Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 75 άτομα (0 μέλη και 75 επισκέπτες)

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Και μην ξεχνατε,Μακεδονες και μη.......Βορειοι και μη

Οποιος Γουσταρει και μπορει να ερθει..........29 Μαιου,Ημερα Σαββατο......η Συναντηση Μελων του BTV στο Cafe Sports "Dragao" στην Τουμπα(Περραιβου + Στρατηγη)...

Ελατε να γνωριστουμε και να βρεθουμε αλλα και ........να κλαψουμε την μοιρα μας!!!

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Και μην ξεχνατε,Μακεδονες και μη.......Βορειοι και μη

Οποιος Γουσταρει και μπορει να ερθει..........29 Μαιου,Ημερα Σαββατο......η Συναντηση Μελων του BTV στο Cafe Sports "Dragao" στην Τουμπα(Περραιβου + Στρατηγη)...

Ελατε να γνωριστουμε και να βρεθουμε αλλα και ........να κλαψουμε την μοιρα μας!!!
Laki οργσνωσέ τα όπως Πατάγια, μόνο τα τιλάκ θα λείπουν :'(

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οποιος Γουσταρει και μπορει να ερθει 29 Μαιου,Ημερα Σαββατο η Συναντηση Μελων του BTV στο Cafe Sports "Dragao" στην Τουμπα(Περραιβου + Στρατηγη)...

Οπως δείχνει και στο GPS παρακάτω ... :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 29 May.jpg
    29 May.jpg
    67,9 KB · Εμφανίσεις: 19

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Kαι την επόμενη φορά στο beach bar του Spyrou, αν φέρει κιόλας ταιλανδάκια στο bar αλλά Φώτης-Πατάγια, σκέψου το φίλε barfine θα χρεώνεις ένα 20αράκι, α ρε τέτοιο επχειρηματικό μυαλό σαν το δικό μου πάει χαμένο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Pagtao......to GPS "εγραψε"!!!!Πολυ καλο!!!Μακαρι να ειχαμε και τα "τιλακ" μαζι μας.........Μηπως πρεπει να τις κανουμε μια "ομαδικη" προσκληση για 29 Μαιου???
Pagtao......θα το αναλαβεις???

Παντως,,,,,,χωρις πλακα οποιος θελει να ερθει και ειναι εκτος Θεσ.νικης η δεν ξερει που ακριβως ειναι,μπορουμε να παμε ολοι μαζι........σαν σχολικη εκδρομουλα!!!

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Thanks για τις πληροφορίες George, φαντάζομαι γιατί κοίταξα στο site της thai air ότι σου δείνει για εσωτερικές πτήσεις την bangkok air, από το u-tapao της πατάγια όταν λες εννοείς ότι πέταξες από πατάγια για κάποιο προορισμό?
αν δεν περιοριζόμουνα σε δύο εβδομάδες ταξίδι ίσως και να σκεφτόμουνα την λύση του τρένου, άκουσα από bkk ότι είναι 18 ώρες ταξίδι για πουκέτ :o αλλά δεν λέει για το καιρό που μπορώ να κάτσω εκεί

Ενοώ ότι πέταξα από Utapao στο Koh Samui.

Τώρα για το που είναι καλύτερα δηλ. Koh Samui  η Phuket ο φίλος Pagtao
όπως πάντα περιέγραψε πολύ καλά και τα 2 νησιά.

Εγώ είχα την τύχη η την ατυχία από το πρώτο μου ταξίδι να πάω στην Pattaya
και BKK-Phuket-Koh Samui συγκριτικά να τους βλέπω ανιαρούς και ακριβούς προορισμούς,
χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλά και εκεί.

Η ΒΚΚ σίγουρα έχει τόσα πολλά να προσφέρει αλά εγώ δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο
και χρήμα να την μάθω καλά.

Στο Phuket αν πήγαινα από την πρώτη φορά που πήγα στην Thailand θα έλεγα ότι
είναι το τέλειο μέρος, αλά συγκριτικά με την Pattaya δεν με ενθουσίασε και τόσο,
κατάφερα να μείνω μόνο 4 ημέρες, ενώ θα μπορούσα και περισότερες.
Η Pattaya είναι ευχή και κατάρα, αν την μάθεις κόλησες.

To Koh Samui μου άρεσε και έμεινα 10 ημέρες περίπου και αν βρω ευκαιρία θα ξαναπάω.

Πιστεύω ότι και σένα θα σου αρέσει το Koh Samui

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ενοώ ότι πέταξα από Utapao στο Koh Samui.

Τώρα για το που είναι καλύτερα δηλ. Koh Samui  η Phuket ο φίλος Pagtao
όπως πάντα περιέγραψε πολύ καλά και τα 2 νησιά.

Εγώ είχα την τύχη η την ατυχία από το πρώτο μου ταξίδι να πάω στην Pattaya
και BKK-Phuket-Koh Samui συγκριτικά να τους βλέπω ανιαρούς και ακριβούς προορισμούς,
χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλά και εκεί.

Η ΒΚΚ σίγουρα έχει τόσα πολλά να προσφέρει αλά εγώ δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο
και χρήμα να την μάθω καλά.

Στο Phuket αν πήγαινα από την πρώτη φορά που πήγα στην Thailand θα έλεγα ότι
είναι το τέλειο μέρος, αλά συγκριτικά με την Pattaya δεν με ενθουσίασε και τόσο,
κατάφερα να μείνω μόνο 4 ημέρες, ενώ θα μπορούσα και περισότερες.
Η Pattaya είναι ευχή και κατάρα, αν την μάθεις κόλησες.

To Koh Samui μου άρεσε και έμεινα 10 ημέρες περίπου και αν βρω ευκαιρία θα ξαναπάω.

Πιστεύω ότι και σένα θα σου αρέσει το Koh Samui
thanks φίλε για κο σαμούι βλέπω να καταλήγω αν όλα πάνε καλά, μέχρι τότε βέβαια θα το σκεφτώ λίγο ακόμα
να σου πω την αλήθεια δεν ήξερα ότι πετάς από utapao για κοσαμούι

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Για κο σαμούι βλέπω να καταλήγω αν όλα πάνε καλά, μέχρι τότε βέβαια θα το σκεφτώ λίγο ακόμσα

Αν τελικά επιλέξεις δεύτερο προορισμό τη Σαμούη και καλά θα κάνεις σου προτείνω να ξεκινήσεις από εκεί χαλαρά και μετά να τελειώσεις δυναμικά με Πατάγια.
Τα καλά στο τέλος δεν πάνε? :rockon: :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ναι αλλα μη συγκρινουμε Σαμουι με Πουκετ,γιατι το εψαξα πολυ το θεμα σε διαφορα ξενα φορουμ...
Το Πουκετ ειναι κατι οροφους κατω απο Πατταγια,αλλα το Σαμουι ειναι πολλους ουρανοξυστες κατω...

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Lakis για να έχουμε τιλάκ στη συνάντηση θα πρέπει να είναι αρραβωνιάρες οι οποίες μόνο με γάμο κατεβαίνουν καταδώ αν είναι να πάμε να παντρευτούμε...προλαβαίνουμε? :think:
Ας όψονται οι γραφειοκράτες που βάζουν εμπόδια στα κορίτσια μας...τους  :jerking:  :jerking: μην τους  :uzi:
Α!! και στα  :s&m_2: :s&m_2: μας  :2funny: :2funny:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Εγω κατα 99% θα τη κανω για Αο Νανγκ στο Κραμπι...
Εχει παει κανεις?

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ναι αλλα μη συγκρινουμε Σαμουι με Πουκετ,γιατι το εψαξα πολυ το θεμα σε διαφορα ξενα φορουμ...
Το Πουκετ ειναι κατι οροφους κατω απο Πατταγια,αλλα το Σαμουι ειναι πολλους ουρανοξυστες κατω...
Αν ποτε αποφασισω να παρω την γκομενα και να παω Ταιλανδη θα παω Κο Σαμουι η Πουκετ...αλλα οσο ειμαι ελευθερο  :bigdick: θα κατεβαινω αποκληστηκα και μονο Πατταγια...τελία και γκάυλα

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν τελικά επιλέξεις δεύτερο προορισμό τη Σαμούη και καλά θα κάνεις σου προτείνω να ξεκινήσεις από εκεί χαλαρά και μετά να τελειώσεις δυναμικά με Πατάγια.
Τα καλά στο τέλος δεν πάνε? :rockon: :rockon:
Πολύ σωστά pagtao τα καλά πάνε στο τέλος, αλλά θα έχω ένα τεχνικό πρόβλημα και επειδή δεν βάζω μυαλό όπως είπαμε για Σαμούι σκεφτόμουνα να πάω με ένα από τα τιλάκ  :headbang: όπως μου πρότεινε και αυτή να πάμε εκεί την επόμενη φορά που θα κατέβω για να μου δείξει και καλά το νησί και να είναι η ξεναγός μου, στο τέλος θα θέλει κλασικά να με συνοδεύσει στο αεροδρόμιο της επιστροφής, που να της λες ότι συνεχίζεις για Πατάγια και να μην στα πρίζει, χεχεχε σατανικό μυαλό που είμαι (που φτάσαμε να κρυβόμαστε και από τις γκόμενες στην Ταιλάνδη) :2funny: :2funny: :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν ποτε αποφασισω να παρω την γκομενα και να παω Ταιλανδη θα παω Κο Σαμουι η Πουκετ...αλλα οσο ειμαι ελευθερο  :bigdick: θα κατεβαινω αποκληστηκα και μονο Πατταγια...τελία και γκάυλα
Οταν λες γκόμενα φίλε εννοείς ελλεηνίδα? μην μου πεις ότι θα κάνεις αυτό το λάθος που το έχουν κάνει μερικοί γνωστοί μου που κατεβήκαν με τις γυναίκες/γκόμενες και κοιτάζανε αλλά δεν ακουμπάγανε, κάτι ταξίδια του μέλιτος κτλ
μακράν το ποιο απαγορευτικό μέρος για νεόνυμφους  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εχει παει κανεις?
Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλά για Κράμπι γενικά μου είπε συναγωνιστής ότι δεν έχει τη δράση που έχουν άλλα μέρη πχ Πατάγια, Πουκέτ κτλ είναι για ζευγαροκατάσταση, φυσιολατρεία, παραλίες, ξάπλες χωρίς ιδιαίτερη νυχτερινή διασκέδαση, δεν έχω πάει ότι μου έχουν πει λέω

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6

εγω θα διαφωνησω και θα πω οτι το Πουκετ ειναι καλυτερο-μεγαλυτερο-καθαροτερο απο την Παταγια και ποιο ανθρωπινο να μεινεις,με λιγο  περισοτερο ανεβασμενες τιμες. Παντως μαμας ανετα με 1000 μπατα απλα ισως θελει λιγο περισοτερο ψαξιμο,αναλογα και ποτε κατεβαινεις παντα.

Για εναν που παει λιγες μερες π.χ 5-7 ας παει παταγια. Αλλα παιδια
το μερος ειναι "βοθρος" κυριολεκτικα,αθλιο αποχετευτικο μυριζει σκατιλα παντου. Απο μαγαζια γκο-γκο και τετοια ενταξει,φουλ,αλλα οι εξυπνοι
ψωνιζουν απο Insomnia και τετοια ελευθερα μαγαζια και οχι να πληρωνουν μπαρ φαιν ιδια λεφτα για ιδιες γκομενες (η και χειροτερες πολλες φορες!). Ειδικα στο πουκετ Hollywood kai tiger και τα υπολοιπα απλα δεν υπαρχουν. Ομοιως ολη η παταγια ειναι το ΙΝΣΟΜΝΙΑ! τελος...τα υπολοιπα ειναι απλα να περνατε απλα βολτα για χαβαλε!

Και επειδη πηγα και στα 2 μερη και μαλιστα στην παταγια 2 φορες και 1 πουκετ πιστευω μπορω να κρινω σωστα και να πω με βεβαιοτητα οτι

το καλυτερο μερος απο τα 2 να παει κανεις και να τα εχει ΟΛΑ ειναι το πουκετ. Να πας και 5 μπανια ρε παιδι μου,24 ωρες θα μαμας? δε γινεται...
εριξες 1 ?  2? 3? 4? μετα εισαι νεκρος. θες ενα μπανακι να αραξεις.
Και εχει πολλες παραλιες. Η παταγια τι εχει? παπαρια! 1 παραλια
και αυτη θες καραβακι να πας. Της παταγια η θαλασσα δεν βαζεις ουτε ποδι μεσα!

με 20 ευρω τελειο χοτε,τα παραπανω εξοδα σας ειναι 80 ευρω πηγενε ελα
απο μπαγκοκ. αυτα ινε.αξιζει τον κοπο!

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Εχει παει κανεις?
Ήσυχα. Στην πραγματικότητα είναι ένα ψαροχώρι και πολύ καλή βάση για εκδρομούλες, είτε με νοικιασμένο αυτοκίνητο - μηχανή, είτε με τα ταχύπλοα στα νησάκια.
Για το βράδυ έχει 3-4 μπαράκια, αλλά δύσκολα θα ψωνίσεις.
Εγώ είχα κατέβει με φίλη από ΒΚΚ και είχα μείνει στο Best Western Ao Nang Bay Resort & Spa, αλλά νομίζω πως μπορείς να βρείς και καλύτερο ξενοδοχείο.
Φυσικά από ΒΚΚ πετάς με Air Asia.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ρε παιδια ξερετε κανα ταξιδιωτικο φορουμ να βρω πληροφοριες για τα μπορα μπορα που θελω να παω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom