομενη μερα τις ειχα ξεχασει ...
τις τελευτεες μερες ομως κολισα με μια και εμενα μαζι τις 5-6 μερες . γυρισα ελλαδα ,μηλουσαμε ολοι μερα στο τηλ.γιατι δεν ειχε μσν η φασεβοοκ , δεν αντεξα 1 μηνα και ξαναγυρισα μονο για το γκομενακι ...
οταν πηγα αυτη ηταν με εναν αλλον costumer και εκει εφαγα την σφαλιαρα και ξυπνησα . απο τοτε δεν ξανακολησα .
εμεινα εκει 31 μερες και εκανα σχεση με 10 κοριτσακια και εμεινα με την καθεμια απο 2-3 μερες ( δεν κολισα , απλα ειμαι αγαπουλης τυπος και γουσταρω να κανω σχεσεις
οταν γυρισα ελλαδα μιλουσα καθημερινα και με τις 10 στο μσν , φαψεβοοκ,χι5 και tagged και γουσταρα αλλα ποτε δεν επερνα τηλ για να χρεωνομαι .
τωρα που πηγα για 3 φορα , βγηκα για ενα σορτ με τις ποιο πολλες απο αυτες η για ενα λονγκ και γνωρισα και αλλες 10 . εδωσα σε ολες το τηλ μου και το φασεβοοκ και μσν αλλα εδω και 1 μηνα που ειμαι ελλαδα δεν με εχει μιλησει ουτε μια απο τις 20 ...
μου φαινετε πολυ περιεργο και να σας πω την αληθεια με χαλαει και λιγο αλλα το καλο ειναι οτι τωρα τρεχω γαμιωντας για το beach bar και θα εχω , πιστευω , ενα super summer , οποτε δεν προλαβενω να ασχοληθω με τις ταυλανδες καθολου προς το παρον ...
ο κολιτος ,ο voltaire , μου λεει οτι επειδη με εμαθαν οτι ειμαι πεταλουδα και οτι δεν προκειται να στειλω φραγγα γιαυτο και δεν με μιλανε ...
παντος το συγουρο ειναι οτι δεν μαλωσα με καμια , ισα ισα ειμασταν μεσα στις αγαπουλες
απλα το εγραψα σαν ενα απλο σκηνικο , ενα παραδειγμα
μήνυμα, αν εξερέσεις τη Nok (θυμάσαι το πιπίνι) που μου στέλνει μέρα παρά μέρα και με παίρνει κανά τηλεφωνάκι που και που, την μία την έχω ξεγράψει εντελώς και το χει καταλάβει και ούτεν καν ασχολείται και αυτή, η άλλη αν δεν στείλω μήνυμα δεν στέλνει, έτσι είναι όπως τα λένε οι συναγωνιστές έχουν πολύ δουλειά που να προλάβουν
αν είσαι εκεί θα κάνουν τα πάντα για την ευχαρίστησή σου, από μακρία αν δε δούνε πρασινάδα $$$ δε λαλούνε
spyros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τη ? ?? το μωρο μου ??? σεαν εξερέσεις τη Nok (θυμάσαι το πιπίνι) που μου στέλνει μέρα παρά μέρα και με παίρνει κανά τηλεφωνάκι που και που,
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ελα ρε φίλε αφού εσύ τράβηξες τη φώτο, το πιπίνι από insomnia που φοβόμουνα μήπως ήταν ανήλικο, σήμερα μιλήσαμε με skype τα κλασικά miss you, think you daring κτλτη ? ?? το μωρο μου ??? σε
Συνημμένα
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 716
- Πόντοι
- 4.255
Γεια σας,παιδες.........ημουν μαζι με τον Ζαν σημερα και η το μονο που συζητουσαμε ειναι ποτε θα ξαναφυγουμε και αν γινεται να ειμαστε ολοι μαζι παρειτσα για κατω.......οπως λεει και το τραγουδι The Point of no return.......Το περασαμε το "σημειο" 0 και πως θα επανελθουμε παλι στα ισια μας....ακομα και στα ονειρα μας την Walking street kai Beach road βλεπουμε......
spyros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ναι ρε την θυμαμαιΕλα ρε φίλε αφού εσύ τράβηξες τη φώτο, το πιπίνι από insomnia που φοβόμουνα μήπως ήταν ανήλικο, σήμερα μιλήσαμε με skype τα κλασικά miss you, think you daring κτλ
αντε στειλε κανενα φραγγο το κοριτσακι ... κριμα ειναι ρε παλιοτσιγουνι
μαζι σου θα τα παρεις ???
spyros1980
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω παντος μετα απο 3 ταξιδια σε 6 μηνες δεν εχω μια :'(Γεια σας,παιδες.........ημουν μαζι με τον Ζαν σημερα και η το μονο που συζητουσαμε ειναι ποτε θα ξαναφυγουμε και αν γινεται να ειμαστε ολοι μαζι παρειτσα για κατω.......οπως λεει και το τραγουδι The Point of no return.......Το περασαμε το "σημειο" 0 και πως θα επανελθουμε παλι στα ισια μας....ακομα και στα ονειρα μας την Walking street kai Beach road βλεπουμε......
η μονη λυση ειναι να βρω καμια πλουσια το καλοκαιρι και να παρω κανενα δανεικο για επαγγελματικο ταξιδι στην ταυλαδη ...
τη στο διαολο , τοσες θα ερθουν ... δεν θα πετυχω καμια πλουσια ???
rebetis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2009
- Κριτικές
- 46
- Like
- 263
- Πόντοι
- 3.287
Γεια σας,παιδες.........ημουν μαζι με τον Ζαν σημερα και η το μονο που συζητουσαμε ειναι ποτε θα ξαναφυγουμε και αν γινεται να ειμαστε ολοι μαζι παρειτσα για κατω.......οπως λεει και το τραγουδι The Point of no return.......Το περασαμε το "σημειο" 0 και πως θα επανελθουμε παλι στα ισια μας....ακομα και στα ονειρα μας την Walking street kai Beach road βλεπουμε......
Laki κανονισε να με αφησεις ...εδω
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Μήπως να της πω να μου στείλει κανά φράγκο έτσι όπως πάει ποιο πολλά θα έχει αυτήναι ρε την θυμαμαι
αντε στειλε κανενα φραγγο το κοριτσακι ... κριμα ειναι ρε παλιοτσιγουνι
μαζι σου θα τα παρεις ???
Είναι από τα μέρη που θα επισκεφθώ τον Αυγουστο, μαγεία πρώτης τάξεως στον τροπικό παράδεισο ακόμα και αν βρέχει, με τίλακ στον ρόλο της Ευας, θα φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο
... Σωστός !!!... ...
Συνημμένα
lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 716
- Πόντοι
- 4.255
Laki κανονισε να με αφησεις ...εδω
Rebeti.....οχι ρε φιλε.δεν θα σ'αφησω εδω.........Πλακα-Πλακα να κανω 1 προταση???Αν ειμαστε Υγιεις και εχουμε λεφτα,τον Σεπτεμβριο η Οκτωμβριο η οποτε βολευει(οχι ομως πριν τον Αυγουστο),να κανουμε ενα ταξιδι Μελων ΒΤV(και μη)για Ταυλανδη και δη Παταγια???Ας πουμε να βαλουμε καποιες ημερομηνιες που να βολευουν πανω-κατω ολους και να φυγουμε ομαδικως για κατω...........ξερω οτι ειναι νωρις ακομα για κατι τετοιο αλλα λεεω εγω τωρα.......γιατι με παιδια που μιλησα με Θεσ/νικη,Αθηνα,Φλωρινα,Βεροια ειναι αρκετοι που "ψηνονται" για Αυγουστο-Σεπτεμβριο-Οκτωμβριο για κατω!!!ηδη περιπου στα 6 ατομα που μιλησα "ψηνονται" να παμε παρειτσα κατω........και αν δεν κανω λαθος,αν λεω κλεισουμε ομαδικα εχει εκπτωση και στα εισητηρια και στα ξεονοδχεια(αν κατσουμε στο ιδιο).........
Τι λετε???
Βεβαια μπορει να λεω βλακειες αυτη την στιγμη αλλα παιρνοντας σαν γνωμονα την αυθορμητη συναντηση τον Μαρτιο στην Παταγια μελων του ΒΤν και το οτι περασαμε υπεροχα ολοι μαζι,το ριχνω σαν ιδεα....
Φαγωθήκατε να πάτε κάτω καλοκαιριάτικα λυσσάρες
Εγώ δεν μπορώ παρά μόνο Δεκέμβρη-Μάρτη
Η πρόταση σου Lakis είναι καλή.Γιατί δε πάτε Πουκέτ και στο νέο Ελληνικό ξενοδοχείο, κάνει καλές τιμές και έχει δελεαστικά μπόνους.Επίσης καθαρές θάλασσες, φοβερά νησάκια,2-3 ντίσκο με εκατοντάδες κορίτσια ελευθέρας βοσκής αλλά και και απίθανα (αυτά στη κροκοδειλογειτονιά)
Ολα να πάνε καλά με τη χώρα μας (την εδώ) και ας πάμε όποτε μπορούμε στην άλλη πατρίδα
Καλού κακού έχω φυλάξει μερικές δραχμές (Κέρματα-ενθύμιο) σαν κάβα για το νέο εφιαλτικό ξεκίνημα που ίσως παίξει για Ελλάδα
Εγώ δεν μπορώ παρά μόνο Δεκέμβρη-Μάρτη
Η πρόταση σου Lakis είναι καλή.Γιατί δε πάτε Πουκέτ και στο νέο Ελληνικό ξενοδοχείο, κάνει καλές τιμές και έχει δελεαστικά μπόνους.Επίσης καθαρές θάλασσες, φοβερά νησάκια,2-3 ντίσκο με εκατοντάδες κορίτσια ελευθέρας βοσκής αλλά και και απίθανα (αυτά στη κροκοδειλογειτονιά)
Ολα να πάνε καλά με τη χώρα μας (την εδώ) και ας πάμε όποτε μπορούμε στην άλλη πατρίδα
Καλού κακού έχω φυλάξει μερικές δραχμές (Κέρματα-ενθύμιο) σαν κάβα για το νέο εφιαλτικό ξεκίνημα που ίσως παίξει για Ελλάδα
arximakakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 5
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χεχεχε καιρός να αρχίσουμε να κάνουμε τη μετατροπή baht σε δραχμή οι παλιοί στο trip θα θυμούνται μόνο που τώρα το baht θα έχει την ίδια αξία με δραχμήΚαλού κακού έχω φυλάξει μερικές δραχμές (Κέρματα-ενθύμιο) σαν κάβα για το νέο εφιαλτικό ξεκίνημα που ίσως παίξει για Ελλάδα
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Ερωτηση προς "φυσιολατρες" και μη...
Ποιο μερος της Ταυλανδης θεωρειτε οτι ειναι η αμεσως επομενη επιλογη μετα τη Παταγια,το Πουκετ και τη Μπανγκοκ?
Να συνδιαζει διακοπες και νυχτερινη ζωη (προφανεστατα βεβαια σε μικροτερο βαθμο,απο οτι τα μερη που προανεφερα)...
Να κανουμε δηλαδη τα μπανακια μας,τις εκδρομες μας και το βραδυ να πεφτει "φορτωμα" ειτε με ξεμπαρκα ειτε με μπαρφαινατα μωρα...
Ποιο μερος της Ταυλανδης θεωρειτε οτι ειναι η αμεσως επομενη επιλογη μετα τη Παταγια,το Πουκετ και τη Μπανγκοκ?
Να συνδιαζει διακοπες και νυχτερινη ζωη (προφανεστατα βεβαια σε μικροτερο βαθμο,απο οτι τα μερη που προανεφερα)...
Να κανουμε δηλαδη τα μπανακια μας,τις εκδρομες μας και το βραδυ να πεφτει "φορτωμα" ειτε με ξεμπαρκα ειτε με μπαρφαινατα μωρα...
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Ελα μου ντε......Ερωτηση προς "φυσιολατρες" και μη...
kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Laki κανε μια ερευνα για ξενοδοχειο (αν ειναι δυνατον μεσα στην walking street ) και εροπορικα ,κανε την σουμα και πες μας το κοστολογιο.....να ξερουμε,να κανουμε ή να μην κανουμε διακοπες το καλοκαιρι?Rebeti.....οχι ρε φιλε.δεν θα σ'αφησω εδω.........Πλακα-Πλακα να κανω 1 προταση???Αν ειμαστε Υγιεις και εχουμε λεφτα,τον Σεπτεμβριο η Οκτωμβριο η οποτε βολευει(οχι ομως πριν τον Αυγουστο),να κανουμε ενα ταξιδι Μελων ΒΤV(και μη)για Ταυλανδη και δη Παταγια???Ας πουμε να βαλουμε καποιες ημερομηνιες που να βολευουν πανω-κατω ολους και να φυγουμε ομαδικως για κατω...........ξερω οτι ειναι νωρις ακομα για κατι τετοιο αλλα λεεω εγω τωρα.......γιατι με παιδια που μιλησα με Θεσ/νικη,Αθηνα,Φλωρινα,Βεροια ειναι αρκετοι που "ψηνονται" για Αυγουστο-Σεπτεμβριο-Οκτωμβριο για κατω!!!ηδη περιπου στα 6 ατομα που μιλησα "ψηνονται" να παμε παρειτσα κατω........και αν δεν κανω λαθος,αν λεω κλεισουμε ομαδικα εχει εκπτωση και στα εισητηρια και στα ξεονοδχεια(αν κατσουμε στο ιδιο).........
Τι λετε???
Βεβαια μπορει να λεω βλακειες αυτη την στιγμη αλλα παιρνοντας σαν γνωμονα την αυθορμητη συναντηση τον Μαρτιο στην Παταγια μελων του ΒΤν και το οτι περασαμε υπεροχα ολοι μαζι,το ριχνω σαν ιδεα....
Pip Ευκολάκι....
Τέταρτος προορισμός είναι η Σαμούη, καρατσεκαρισμένο!!!
Τσάβεν μπητς παίζει φυσιολατρία κάργα.Αλλά και Λαμάη εναλλακτικά.Γκρήν Μάνγκο ντίσκο και Ρέγκε γεμάτες με φρή λάνσερς.Μην πάτε όμως σε high season, πανάκριβα και φουλ κόσμο...
A! δεν είδα και πουθενά κανέναν >
Εγώ πάντως σαν Παταγιοφίλ δύο φορές που πήγα στη Σαμούη δεν κοιτούσα την ώρα να επιστρέψω Πατάγια.
Συμπέρασμα Pattaya for ever
Τέταρτος προορισμός είναι η Σαμούη, καρατσεκαρισμένο!!!
Τσάβεν μπητς παίζει φυσιολατρία κάργα.Αλλά και Λαμάη εναλλακτικά.Γκρήν Μάνγκο ντίσκο και Ρέγκε γεμάτες με φρή λάνσερς.Μην πάτε όμως σε high season, πανάκριβα και φουλ κόσμο...
A! δεν είδα και πουθενά κανέναν >
Εγώ πάντως σαν Παταγιοφίλ δύο φορές που πήγα στη Σαμούη δεν κοιτούσα την ώρα να επιστρέψω Πατάγια.
Συμπέρασμα Pattaya for ever
Πρόεδρε σε φάγαν τα πιπίνια σε κατάπιαν τα λεηντυμπόυ σε ρούφηξαν οι σειρήνες και σε μάγεψαν οι Παταγιανές....εεεεεεε δεν εξηγείται η εξαφάνιση σου.
Φτου σου και καλά να περνάς, εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν τα βλέπεις και γελάς ε?
Ρίξε κανένα σορτ τάιμ και για μας γιατί φέτος χλωμό το βλέπω
Φτου σου και καλά να περνάς, εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν τα βλέπεις και γελάς ε?
Ρίξε κανένα σορτ τάιμ και για μας γιατί φέτος χλωμό το βλέπω