kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Εγώ φίλε μου μόλις τον έφαγα,και μαλιστα όχι απο το στόμα αλλά απο τον λο-κώ,με τις υγειες μουΜη ξεχνας και το Δο-Νη-Τη,που θα φαμε στη μαπα (και καπου αλλου),απο δω και περα...
Εγώ φίλε μου μόλις τον έφαγα,και μαλιστα όχι απο το στόμα αλλά απο τον λο-κώ,με τις υγειες μουΜη ξεχνας και το Δο-Νη-Τη,που θα φαμε στη μαπα (και καπου αλλου),απο δω και περα...
Πολύ καλά μας ενημερώνεις φιλαράκο και ευχαριστούμε....αλλά με τα νάα μέτρα προβλέπω να μαζέυω λεφτά απο τώρα για να κανω εγκένια στο τελευταίο αεροπλάνο της QATAR AIR το 2012τώρα το είδα, έκανα λάθος.
Μέχρι τώρα έχει 81 αεροσκάφοι.
Εκκρεμή νέα παραγγελία 182 !!! έως το 2012.
Πολύ καλά μας ενημερώνεις φιλαράκο και ευχαριστούμε....αλλά με τα νάα μέτρα προβλέπω να μαζέυω λεφτά απο τώρα για να κανω εγκένια στο τελευταίο αεροπλάνο της QATAR AIR το 2012
Διαφήμηση?Δέν κάνει πως βγάζει καμία προσφορά με καμία 350αρια ευρώπουλα και τότε θα σου πω εγώ δ ιαφήμηση....μονο που η emirates είναι 4*, ενώ η κατάρ 5*.
Πολύ διαφήιμιση έκανα στην κατάρ. Σταματάω.
Να μου έδειναν και κανα εισιτήριο τσάμπα αλλά που !!!
Ετσι ακριβως...Για επιλεγμενες και μονο ημερομηνιες,βρισκεις γυρω στο 750αρι...
Περυσι,περαν απο τις τρελλες προσφορες που ειχαν βγαλει για καποιες συγκεκριμενες ημερομηνιες και πτησεις,οι εταιριες αυτες πουλαγαν γυρω στα 600-650 ευρω,τις αλλες πτησεις...
Οι περσινες βεβαια "τρελλες τιμες" δεν οφειλοντουσαν τοσο στον ανταγωνισμο μεταξυ των εταιριων,οσο στο οτι ειχαν προγραμματισει πολλες πτησεις και λογω κρισης δε μπορουσαν να τις γεμισουν...(Φετος επειδη μαθανε απο το παθημα τους,κοψαν πτησεις και ακολουθουν πιο "σφιχτη πολιτικη" στις τιμες-Γι αυτο "αντιο" προσφορες)...
Εν τω μεταξυ,σκεφτομαι και ενα αλλο γεγονος και τραβαω τα μαλλια μου...
Περυσι,παρολες τις προσφορες,καποια αεροπλανα φευγαν σχεδον αδεια και ετσι καποιες εταιριες οδηγηθηκαν ακομα και στη συγχωνευση πτησεων...
Εχω εναν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ φιλο,που ΕΓΩ τον ειδοποιησα για τη προσφορα της Emirates στα 424 ευρω,εκλεισε εισητηριο αμεσως,πηγε,και στο γυρισμο,οταν πηγε στο Σουβαρναμπουμι,τον ειδοποιησαν απο την Emirates,οτι η πτηση ακυρωθηκε (λογω βλαβης δηθεν),για την επομενη μερα...Τον πηγαν στο ξενοδοχειο,τον ταισαν,τον ποτισαν και τον κοιμησαν τζαμπα και την επομενη μερα λιγο πριν φυγει,τον καλεσαν στα γκισε της Emirates και του δωσαν και ενα εισιτηριο ΤΖΑΜΠΑ,πηγαινε-ελα Αθηνα-Μπανγκοκ,με ισχυ ενος χρονου...
Ετσι φετος εκλεισε και ταξιδευει ΤΖΑΜΠΑ!!
ΕΛΕΟΣ!!!
Αυτό με τις αεροπορικές ισχύει έχω πάρει και εγώ free εισιτήριο σε αντίστοιχη περίπτωση για πτήση εσωτερικού όμωςΚοιτα...προφανως,καμμια εταιρια δε μοιραζει εισιτηρια τζαμπα...
Και εαν αναβληθη μια πτηση,λογω τηλεφωνηματος για βομβα η για λογους ασφαλειας (λογω βλαβης του αεροσκαφους ας πουμε),ναι μεν ειναι υποχρεωμενοι να σου προσφερουν τροφη και στεγη,αλλα για τζαμπα εισιτηριο πηγαινε-ελα,"χλωμο"...
Ειναι προφανες,οτι ειχαν "λερωμενη τη φωλια τους" γιατι ανεβαλαν τη πτηση για αλλους λογους (κανανε συγχωνευση πτησεων με την επομενη μερα) τη στιγμη που επισημα μιλησανε για βλαβη...
Εν τω μεταξυ,καποιος επιβατης θα εκανε φασαρια και για να μη γινει θεμα,δωσανε τα τζαμπα εισιτηρια...
Εαν ειδικα διαβασεις το διεθνες δικαιο των αερομεταφορων,εαν γινοταν ερευνα και ανακαλυπταν οτι η "βλαβη" ηταν μουφα,υπηρχαν πολυ σοβαροτερες κυρωσεις για την εταιρια,απο το να δωσει 100 εισιτηρια τζαμπα...
Ειναι γνωστο επισης,οτι αν δεν "φωναξεις" και δε διεκδικησεις το δικιο σου,κανενας δε προκειται να ενδιαφερθει...
Φετος ενας φιλος μου ειχε κλεισει για Μπανγκοκ με ΤΗΑΙ σε "premium economy" και οχι σε απλη "economy"...Μπαινει λοιπον μεσα στο αεροσκαφος και συνειδητοποιει οτι η θεση που του δωσαν στο check-in ηταν σε "economy"...Εγω,οπως και οι περισσοτεροι,ουτε που θα επαιρνα χαμπαρι...Αυτος ομως που ειχε ξαναπεταξει με Airbus ηξερε τη διαφορα...
Κανει λοιπον τη "σχετικη φασαρια" και το αποτελεσμα ηταν να τον βαλουν στη business...ΜΑΓΚΑΣ!! ;)
Αυτό με τις αεροπορικές ισχύει έχω πάρει και εγώ free εισιτήριο σε αντίστοιχη περίπτωση για πτήση εσωτερικού όμως
Για την qatar όντος ξέρω ότι είναι 5αστερη, αν θυμάμαι καλά την Emirates μου έλεγε ο συναγωνιστής ότι προσπαθεί να ανταγωνιστεί μπορεί και να τις έχω μπερδέψει
Εγώ λεώ να αφήσετε τους φίλους των φίλων με τα τζάμπα εισητήρια Οποίος μαθεί τίποτα για φτηνά εισητήρια για εκεί κάτω να το πεί και σε μας αμέσως, μήπως μπορέσουμε να ξεκλέψουμε κανένα φραγκάκι και να πάμε και εμείς
Καμμια σχεση η business με τη premium economy...Η premium economy,ειναι σαν την economy,αλλα με περισσοτερο χωρο για τα ποδια και τα καθισματα ειναι και πιο φαρδια...Γι αυτο δεν εχει μεγαλη διαφορα στη τιμη...ποιες οι διαφορες στο πρεμιOum economy kai business μεταξυ τους?
Φιλε 18με 28/12/2009 510 ευρωπουλα με SINGAPURE AIR αλλα τα ειχακλεισει απο τον Ιουνιοσωστος..το καλυτερο ειναι να κοιταμε ανα διαστηματα τα σαιτ για προσφορες..ολο και κατι πετυχαινεις..εκτος αν ειναι δεκεμβριος full season οπου εκμεταλευονται την κατασταση..
εγω ειχα βρει 23μαρτιου 458 ευρω..φετος αλλα τα ειχα κλεισει απο νοεμβριο.