lakisscorpio
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 644
- Πόντοι
- 4.255
Πέντε μέρες????Εμεις έχουμε πέντε μήνες και δεν μπορεί να ξεκολήσει το μυαλό μας απο την Παττάγια
Πέντε μέρες????Εμεις έχουμε πέντε μήνες και δεν μπορεί να ξεκολήσει το μυαλό μας απο την Παττάγια
Laki οργσνωσέ τα όπως Πατάγια, μόνο τα τιλάκ θα λείπουν :'(Και μην ξεχνατε,Μακεδονες και μη.......Βορειοι και μη
Οποιος Γουσταρει και μπορει να ερθει..........29 Μαιου,Ημερα Σαββατο......η Συναντηση Μελων του BTV στο Cafe Sports "Dragao" στην Τουμπα(Περραιβου + Στρατηγη)...
Ελατε να γνωριστουμε και να βρεθουμε αλλα και ........να κλαψουμε την μοιρα μας!!!
Laki οργσνωσέ τα όπως Πατάγια, μόνο τα τιλάκ θα λείπουν
Οποιος Γουσταρει και μπορει να ερθει 29 Μαιου,Ημερα Σαββατο η Συναντηση Μελων του BTV στο Cafe Sports "Dragao" στην Τουμπα(Περραιβου + Στρατηγη)...
Thanks για τις πληροφορίες George, φαντάζομαι γιατί κοίταξα στο site της thai air ότι σου δείνει για εσωτερικές πτήσεις την bangkok air, από το u-tapao της πατάγια όταν λες εννοείς ότι πέταξες από πατάγια για κάποιο προορισμό?
αν δεν περιοριζόμουνα σε δύο εβδομάδες ταξίδι ίσως και να σκεφτόμουνα την λύση του τρένου, άκουσα από bkk ότι είναι 18 ώρες ταξίδι για πουκέτ :o αλλά δεν λέει για το καιρό που μπορώ να κάτσω εκεί
thanks φίλε για κο σαμούι βλέπω να καταλήγω αν όλα πάνε καλά, μέχρι τότε βέβαια θα το σκεφτώ λίγο ακόμαΕνοώ ότι πέταξα από Utapao στο Koh Samui.
Τώρα για το που είναι καλύτερα δηλ. Koh Samui η Phuket ο φίλος Pagtao
όπως πάντα περιέγραψε πολύ καλά και τα 2 νησιά.
Εγώ είχα την τύχη η την ατυχία από το πρώτο μου ταξίδι να πάω στην Pattaya
και BKK-Phuket-Koh Samui συγκριτικά να τους βλέπω ανιαρούς και ακριβούς προορισμούς,
χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι καλά και εκεί.
Η ΒΚΚ σίγουρα έχει τόσα πολλά να προσφέρει αλά εγώ δεν μπορώ να διαθέσω χρόνο
και χρήμα να την μάθω καλά.
Στο Phuket αν πήγαινα από την πρώτη φορά που πήγα στην Thailand θα έλεγα ότι
είναι το τέλειο μέρος, αλά συγκριτικά με την Pattaya δεν με ενθουσίασε και τόσο,
κατάφερα να μείνω μόνο 4 ημέρες, ενώ θα μπορούσα και περισότερες.
Η Pattaya είναι ευχή και κατάρα, αν την μάθεις κόλησες.
To Koh Samui μου άρεσε και έμεινα 10 ημέρες περίπου και αν βρω ευκαιρία θα ξαναπάω.
Πιστεύω ότι και σένα θα σου αρέσει το Koh Samui
Για κο σαμούι βλέπω να καταλήγω αν όλα πάνε καλά, μέχρι τότε βέβαια θα το σκεφτώ λίγο ακόμσα
Αν ποτε αποφασισω να παρω την γκομενα και να παω Ταιλανδη θα παω Κο Σαμουι η Πουκετ...αλλα οσο ειμαι ελευθερο θα κατεβαινω αποκληστηκα και μονο Πατταγια...τελία και γκάυλαΝαι αλλα μη συγκρινουμε Σαμουι με Πουκετ,γιατι το εψαξα πολυ το θεμα σε διαφορα ξενα φορουμ...
Το Πουκετ ειναι κατι οροφους κατω απο Πατταγια,αλλα το Σαμουι ειναι πολλους ουρανοξυστες κατω...
Πολύ σωστά pagtao τα καλά πάνε στο τέλος, αλλά θα έχω ένα τεχνικό πρόβλημα και επειδή δεν βάζω μυαλό όπως είπαμε για Σαμούι σκεφτόμουνα να πάω με ένα από τα τιλάκ όπως μου πρότεινε και αυτή να πάμε εκεί την επόμενη φορά που θα κατέβω για να μου δείξει και καλά το νησί και να είναι η ξεναγός μου, στο τέλος θα θέλει κλασικά να με συνοδεύσει στο αεροδρόμιο της επιστροφής, που να της λες ότι συνεχίζεις για Πατάγια και να μην στα πρίζει, χεχεχε σατανικό μυαλό που είμαι (που φτάσαμε να κρυβόμαστε και από τις γκόμενες στην Ταιλάνδη)Αν τελικά επιλέξεις δεύτερο προορισμό τη Σαμούη και καλά θα κάνεις σου προτείνω να ξεκινήσεις από εκεί χαλαρά και μετά να τελειώσεις δυναμικά με Πατάγια.
Τα καλά στο τέλος δεν πάνε?
Οταν λες γκόμενα φίλε εννοείς ελλεηνίδα? μην μου πεις ότι θα κάνεις αυτό το λάθος που το έχουν κάνει μερικοί γνωστοί μου που κατεβήκαν με τις γυναίκες/γκόμενες και κοιτάζανε αλλά δεν ακουμπάγανε, κάτι ταξίδια του μέλιτος κτλΑν ποτε αποφασισω να παρω την γκομενα και να παω Ταιλανδη θα παω Κο Σαμουι η Πουκετ...αλλα οσο ειμαι ελευθερο θα κατεβαινω αποκληστηκα και μονο Πατταγια...τελία και γκάυλα
Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω αλλά για Κράμπι γενικά μου είπε συναγωνιστής ότι δεν έχει τη δράση που έχουν άλλα μέρη πχ Πατάγια, Πουκέτ κτλ είναι για ζευγαροκατάσταση, φυσιολατρεία, παραλίες, ξάπλες χωρίς ιδιαίτερη νυχτερινή διασκέδαση, δεν έχω πάει ότι μου έχουν πει λέωΕγω κατα 99% θα τη κανω για Αο Νανγκ στο Κραμπι...
Εχει παει κανεις?
Ναι αλλα μη συγκρινουμε Σαμουι με Πουκετ,γιατι το εψαξα πολυ το θεμα σε διαφορα ξενα φορουμ...
Το Πουκετ ειναι κατι οροφους κατω απο Πατταγια,αλλα το Σαμουι ειναι πολλους ουρανοξυστες κατω...
Ήσυχα. Στην πραγματικότητα είναι ένα ψαροχώρι και πολύ καλή βάση για εκδρομούλες, είτε με νοικιασμένο αυτοκίνητο - μηχανή, είτε με τα ταχύπλοα στα νησάκια.Εγω κατα 99% θα τη κανω για Αο Νανγκ στο Κραμπι...
Εχει παει κανεις?