Ετσι για να σπάσει η παγωμάρα
Αφου λογικά θα πάρω το επιδοματάκι του καλοκαιριού
(το οποίο θα βοηθήσει) μέχρι να μας τα κόψουν και αυτά >
συνεχίζω να κάνω σχέδια για Αυγουστο ή Σεπτέμβρη
και κοίταξα για εισιτήρια από thaiair για κοσαμούι στα τέλη Αυγούστου, μεγάλη διαφορά στα εισιτήρια μεταξύ κοσαμούι και πουκέτ, για κοσαμούι έχει περίπου 12500 μπατ και για πουκέτ περίπου 8500 μπατ
γιατί τέτοια διαφορά? Τι προτείνετε αξίζει να δώσω παραπάνω λεφτά για σαμούι από το να πάω πουκέτ?
μακάρι να είχα τα λεφτά και την ευχέρεια χρόνου να μπορούσα να πάω και στα δύο αλλά μέσα σε δύο βδομάδες προλαβαίνω μονο πατάγια και κάτι άλλο, υπομονή σε όλους όσους μας
τα νέα μέτρα, ξέρω ότι μόνο με μια φορά το χρόνο στην τάι δεν παλεύεται η κατάσταση αλλά τι να κάνεις? για αυτό θέλω να πάω εγώ τώρα μες το καλοκαίρι γιατί δεν ξέρω πότε θα ξαναπάω
όσο για τα τιλάκ pagtao φίλε η κατάσταση με το skype δεν παλεύται
δεν με ακούνε καλά + τα λίγα αγγλικά που ξέρουν, από το να πονοκεφαλιάζω καλύτερα mail και μηνυματάκια
κανένας συναγωνιστής από κάτω καμιά αναφορά καμιά φώτο, τίποτα έστω από τους φρέσκους που ήρθαν τώρα
ευτυχώς που ο cristobal μας ενημέρωσε τώρα τελευταία ότι τώρα είναι η καλύτερη εποχή γιατί υπάρχει μεγάλη αφθονία και μικρή ζήτηση (τουρισμός) δηλαδή καλύτερες υπηρεσίες σε καλύτερες τιμές για να σταμπάρουμε ημερομηνία για το επόμενο ταξίδι