Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ο άλλος που γύρισε όλα τα λιμάνια του κόσμου και  :knockinb: σχεδόν όλες τις παράκτιες φυλές του πλανήτη,   :jerking: είναι και αγόρασε διαμέρισμα εκεί για μόνιμη κατοικία;
Φτου σου κι ολας αδελφέ καλά να περνάς πάντα, αν δεις τη κουνιάδα ρίχτης που και που ένα σορτ γιατι θα σκουριάσει μεχρι να έρθω και θα μου γδάρει τον εργάτη  :2funny: :2funny: :2funny:
Ο ναύαρχος την καλύτερη δουλειά έκανε
Ναύαρχε RESPECT τα σέβη μου

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Προσωπικα το ειπα και θα το ξαναπω....πηγα σε πολλα μερη ανα τον κοσμο,τουριστικα και μη,αλλα οπως περασα και αισθανθηκα στην Ταιλανδη δεν περασα πουθενα αλλου...

στην Παταγια ομως εεε???  :grin:

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Ενταξει λοιπον θα σας δωσω μια ακομη συμβουλη και οποιος θελει την κραταει!
Μην τρεφετε αυταπατες για αλλες παραμυθενιες χωρες, οπου θα ζητε σαν βασιλιαδες και θα πεφτουν στα γονατα σας ολες οι παρθενες του χωριου εκλιπαρωντας σας να τις μαμισετε αφιλοκερδως για τα ωραια σας ματια.
Δεν υπαρχει πλεον καμια χωρα στον κοσμο κανενα μερος που θα μπορουσατε καποτε να ζησετε ωραια και φτηνα...
Ειχα την τυχη να ταξιδεψω σε ολον το παρακτιο κοσμο για 25 συναπτα ετη, πηγα παντου , τα ειδα ολα, τα εζησα ολα, ηρθα σε επαφη με πολυ κοσμο με διαφορετικες κουλτουρες,
οσο για την λατινικη Αμερικη εχω μεινει και Βραζιλια και Αργεντινα και χιλη και Περου και Ισημερινο και Κολομβια και παντου σαν τουριστας αρκετο καιρο.
Δυστυχως ολες αυτες οι χωρες πλεον δεν κανουν για το σουλουπι μας με λιγα λογια δεν ειναι για μας για τους γνωστους λογους και κυριως της ακριβειας.
Μεχρι τωρα που κοντευω να κλεισω χρονο στη Ταιλανδη, καθε μερα ειναι και μια διαφορετικη μερα γεματη ζωη, εκπληξεις, απροοπτα, για ολα αυτα ομως εφτυσα αιμα στη ζωη μου για να μπορω να τα απολαμβανω τωρα.
Λοιπον δεν υπαρχει αλλος παραδεισος που μπορει να τα συνδυασει ολα για μας τους Ελληνες και οχι μονο.
Σας προτρεπω οσο ειναι καιρος να την κανετε και κυριως οι νεοι, μην τρωτε την ζωη σας εκει πανω, η κοινωνικη σαπιλα που μαστιζει το κρατος που ζητε ειναι πολυ πιο χειροτερη απο τη βρωμα της Πατταγια :idiot:
Μια αποφαση ειναι και με λιγα λεφτουδακια μπορειτε να κανετε κατι στη Ταιλανδη, για να ζησετε τουλαχιστον με αξιοπρεπεια το υπολοιπο της ζωη σας.
Φιλικα και καλη δυναμη να εχετε!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εντω μεταξύ η Αθήνα καίγεται τρεις νεκροί σε τράπεζα από μολότωφ, τα σπάνε όλα  :headbang: :headbang:
Μονο το SKY παίζει ειδήσεις.Αισχος  :jerking: :jerking: :jerking: :S :S :S :S
>:(  >:(  :'(  >:(  :huh:  :-  >:(  :headbang:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Τωρα μεταδιδουν ολα τα καναλια

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
... Σε ζηλεύω ρε φίλε...  :uglystupid:... Διάβασες πάνω από 170 σελίδες σε 5 λεπτά και μένα μου πήρε 1 μήνα;...  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang:  :headbang: ... Μαμώ τα πανεπιστήμιά μου και τις ξένες γλώσσες μαμώ... Υποκλίνομαι...  :thefinge:
θα σου απαντούσα ΡΕ φίλε αλλά τι να πω και εγώ που έβγαλα το δημοτικό και ξέρω μόνο ελληνικά και μάλλον όχι και τόσο καλά ,σε κάποιον με τόσα πτυχία και τόσες ξένες γλώσες...
ούτε την γνώμη του δεν μπορεί να πεί κανείς αν δεν είναι από την ''μεγάλη'' παρέα σας
ααα και κάτι άλλο...εγώ υποκλίνομαι...
αλλά είπαμε... ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
ακουσα ωραιo συνθημα

" να καει να καει...το ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ η βουλη! "

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
θα σου απαντούσα ΡΕ φίλε αλλά τι να πω και εγώ που έβγαλα το δημοτικό και ξέρω μόνο ελληνικά και μάλλον όχι και τόσο καλά ,σε κάποιον με τόσα πτυχία και τόσες ξένες γλώσες...
ούτε την γνώμη του δεν μπορεί να πεί κανείς αν δεν είναι από την ''μεγάλη'' παρέα σας
ααα και κάτι άλλο...εγώ υποκλίνομαι...
αλλά είπαμε... ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...

... Το παραπάνω το θεωρείς ΜΗ απάντηση;... Μπορείς να μου εξηγήσεις ΠΟΙΟΣ σου έδωσε το δικαίωμα να κρίνεις τις ημέρες και τα έργα κάποιου, τον οποίο όχι απλά δεν γνωρίζεις αλλά ΔΕΝ έκανες και τον κόπο να διαβάσεις;...

... Και ο πατέρας μου το δημοτικό έβγαλε, μου έμαθε όμως (και) να ΜΗΝ κρίνω τους άλλους και τις πράξεις τους, ειδικά όταν δεν έχω ΓΝΩΣΗ...

... Τώρα αν δεν θεωρείς ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ το να βγάζεις συμπεράσματα για κάτι που δεν γνωρίζεις, λυπάμαι και αρνούμε να το καταλάβω και να το αποδεχτώ, νομίζω όμως πως αυτό το δικαίωμα ΜΠΟΡΩ να το έχω για τον εαυτό μου...

... Φυσικά και είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάποιου να ΕΚΦΡΑΖΕΙ την γνώμη του, βασικό όμως είναι πρώτα απ΄όλα να μπορεί να ΕΧΕΙ γνώμη...

... Δεν ανήκω σε ΚΑΜΜΙΑ από τις παρέες εδώ μέσα αν υπάρχουν, μικρές ή μεγάλες... Δεν γνωρίζω επίσης προσωπικά κανένα από τους υπόλοιπους συναγωνιστές, αν και είναι επιθυμία μου να μπορέσω να συναντήσω όσο το δυνατόν περισσότερους, ΧΩΡΙΣ να αποτελείς εξαίρεση...

... Και για να ΜΗΝ κουράζουμε άλλο τους υπόλοιπους, στείλε pm αν θέλεις να κανονίσουμε να βρεθούμε στο νησί... Να πιούμε τις μπυρίτσες μας και να πούμε τις ιστοριούλες μας... Οπτικοακουστικό ΥΛΙΚΟ επιθυμητό...  :grin:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ενταξει λοιπον θα σας δωσω μια ακομη συμβουλη και οποιος θελει την κραταει!
Μην τρεφετε αυταπατες για αλλες παραμυθενιες χωρες, οπου θα ζητε σαν βασιλιαδες και θα πεφτουν στα γονατα σας ολες οι παρθενες του χωριου εκλιπαρωντας σας να τις μαμισετε αφιλοκερδως για τα ωραια σας ματια.
Δεν υπαρχει πλεον καμια χωρα στον κοσμο κανενα μερος που θα μπορουσατε καποτε να ζησετε ωραια και φτηνα...
Ειχα την τυχη να ταξιδεψω σε ολον το παρακτιο κοσμο για 25 συναπτα ετη, πηγα παντου , τα ειδα ολα, τα εζησα ολα, ηρθα σε επαφη με πολυ κοσμο με διαφορετικες κουλτουρες,
οσο για την λατινικη Αμερικη εχω μεινει και Βραζιλια και Αργεντινα και χιλη και Περου και Ισημερινο και Κολομβια και παντου σαν τουριστας αρκετο καιρο.
Δυστυχως ολες αυτες οι χωρες πλεον δεν κανουν για το σουλουπι μας με λιγα λογια δεν ειναι για μας για τους γνωστους λογους και κυριως της ακριβειας.
Μεχρι τωρα που κοντευω να κλεισω χρονο στη Ταιλανδη, καθε μερα ειναι και μια διαφορετικη μερα γεματη ζωη, εκπληξεις, απροοπτα, για ολα αυτα ομως εφτυσα αιμα στη ζωη μου για να μπορω να τα απολαμβανω τωρα.
Λοιπον δεν υπαρχει αλλος παραδεισος που μπορει να τα συνδυασει ολα για μας τους Ελληνες και οχι μονο.
Σας προτρεπω οσο ειναι καιρος να την κανετε και κυριως οι νεοι, μην τρωτε την ζωη σας εκει πανω, η κοινωνικη σαπιλα που μαστιζει το κρατος που ζητε ειναι πολυ πιο χειροτερη απο τη βρωμα της Πατταγια :idiot:
Μια αποφαση ειναι και με λιγα λεφτουδακια μπορειτε να κανετε κατι στη Ταιλανδη, για να ζησετε τουλαχιστον με αξιοπρεπεια το υπολοιπο της ζωη σας.
Φιλικα και καλη δυναμη να εχετε!
Τα σεβη μου καπετανιε Cristobal,η ιδεα του να κατεβω κατω γυρναει ολη μερα στο μυαλο μου...απλα χρειαζεται να το οργανωσω καλα πριν παρω την αποφαση.
Καθε πληροφορια σου πολυτιμη για μενα... :thumbsup:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Α ρε τιμονιέρη του πεζόδρομου της αμαρτίας
κακοκαιρίας γνώστη και φουρτούνας Ποσειδώνα
το πλοίο σου άραξες ζωή ολάκερη σε επήνεμο λιμάνι
πριν τ'άγρια κύματα βαθειά σε καταπιούνε

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Μια αποφαση ειναι και  μπορειτε να κανετε κατι στη Ταιλανδη, για να ζησετε τουλαχιστον με αξιοπρεπεια το υπολοιπο της ζωη σας.
αυτο σηκωνει συζητηση αλλα κανεις εδω δεν κανει.
η ελλαδα μας διωχνει.

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αυτο σηκωνει συζητηση αλλα κανεις εδω δεν κανει.
η ελλαδα μας διωχνει.
Αγαπητοι φιλοι μεσα απο αυτο το site καπου ειναι μια χρησιμη ευκαιρια εκτος απο τα μαμισια να ανταλλαξωμε καποιες αλλες πληροφοριες, που θα μπορουσαν να βοηθησουν καποιους για μια εναλλακτικη λυση στη ζωη τους, τη στιγμη πλεον και αποτι βλεπω τελικα
η Ελλαδα θα ειναι μονο για τους λιγους.
Το να μεταναστευσει καποιος στην Ταιλανδη δεν θελει αρχιδια, αυτα τα εχομε για αλλες δουλειες, πρωτιστως χρειαζεται να κλεισεις τα αυτια σου τι λενε οι γυρω η μαμα ο μπαμπας ο αδελφος ο φιλος, εσυ αποφαζιζεις δικη σου ειναι η ζωη και το μελλον σου.
Υπαρχουν δουλειες σας το λεω εγγυημενα, μιλαω για Πατταγια βεβαια και δεν χρειαζονται πολλα χρηματα, απλα πισω απο καθε επιτυχημενο βρισκεται η καταλληλη γυναικα που τελικα αυτο ειναι το κλειδι της δουλειας.
Εδω μπορεις να ζησεις και με 500 μπατ την ημερα εκτος το δωματιο και μαμιση, ειναι καρατσεκαρισμενο, τωρα αν θελεις να πηδας εχει και πιο φτηνα τα ξερετε.
Εξω αρχισε και βρεχει, ευλογημενο μερος...
Αντε καλη φωτιση ναχετε.

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
o τελευταιος να κλεισει την πορτα
περα απο την πλακα και πιθανον να φαινεται περιεργο αλλα ισως οι Ελληνες του εξωτερικου να λυπουνται περισσοτερο για την κατρακυλα

η ελλαδα μας διωχνει.
Κωστα η Ελλαδα διωχνει τους Ελληνες μακρια εδω και δεκαετιες δεν αρχισε τωρα
οι Ελληνες παντα τα πηγαιναν και τα πανε απειρως καλυτερα στο εξωτερικο παρα στην Ελλαδα και επισης οταν λειτουργουν οχι ως Ελληνικο μπουλουκι (γυφτικο πανηγυρι) αλλα ατομικα...γνωμη μου

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Αγαπητοι φιλοι μεσα απο αυτο το site καπου ειναι μια χρησιμη ευκαιρια εκτος απο τα μαμισια να ανταλλαξωμε καποιες αλλες πληροφοριες, που θα μπορουσαν να βοηθησουν καποιους για μια εναλλακτικη λυση στη ζωη τους, τη στιγμη πλεον και αποτι βλεπω τελικα
Το να μεταναστευσει καποιος στην Ταιλανδη δεν θελει αρχιδια, αυτα τα εχομε για αλλες δουλειες, πρωτιστως χρειαζεται να κλεισεις τα αυτια σου τι λενε οι γυρω η μαμα ο μπαμπας ο αδελφος ο φιλος, εσυ αποφαζιζεις δικη σου ειναι η ζωη και το μελλον σου.
Υπαρχουν δουλειες σας το λεω εγγυημενα, μιλαω για Πατταγια βεβαια και δεν χρειαζονται πολλα χρηματα, απλα πισω απο καθε επιτυχημενο βρισκεται η καταλληλη γυναικα που τελικα αυτο ειναι το κλειδι της δουλειας.
Εδω μπορεις να ζησεις και με 500 μπατ την ημερα εκτος το δωματιο και μαμιση, ειναι καρατσεκαρισμενο, τωρα αν θελεις να πηδας εχει και πιο φτηνα τα ξερετε.
Εξω αρχισε και βρεχει, ευλογημενο μερος...
Αντε καλη φωτιση ναχετε.
Πολύ σωστά Cristobal, εδώ εκτός από μαμήσια κτλ μπορούμε και να συζητάμε και για τέτοια θέματα γιατί και μένα είναι στο μυαλό μου να ζήσω μόνιμα σε αυτή τη χώρα όπως και σε πολλούς άλλους από εδώ μέσα, σωστά το θέτεις ότι είναι μια απόφαση η οποία όμως δεν είναι εύκολη για μένα τουλάχιστον και από άποψη όπως λες ότι θα πρέπει να ρίξω μαύρη πέτρα πίσω μου και να αντιμετωπίσω την οικογένεια μου αλλά πριν από αυτά θα πρέπει να έχω μαζέψει ένα σεβαστό ποσό για να ξεκινήσω κάτι από εκεί και να ζήσω με αξιοπρέπια, πράγμα που συμαίνει θα πρέπει να σφίξω το ζωνάρι εδώ (τέρμα τα ταξιδάκια κτλ), όπως είχα γράψει παλιότερα από σπίτια Cristobal έστω και μια καλύβα που λέει ο λόγος με 10-15 χιλιάρικα δεν μπορείς να πάρεις στην Πατάγια? και ένα μίνι μάρκετ όπως μου είχε πει και μία κοπελίτσα θέλει περί τα 400000 μπατ έκαστος 8-10000 ευρώπουλα, χέστηκα πότε θα κάνω απόσβεση, το θέμα είναι αν με το μίνι μάρκετ θα μπορούσα ζήσω αξιοπρεπώς όπως λες, το μωράκι που μου πεταξε την ιδέα το είδα πολύ σίγουρο πάντος, τώρα θα μου πεις μπορεί να έψαχνε και λαλάκα για να του φάει χοντρό πακέτο άλλη ιστορία αυτό, το δεύτερο που θα χρειαστεί είναι γνωριμίες ή να έχεις κάποιους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι να σε βοηθήσουν συμβουλευτικά πάντα καλή ώρα εσύ οι τα υπόλοιπα ελληνόπουλα που βρίσκονται εκεί γιατί το να πας σε μια χώρα που δεν μιλάνε πολύ καλά αγγλικά, δεν μπορείς να συνενοηθείς στη γλώσσα τους φυσικά είναι εύκολο να την πατήσεις και να μείνεις με το λιλί στο χέρι, φυσικά χρειάζεται να λάβεις υπόψην σου και τη χαρτούρα που θα χρειαστείς visa, άδειες κτλ
και σε αυτό θα μπορούσες να μας διαφωτίσεις αγαπητέ Cristobal, θα πρέπει επίσης να λάβει υπόψη του κάποιος και τους όποιους κινδύνους μπορεί να έχει η παραμονή του σε μια τέτοια χώρα σαν ξένος αν έχει και φυσικά να μην περιμένει να περνάει όπως όταν έρχεται ως τουρίστας για 10-20-30 μέρες για να χαλάσει 2-3000, πάντος σίγουρα θα είναι χρήσιμες οι απόψεις και οι συμβουλές όλων εσάς που μένετε εκεί προς ναυτιλομένους, όλα αυτά Cristobal αν μου επιτρέπεις τα ρωτάω  με όλο το θάρος της γνωριμίας μας
thanks για την όποια απάντηση

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητε φιλε αρχιμηχανικε αν μου επιτρεπεις ετσι, επειδη σε γνωριζω και ξερω τις δυνατοτητες σου θεωρω κατι περισσοτερο σιγουρο στο εγγυς μελλον να σε εχομε κοντα μας.
Μπορεις να με ρωτας οτιδηποτε που μπορω να βοηθησω!
Εκτος βεβαια απο εμενα υπαρχει και ο συναδελφος στη πρωτευουσα , ο οποιος ξερει αρκετα πραγματα γενικα οτι αφορα την Ταιλανδη, (χαθηκες Fan. σε λιγο ανοιγουν τα σχολεια, τερμα τα μπανια).
Το χρημα ειναι η κινητηριος δυναμη παντου, αλλα μην κολλαει το μαυλο σου οτι πρεπει να κρατας τιποτα εκκατομυρια για να την κανεις Ταιλανδη, π.χ ενας γνωστος εδω Πατταγια εβαλε κεφαλαιο 2000 ευρω και κανει τζιρο 3000 μπατακια την ημερα, καθαριζει 1000-1200 μπατ στη τσεπη, εγω πιστευω οτι για τα λεφτα που εβαλε ειναι βασιλιας εδω.
Λοιπον αυτα προς το παρον, χαιρετω!

04fantomas05

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2007
Like
32
Πόντοι
16
τερμα τα σχολεια να λες    ;) :2funny:

κατα τα αλλα που κεφι να γραψει κανεις εδω με τα γεγονοτα στην Ταυλανδη
καθε φορα που ανεβαινα ΒΚΚ με επιανε πανικος με τις βομβες, χειροβομβιδες, μπλοκα και γενικη αναρχια
μην ξεχνας οτι απο την ιστορια οι ξενοι την πληρωνουν πρωτοι οταν οι Ταυλανδοι εχουν προβληματα
και εκει που λεγαμε ολοι επιτελους λιγη ηρεμια και φως στην ακρη του τουνελ μαθαινω σημερα οτι τωρα που οι κοκκινοι ετοιμαζονται να επιστρεψουν στα χωρια τους, οι κιτρινοι (ξανα)βγαινουν απο το καβουκι τους και (ξανα)ακονιζουν τα μαχαιρια τους   :headbang:
τελειωμο δεν εχει αυτη η κατασταση και δεν προκειται να χεμπερδεψουμε τοσο συντομα
ειλικρινα δεν ξερω που το μελλον ειναι πιο αβεβαιο στην Ελλαδα η στην Ταυλανδη

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Που κέφι να γράψει κανείς και με αυτά που βλέπει τώρα στην Ελλάδα, εντάξει εδώ δεν είχαμε 26 νεκρούς όπως εκεί ούτε στρατό στους δρόμους αλλά τρεις νεκροί για Ελλάδα είναι κάπως... και πολύ φοβάμαι ότι είναι μόνο η αρχή

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Που κέφι να γράψει κανείς και με αυτά που βλέπει τώρα στην Ελλάδα, εντάξει εδώ δεν είχαμε 26 νεκρούς όπως εκεί ούτε στρατό στους δρόμους αλλά τρεις νεκροί για Ελλάδα είναι κάπως... και πολύ φοβάμαι ότι είναι μόνο η αρχή
Μπανγκοκ γιναμε...

Cristobal

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
τερμα τα σχολεια να λες    ;) :2funny:

καθε φορα που ανεβαινα ΒΚΚ με επιανε πανικος με τις βομβες, χειροβομβιδες, μπλοκα και γενικη αναρχια
μην ξεχνας οτι απο την ιστορια οι ξενοι την πληρωνουν πρωτοι οταν οι Ταυλανδοι εχουν προβληματα
και εκει που λεγαμε ολοι επιτελους λιγη ηρεμια και φως στην ακρη του τουνελ μαθαινω σημερα οτι τωρα που οι κοκκινοι ετοιμαζονται να επιστρεψουν στα χωρια τους, οι κιτρινοι (ξανα)βγαινουν απο το καβουκι τους και (ξανα)ακονιζουν τα μαχαιρια τους   :headbang:
τελειωμο δεν εχει αυτη η κατασταση και δεν προκειται να χεμπερδεψουμε τοσο συντομα
ειλικρινα δεν ξερω που το μελλον ειναι πιο αβεβαιο στην Ελλαδα η στην Ταυλανδη
Οτι σκατα να γινει εδω, πιο σκατα απο την Ελλαδα δεν γινεται και στη πιο ξεφτιλα με 300 μπατ τη βγαζω την ημερα :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom