kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Eγω διαλέγω Παττά γιαΠολυ απλα λοιπον.."Διαλεγετε και παιρνετε"..
Eγω διαλέγω Παττά γιαΠολυ απλα λοιπον.."Διαλεγετε και παιρνετε"..
Τέλεια επιλογή. Πάρε με τηλέφωνο να σου πω περισσότερα.Εγω κατα 99% θα τη κανω για Αο Νανγκ στο Κραμπι...
Εχει παει κανεις?
Αν ποτε αποφασισω να παρω την γκομενα και να παω Ταιλανδη θα παω Κο Σαμουι η Πουκετ...αλλα οσο ειμαι ελευθερο θα κατεβαινω αποκληστηκα και μονο Πατταγια...τελία και γκάυλα
Βάλε εσύ 5 ταιλανδάκια από 20 ευτώ barfine 100 τη μέρα + ποτά κτλ, φίλε Ωνάσης θα γίνεις πολύ γρήγορα, το μαγαζί θα έχει τον ποιο πολύ κόσμο στην Ελλάδα τίγκα θα ναι εγώ πάντος κάθε ΣΚ θα ανέβαινα
Αφηστε παλι τους "διαξιφισμους"...
Το "ιδανικο" μερος,δεν υπαρχει πουθενα στη Ταυλανδη...Τα παντα εξαρτωνται απο το τι θελει και τι προτεραιοτητες βαζει ο καθενας...
Αν παει αποκλειστικα και μονο για σεξοτουρισμο,διαλεγει Παταγια...
Αν θελει να συνδιασει και σκετο τουρισμο,δηλαδη να παει phi-phi και σε 5-6 αλλα νησακια και να εχει και τη δυνατοτητα επιλογης απο 5-10 παραλιες γυρω-γυρω για μπανιο,τοτε θα κανει μια σχετικη υποχωρηση οσον αφορα τη "νυχτερινη ζωη" και θα παει Πατονγκ.
Αν παλι θελει να συνδιασει σεξοτουρισμο και ψωνια σε τεραστια εμπορικα,στο μερος με τον υψηλοτερο μεσο ορο ομορφιας σε FL και Bargirls,στη Ταυλανδη,θα διαλεξει Μπανγκοκ...Εκει βεβαια,παραλιες για μπανιο δεν υπαρχουν και πρεπει να περιοριστει στη πισινα του ξενοδοχειου (αν υπαρχει και αυτη).Χωρια του οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο "χυμα",οπως στη Πατονγκ και φυσικα στη Παταγια...Και μη ξεχναμε πως το κοστος ζωης στη πρωτευουσα (διαμονη και πηδημα) ειναι σαφως υψηλοτερο...
Και τελος,εαν δεν τον ενδιαφερει τοσο πολυ η νυχτερινη ζωη,αλλα ψαχνει ενα μερος ειδυλιακο,ησυχο για μπανια,εκδρομες και χαλαρωση,υπαρχουν δεκαδες αλλα μερη,χωρις τη βοθροσκατιλα της Παταγιας και της Πατονγκ και τη μολυνση και το κυκλοφοριακο της πρωτευουσας...
Πολυ απλα λοιπον.."Διαλεγετε και παιρνετε"..
Ο πιπις τα ειπε αρκετα καλυτερα,αλλα το συμπερασμα ειναι οτι
εφοσον στα 2 βασικα μερη (παταγια-πουκετ)βρισκει κανεις τα ιδια
ακριβως πραγματα ας γαμαει λιγο ποιο ανθρωπινα και ας εχει περισσοτερε ανεσεις! Παντως καποιος που παει πολλες μερες κατω δηλαδη πανω απο 10-12
ειδικα τοτε σιγουρα θα αρχισει να βαριεται στην παταγια. Ενω στο πουκετ
μπορει να διαλεξει αναμεσα σε δεκαδες εκδρομες να ξεβαρεθει να δει ωρεα μερη,νησακια κτλ,μπορει να κανει μπανιο σε παρα πολλες διαφορετικες παραλιες,μπορει να βολταρει με μηχανακι-αμαξι απο δω και εκει και χιλια δυο ακομα πραγματα!
Παντως να τονισω εδω οτι την Παταγια πρεπει ΟΛΟΙ να την δουν,καθως ειναι το απολυτο μπουρδελο της ΓΗΣ! τελος.
αν καποιος εχει 7 μερες προτεινω 2 παταγια και 5 πουκετ να δει και τα 2
ωστε την επομενη να ξερει που να παει πολλες μερες.
ελπιζω να βοηθησουμε τους νεους με τις προσωπικες μας αποψεις!
Φιλε μου....ετσι ειναι.........δεν περιλαμβανονται φοροι......βαλε καμια 300αρα φοροι....960(το μονοκλινο)+300(φοροι)+ενα ποσο(δεν θυμαμαι ποσο) για service εκει κατω στην Ταυλανδη..........ξεφευγει λιγακι.καλυτερα "κλεισε" μονος σου.........Στις τρελλές τιμές βέβαια......Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι Αεροδρομίων & Φόροι Καυσίμων Εσωτερικού και Εξωτερικού & Επίναυλοι Εισιτηρίου
Αλλά και πάλι.....τζάμπα είναι να ονειρευόμαστε
Οχι Κωστα μου,δε σε εγραψα...Απλα,αυτη τη περιοδο ειναι πολυ ρευστα τα πραγματα και δε μπορω να σου απαντησω...πιπι σου στειλα πμ, αλλα με εγραψες στα πιπινοπαπαρια σου..
δεν ξέρω αν έχουμε μία ή δύο ή τρείς δόσεις υπερβολής , αλλά εγώ προσωπικά διάβασα κάθε σελίδα και εμπνεύστηκα από κάθε λέξη των Ελλήνων παλ(ου)ικαριών στο btv και πήγα παττάγια.... Καταγραφή της ζωής στην Πατάγια με κείμενο και φωτογραφίες από ένα καναδό... ;)... Αξίζει να κάνετε μια εγγραφή και να το διαβάσετε, ειδικά όσοι σκέφτεστε το μεγάααααλο ταξίδι... ... Να δούμε ποιος θα είναι ο πρώτος έλληνας που θα κάνει κάτι παρόμοιο, γιατί συναισθηματικά θέλω να πιστεύω πως "γράφουμε" περισσότερο από τους βόρειους (αν και έχουμε μια τάση προς την υπερβολή)...
δεν ξέρω αν έχουμε μία ή δύο ή τρείς δόσεις υπερβολής , αλλά εγώ προσωπικά διάβασα κάθε σελίδα και εμπνεύστηκα από κάθε λέξη των Ελλήνων παλ(ου)ικαριών στο btv και πήγα παττάγια.
τώρα που διάβασα τον κρύο τον καναδό και είδα τις φωτογραφίες του ,μπορεί και να μην ξαναπάω (λέμε τώρα)
ω μα τον βούδα ότι μπάζο έβλεπε το έβγαζε φωτο.
μάλλον προς αποφυγή είναι αυτό το λίνκ
Κοκορομαχίες εχουμε φιλε μου διοτι εδω περα ο καθενας θελει να το παιξει λιγο πιο εξυπνος απο τον αλλο,λιγο πιο εμπυρος,λιγο πιο μαγκας!!!Μαλωνουμε για το εαν η Πατταγια ειναι καλυτερα απο Πουκετ,για το αν ο αλλος ειναι φυσηολατρης η γαμιας, για το που ειναι οι καλυτερες γκομενες και αλλα πολλα και τελικα χανετε η ουσια.....η οποια κατα την γνωμη μου ειναι οτι η Ταιλανδη ειναι μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ παιδικη χαρα για μεγαλα παιδιαπαρόλα αυτά μακάρι να είχαμε και στο BTV τέτοιες πλούσιες ανταποκρίσεις και όχι κοκορομαχίες ;)
Sτεφαν πηγα Μπουενος Αιρες και μετα Ριο ντα Τζανειρο,το Μπουενος ειναι το Παρισι της Λατινικης Αμερικης....φτηνο πολυ (οχι βεβαια σαν την Πατταγια) και κυκλοφορεις ανετα .Τωρα για το Ριο τι να πω...μιλαμε για την πιο ομορφη πολη του κοσμου,για παρθενα δαση μεσα στην πολη,πολες παραλιες (στις οποιες δεν κανεις μπανιο μονο οφθαλμολουτρο)τρελοι κωλοι αλλα και τρελες τιμες...μιλαμε για το Μονακο της Λατινικης Αμερικης.για πες τιποτα για μπραζιλ φιλε..