kolares-boy
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Γιατι οι μαλακες ανακοινωσαν οτι θα μας κοψουν τον 13ο και 14ο μισθο,ποσο μαλακες θεε μου Τα φραγκα που εβαζα στην παντα καθε χρονο για ενα ταξιδακιpor qué???
Γιατι οι μαλακες ανακοινωσαν οτι θα μας κοψουν τον 13ο και 14ο μισθο,ποσο μαλακες θεε μου Τα φραγκα που εβαζα στην παντα καθε χρονο για ενα ταξιδακιpor qué???
...και αν συμβούν αυτά θα πάω να φουντάρω από το βράχο τον ιερό
μάλλον κάτι χειρότερο σκέπτομαι να κάνω στον εαυτό μου
να παντρευτώ Ελληνίδα και να ξεχάσω για πάντα τι θα πεί γυναίκα
μπαααα, η πτώση στα βράχια της Ακρόπολης μου φαίνεται ανώδυνη.
και το πασίγνωστο ''ελληνικό δαιμόνιο'' τί έγινε ρε καρντάσια?por dinero nada
και βαλε και βαλε ..οχι βοδι αλλα με τα τοσα γουρουνια και γουρουνες που θα εχεις γυρω σου στην ο μορφη ελλαδα μας μαλλον χασαπης θες να γινεις....μωρε ουτε μια εδω ,και το τελευταιο σεντ ταυλανδη η οπου αλλουκαι το πασίγνωστο ''ελληνικό δαιμόνιο'' τί έγινε ρε καρντάσια?
εδώ μιλάμε για τις διακοπές μας,την διασκέδασή μας,την ευχαρίστησή μας.
και στην τελική δεν πάω πουθενά αλλού και τα μαζεύω...
άλλωστε σε όποιο μέρος και να πας στην Ελλάδα...μοσχάρι πάς, βόδι γυρνάς...
οπότε.....μαζεύετε κι ασ είν'και ρώγες
γιατι υποψιαζομαι οτι συναγωνιστες εδω εχουν στειλει χρηματα κατω
σαν χορηγοι? ε???????????
θα σας μαλωσω αν διαπιστωσω κατι τετοιο!!!!!!!!!!!
θα τα μαθω απο πρωτο χερι...λιγες μερες και κατεβαινω!!!!!!!!!!!
ΟΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Σαμούι είναι η απάντηση, αν θες παραλία + νυχτερινή ζωή, αλλά η ποιότητα είναι υποβαθμισμένη. Αν έχεις μέρες στην διάθεσή σου, αξίζει μια βόλτα. Παλιότερα μου άρεσε πολύ περισσότερο το Σαμούι από το Πουκετ. Θύμιζε φρικοκατάσταση Ελλάδας του 70. Τώρα πια έχει γίνει Πουκετ.Ερωτηση προς "φυσιολατρες" και μη...
Ποιο μερος της Ταυλανδης θεωρειτε οτι ειναι η αμεσως επομενη επιλογη μετα τη Παταγια,το Πουκετ και τη Μπανγκοκ?
Να συνδιαζει διακοπες και νυχτερινη ζωη (προφανεστατα βεβαια σε μικροτερο βαθμο,απο οτι τα μερη που προανεφερα)...
Να κανουμε δηλαδη τα μπανακια μας,τις εκδρομες μας και το βραδυ να πεφτει "φορτωμα" ειτε με ξεμπαρκα ειτε με μπαρφαινατα μωρα...
Ξερω..Ξερω...Σαμούι είναι η απάντηση, αν θες παραλία + νυχτερινή ζωή, αλλά η ποιότητα είναι υποβαθμισμένη. Αν έχεις μέρες στην διάθεσή σου, αξίζει μια βόλτα. Παλιότερα μου άρεσε πολύ περισσότερο το Σαμούι από το Πουκετ. Θύμιζε φρικοκατάσταση Ελλάδας του 70. Τώρα πια έχει γίνει Πουκετ.
Άλλη λύση, παίρνεις μαζί κάποια απο ΒΚΚ και κατεβαίνεις Κράμπι.
Πάντως Ασία δεν είναι μόνο η Ταιλάνδη!!
3/08/2010 με 18/08/2010 για Πατταγια με QATAR 740 ευρωπουλα,δεν ειναι χιλιαρικο αλλα δεν ειναι και λιγα....Ξερω..Ξερω...
Τα εχουμε πει και "κατ'ιδιαν" αλλωστε...
Και αρχιζω ολο και πολυ να "λοξοκοιταω" προς αλλες πολιτειες...
Ειδικα φετος που τα εισιτηρια για Ταυλανδη το πρωτο 15ημερο του Αυγουστου,ειναι τα ακριβοτερα της τελευταιας πενταετιας...
Η ΤΗΑΙ,εδω και 2 εβδομαδες ειναι "sold out" (απο τον Απριλιο!) και κατι αλλες εταιριες "σηκωσαν κεφαλι" (πχ Egypt) και ζητανε 1000αρικο για πτηση με ενδιαμεσο και αναμονη 7 ωρες στο πηγαινε και 6 στο ελα...
Ημαρτον...
Αναμενω καμμια προσφορα,γιατι στο τελος θα τη κανω γι αλλου... ;)
3/08/2010 με 18/08/2010 για Πατταγια με QATAR 740 ευρωπουλα,δεν ειναι χιλιαρικο αλλα δεν ειναι και λιγα....
Με την χασουρα που ειχαν απο την τεφρα τις τελευταιες μερες,δεν νομιζω να παιξει τιποταπολλα...........
περσι τον αυγουστο ειχε προσφορα στα 370ευρω. δεν θα δουμε φετος καμια τετοια τρελλη προσφορα???
Ετσι ακριβως...Για επιλεγμενες και μονο ημερομηνιες,βρισκεις γυρω στο 750αρι...3/08/2010 με 18/08/2010 για Πατταγια με QATAR 740 ευρωπουλα,δεν ειναι χιλιαρικο αλλα δεν ειναι και λιγα....
Ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι.........Ετσι ακριβως...Για επιλεγμενες και μονο ημερομηνιες,βρισκεις γυρω στο 750αρι...
Περυσι,περαν απο τις τρελλες προσφορες που ειχαν βγαλει για καποιες συγκεκριμενες ημερομηνιες και πτησεις,οι εταιριες αυτες πουλαγαν γυρω στα 600-650 ευρω,τις αλλες πτησεις...
Οι περσινες βεβαια "τρελλες τιμες" δεν οφειλοντουσαν τοσο στον ανταγωνισμο μεταξυ των εταιριων,οσο στο οτι ειχαν προγραμματισει πολλες πτησεις και λογω κρισης δε μπορουσαν να τις γεμισουν...(Φετος επειδη μαθανε απο το παθημα τους,κοψαν πτησεις και ακολουθουν πιο "σφιχτη πολιτικη" στις τιμες-Γι αυτο "αντιο" προσφορες)...
Εν τω μεταξυ,σκεφτομαι και ενα αλλο γεγονος και τραβαω τα μαλλια μου...
Περυσι,παρολες τις προσφορες,καποια αεροπλανα φευγαν σχεδον αδεια και ετσι καποιες εταιριες οδηγηθηκαν ακομα και στη συγχωνευση πτησεων...
Εχω εναν ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ φιλο,που ΕΓΩ τον ειδοποιησα για τη προσφορα της Emirates στα 424 ευρω,εκλεισε εισητηριο αμεσως,πηγε,και στο γυρισμο,οταν πηγε στο Σουβαρναμπουμι,τον ειδοποιησαν απο την Emirates,οτι η πτηση ακυρωθηκε (λογω βλαβης δηθεν),για την επομενη μερα...Τον πηγαν στο ξενοδοχειο,τον ταισαν,τον ποτισαν και τον κοιμησαν τζαμπα και την επομενη μερα λιγο πριν φυγει,τον καλεσαν στα γκισε της Emirates και του δωσαν και ενα εισιτηριο ΤΖΑΜΠΑ,πηγαινε-ελα Αθηνα-Μπανγκοκ,με ισχυ ενος χρονου...
Ετσι φετος εκλεισε και ταξιδευει ΤΖΑΜΠΑ!!
ΕΛΕΟΣ!!!
Μη ξεχνας και το Δο-Νη-Τη,που θα φαμε στη μαπα (και καπου αλλου),απο δω και περα...Ζήσε Μάη μου να φάς τριφύλλι.........
3/08/2010 με 18/08/2010 για Πατταγια με QATAR 740 ευρωπουλα,δεν ειναι χιλιαρικο αλλα δεν ειναι και λιγα....