Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 126 άτομα (0 μέλη και 126 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Όντως πεσμένοι όλοι μας boy,ούτε skype με τιλάκ δε συμαζεύει τη κατάσταση, ούτε τραγουδάκια που μας βάζεις lakis  :(  Thanks anyway
Πάντως η εξοχή σήμερα ήταν γεμάτη από φυσιολάτρες,ο Ελληνας δε πτοείται εύκολα.Θα δείξει.Υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει.
Δεν έχει και κανένα αγωνιστή κάτω να μας στείλει κανένα νέο...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Θυμάμαι πάντος ρε φίλε οτι το Δεκέμβρη που πηγα Παττάγια για πρώτη φορά εκεί κάτω,το πρωτο σκινικο που εκανα ,με το που εφτασα, ηταν ενα shopmassaze ντάλα μεσημέρι..... :boobies:
Το αμεσως επομενο,περναω απο παραλια και μια τυπισσα χουφτωνει τον κωλο μου...δευτερο σοκ...δεν ηξερα και γω ο ερμος και κανω την ερωτηση ποσο παει? 5 0 0 μπατ μου λεει...και μενω καραμαλακας
Ε...η συνεχεια αναλογη :knockinb: :s&m_1: :s&m_2: :cum:
Πως μετα να ξεχασεις

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ετσι μπράβο...άντε να θυμηθούμε κανένα σκηνικό  :s&m_2: μπας και ξεχαστούμε από τα οικονομικά μας βάσανα...

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τυχερούλιδες, αρπάξατε το χιλιαρικάκι(1000 ευρω)  σας σήμερα :bounce-glasses:, τα αεροπορικά...το ξενοδοχειάκι..και μερικά short time :knockinb:...,άντε και λίγο οικονομία το καλοκαίρακι για long time και insomnia-lusifer :thumbsup:
Αντε να σας  :priest: ξεματιάσω :bottom: λίγο μπάς και έλθετε στα ίσια σας.....

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλημέραααααααααααααααααααααα!!!!
Αντε μπας και ξεκολλήσουμε από αυτή τη σελίδα της Ελληνικής Ιστορίας αλλά και του BTV.
Όντως μεγάλη απογοήτευση έπεσε  :S στο φόρουμ
Υπομονή ρε μάγκες και υγεία πάνω από όλα,
Αντε καλή συνέχεια  ;)

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες έχω πεντε μερες που γυρισα απο τον παραδεισο και το μονο που σκεφτομαι ειναι το ποτε θα κατεβω δηλαδη αν θα κατεβω ετσι οπως μας κανανε....παντως στη χειροτερη, να εχουμε την υγεια μας πρωτα, μια φορά το χρονο!!!!!Παταγια ολέ.....

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παιδες έχω πεντε μερες που γυρισα απο τον παραδεισο και το μονο που σκεφτομαι ειναι το ποτε θα κατεβω δηλαδη αν θα κατεβω ετσι οπως μας κανανε....παντως στη χειροτερη, να εχουμε την υγεια μας πρωτα, μια φορά το χρονο!!!!!Παταγια ολέ.....
Πέντε μέρες????Εμεις έχουμε πέντε μήνες και δεν μπορεί να ξεκολήσει το μυαλό μας απο την Παττάγια :headbang:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι για να σπάσει η παγωμάρα :(
Αφου λογικά θα πάρω το επιδοματάκι του καλοκαιριού :) (το οποίο θα βοηθήσει) μέχρι να μας τα κόψουν και αυτά >:( συνεχίζω να κάνω σχέδια για Αυγουστο ή Σεπτέμβρη  :dancing: και κοίταξα για εισιτήρια από thaiair για κοσαμούι στα τέλη Αυγούστου, μεγάλη διαφορά στα εισιτήρια μεταξύ κοσαμούι και πουκέτ, για κοσαμούι έχει περίπου 12500 μπατ και για πουκέτ περίπου 8500 μπατ :think: γιατί τέτοια διαφορά? Τι προτείνετε αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για σαμούι από το να πάω πουκέτ?
μακάρι να είχα τα λεφτά και την ευχέρεια χρόνου να μπορούσα να πάω και στα δύο αλλά μέσα σε δύο βδομάδες προλαβαίνω μονο πατάγια και κάτι άλλο, υπομονή σε όλους όσους μας  :fuck2: τα νέα μέτρα, ξέρω ότι μόνο με μια φορά το χρόνο στην τάι δεν παλεύεται η κατάσταση αλλά τι να κάνεις? για αυτό θέλω να πάω εγώ τώρα μες το καλοκαίρι γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναπάω
όσο για τα τιλάκ pagtao φίλε η κατάσταση με το skype δεν παλεύται  :headbang: δεν με ακούνε καλά + τα λίγα αγγλικά που ξέρουν, από το να πονοκεφαλιάζω καλύτερα mail και μηνυματάκια
κανένας συναγωνιστής από κάτω καμιά αναφορά καμιά φώτο, τίποτα έστω από τους φρέσκους που ήρθαν τώρα
ευτυχώς που ο cristobal μας ενημέρωσε τώρα τελευταία ότι τώρα είναι η καλύτερη εποχή γιατί υπάρχει μεγάλη αφθονία και μικρή ζήτηση (τουρισμός) δηλαδή καλύτερες υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές για να σταμπάρουμε ημερομηνία για το επόμενο ταξίδι  :thumbsup:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι για να σπάσει η παγωμάρα :(
Αφου λογικά θα πάρω το επιδοματάκι του καλοκαιριού :) (το οποίο θα βοηθήσει) μέχρι να μας τα κόψουν και αυτά >:( συνεχίζω να κάνω σχέδια για Αυγουστο ή Σεπτέμβρη  :dancing: και κοίταξα για εισιτήρια από thaiair για κοσαμούι στα τέλη Αυγούστου, μεγάλη διαφορά στα εισιτήρια μεταξύ κοσαμούι και πουκέτ, για κοσαμούι έχει περίπου 12500 μπατ και για πουκέτ περίπου 8500 μπατ :think: γιατί τέτοια διαφορά? Τι προτείνετε αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για σαμούι από το να πάω πουκέτ?
μακάρι να είχα τα λεφτά και την ευχέρεια χρόνου να μπορούσα να πάω και στα δύο αλλά μέσα σε δύο βδομάδες προλαβαίνω μονο πατάγια και κάτι άλλο, υπομονή σε όλους όσους μας  :fuck2: τα νέα μέτρα, ξέρω ότι μόνο με μια φορά το χρόνο στην τάι δεν παλεύεται η κατάσταση αλλά τι να κάνεις? για αυτό θέλω να πάω εγώ τώρα μες το καλοκαίρι γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναπάω
όσο για τα τιλάκ pagtao φίλε η κατάσταση με το skype δεν παλεύται  :headbang: δεν με ακούνε καλά + τα λίγα αγγλικά που ξέρουν, από το να πονοκεφαλιάζω καλύτερα mail και μηνυματάκια
κανένας συναγωνιστής από κάτω καμιά αναφορά καμιά φώτο, τίποτα έστω από τους φρέσκους που ήρθαν τώρα
ευτυχώς που ο cristobal μας ενημέρωσε τώρα τελευταία ότι τώρα είναι η καλύτερη εποχή γιατί υπάρχει μεγάλη αφθονία και μικρή ζήτηση (τουρισμός) δηλαδή καλύτερες υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές για να σταμπάρουμε ημερομηνία για το επόμενο ταξίδι  :thumbsup:
Εγω λέω με το που φτάσεις ΒΚΚ να πάρεις ενα ταξάκι με 1200 μπατάκια,να κατηφορίσεις για καμιά 130ριά χιλιόμετρα και να πας Πατταγια να βρεις το φώς σου  :knockinb: :s&m_1: :s&m_2: :pipa2:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Εγω λέω με το που φτάσεις ΒΚΚ να πάρεις ενα ταξάκι με 1200 μπατάκια,να κατηφορίσεις για καμιά 130ριά χιλιόμετρα και να πας Πατταγια να βρεις το φώς σου  :knockinb: :s&m_1: :s&m_2: :pipa2:
Η Πατάγια φίλε είναι σίγουρη  :rockon: για μια βδομαδούλα και ως γνήσιος τσιγκούνης  :2funny: με λεωφοριάκι 134 μπατάκια όχι με ταξάκι, αλλά θα ήθελα να δω και κάτι άλλο, μπορεί να το μετανιώσω μεν αλλά θέλω να πάω και σε κανά νησάκι

fisarmonikas

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
μεγάλη διαφορά στα εισιτήρια μεταξύ κοσαμούι και πουκέτ, για κοσαμούι έχει περίπου 12500 μπατ και για πουκέτ περίπου 8500 μπατ :think: γιατί τέτοια διαφορά? Τι προτείνετε αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για σαμούι από το να πάω πουκέτ?

Γιατί για Koh Samui πετάει μόνο η bangkok air και επειδή έχει το μονοπώλιο
έχει ακριβές πτήσεις.
Εγώ τον Φεβρούριο του 2009 πλήρωσα πήγαινε-έλα από το U-tapao της Pattaya 8.000 baht περίπου

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Γιατί για Koh Samui πετάει μόνο η bangkok air και επειδή έχει το μονοπώλιο
έχει ακριβές πτήσεις.
Εγώ τον Φεβρούριο του 2009 πλήρωσα πήγαινε-έλα από το U-tapao της Pattaya 8.000 baht περίπου
Thanks για τις πληροφορίες George, φαντάζομαι γιατί κοίταξα στο site της thai air ότι σου δείνει για εσωτερικές πτήσεις την bangkok air, από το u-tapao της πατάγια όταν λες εννοείς ότι πέταξες από πατάγια για κάποιο προορισμό?
αν δεν περιοριζόμουνα σε δύο εβδομάδες ταξίδι ίσως και να σκεφτόμουνα την λύση του τρένου, άκουσα από bkk ότι είναι 18 ώρες ταξίδι για πουκέτ :o αλλά δεν λέει για το καιρό που μπορώ να κάτσω εκεί

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τώρα είναι η καλύτερη εποχή γιατί υπάρχει μεγάλη αφθονία και μικρή ζήτηση (τουρισμός) δηλαδή καλύτερες υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές για να σταμπάρουμε ημερομηνία για το επόμενο ταξίδι  :thumbsup:

Σε αυτό θα συμφωνήσω γιατι το γνώρισα από πρώτο χέρι...δηλαδή το πρώτο ταξίδι το έκανα Νοεβριο και το δεύτερο τώρα, η διαφορά ήτανε εμφανής, πολύ λιγότερο κόσμο με αποτέλεσμα να βρίσκεις πολυ καλά μωρά σε τιμές κόστους...αν και πρόλαβα το τελείωμα του σοκράν (αν το λέω λάθος συχγωρέστεμε)και πάλι δεν είχε πολύ κόσμο σε σύγκριση με το πρωτο ταξίδι. Μίλησα σήμερα με συναγωνιστές που είναι κάτω και μου είπαν ότι εχει αδειασει τελείως...
Συμπέρασμα για εμένα είναι ότι δεν αξίζει να κατεβαίνεις σε περιόδους με υψηλή τουριστική κίνηση, γιατί γενικά το πακέτο(ξενοδοχεία, φαγητό, κτλ) σου έρχεται πολύ φτηνότερα!!!!

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
υπαρχει σημερα κοσμος που εχει και τοσο χρονο να παει Ταιλανδη και ξοδεψει και καποια λεφτα εκει και να ερθει πισω και συνεχισει τη δουλεια του εδω χωρις να τρεχει τιποτε? μα τι κοσμος υπαρχει τελικα ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tyler

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Σε αυτό θα συμφωνήσω γιατι το γνώρισα από πρώτο χέρι...δηλαδή το πρώτο ταξίδι το έκανα Νοεβριο και το δεύτερο τώρα, η διαφορά ήτανε εμφανής, πολύ λιγότερο κόσμο με αποτέλεσμα να βρίσκεις πολυ καλά μωρά σε τιμές κόστους...αν και πρόλαβα το τελείωμα του σοκράν (αν το λέω λάθος συχγωρέστεμε)και πάλι δεν είχε πολύ κόσμο σε σύγκριση με το πρωτο ταξίδι. Μίλησα σήμερα με συναγωνιστές που είναι κάτω και μου είπαν ότι εχει αδειασει τελείως...
Συμπέρασμα για εμένα είναι ότι δεν αξίζει να κατεβαίνεις σε περιόδους με υψηλή τουριστική κίνηση, γιατί γενικά το πακέτο(ξενοδοχεία, φαγητό, κτλ) σου έρχεται πολύ φτηνότερα!!!!

δεν πειραζει..πηγαινετε οποια περιοδο θελετε..το παιχνιδι ειναι αχαστο.

αφηστε εμας να ειμαστε μονοι μας στους πεζοδρομους τις low season :2funny: :2funny: :boobies:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
υπαρχει σημερα κοσμος που εχει και τοσο χρονο να παει Ταιλανδη και ξοδεψει και καποια λεφτα εκει και να ερθει πισω και συνεχισει τη δουλεια του εδω χωρις να τρεχει τιποτε? μα τι κοσμος υπαρχει τελικα ε? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φίλε για γέλια είναι αυτοί που δεν έχουν πάει και δεν ξέρουν τη γλύκα

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η Πατάγια φίλε είναι σίγουρη, αλλά θα ήθελα να δω και κάτι άλλο,θέλω να πάω και σε κανά νησάκι

Άντε να ξυπνήσουμνε λίγο  :rockon: :rockon:
Λοιπόν στο site της Bangkok Airways δίνει Utapao (Pattaya) - Samui 3605 Baht και Samui - Bangkok 3855 Baht για ημερομηνίες Σεπτεμβρίου.Οσο πιο αργά το αποφασίζουμε τόσο εξατλούνται τα φτηνά εισιτήρια, είμαι παθών ξέρω.Ειναι και μονοπώλιο όπως λέει και ο Τσαρλς Μπρόνσον  ;)
Η Σαμούη είναι ακριβή πάντως αλλά αξίζει μία βόλτα.Αν είσαι φανατικός Παταγιανός όμως μή χάσεις ούτε μέρα μακριά της.(Πατάγια είναι μόνο μία...)
Η Σαμούη είναι για φυσιολάτρες, δε λέει αν κοιμάσαι όλη μέρα και το βράδυ να ξενυχτάς.Αυτό το βιολί είναι μόνο για Πατάγια.Εναλλακτικά μπορείς να δεις το Πουκέτ.
Με Airasia τα ναύλα είναι 1200 μπατ από Μπανγκόκ και 1200 να πας πίσω στη πρωτεύουσα.
Αχ γιατί να μη έχω ταξιδιωτικό και να σας κατεβάζω όλους κάτω με χαμηλές τιμές....μμμ καλή ιδέα  :think: Λες?

Άντε μπας και πάρουμε λίγο τα πάνω μας... :dancing:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Άντε να ξυπνήσουμνε λίγο  :rockon: :rockon:
Λοιπόν στο site της Bangkok Airways δίνει Utapao (Pattaya) - Samui 3605 Baht και Samui - Bangkok 3855 Baht για ημερομηνίες Σεπτεμβρίου.Οσο πιο αργά το αποφασίζουμε τόσο εξατλούνται τα φτηνά εισιτήρια, είμαι παθών ξέρω.Ειναι και μονοπώλιο όπως λέει και ο Τσαρλς Μπρόνσον  ;)
Η Σαμούη είναι ακριβή πάντως αλλά αξίζει μία βόλτα.Αν είσαι φανατικός Παταγιανός όμως μή χάσεις ούτε μέρα μακριά της.(Πατάγια είναι μόνο μία...)
Η Σαμούη είναι για φυσιολάτρες, δε λέει αν κοιμάσαι όλη μέρα και το βράδυ να ξενυχτάς.Αυτό το βιολί είναι μόνο για Πατάγια.Εναλλακτικά μπορείς να δεις το Πουκέτ.
Με Airasia τα ναύλα είναι 1200 μπατ από Μπανγκόκ και 1200 να πας πίσω στη πρωτεύουσα.
Αχ γιατί να μη έχω ταξιδιωτικό και να σας κατεβάζω όλους κάτω με χαμηλές τιμές....μμμ καλή ιδέα  :think: Λες?

Άντε μπας και πάρουμε λίγο τα πάνω μας... :dancing:
Pagtao όντος ταξιδιωτικό έπρεπε να έχεις για να με όλες αυτές τις πληροφορίες, airasia? την είχα ξεχάσει εντελώς :thumbsup: εγώ βρήκα τι δουλειά θα κάνω όταν θα πάω εκεί, θα δουλεύω στους δρόμους της patong και θα προσελκώ τουρίστες σε μπαράκια για να παίρνω τα ποσοστά μου  :2funny: :2funny: :2funny:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Όντως πεσμένοι όλοι μας boy,ούτε skype με τιλάκ δε συμαζεύει τη κατάσταση, ούτε τραγουδάκια που μας βάζεις lakis  :(  Thanks anyway
Πάντως η εξοχή σήμερα ήταν γεμάτη από φυσιολάτρες,ο Ελληνας δε πτοείται εύκολα.Θα δείξει.Υπομονή και θα δούμε τι θα γίνει.
Δεν έχει και κανένα αγωνιστή κάτω να μας στείλει κανένα νέο...

πως δεν εχει?????εεχει και παραεχει.....και ερχεται 10 Μαιου(θα παω να τον παρω απ'το αεροδρομιο)......μιλαω μαζι του μερα παρα μερα..........το μονο που σκεφτεται ειναι πως θα γυρισει πισω!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom