Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Μάλλον ξέρω γιατί, μου χει κολλήσει το 1500μπατο που μου φαγε ο άλλος για να με πάει στο κολόμπαρο στην bkk  :headbang:
αλλά θα μου πεις πάλι πόσοι αρχιμακάκες σαν και μένα θα υπάρχουν στο κόσμο :2funny:
δεν ξέρω για σένα , δεν σε γνωρίζω αλλά γνωρίζω από αρκετούς εως πάρα πολλούς εως πάααααρα πολλούς. :2funny: :2funny: :2funny:
μην κάθεσε καθόλου. ξεκίνα την επιχείρηση ΤΩΡΑ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι θα μοιράζεις φυλλάδια...δηλαδή σαν τους Ταυλανδούς που μας κολλάνε στη μούρη το τιμοκατάλογο και φωνάζουν sex show...ping pong show... :headbang: :headbang: 

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Τι θα μοιράζεις φυλλάδια...δηλαδή σαν τους Ταυλανδούς που μας κολλάνε στη μούρη το τιμοκατάλογο και φωνάζουν sex show...ping pong show... :headbang: :headbang: 
Ναι φίλε θα λέω στη Τρούμπα (Patpong) "come on boys we have beautifull girls blue black" :2funny: για όσους θυμούνται το καλώς ήλθε το δολάριο

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
με προβληματιζει το κολημα σου με τα ladyboys ,θες να μας πεις κατι???

Έ να έλεγα παρά με Ελληνίδες χοντρές κυταρομουρμουρόκωλες φυτά και ακριβοανοιχτομούνες...
Τωρα που πήρα και το κολάι κάτω  :s&m_1:  :s&m_2:  :s&m_1:  :s&m_2:

:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
εγω θα διαφωνησω και θα πω οτι το Πουκετ ειναι καλυτερο-μεγαλυτερο-καθαροτερο απο την Παταγια και ποιο ανθρωπινο να μεινεις,με λιγο  περισοτερο ανεβασμενες τιμες. Παντως μαμας ανετα με 1000 μπατα απλα ισως θελει λιγο περισοτερο ψαξιμο,αναλογα και ποτε κατεβαινεις παντα.

Για εναν που παει λιγες μερες π.χ 5-7 ας παει παταγια. Αλλα παιδια
το μερος ειναι "βοθρος" κυριολεκτικα,αθλιο αποχετευτικο μυριζει σκατιλα παντου. Απο μαγαζια γκο-γκο και τετοια ενταξει,φουλ,αλλα οι εξυπνοι
ψωνιζουν απο Insomnia και τετοια ελευθερα μαγαζια και οχι να πληρωνουν μπαρ φαιν ιδια λεφτα για ιδιες γκομενες (η και χειροτερες πολλες φορες!). Ειδικα στο πουκετ Hollywood kai tiger και τα υπολοιπα απλα δεν υπαρχουν. Ομοιως ολη η παταγια ειναι το ΙΝΣΟΜΝΙΑ! τελος...τα υπολοιπα ειναι απλα να περνατε απλα βολτα για χαβαλε!

Και επειδη πηγα και στα 2 μερη και μαλιστα στην παταγια 2 φορες και 1 πουκετ πιστευω μπορω να κρινω σωστα και να πω με βεβαιοτητα οτι

το καλυτερο μερος απο τα 2 να παει κανεις και να τα εχει ΟΛΑ ειναι το πουκετ. Να πας και 5 μπανια ρε παιδι μου,24 ωρες θα μαμας? δε γινεται...
εριξες 1 ?  2? 3? 4? μετα εισαι νεκρος. θες ενα μπανακι να αραξεις.
Και εχει πολλες παραλιες. Η παταγια τι εχει? παπαρια! 1 παραλια
και αυτη θες καραβακι να πας. Της παταγια η θαλασσα δεν βαζεις ουτε ποδι μεσα!

με 20 ευρω τελειο χοτε,τα παραπανω εξοδα σας ειναι 80 ευρω πηγενε ελα
απο μπαγκοκ. αυτα ινε.αξιζει τον κοπο!

συμφωνω φιλε john ..εχω ακριβως την ιδια αποψη..αλλα οπως βλεπεις σε αυτο το φορουμ δεν μπορει ο καθενας να εκφρασει την αποψη του..

.,,,..θα πεσουν οι πατταγιανοι να τον φανε.. :s&m_2: :s&m_2:

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
συμφωνω φιλε john ..εχω ακριβως την ιδια αποψη..αλλα οπως βλεπεις σε αυτο το φορουμ δεν μπορει ο καθενας να εκφρασει την αποψη του..

.,,,..θα πεσουν οι πατταγιανοι να τον φανε.. :s&m_2: :s&m_2:

voltaire ,λακις , pagtao kai zan ΦΑΤΕ ΤΟΝ !!!

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Kαι την επόμενη φορά στο beach bar του Spyrou, αν φέρει κιόλας ταιλανδάκια στο bar αλλά Φώτης-Πατάγια, σκέψου το φίλε barfine θα χρεώνεις ένα 20αράκι, α ρε τέτοιο επχειρηματικό μυαλό σαν το δικό μου πάει χαμένο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπα δεν θα σας αρεσει σε μενα γιατι προς το παρον εκλεισα με 2 λιθουανες , 2 τσεχες ,1 βουλγαρα , 3 ελληνιδες , εναν σκοπιανο και ενα γομαρι γκει  :s&m_2:
δεν συμφερει να κατεβασεις 2-3 ταιλανδακια  :headbang:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
μπα δεν θα σας αρεσει σε μενα γιατι προς το παρον εκλεισα με 2 λιθουανες , 2 τσεχες ,1 βουλγαρα , 3 ελληνιδες , εναν σκοπιανο και ενα γομαρι γκει  :s&m_2:
δεν συμφερει να κατεβασεις 2-3 ταιλανδακια  :headbang:
Βάλε εσύ 5 ταιλανδάκια από 20 ευτώ barfine 100 τη μέρα + ποτά κτλ, φίλε Ωνάσης θα γίνεις πολύ γρήγορα, το μαγαζί θα έχει τον ποιο πολύ κόσμο στην Ελλάδα τίγκα θα ναι εγώ πάντος κάθε ΣΚ θα ανέβαινα :grin:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Αφηστε παλι τους "διαξιφισμους"... :s&m_1:
Το "ιδανικο" μερος,δεν υπαρχει πουθενα στη Ταυλανδη...Τα παντα εξαρτωνται απο το τι θελει και τι προτεραιοτητες βαζει ο καθενας...
Αν παει αποκλειστικα και μονο για σεξοτουρισμο,διαλεγει Παταγια...
Αν θελει να συνδιασει και σκετο τουρισμο,δηλαδη να παει phi-phi και σε 5-6 αλλα νησακια και να εχει και τη δυνατοτητα επιλογης απο 5-10 παραλιες γυρω-γυρω για μπανιο,τοτε θα κανει μια σχετικη υποχωρηση οσον αφορα τη "νυχτερινη ζωη" και θα παει Πατονγκ.
Αν παλι θελει να συνδιασει σεξοτουρισμο και ψωνια σε τεραστια εμπορικα,στο μερος με τον υψηλοτερο μεσο ορο ομορφιας σε FL και Bargirls,στη Ταυλανδη,θα διαλεξει Μπανγκοκ...Εκει βεβαια,παραλιες για μπανιο δεν υπαρχουν και πρεπει να περιοριστει στη πισινα του ξενοδοχειου (αν υπαρχει και αυτη).Χωρια του οτι τα πραγματα δεν ειναι τοσο "χυμα",οπως στη Πατονγκ και φυσικα στη Παταγια...Και μη ξεχναμε πως το κοστος ζωης στη πρωτευουσα (διαμονη και πηδημα) ειναι σαφως υψηλοτερο...
Και τελος,εαν δεν τον ενδιαφερει τοσο πολυ η νυχτερινη ζωη,αλλα ψαχνει ενα μερος ειδυλιακο,ησυχο για μπανια,εκδρομες και χαλαρωση,υπαρχουν δεκαδες αλλα μερη,χωρις τη βοθροσκατιλα της Παταγιας και της Πατονγκ και τη μολυνση και το κυκλοφοριακο της πρωτευουσας...
Πολυ απλα λοιπον.."Διαλεγετε και παιρνετε".. :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
Ο πιπις τα ειπε αρκετα καλυτερα,αλλα το συμπερασμα ειναι οτι
εφοσον στα 2 βασικα μερη (παταγια-πουκετ)βρισκει κανεις τα ιδια
ακριβως πραγματα ας γαμαει λιγο ποιο ανθρωπινα και ας εχει περισσοτερε ανεσεις! Παντως καποιος που παει πολλες μερες κατω δηλαδη πανω απο 10-12
ειδικα τοτε σιγουρα θα αρχισει να βαριεται στην παταγια. Ενω στο πουκετ
μπορει να διαλεξει αναμεσα σε δεκαδες εκδρομες να ξεβαρεθει να δει ωρεα μερη,νησακια κτλ,μπορει να κανει μπανιο σε παρα πολλες διαφορετικες παραλιες,μπορει να βολταρει με μηχανακι-αμαξι απο δω και εκει και χιλια δυο ακομα πραγματα!
Παντως να τονισω εδω οτι την Παταγια πρεπει ΟΛΟΙ να την δουν,καθως ειναι το απολυτο μπουρδελο της ΓΗΣ! τελος.

αν καποιος εχει 7 μερες προτεινω 2 παταγια και 5 πουκετ να δει και τα 2
ωστε την επομενη να ξερει που να παει πολλες μερες.

ελπιζω να βοηθησουμε τους νεους με τις προσωπικες μας αποψεις!

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προς το παρον εκλεισα με 2 λιθουανες , 2 τσεχες ,1 βουλγαρα , 3 ελληνιδες , εναν σκοπιανο [size=15pt]και ενα γομαρι γκει[/size]

Η συνάντηση να γίνει στου Σπύρου και οχι στη Τούμπα  :rockon: :rockon: :rockon:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Στις τρελλές τιμές βέβαια......Δεν Περιλαμβάνονται:
Φόροι Αεροδρομίων & Φόροι Καυσίμων Εσωτερικού και Εξωτερικού & Επίναυλοι Εισιτηρίου  :headbang:

Αλλά και πάλι.....τζάμπα είναι να ονειρευόμαστε :rockon:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
Δεν Περιλαμβάνονται:

*Φόροι Αεροδρομίων & Φόροι Καύσιμων Εσωτερικού και Εξωτερικού & Επίναυλοι Εισιτηρίου

*Φιλοδωρήματα (Υποχρεωτική Καταβολή)

*Οποιαδήποτε επιβάρυνση ναύλου λόγω μη ανεύρεσης του αναγραφόμενου class of service

*Μεταφορά από / προς αεροδρόμιο (Προαιρετικά 30 € ανά άτομο / min 2 άτομα

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πιπι σου στειλα πμ, αλλα με εγραψες στα πιπινοπαπαρια σου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom