Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Γεια σας,παιδες...........βλεπω ειδησεις και μ'εχει πιασει μια "μαυριλα" ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!Αφου ειμαι ετοιμος να φυγω για κατω.....ελεγα Σεπτεμβριο αλλα το βλεπω πιο νωρις να κατεβαινω μ'αυτα που ακουω!!!Να προλαβω!!!!! :- :- :- :- :- :- :-

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Γεια σας,παιδες...........βλεπω ειδησεις και μ'εχει πιασει μια "μαυριλα" ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!Αφου ειμαι ετοιμος να φυγω για κατω.....ελεγα Σεπτεμβριο αλλα το βλεπω πιο νωρις να κατεβαινω μ'αυτα που ακουω!!!Να προλαβω!!!!! :- :- :- :- :- :- :-
Ετσι είναι φίλε μου, ότι προλάβουμε βλέπω να πέφτει τρελή πείνα στο τέλος θα μας ταίζουν οι Ταιλανδές :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
χεχεχε
Μιας και το αναφαίρεις χθες είχα βγει για καφεδάκι με συνταξιδιώτη και λέγαμε τα κλασικά για Τάι αλλά και για τη κατηφόρα της Ελλάδας και καταλήξαμε στο συμπέρασμα μήπως να αρχίσουμε να βλέπουμε λίγο ποιο σοβαρά το ενδεχόμενο της μετοίκησης στην Ταιλάνδη :think:, γιατί εκεί που πάει το πράμα δεν βλέπω να μας σηκώνει το κλίμα εδώ για πολύ με όλες τις καταστραφολογίες που ακούγονται, θυμάμαι ένα από τα μωρά εκεί μου είχε πει για να ανοίξεις mini market όχι όνομα στιλ 7/11 θες περί τα 8-10000 euro (είχε προσφερθεί μάλιστα να δουλέψει και αυτή κλασικά), φυσικά από το να το λες για να το κάνεις πράξη έχει μεγάλη διαφορά γιατί πρέπει να το ψάξεις πολύ το θέμα, πάρα πολύ, μην πας έτσι σαν πρόβατο στη σφαγή (σπίτι,μαγαζί,χαρτούρα κτλ), θέλω (λέμε τώρα) να πιστεύω ότι με κανά 20χίλιαρο στο σύνολο κάτι θα μπορείς να κάνεις αν δεις ότι όλα εδώ πάνε κατά διαόλου χμμμ :think:
Καλα το λες φιλε μου...και σε μενα γυρναει και γυρναει η ιδια ιδεα στο μυαλο μου ολη μερα,να φυγω απο δω και να ερχομαι 3,4 φορες το χρονο Ελλαδα σαν τουριστας για να βλεπω τους δικους μου.Μεγαλη αποφαση ομως....οποιος εχει τα αρ...δια ομως θα την κανει και γελαει απο το παραδησο με τα χαλια μας!!!! :jerking:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
ωπα μυκονιατη και ladyboys??? τις μαμησες???

η δευτερη ειναι η rose γνωστη και στο extremeladyboys.

εγχειρησμενη πλεον!!!

... Φίλε μου είναι μερικές τόσο όμορφες που δεν το πιστεύεις...  :grin: ... Ως γνήσιος "φυσιολάτρης" λοιπόν, δεν θα μπορούσα να μην τις θαυμάσω...  >:cheesy: ... Και οι δύο μετά τις απαραίτητες "διορθώσεις", είναι πλέον "κυρίες"...  :2funny: ... Ας προχωρήσουμε στη φυσιολατρεία όμως, προτείνω 4ήμερο στο Koh Chang για relax...  :offtopic:

Συνημμένα

• Koh Chang Bang Bao Afternoon (Medium).JPG
    Koh Chang Bang Bao Afternoon (Medium).JPG
    110,7 KB · Εμφανίσεις: 27
  • Koh Chang Bang Bao (Small).JPG
    Koh Chang Bang Bao (Small).JPG
    88,3 KB · Εμφανίσεις: 27

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
... Φίλε μου είναι μερικές τόσο όμορφες που δεν το πιστεύεις...  :grin: ... Ως γνήσιος "φυσιολάτρης" λοιπόν, δεν θα μπορούσα να μην τις θαυμάσω...  >:cheesy: ... Και οι δύο μετά τις απαραίτητες "διορθώσεις", είναι πλέον "κυρίες"...  :2funny: ... Ας προχωρήσουμε στη φυσιολατρεία όμως, προτείνω 4ήμερο στο Koh Chang για relax...  :offtopic:

Είναι από τα μέρη που θα επισκεφθώ τον Αυγουστο, μαγεία πρώτης τάξεως στον τροπικό παράδεισο ακόμα και αν βρέχει, με τίλακ στον ρόλο της Ευας, θα φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο  :grin: :sunglasses:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Ρε παλικάρια όλοι εσέις που θέλετε να πάτε και να εγκατασταθείτε εκεί δεν έχετε πάρει μυρωδιά πως η κατάσταση έχει δυσκολέψει μιλάμε για κίνδυνο εμφυλίου...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
......στον τροπικό παράδεισο ακόμα και αν βρέχει, με τίλακ στον ρόλο της Ευας, θα φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο!!!

Αυτός είσαι! ...ότι καλύτερο έχω διαβάσει τις τελευταίες μέρες  :thumbsup:

Ρε παλικάρια όλοι εσείς που θέλετε να πάτε και να εγκατασταθείτε εκεί δεν έχετε πάρει μυρωδιά πως η κατάσταση έχει δυσκολέψει μιλάμε για κίνδυνο εμφυλίου...

Θα το παίξουνε σεξοράμπο!!!

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
Ρε παλικάρια όλοι εσέις που θέλετε να πάτε και να εγκατασταθείτε εκεί δεν έχετε πάρει μυρωδιά πως η κατάσταση έχει δυσκολέψει μιλάμε για κίνδυνο εμφυλίου...
χιλιες........1 εκατομυριο εμφυλιοι παρα 1 σκατοκατασταση σε μια βρωμερη κολοχωρα σαν την δικια μας

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
χιλιες........1 εκατομυριο εμφυλιοι παρα 1 σκατοκατασταση σε μια βρωμερη κολοχωρα σαν την δικια μας

εχεις δικιο φιλε..και τι κατασταση..αν δεις πιο βαθια υπαρχει μεγαλο προβλημα οχι μονο σε μας ...σε ολη την ευρωπη..

αλλα οπως εχω ξαναπει (να υπαρχει και καποιος δικηγορος του διαβολου) ...οτι θα φυγω απο την κωλοχωρα μας ειναι σιγουρο..αλλα δεν θα επελεγα την ταυλανδη για να εγκατασταθω..δεν ειναι μονο τα μωρακια σε ενα μερος..εμεις βλεπουμε την ωραια πλευρα και νιωθουμε θεοι γιατι κανουμε διακοπες..παιζουν δυσκολες καταστασεις απο πισω..στην καθημερινη ζωη.

εχετε δει ταυλανδεζο να σας κοιτα στραβα?? :2funny: :2funny:

καλυτερα να ειμαι σε μια αλλη πολυφυλετικη χωρα..

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου πρώτον είπαμε για σκέψεις, όχι ότι έχουμε πακετάρει και έχουμε πάει εκεί κίολας.
Δεύτερον υποθετικά αν κάποιος το αποφάσιζε, όπως είπα μέσα στις προυποθέσεις εννοείτε θα έπρεπε να σκεφτεί και την αναταραχή που υπάρχει εκεί αυτό το καιρό τουλάχιστον, όπως μπορεί να ξεσπάσει λόγο πολιτικο-οικονομικών προβλημάτων και σε 2 ή 10 ή 20 χρόνια και εκεί επίσης κολάνε και τα αρχίδια που ανέφερε ο συναγωνιστής που χρειάζονται για την κίνηση αυτή. Τρίτον με την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε εδώ όσοι τουλάχιστον είμαστε μισθωτοί την Ταιλάνδη θα τη βλέπουμε με το κιάλι και αυτό θα είναι το μικρότερο πρόβλημα, θα πέσει πείνα λέμε μη σου πω θα λέμε εμφύλιος και Τάι παρά στα σκατά εδώ. Τέταρτον πιστεύω οι περισσότεροι εδώ μέσα ακόμα και έτσι θα θέλαμε να μένουμε μόνιμα εκεί (αξιοπρεπώς λέμε και όχι να πεινάμε) καλή ώρα όπως οι συναγωνιστές που ζούνε εκεί.
Αν είχα πάντος τα φράγκα ειδικά τα 500 χιλιάρικα που ανέφερε ενας συναγωνιστής ποιο παλιά δε θα το σκεφτόμουν θα είχα φύγει είδη για Τάι

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι..οποιος εχει ζησει εξωτερικο χρονια,καταλαβαινει πως ειναι να φυγεις και να πας σε μια ξενη χωρα..θελει πολλα balls που λενε και οι αμερικανοι..ή αρχ..δια...οπως λεμε και μεις..

αλλα ετσι οπως παει..ουτε αυτα δεν θα μας μεινουν..

ειναι μια αξιολογη λυση να φυγει καποιος οσο πιο γρηγορα μπορει απο εδω,χωρις να το σκεφτεται...

LADYBOY_LOVER

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
φιλοι..οποιος εχει ζησει εξωτερικο χρονια,καταλαβαινει πως ειναι να φυγεις και να πας σε μια ξενη χωρα..θελει πολλα balls που λενε και οι αμερικανοι..ή αρχ..δια...οπως λεμε και μεις..

αλλα ετσι οπως παει..ουτε αυτα δεν θα μας μεινουν..

ειναι μια αξιολογη λυση να φυγει καποιος οσο πιο γρηγορα μπορει απο εδω,χωρις να το σκεφτεται...
EGO THELO MONO POLLA FRAGA  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
πριν 7 μηνες που πηγα για πρωτη φορα παταγια , στην αρχη ψαρομενος , δεν εβγαζα ουτε φωτος ,ουτε τηλ και ηταν ολα καλα . την επομενη μερα τις ειχα ξεχασει ...
τις τελευτεες μερες ομως κολισα με μια και εμενα μαζι τις 5-6 μερες . γυρισα ελλαδα ,μηλουσαμε ολοι μερα στο τηλ.γιατι δεν ειχε μσν η φασεβοοκ , δεν αντεξα 1 μηνα και ξαναγυρισα μονο για το γκομενακι ...
οταν πηγα αυτη ηταν με εναν αλλον costumer και εκει εφαγα την σφαλιαρα και ξυπνησα . απο τοτε δεν ξανακολησα .
εμεινα εκει 31 μερες και εκανα σχεση με 10 κοριτσακια και εμεινα με την καθεμια απο 2-3 μερες ( δεν κολισα , απλα ειμαι αγαπουλης τυπος και γουσταρω να κανω σχεσεις  :P
οταν γυρισα ελλαδα μιλουσα καθημερινα και με τις 10 στο μσν , φαψεβοοκ,χι5 και tagged και γουσταρα αλλα ποτε δεν επερνα τηλ για να χρεωνομαι .
τωρα που πηγα για 3 φορα , βγηκα για ενα σορτ με τις ποιο πολλες απο αυτες η για ενα λονγκ και γνωρισα και αλλες 10 . εδωσα σε ολες το τηλ μου και το φασεβοοκ και μσν αλλα εδω και 1 μηνα που ειμαι ελλαδα δεν με εχει μιλησει ουτε μια απο τις 20 ...
μου φαινετε πολυ περιεργο και να σας πω την αληθεια με χαλαει και λιγο αλλα το καλο ειναι οτι τωρα τρεχω γαμιωντας για το beach bar και θα εχω , πιστευω , ενα super summer , οποτε δεν προλαβενω να  ασχοληθω με τις ταυλανδες καθολου προς το παρον ...
ο κολιτος ,ο voltaire , μου λεει οτι επειδη με εμαθαν οτι ειμαι πεταλουδα και οτι δεν προκειται να στειλω φραγγα γιαυτο και δεν με μιλανε ...
παντος το συγουρο ειναι οτι δεν μαλωσα με καμια , ισα ισα ειμασταν μεσα στις αγαπουλες  :think:

απλα το εγραψα σαν ενα απλο σκηνικο , ενα παραδειγμα

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πριν 7 μηνες που πηγα για πρωτη φορα παταγια , στην αρχη ψαρομενος , δεν εβγαζα ουτε φωτος ,ουτε τηλ και ηταν ολα καλα . την επομενη μερα τις ειχα ξεχασει ...
τις τελευτεες μερες ομως κολισα με μια και εμενα μαζι τις 5-6 μερες . γυρισα ελλαδα ,μηλουσαμε ολοι μερα στο τηλ.γιατι δεν ειχε μσν η φασεβοοκ , δεν αντεξα 1 μηνα και ξαναγυρισα μονο για το γκομενακι ...
οταν πηγα αυτη ηταν με εναν αλλον costumer και εκει εφαγα την σφαλιαρα και ξυπνησα . απο τοτε δεν ξανακολησα .
εμεινα εκει 31 μερες και εκανα σχεση με 10 κοριτσακια και εμεινα με την καθεμια απο 2-3 μερες ( δεν κολισα , απλα ειμαι αγαπουλης τυπος και γουσταρω να κανω σχεσεις  :P
οταν γυρισα ελλαδα μιλουσα καθημερινα και με τις 10 στο μσν , φαψεβοοκ,χι5 και tagged και γουσταρα αλλα ποτε δεν επερνα τηλ για να χρεωνομαι .
τωρα που πηγα για 3 φορα , βγηκα για ενα σορτ με τις ποιο πολλες απο αυτες η για ενα λονγκ και γνωρισα και αλλες 10 . εδωσα σε ολες το τηλ μου και το φασεβοοκ και μσν αλλα εδω και 1 μηνα που ειμαι ελλαδα δεν με εχει μιλησει ουτε μια απο τις 20 ...
μου φαινετε πολυ περιεργο και να σας πω την αληθεια με χαλαει και λιγο αλλα το καλο ειναι οτι τωρα τρεχω γαμιωντας για το beach bar και θα εχω , πιστευω , ενα super summer , οποτε δεν προλαβενω να  ασχοληθω με τις ταυλανδες καθολου προς το παρον ...
ο κολιτος ,ο voltaire , μου λεει οτι επειδη με εμαθαν οτι ειμαι πεταλουδα και οτι δεν προκειται να στειλω φραγγα γιαυτο και δεν με μιλανε ...
παντος το συγουρο ειναι οτι δεν μαλωσα με καμια , ισα ισα ειμασταν μεσα στις αγαπουλες  :think:

απλα το εγραψα σαν ενα απλο σκηνικο , ενα παραδειγμα
Ειπαμε Σπυρακο...τα κοριτσια ψαχνουν χ ο ρ η γ ο και θα πρεπει να το καταλαβουμε ολοι μας.Τελος

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε μου πρώτον είπαμε για σκέψεις, όχι ότι έχουμε πακετάρει και έχουμε πάει εκεί κίολας.
Δεύτερον υποθετικά αν κάποιος το αποφάσιζε, όπως είπα μέσα στις προυποθέσεις εννοείτε θα έπρεπε να σκεφτεί και την αναταραχή που υπάρχει εκεί αυτό το καιρό τουλάχιστον, όπως μπορεί να ξεσπάσει λόγο πολιτικο-οικονομικών προβλημάτων και σε 2 ή 10 ή 20 χρόνια και εκεί επίσης κολάνε και τα αρχίδια που ανέφερε ο συναγωνιστής που χρειάζονται για την κίνηση αυτή. Τρίτον με την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε εδώ όσοι τουλάχιστον είμαστε μισθωτοί την Ταιλάνδη θα τη βλέπουμε με το κιάλι και αυτό θα είναι το μικρότερο πρόβλημα, θα πέσει πείνα λέμε μη σου πω θα λέμε εμφύλιος και Τάι παρά στα σκατά εδώ. Τέταρτον πιστεύω οι περισσότεροι εδώ μέσα ακόμα και έτσι θα θέλαμε να μένουμε μόνιμα εκεί (αξιοπρεπώς λέμε και όχι να πεινάμε) καλή ώρα όπως οι συναγωνιστές που ζούνε εκεί.
Αν είχα πάντος τα φράγκα ειδικά τα 500 χιλιάρικα που ανέφερε ενας συναγωνιστής ποιο παλιά δε θα το σκεφτόμουν θα είχα φύγει είδη για Τάι
Πρωτον δεν θα πηλενα τωρα που η κατασταση ειναι καπως ζωρικη :tickedoff:
Δευτερον αν ειχα 500 χιλιαρικο οχι απλα θα ειχα φυγει,οχι δεν θα εκανα καμια δουλεια στη Πατταγια,αλλα θα περνουσα τετοια ζωη που ουτε στις ταινιες δεν την βλεπεις........ζωη κ κοτα, το εχετε ακουσα?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Θα το ρισκάρω και θα πάω.....και αν με πιάσουν οι κακοί θα δηλώσω ένοχος για να με στείλουν φυλακή στην Παττάγια :dancing: :dancing: καλό?

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Θα το ρισκάρω και θα πάω.....και αν με πιάσουν οι κακοί θα δηλώσω ένοχος για να με στείλουν φυλακή στην Παττάγια :dancing: :dancing: καλό?

Εμφύλιος δεν θα γίνει παιδιά, το πολύ πολύ ένα ακόμα πραξικόπημα. Το θέμα είναι πολιτειακό, δεν είναι πολιτικό. Δεν σκοτώνονται μεταξύ τους οι άνθρωποι. Εχουν δείξει αγωνιστικότητα εκεί κάτω οι άνθρωποι, που δεν την βλέπεις στας Ευρώπας, παρα μόνο από τον θίασο και καλά αναρχικών που περιοδεύουν από πόλη σε πόλη για να τα σπάνε. Εκεί δεν κατέστρεψαν ούτε περιουσίες, ούτε πείραξαν ανθρώπους και δή ξένους.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σπύρο μη στεναχωριέσαι, τα κορίτσια μας είναι πολυάσχολα. Μπουμ-μπουμ, μωρό, μαμά,παπά, κάστομερ,πλυντήριο,μπλα μπλα που να προλάβουν MSN Facebook Hi5 και τα συναφή.Ε και αυτές όπου αγαπάνε μιλάνε και σηνήθως είναι οι σπόνσορες.Πάμε για άλλα λοιπόν και παίξε μπάλλα στο Beach bar σου.Ελπίζω να τα καταφέρω να έρθω με τους άλλους στις 30 Μαίου.

rebetis

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
46
Like
263
Πόντοι
3.287
Παρε μια συμβουλη ... δωρεαν  :grin:

Συνέταιρος ΟΥΤΕ με τον αδελφό σου ......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom