Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Το Σαμουι ειναι το προφανες...Αλλα διαβαζοντας διαφορα φορουμ,εχω απογοητευτει...
Πολυ χαμηλο επιπεδο γυναικων και διαφοροι γραφουν οτι ειναι ο "τελευταιος σταθμος" των εργαζομενων κοριτσιων...
Η συνηθης διαδρομη τους ειναι Μπανγκοκ (οταν ειναι "φρεσκαρουδια"),μετα πανε Πουκετ η Πατταγια και οταν πια πεφτει και η δουλεια τους κι εκει (μιας και δε περναει η μπογια τους πια),καταληγουν στο Σαμουι...
Χωρια του οτι η πλειοψηφια των εκει τουριστων ειναι η "εντελως φυσιολατρες" ( :grin:) η νεοι στη πλειοψηφια τους 20-25 ετων,που πανε για "partying"...Και εαν εισαι ανω των 30,περαν του γεγονοτος οτι η "σεξ σκηνη" ειναι περιορισμενη,εχεις και πολυ λιγοτερες πιθανοτητες να χτυπησεις καλο μωρο γιατι κι αυτες σε επιλεγουν...Και ειναι λογικο,πολλες απο αυτες να να προτιμουν με τη "ταριφα" των 1500-2000 μπατ να πανε με εναν 20αρη,παρα με εναν 40αρη...
Εχουν δικιο,αυτοι που τα γραφουν? :think:
Για πες ρε Pagtao και οποιος αλλος εχει παει...

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ποσο παει μια βδομαδα μαζι με τα μεταφορικα κανα διχιλιαρο εισαι οκ?

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Pip Ευκολάκι.... :dancing:
Τέταρτος προορισμός είναι η Σαμούη, καρατσεκαρισμένο!!!
Τσάβεν μπητς παίζει φυσιολατρία κάργα.Αλλά και Λαμάη εναλλακτικά.Γκρήν Μάνγκο ντίσκο και Ρέγκε γεμάτες με φρή λάνσερς.Μην πάτε όμως σε high season, πανάκριβα και φουλ κόσμο...
A! δεν είδα και πουθενά κανέναν :s&m_2:  >:(
Εγώ πάντως σαν Παταγιοφίλ δύο φορές που πήγα στη Σαμούη δεν κοιτούσα την ώρα να επιστρέψω Πατάγια.
Συμπέρασμα Pattaya for ever :rockon: :rockon: :rockon:
Pag και εγώ είμαι μεταξύ Σαμούι και Πουκέτ που δεν έχω πάει σε αυτά τα μέρη, φυσικά όχι όλες τις μέρες τις μισές μέρες να αλητεύω στην αγαπημένη πατάγια και μισές σε κάποιο νησάκι μάλλον με κάποιο tilac από το προηγούμενο ταξίδι για ρομάντζο :2funny:(μπορεί να είναι και μαλακία βέβαια άλλα δεν βάζω μυαλό)
Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο bkk, πατάγια και cha am, επίσης έχω ακούσει για κράμπι αλλά δεν ενδείκνητε για sex tourism παρά μόνο για ζευγαροκαταστάσεις

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Pagtao υπαρχει μια περιπτωση να ερθω στο νησι σου για δουλεια το καλοκαιρι.  ;)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το τέλειο ταξίδι για μένα θα ήταν Αθήνα-Μπανγκόκ-Πουκέτ κατευθεία και Πατόνγκ μία εβδμάδα, Σαμούη δεύτερη εβδομάδα,U-Tapao και Πατάγια 1 εβδομάδα και φινάλε στη Πόλη των Αγγέλων σύνολο τέσσερις εβδομάδες στο όνειρο....ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται ξέρω  :headbang:

Τι λέω τώρα ξέχασα τη Τσιανγκ μάι τη Τσιανγκ Ράι το Κο Τσανγκ τα άλλα νησάκια, θεέ μου να προλάβω να πάρω σύνταξη από αυτό το κράτος :idiot:

PASTELI

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
11
καποιος να κλεισει αυτο το πραγμα εδω.....εφτασε 1480+ σελιδες και εμεις ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ κ καθημερινα ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ...... πρεπει να παμε συντομα.....!!

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
καλα ρε εσεις κινα εχει παει κανεις?που εχει και ωραια ασπρουλιαρικα μωρα και οχι μαυριδερα.

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
καποιος να κλεισει αυτο το πραγμα εδω.....εφτασε 1480+ σελιδες και εμεις ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ κ καθημερινα ΣΑΣ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ...... πρεπει να παμε συντομα.....!!
Φίλε μου πιστεψέ με μπορεί να διαβάζεις, μπορεί να σου λένε αλλά όταν πας εκεί και δεις τι παίζει θα πάθεις τέτοιο σοκ που ούτε το έχεις φανταστεί, είμαι σίγουρος δεν υπάρχει πουθενά αυτό έστω και μια φορά πρέπει να το ζήσεις, που αν πας θα κολλήσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην θες να ξαναπάς, ένα μόνο γνώρισα που δεν ξετρελάθηκε όταν πήγε αλλά αυτός είναι κολλημένος με τις Ρωσίδες

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Πρόεδρε σε φάγαν τα πιπίνια σε κατάπιαν τα λεηντυμπόυ σε ρούφηξαν οι σειρήνες και σε μάγεψαν οι Παταγιανές....εεεεεεε δεν εξηγείται η εξαφάνιση σου.
Φτου σου και καλά να περνάς, εμείς εδώ στο Ελλαδιστάν τα βλέπεις και γελάς ε?
Ρίξε κανένα σορτ τάιμ και για μας γιατί φέτος χλωμό το βλέπω  :headbang: :headbang:
Buddy εδω ειμαι κολλημενος, απλα ειμαι σε περιοδο detox για κανα μηνα εκτος βεβαια απο το  :fuck1: ολα ταλλα κρατει!
Η καλυτερη περιοδος ειναι τωρα για οσους δεν γνωριζουν, πολυ πραμα σου την πεφτουν εν θερμω οπουδηποτε, βεβαια δεν θα μπω στην διαδικασια των περιγραφων για να μην σας
ξεσηκωνω και σαλταρετε!!! :headbang:
Σας ευχομαι καλο κουραγιο Ελληνοπουλα εκει πανω στο μπουρδελισταν και σας περιμενω με ανοιχτες αγκαλες την επομενη.
Μια πατριδα επιλεξαμε και μια πατριδα μας επελεξε η Πατταγια :rockon:

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Δεν εχω γνωρισει περα απο ΠΟΥΚΕΤ και Μπανγκοκ,κατι αλλο(ειμασταν ατυχοι με τα ΠΙ-ΠΙ κυριολεκτικα την τελευταια στιγμη ακυρωθηκε η επισκεψη λογω του ενδεχομενου για τσουναμι),ως εκ τουτου δεν εχει ιδιαιτερη βαρυτητα η γνωμη μου,αλλα παρολα αυτα Patong και παλι Patong.PHUKET γενικως δηλαδη,με καποιες απιστευτες παραλιες(υπηρχανε και μετριες),με τους απιστευτους χυμους ανανα,με τα μωρα διπλα σου προθυμα να σου επιβεβαιωσουν οτι ναι εισαι κοντα σε αυτο που λεγεται παραδεισος.Ζεστη θαλασσα,χρυσαφενια αμμος,οχι πολυκοσμια,οι πιτσιρικαδες απο τα διπλανα εστιατορια στις διαταγες σου,και οι"σχεσεις μας"(μην γελας Pagtao)να προσπαθουν να αποφυγουν τον ηλιο.Ακομα το θυμαμαι(σαμπως θα ξεχασω το ταξιδι αυτο καμμια φορα?),ειχαν τυλιγμενες τις πετσετες στο σωμα και στα προσωπα μην τυχον και τα δει ο ηλιος.Και οταν αρχιζε να σουρουπωνει,τοτε αρχιζαν δειλα δειλα να μπαινουν στην θαλασσα και να παιζουν μαζι της και μαζι μας.
Κυριες και κυριοι καληνυχτα σας,μια ακομη μερα στο PHUKET τελειωνει.
Μα οταν μια μερα τελειωνει σ'αυτο το μερος ξεκιναει μια νυχτα,το ιδιο ανεμελη το ιδιο εντυπωσιακη,το ιδιο χαρουμενη,και περισσοτερη διασκεδαστικη.Στην Μπανγκλα road ειναι ολα ετοιμα και ολες στην θεση τους για να σε υποδεχθουν.Ναι θα κανεις πρωτα σταση στα ladyboys γιατι εκει σε περιμενει ο Pagtao με τα μωρα του(θηλυκα,αρσενικοθηλυκα,δεν εχει σημασια),ναι θα περασεις απο Hollywood,απο Tiger να απολαυσεις εστω οπτικα τα αμετρητα κορμακια που ξεσαλωνουν στον χορο.Να δεις ποιο μωρο απο τα αμετρητα που σου χαμογελανε θα σε κανει συντροφια στις λιγες ωρες που απομενουν μεχρι να ξημερωσει(αν δεν συνοδευεσαι απο την σχεση).Και μετα,αφου κανεις την επιλογη σου επιστροφη στο ξενοδοχειο για  :knockinb: και μετα υπνο στην αγκαλια της εφημερης Μουσας.
Κυριες και κυριοι καλημερα,μια νεα χαρουμενη μερα ξεκινα στην Patong.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ερωτηση προς "φυσιολατρες" και μη...
Ποιο μερος της Ταυλανδης θεωρειτε οτι ειναι η αμεσως επομενη επιλογη μετα τη Παταγια,το Πουκετ και τη Μπανγκοκ?
Να συνδιαζει διακοπες και νυχτερινη ζωη (προφανεστατα βεβαια σε μικροτερο βαθμο,απο οτι τα μερη που προανεφερα)...
Να κανουμε δηλαδη τα μπανακια μας,τις εκδρομες μας και το βραδυ να πεφτει "φορτωμα" ειτε με ξεμπαρκα ειτε με μπαρφαινατα μωρα...
Σύντροφε θα σου έλεγα Τσιανγκ Μάι, αλλά αφού θες θάλασσα τότε Σουρατ Θανί ασυζητητί.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κουμπάρο agharal έγραψες!Πολύ καλό,μπράβο.Με έκανε και γέλασα πάντως.
Αντε και σύντομα το επόμενο ταξίδι να είναι ακόμα πιο καλό  :tits: :fuck1: :knockinb: :pipa1: :lheel: ....
...και με από όλα τα εξτρά  :s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: :zfuck:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
άντε και να έρθει γρήγορα η στιγμή που θα ξαναπεράσουμε την πύλη... :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Συνημμένα

• w.s..JPG
    w.s..JPG
    186 KB · Εμφανίσεις: 40

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ερωτηση προς "φυσιολατρες" και μη...
Ποιο μερος της Ταυλανδης θεωρειτε οτι ειναι η αμεσως επομενη επιλογη μετα τη Παταγια,το Πουκετ και τη Μπανγκοκ?
Να συνδιαζει διακοπες και νυχτερινη ζωη (προφανεστατα βεβαια σε μικροτερο βαθμο,απο οτι τα μερη που προανεφερα)...
Να κανουμε δηλαδη τα μπανακια μας,τις εκδρομες μας και το βραδυ να πεφτει "φορτωμα" ειτε με ξεμπαρκα ειτε με μπαρφαινατα μωρα...

στην [size=50pt]Ελλαδα[/size]...  :uglystupid:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Rebeti.....οχι ρε φιλε.δεν θα σ'αφησω εδω.........Πλακα-Πλακα να κανω 1 προταση???Αν ειμαστε Υγιεις και εχουμε λεφτα,τον Σεπτεμβριο η Οκτωμβριο η οποτε βολευει(οχι ομως πριν τον Αυγουστο),να κανουμε ενα ταξιδι Μελων ΒΤV(και μη)για Ταυλανδη και δη Παταγια???Ας πουμε να βαλουμε καποιες ημερομηνιες που να βολευουν πανω-κατω ολους και να φυγουμε ομαδικως για κατω...........ξερω οτι ειναι νωρις ακομα για κατι τετοιο αλλα λεεω εγω τωρα.......γιατι με παιδια που μιλησα με Θεσ/νικη,Αθηνα,Φλωρινα,Βεροια ειναι αρκετοι που "ψηνονται" για Αυγουστο-Σεπτεμβριο-Οκτωμβριο για κατω!!!ηδη περιπου στα 6 ατομα που μιλησα "ψηνονται" να παμε παρειτσα κατω........και αν δεν κανω λαθος,αν λεω κλεισουμε ομαδικα εχει εκπτωση και στα εισητηρια και στα ξεονοδχεια(αν κατσουμε στο ιδιο).........
Τι λετε???
Βεβαια μπορει να λεω βλακειες αυτη την στιγμη αλλα παιρνοντας σαν γνωμονα την αυθορμητη συναντηση τον Μαρτιο στην Παταγια μελων του ΒΤν και το οτι περασαμε υπεροχα ολοι μαζι,το ριχνω σαν ιδεα....

... Για οκτώβρη είμαι μέσα, άντε τέλη σεπτέμβρη...  :dancing: ... Πιο νωρίς δεν παίζει με τίποτα...  :tickedoff:

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Παιδες
Για κοφτε σιγα σιγα τον ενθουσιασμο και αρχιστε να συνηθιζετε στην ιδεα του να μπορεσετε να ξανακατεβετε Ταυλανδη απο το τελος της επομενης πενταετιας.
Ετσι για να μην σας ερθει αποτομα.  :fuck1: :S

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες
Για κοφτε σιγα σιγα τον ενθουσιασμο και αρχιστε να συνηθιζετε στην ιδεα του να μπορεσετε να ξανακατεβετε Ταυλανδη απο το τελος της επομενης πενταετιας.
Ετσι για να μην σας ερθει αποτομα.  :fuck1: :S
por qué??? :think: :think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom