πριν 7 μηνες που πηγα για πρωτη φορα παταγια , στην αρχη ψαρομενος , δεν εβγαζα ουτε φωτος ,ουτε τηλ και ηταν ολα καλα . την επομενη μερα τις ειχα ξεχασει ...
τις τελευτεες μερες ομως κολισα με μια και εμενα μαζι τις 5-6 μερες . γυρισα ελλαδα ,μηλουσαμε ολοι μερα στο τηλ.γιατι δεν ειχε μσν η φασεβοοκ , δεν αντεξα 1 μηνα και ξαναγυρισα μονο για το γκομενακι ...
οταν πηγα αυτη ηταν με εναν αλλον costumer και εκει εφαγα την σφαλιαρα και ξυπνησα . απο τοτε δεν ξανακολησα .
εμεινα εκει 31 μερες και εκανα σχεση με 10 κοριτσακια και εμεινα με την καθεμια απο 2-3 μερες ( δεν κολισα , απλα ειμαι αγαπουλης τυπος και γουσταρω να κανω σχεσεις
οταν γυρισα ελλαδα μιλουσα καθημερινα και με τις 10 στο μσν , φαψεβοοκ,χι5 και tagged και γουσταρα αλλα ποτε δεν επερνα τηλ για να χρεωνομαι .
τωρα που πηγα για 3 φορα , βγηκα για ενα σορτ με τις ποιο πολλες απο αυτες η για ενα λονγκ και γνωρισα και αλλες 10 . εδωσα σε ολες το τηλ μου και το φασεβοοκ και μσν αλλα εδω και 1 μηνα που ειμαι ελλαδα δεν με εχει μιλησει ουτε μια απο τις 20 ...
μου φαινετε πολυ περιεργο και να σας πω την αληθεια με χαλαει και λιγο αλλα το καλο ειναι οτι τωρα τρεχω γαμιωντας για το beach bar και θα εχω , πιστευω , ενα super summer , οποτε δεν προλαβενω να ασχοληθω με τις ταυλανδες καθολου προς το παρον ...
ο κολιτος ,ο voltaire , μου λεει οτι επειδη με εμαθαν οτι ειμαι πεταλουδα και οτι δεν προκειται να στειλω φραγγα γιαυτο και δεν με μιλανε ...
παντος το συγουρο ειναι οτι δεν μαλωσα με καμια , ισα ισα ειμασταν μεσα στις αγαπουλες
απλα το εγραψα σαν ενα απλο σκηνικο , ενα παραδειγμα