Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
...και αν συμβούν αυτά θα πάω να φουντάρω από το βράχο τον ιερό
μάλλον κάτι χειρότερο σκέπτομαι να κάνω στον εαυτό μου
να παντρευτώ Ελληνίδα και να ξεχάσω για πάντα τι θα πεί γυναίκα
μπαααα, η πτώση στα βράχια της Ακρόπολης μου φαίνεται ανώδυνη.

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
...και αν συμβούν αυτά θα πάω να φουντάρω από το βράχο τον ιερό
μάλλον κάτι χειρότερο σκέπτομαι να κάνω στον εαυτό μου
να παντρευτώ Ελληνίδα και να ξεχάσω για πάντα τι θα πεί γυναίκα
μπαααα, η πτώση στα βράχια της Ακρόπολης μου φαίνεται ανώδυνη.

Και ειδικα αν πεσεις με το κεφαλι, ειναι συντομη και αμεση. :grin:

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
και το πασίγνωστο ''ελληνικό δαιμόνιο'' τί έγινε ρε καρντάσια?
εδώ μιλάμε για τις διακοπές μας,την διασκέδασή μας,την ευχαρίστησή μας.
και στην τελική δεν πάω πουθενά αλλού και τα μαζεύω...
άλλωστε σε όποιο μέρος και να πας στην Ελλάδα...μοσχάρι πάς, βόδι γυρνάς... :2funny: :2funny: :2funny:
οπότε.....μαζεύετε κι ασ είν'και ρώγες :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
και το πασίγνωστο ''ελληνικό δαιμόνιο'' τί έγινε ρε καρντάσια?
εδώ μιλάμε για τις διακοπές μας,την διασκέδασή μας,την ευχαρίστησή μας.
και στην τελική δεν πάω πουθενά αλλού και τα μαζεύω...
άλλωστε σε όποιο μέρος και να πας στην Ελλάδα...μοσχάρι πάς, βόδι γυρνάς... :2funny: :2funny: :2funny:
οπότε.....μαζεύετε κι ασ είν'και ρώγες :2funny: :2funny: :2funny:
και βαλε και βαλε ..οχι βοδι αλλα με τα τοσα γουρουνια και γουρουνες που θα εχεις γυρω σου στην ο μορφη ελλαδα μας μαλλον χασαπης θες να γινεις....μωρε ουτε μια εδω ,και το τελευταιο σεντ ταυλανδη η οπου αλλου

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
13
Πόντοι
16
γιατι υποψιαζομαι οτι συναγωνιστες εδω εχουν στειλει χρηματα κατω
σαν χορηγοι? ε???????????

θα σας μαλωσω αν διαπιστωσω κατι τετοιο!!!!!!!!!!!

θα τα μαθω απο πρωτο χερι...λιγες μερες και κατεβαινω!!!!!!!!!!!

ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

μα πως σου περασε αυτο απο το μυαλο ?  :dancing:

εδω ρε τσακωνονται να λενε ποιος εστειλε τα περισσοτερα και εσυ εχεις μεινει ακομη στην υπονοια ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

stefan00

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Like
339
Πόντοι
36
καλα οποιος εστειλε φραγκα σε γκομενες η πουτανες η τιλακ η μητσους οπως θελει κανεις να τους πει...τι να πω...αντι να τα φανε οι ιδιοι..τς τς τς :jerking: :jerking: :jerking:

Suadam

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
76
Πόντοι
1
Ερωτηση προς "φυσιολατρες" και μη...
Ποιο μερος της Ταυλανδης θεωρειτε οτι ειναι η αμεσως επομενη επιλογη μετα τη Παταγια,το Πουκετ και τη Μπανγκοκ?
Να συνδιαζει διακοπες και νυχτερινη ζωη (προφανεστατα βεβαια σε μικροτερο βαθμο,απο οτι τα μερη που προανεφερα)...
Να κανουμε δηλαδη τα μπανακια μας,τις εκδρομες μας και το βραδυ να πεφτει "φορτωμα" ειτε με ξεμπαρκα ειτε με μπαρφαινατα μωρα...
Σαμούι είναι η απάντηση, αν θες παραλία + νυχτερινή ζωή, αλλά η ποιότητα είναι υποβαθμισμένη. Αν έχεις μέρες στην διάθεσή σου, αξίζει μια βόλτα. Παλιότερα μου άρεσε πολύ περισσότερο το Σαμούι από το Πουκετ. Θύμιζε φρικοκατάσταση Ελλάδας του 70. Τώρα πια έχει γίνει Πουκετ.
Άλλη λύση, παίρνεις μαζί κάποια απο ΒΚΚ και κατεβαίνεις Κράμπι.
Πάντως Ασία δεν είναι μόνο η Ταιλάνδη!!  :grin:

kaligoulas1

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Για σας παίδες....γύρισα εχθές το πρωί απο τον παράδεισο που λέγεται Παταγια!!!Ηταν το δεύτερο ταξίδι σε διάστημα 5 μηνών (δεν βλέπω να κατεβαίνω παλι τοσο σύντομα λόγω των μέτρων). Τη να σας πω...ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω ότι γύρισα!!!το μυαλό μου είναι συνέχεια εκεί και σκέφτομαι πότε θα ξαναπάω!! Τώρα από κόσμο δεν είχε πολύ σε συγκριση με τον Νοέβρη που είχα πάει και αυτό για μένα είναι το καλυτερο δίοτι υπηρχε πολυ προσφορά και λίγη ζητηση  :knockinb: Κατά τα άλλα εκεί είναι όπως τα ξέρετε...τέλεια!!!!!Πατάγια και πάλι Πατάγια!!! :rockon: :rockon: :rockon:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Σαμούι είναι η απάντηση, αν θες παραλία + νυχτερινή ζωή, αλλά η ποιότητα είναι υποβαθμισμένη. Αν έχεις μέρες στην διάθεσή σου, αξίζει μια βόλτα. Παλιότερα μου άρεσε πολύ περισσότερο το Σαμούι από το Πουκετ. Θύμιζε φρικοκατάσταση Ελλάδας του 70. Τώρα πια έχει γίνει Πουκετ.
Άλλη λύση, παίρνεις μαζί κάποια απο ΒΚΚ και κατεβαίνεις Κράμπι.
Πάντως Ασία δεν είναι μόνο η Ταιλάνδη!!  :grin:
Ξερω..Ξερω...
Τα εχουμε πει και "κατ'ιδιαν" αλλωστε...
Και αρχιζω ολο και πολυ να "λοξοκοιταω" προς αλλες πολιτειες...
Ειδικα φετος που τα εισιτηρια για Ταυλανδη το πρωτο 15ημερο του Αυγουστου,ειναι τα ακριβοτερα της τελευταιας πενταετιας...
Η ΤΗΑΙ,εδω και 2 εβδομαδες ειναι "sold out" (απο τον Απριλιο!) και κατι αλλες εταιριες "σηκωσαν κεφαλι" (πχ Egypt) και ζητανε 1000αρικο για πτηση με ενδιαμεσο και αναμονη 7 ωρες στο πηγαινε και 6 στο ελα...
Ημαρτον...
Αναμενω καμμια προσφορα,γιατι στο τελος θα τη κανω γι αλλου... ;)

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ξερω..Ξερω...
Τα εχουμε πει και "κατ'ιδιαν" αλλωστε...
Και αρχιζω ολο και πολυ να "λοξοκοιταω" προς αλλες πολιτειες...
Ειδικα φετος που τα εισιτηρια για Ταυλανδη το πρωτο 15ημερο του Αυγουστου,ειναι τα ακριβοτερα της τελευταιας πενταετιας...
Η ΤΗΑΙ,εδω και 2 εβδομαδες ειναι "sold out" (απο τον Απριλιο!) και κατι αλλες εταιριες "σηκωσαν κεφαλι" (πχ Egypt) και ζητανε 1000αρικο για πτηση με ενδιαμεσο και αναμονη 7 ωρες στο πηγαινε και 6 στο ελα...
Ημαρτον...
Αναμενω καμμια προσφορα,γιατι στο τελος θα τη κανω γι αλλου... ;)
3/08/2010 με 18/08/2010 για Πατταγια με QATAR 740 ευρωπουλα,δεν ειναι χιλιαρικο αλλα δεν ειναι και λιγα.... :idiot:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
3/08/2010 με 18/08/2010 για Πατταγια με QATAR 740 ευρωπουλα,δεν ειναι χιλιαρικο αλλα δεν ειναι και λιγα.... :idiot:

πολλα...........  :headbang:
περσι τον αυγουστο ειχε προσφορα στα 370ευρω. δεν θα δουμε φετος καμια τετοια τρελλη προσφορα???  :think:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πολλα...........  :headbang:
περσι τον αυγουστο ειχε προσφορα στα 370ευρω. δεν θα δουμε φετος καμια τετοια τρελλη προσφορα???  :think:
Με την χασουρα που ειχαν απο την τεφρα τις τελευταιες μερες,δεν νομιζω να παιξει τιποτα :headbang:
Ασε που ειναι και ψιλονεκρή περίοδος ο Αυγουστος....δεν ειναι και Δεκεμβριος π.χ full season......γαμώ τις περικοπές μου γαμώ :jerking: :jerking:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ετσι ακριβως...Για επιλεγμενες και μονο ημερομηνιες,βρισκεις γυρω στο 750αρι...
Περυσι,περαν απο τις τρελλες προσφορες που ειχαν βγαλει για καποιες συγκεκριμενες ημερομηνιες και πτησεις,οι εταιριες αυτες πουλαγαν γυρω στα 600-650 ευρω,τις αλλες πτησεις...
Οι περσινες βεβαια "τρελλες τιμες" δεν οφειλοντουσαν τοσο στον ανταγωνισμο μεταξυ των εταιριων,οσο στο οτι ειχαν προγραμματισει πολλες πτησεις και λογω κρισης δε μπορουσαν να τις γεμισουν...(Φετος επειδη μαθανε απο το παθημα τους,κοψαν πτησεις και ακολουθουν πιο "σφιχτη πολιτικη" στις τιμες-Γι αυτο "αντιο" προσφορες)...
Εν τω μεταξυ,σκεφτομαι και ενα αλλο γεγονος και τραβαω τα μαλλια μου... :cussing:
Περυσι,παρολες τις προσφορες,καποια αεροπλανα φευγαν σχεδον αδεια και ετσι καποιες εταιριες οδηγηθηκαν ακομα και στη συγχωνευση πτησεων...
Εχω εναν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ φιλο,που ΕΓΩ τον ειδοποιησα για τη προσφορα της Emirates στα 424 ευρω,εκλεισε εισητηριο αμεσως,πηγε,και στο γυρισμο,οταν πηγε στο Σουβαρναμπουμι,τον ειδοποιησαν απο την Emirates,οτι η πτηση ακυρωθηκε (λογω βλαβης δηθεν),για την επομενη μερα...Τον πηγαν στο ξενοδοχειο,τον ταισαν,τον ποτισαν και τον κοιμησαν τζαμπα και την επομενη μερα λιγο πριν φυγει,τον καλεσαν στα γκισε της Emirates και του δωσαν και ενα εισιτηριο ΤΖΑΜΠΑ,πηγαινε-ελα Αθηνα-Μπανγκοκ,με ισχυ ενος χρονου...
Ετσι φετος εκλεισε και ταξιδευει ΤΖΑΜΠΑ!! :headbang:
ΕΛΕΟΣ!!! :headbang: :headbang: :headbang:

kolares-boy

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ετσι ακριβως...Για επιλεγμενες και μονο ημερομηνιες,βρισκεις γυρω στο 750αρι...
Περυσι,περαν απο τις τρελλες προσφορες που ειχαν βγαλει για καποιες συγκεκριμενες ημερομηνιες και πτησεις,οι εταιριες αυτες πουλαγαν γυρω στα 600-650 ευρω,τις αλλες πτησεις...
Οι περσινες βεβαια "τρελλες τιμες" δεν οφειλοντουσαν τοσο στον ανταγωνισμο μεταξυ των εταιριων,οσο στο οτι ειχαν προγραμματισει πολλες πτησεις και λογω κρισης δε μπορουσαν να τις γεμισουν...(Φετος επειδη μαθανε απο το παθημα τους,κοψαν πτησεις και ακολουθουν πιο "σφιχτη πολιτικη" στις τιμες-Γι αυτο "αντιο" προσφορες)...
Εν τω μεταξυ,σκεφτομαι και ενα αλλο γεγονος και τραβαω τα μαλλια μου... :cussing:
Περυσι,παρολες τις προσφορες,καποια αεροπλανα φευγαν σχεδον αδεια και ετσι καποιες εταιριες οδηγηθηκαν ακομα και στη συγχωνευση πτησεων...
Εχω εναν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ φιλο,που ΕΓΩ τον ειδοποιησα για τη προσφορα της Emirates στα 424 ευρω,εκλεισε εισητηριο αμεσως,πηγε,και στο γυρισμο,οταν πηγε στο Σουβαρναμπουμι,τον ειδοποιησαν απο την Emirates,οτι η πτηση ακυρωθηκε (λογω βλαβης δηθεν),για την επομενη μερα...Τον πηγαν στο ξενοδοχειο,τον ταισαν,τον ποτισαν και τον κοιμησαν τζαμπα και την επομενη μερα λιγο πριν φυγει,τον καλεσαν στα γκισε της Emirates και του δωσαν και ενα εισιτηριο ΤΖΑΜΠΑ,πηγαινε-ελα Αθηνα-Μπανγκοκ,με ισχυ ενος χρονου...
Ετσι φετος εκλεισε και ταξιδευει ΤΖΑΜΠΑ!! :headbang:
ΕΛΕΟΣ!!! :headbang: :headbang: :headbang:
Ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι......... :think:

arximakakas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Πιστέυω κανά δίμηνο πρίν τον 8ο θα βάλουν προσφορά όπως τώρα για Ιούνιο βρίσκεις με 550 περίπου με qatar, τον Αυγουστο ειδικά που είναι low season για bkk θα βρεις από Ιούνιο σε αυτές τις τιμές, για thaiair δεν ξέρω, αν δεν την κάνω τώρα τον Αύγουστο-Σεπτέμβρη θα πάω πρώτα ο Θεός να μαστε καλά και με λεφτά  :2funny: ton Δεκέμβριο με το συναγωνιστή που γνώρισα πατάγια και δουλεύει στο αεροδρόμιο με thaiair με προσφορά που κάνει η thai στα παιδιά που δουλεύουν στο αεροδρόμιο (ελπίζω δηλαδή)

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1

μην κλεινετε από τωρα εισιτηρια για αυγουστο.
Τουλαχιστον η qatar θα βλαλει προσφορα. Μεχρι τις 10 Μαιου... και βλεπουμε.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Απο το στομα σας και "στου θεου" (των εταιριων),το αυτι!! :grin:

th69

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η qatar για το 2009 είχε τις καλύτερες τιμές (εννοώ για όλο τον χρόνο).
Δεν κάνω διαφημιση, απλά τον Απρίλιο του 2009 πάταξα πρώτη φορά με qatar λογω καλής τιμής (446 ευρω). στο check in με πλησίασε ένα μωρό και έβγαλα κάρτα μέλους.
Από τότε Απρ 2009 - Απρ 2010, έχω πάει bangkok 7 φορές με κατάρ.
Πλεόν ειμαι Gold member.
Κάθε πρώτη εβδομάδα νέου μήνα η καταρ βγάζει προσφορά για bangkok. Μόνο αυτόν τον μήνα δεν έβγαλε.
Θεωρώ σίγουρα πως τώρα τον μαιο θα βγάλει πάλι.
Αν δεν είναι κάτω από 500 ευρώ, πάλι μην κάνετε κράτιση.
Πίστεύω πως για αύγουστο θα βγάλει σίγουρα π΄ροσφορά κάτω από 500.
Δεν ξέρω αν το ξέρετε αλλα η καταρ έχει έναν μεγάλο αριθμό καινουργιων αεροπλάνων που εκρεμουν σε παραγγελια (νομίζω 130-140 αεροσκάφοι), από αυτόν τον λόγο και μόνο θέλει τζίρο και τζίρο θα προκαλέσει μόνο με προσφορές.
Κάτι που ξεκίνησε από το 2009.
Αυτά  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom