Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ήσυχα. Στην πραγματικότητα είναι ένα ψαροχώρι και πολύ καλή βάση για εκδρομούλες, είτε με νοικιασμένο αυτοκίνητο - μηχανή, είτε με τα ταχύπλοα στα νησάκια.
Για το βράδυ έχει 3-4 μπαράκια, αλλά δύσκολα θα ψωνίσεις.
Εγώ είχα κατέβει με φίλη από ΒΚΚ και είχα μείνει στο Best Western Ao Nang Bay Resort & Spa, αλλά νομίζω πως μπορείς να βρείς και καλύτερο ξενοδοχείο.
Φυσικά από ΒΚΚ πετάς με Air Asia.
Απο οσο διαβαζω απο διαφορα φορουμ,εχει αρκετα μπαρ με γυναικες...(καμμια σχεση βεβαια με τα γνωστα μερη,ουτε καν με το Κο Σαμουι) αλλα πιστευω πως ολο και κατι θα βρω...Αλλα και να μη βρω δεν εγινε και τιποτα...
Πρωταρχικος σκοπος,ειναι οι διακοπες,τα μπανακια και η ξεκουραση...
Αλλωστε θα εχει ηδη προηγηθει το Χονγκ Κονγκ, η Κινα και 2-3 μερες Μπανγκοκ και εκει θα παω στο τελος μια εβδομαδα για να αραξω...

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
εγω θα διαφωνησω και θα πω οτι το Πουκετ ειναι καλυτερο-μεγαλυτερο-καθαροτερο απο την Παταγια και ποιο ανθρωπινο να μεινεις,με λιγο  περισοτερο ανεβασμενες τιμες. Παντως μαμας ανετα με 1000 μπατα απλα ισως θελει λιγο περισοτερο ψαξιμο,αναλογα και ποτε κατεβαινεις παντα.

Για εναν που παει λιγες μερες π.χ 5-7 ας παει παταγια. Αλλα παιδια
το μερος ειναι "βοθρος" κυριολεκτικα,αθλιο αποχετευτικο μυριζει σκατιλα παντου. Απο μαγαζια γκο-γκο και τετοια ενταξει,φουλ,αλλα οι εξυπνοι
ψωνιζουν απο Insomnia και τετοια ελευθερα μαγαζια και οχι να πληρωνουν μπαρ φαιν ιδια λεφτα για ιδιες γκομενες (η και χειροτερες πολλες φορες!). Ειδικα στο πουκετ Hollywood kai tiger και τα υπολοιπα απλα δεν υπαρχουν. Ομοιως ολη η παταγια ειναι το ΙΝΣΟΜΝΙΑ! τελος...τα υπολοιπα ειναι απλα να περνατε απλα βολτα για χαβαλε!

Και επειδη πηγα και στα 2 μερη και μαλιστα στην παταγια 2 φορες και 1 πουκετ πιστευω μπορω να κρινω σωστα και να πω με βεβαιοτητα οτι

το καλυτερο μερος απο τα 2 να παει κανεις και να τα εχει ΟΛΑ ειναι το πουκετ. Να πας και 5 μπανια ρε παιδι μου,24 ωρες θα μαμας? δε γινεται...
εριξες 1 ?  2? 3? 4? μετα εισαι νεκρος. θες ενα μπανακι να αραξεις.
Και εχει πολλες παραλιες. Η παταγια τι εχει? παπαρια! 1 παραλια
και αυτη θες καραβακι να πας. Της παταγια η θαλασσα δεν βαζεις ουτε ποδι μεσα!

με 20 ευρω τελειο χοτε,τα παραπανω εξοδα σας ειναι 80 ευρω πηγενε ελα
απο μπαγκοκ. αυτα ινε.αξιζει τον κοπο!

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΟΛΗ.  :tickedoff:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Απο οσο διαβαζω απο διαφορα φορουμ,εχει αρκετα μπαρ με γυναικες...(καμμια σχεση βεβαια με τα γνωστα μερη,ουτε καν με το Κο Σαμουι) αλλα πιστευω πως ολο και κατι θα βρω...Αλλα και να μη βρω δεν εγινε και τιποτα...
Αλλωστε θα εχει ηδη προηγηθει το Χονγκ Κονγκ, η Κινα και 2-3 μερες Μπανγκοκ και εκει θα παω στο τελος μια εβδομαδα για να αραξω...

καμια βολτα στην παταγια δεν εχει το προγραμα???

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
το μερος ειναι "βοθρος" κυριολεκτικα,αθλιο αποχετευτικο μυριζει σκατιλα παντου.
Φίλε μου έτσι μυρίζει όλη η Ταιλάνδη δεν ξέρω αν είναι σκατίλα ή τα φαγητά στους δρόμους αλλά και στην πρωτεύσα να βγεις στους δρόμους ακριβώς την ίδια υγρασία και μυρωδιά έχει

ΜΟΝΟΛΥΚΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι ειναι οπως τα λες.δεν συγκρινεται με τα μεγαθηρια ΒΚΚ PATTAYA PATONG απο πλευρας ποσοτητας γυναικων αλλα το σπορ θα το κανεις δεν υπαρχει περιπτωση!εχω παει δυο φορες απο καμια 10ρια μερες την καθε φορα και θα πηγαινω οποτε κατεβενω.ιδανικο μερος για μπανακια εκδρομουλες σε πολλα νησια για περιηγηση με ελεφαντες μες την ζουγκλα κτλ..ειναι ωραια μερη ξενοιαστα που ταχω μες την καρδια μου οπως και την μαγευτικη Β.ΤΑΥΛΑΝΔΗ(ΤΣΙΑΝΚ ΜΑΙ)που αν εχεις αρκετες μερες αδεια καλα ειναι να τα βλεπεις και αυτα.θα αρεστεις με την ποσοτητα των κοριτσιων που κανουν μασαζ στην παραλια πανω απο 300σιες που θα σε φωναζουν μετα το μπανακι σου για μια χαλαρωση σωματος(κλεινης και κανα ραντεβουδακι για το βραδακι).θα μεινεις αφωνος και με την πατεντα παπακι ταξι οπου εχω δει να κουβαλαει μεχρι και 5 γερμαναραδες και ο οδηγος 6 :2funny: ουτε κανονικο ταξι νατανε!πηγαινε φιλε μου με κλειστα ματια δεν θα χασεις.

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
και εκει θα παω στο τελος μια εβδομαδα για να αραξω...
κατσε αθηνα καλυτερα, με την κριση οι ελληνιδες θα αναγκαστουν να μαγειρεψουν, θα χασουν κανα γραμμαριο και θα γινουν πιο ελκυστικες.

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Και μετα σου λεει ο αλλος οτι θα μας μπουν τα 2 ποδια σε 1 παπουτσι τωρα με την κριση....αρε Ελληναρες,την καλοπεραση και το   :knockinb: δεν θα μας το κοψει κανενας Γερμαναρας.....βουρρρρρρρρ για Πατταγια λέμε :headbang2:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
κατσε αθηνα καλυτερα, με την κριση οι ελληνιδες θα αναγκαστουν να μαγειρεψουν, θα χασουν κανα γραμμαριο και θα γινουν πιο ελκυστικες.
Ναι,αλλα ΠΟΤΕ δε θα μαθουν να γαμιουνται σαν τις Ασιατισσες...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Οταν λες γκόμενα φίλε εννοείς ελλεηνίδα? μην μου πεις ότι θα κάνεις αυτό το λάθος που το έχουν κάνει μερικοί γνωστοί μου που κατεβήκαν με τις γυναίκες/γκόμενες και κοιτάζανε αλλά δεν ακουμπάγανε, κάτι ταξίδια του μέλιτος κτλ
μακράν το ποιο απαγορευτικό μέρος για νεόνυμφους  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Οπα ρε arximakaka λεμε και καμια μαλακια για να περασει και η ωρα  :jerking:

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
Οταν λες γκόμενα φίλε εννοείς ελλεηνίδα? μην μου πεις ότι θα κάνεις αυτό το λάθος που το έχουν κάνει μερικοί γνωστοί μου που κατεβήκαν με τις γυναίκες/γκόμενες και κοιτάζανε αλλά δεν ακουμπάγανε, κάτι ταξίδια του μέλιτος κτλ
μακράν το ποιο απαγορευτικό μέρος για νεόνυμφους  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Φίλοι, γεγονός: Φίλος πήγε με την αρραβωνιαστικιά του ταξίδι στη χώρα του χαμόγελου. Δύο μήνες μετά την επιστροφή του έσπασε τον αρραβώνα και πέντε μέρες μετά κατέβηκε Πουκέ, έκατσε δύο μήνες και πλέον ανεβοκαταβαίνει λές και είναι η διαδρομή Πατήσια-Παγκράτι :cheesy:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φίλοι, γεγονός: Φίλος πήγε με την αρραβωνιαστικιά του ταξίδι στη χώρα του χαμόγελου. Δύο μήνες μετά την επιστροφή του έσπασε τον αρραβώνα και πέντε μέρες μετά κατέβηκε Πουκέ, έκατσε δύο μήνες και πλέον ανεβοκαταβαίνει λές και είναι η διαδρομή Πατήσια-Παγκράτι :cheesy:
Να γιάσει  :priest: το πακικάρι...αξιος!!!

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Α για σου τώρα με καθησύχασες έλεγα και εγώ οτί τώρα θα αλάξουν πολλά στη ζωή μας αλλά όχι και έτσι :2funny: :2funny: :2funny:
Θα αλλαξουν φιλε και συναγωνιστη arximakaka...και θες να σου πω τι θα αλλαξει??
Θα κοπουν κατι τριημερα σε Σκιαθο και Χαλκιδικη,θα κοψω κατι ψιλοκυριλε εστιατορια του κώλου,θα κοψω κατι Clubakia..και θα κραταω ολο το μετρητο για ταξιδακι στην αγαπημενη μου Πατταγια :rockon:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αν γίνουμε σαν την ταιλάνδη με μισθούς των 100 και 200 ευρώ θα αναγκαστούν οι ελληνίδες να πηγαίνουν με τους falang για 20 ευρώ ώπα sorry 10000 δραχμές τη βραδιά και εμείς αντίστοιχα στην Ελλάδα εκεί που πάνε τώρα οι ταιλανδοί και  :knockinb: όπου είναι αυτό θα γλιτώνουμε και τα εισιτήρια για Ταιλάνδη  :2funny: :2funny: :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν γίνουμε σαν την ταιλάνδη με μισθούς των 100 και 200 ευρώ θα αναγκαστούν οι ελληνίδες να πηγαίνουν με τους falang για 20 ευρώ ώπα sorry 10000 δραχμές τη βραδιά και εμείς αντίστοιχα στην Ελλάδα εκεί που πάνε τώρα οι ταιλανδοί και  :knockinb: όπου είναι αυτό θα γλιτώνουμε και τα εισιτήρια για Ταιλάνδη  :2funny: :2funny: :2funny:
Και παλι τις Ασιατισες προτιμω γιατι πριν και μετα το  :knockinb: δεν μου ζαλιζουν τα  :bigdick:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Από Ελλεηνίδες ladyboy  :s&m_2: τι παίζει :think:    

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Από Ελλεηνίδες ladyboy  :s&m_2: τι παίζει :think:    
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Pagtao φοβερός τέτοια απάντηση περίμενα από σένα, κλασικά συγγρού αλλά θα γεμίσει ο τόπος από πρώιν αγοράκια στη πρωτεύουσα
στα νησάκια και παντού αλλά δεν θα έχουν τη χάρη των ταιλανδών ε? εγώ βρήκα κιόλας τι θα κάνω ή ταξιτζής θα γίνω  :2funny:
ή από αυτούς που μιράζουνε φιλάδια στο δρόμο με μασατζίδικα και στριπτιτζάδικα στους falang μου χει κολλήσει αυτή η δουλειά δεν ξέρω γιατί :2funny: :2funny: :2funny:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
  εγώ βρήκα κιόλας τι θα κάνω ή ταξιτζής θα γίνω  :2funny:
ή από αυτούς που μιράζουνε φιλάδια στο δρόμο με μασατζίδικα και στριπτιτζάδικα στους falang μου χει κολλήσει αυτή η δουλειά δεν ξέρω γιατί :2funny: :2funny: :2funny:
Arximakaka δεν σε βλεπω να στεριωνεις σας τυπος που θα μιραζει φυλλαδια, γιατι ολο μεσα στα μασατζιδικα θα εισαι και θα μπαλαμουτιαζεις το εμπορευμα :2funny:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μου χει κολλήσει αυτή η δουλειά δεν ξέρω γιατί :2funny: :2funny: :2funny:
Μάλλον ξέρω γιατί, μου χει κολλήσει το 1500μπατο που μου φαγε ο άλλος για να με πάει στο κολόμπαρο στην bkk  :headbang:
αλλά θα μου πεις πάλι πόσοι αρχιμακάκες σαν και μένα θα υπάρχουν στο κόσμο :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom