lordjim
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Απρ 2006
- Like
- 72
- Πόντοι
- 16
Lord...σαν να λέμε απο εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημα μου
ΑΨΟΓΟΣΣΣΣ
Lord...σαν να λέμε απο εδώ η γυναίκα μου και από εδώ το αίσθημα μου
Ρε Κουφαλιτσα,Pagtao!!!!και εγω σ'ειχα για "ηρεμων τονων"!!!!
Μαγουλακια και βυζακια τουμπανο.εεεεεεεε πια!!Βαρέθηκα τα μοντάζ και τα μούσια μαιμού...
εεεεεεεε πια!!Βαρέθηκα τα μοντάζ και τα μούσια μαιμού...
Με τα "πουστακια" του ΔΝΤ να δουμε τι θα γινει που θελουν σωνει και καλα να μας "πηδηξουν" χωρις σαλιο και να μας κοψουν και τα ταξιδια.(Φανταζεστε να τα βαλουν σαν τεκμηριο??Φτου-φτου-φτου μη δινω ιδεες....Γι αυτο..."απο μακρια κι αγαπημενοι" με τα πουστακια της Ταυλανδης..
Φιλος που ηρθε με Thai Σημερα ειπε οτι το αεροπλανο ηταν ασφυκτικα full!!!Αν ειχε και ορθιους,θα βαζανε και ορθιους!!!
Πιστευω μεχρι τον σεπτεμβρη να εχει καθαρισει η ατμοσφαιρα και να μπορω να ταξιδεψω ανετα!!!
Πολυ καλο το "γατακι"Δεν ήταν και τόσο γεμάτο.
Επιτέλους γύρισα, είχα αρχίσει να ψιλοβαριέμαι.
Για το καλοκαίρι, δεν ξέρω αν θα πάω Ταιλάνδη ή κατευθείαν Φιλιππίνες.
Αρχίζουν να χάνουν την μπάλλα με τις τιμές στην Μπανγκοκ που βρίσκεται σε κατάσταση αναρχίας.
Αποχαιρετιστήριο μασαζάκι στο Mango, Sukhumvit soi 24, με την Cat, ετών 19.
800 Β 2 ώρες oil, 1500 η Cat
Με τα "πουστακια" του ΔΝΤ να δουμε τι θα γινει που θελουν σωνει και καλα να μας "πηδηξουν" χωρις σαλιο και να μας κοψουν και τα ταξιδια.(Φανταζεστε να τα βαλουν σαν τεκμηριο??Φτου-φτου-φτου μη δινω ιδεες....
Μου ήρθε τώρα το παράπονο και θα αναφερθώ σε κάποιους που οδηγάνε μηχανάκια στα πεζοδρόμια,στους πεζόδρομους και στα πάρκα, παρκάρουν τα κάρα τους στα πεζοδρόμια και στις διαβάσεις των πεζών, πάνω στις εισόδους των αναπήρων, καπνίζουν εκεί που απαγορεύεται, πίνουν και μετά οδηγάνε μεθυσμένοι, πατάνε το κλάξον με το παραμικρό, τρέχουν παράνομα και προσπερνάνε διπλή γραμμή, περνάνε με κόκκινο και ποτέ δε σταματάνε στις διαβάσεις πεζών, λαδώνουν και λαδώνονται για οποιαδήποτε υπηρεσία, σφυρίζουν ανύπαρκτα πέναλτυ, πετάνε αναπτήρες, νομίσματα και ότι βρούνε στους αθλητές, χλευάζουν ρατσιστικά τους μαύρους αθλητές και αθλήτριες, καπνίζουν και πετάνε τα αποτσίγαρα έξω από τα κάρα τους ή αδειάζουν το τασάκι όπου βρουν, μαμάνε στη παραλία και πετάνε τα προφυλαχτικό εκεί, πάνε μπητς πάρτυ και παρατάνε όλα τα σκουπίδια τους, βιάζουν ασύστολα το ψυχικό κόσμο των εργαζομένων, νοθεύουν τα καύσιμα, καπελώνουν τις τιμές σε βασικά είδη διατροφής, μολύνουν ψεκάζοντας δηλητήρια τα φρούτα και τα λαχανικά που μας πουλάνε, πετάνε δυναμίτη στη θάλασσα, πετάνε σκουπίδια και λύματα βόθρων στη θάλασσα, βασανίζουν τα ζώα, πετάνε στους δρόμους μωρά σκυλάκια (έχετε δει ματάκια παρατημένου και ορφανού κουταβιού?) καίνε τα δάση μας, καίνε τα μαγαζιά και τα αυτοκίνητα μας, στις ουρές συναλλαγών πάντα προσπερνάνε πλαγίως, παίρνουν σύνταξη παράνομα,έχουν πάντα ένα "μέσο" στο σχολείο στο στρατό και στη δουλειά,αλλάζουν την εξάτμιση της μηχανής τους για να μην έχουν μόνο εκείνοι αϋπνίες, υπόσχονται ένα σωρό πριν εκλεγούν δημόσια πρόσωπα, διορίζουν ένα σωρό άσχετους, γεμίζουν φάρμακα τα συνταγολόγια μας, γεμίζουν οι τσέπες τους με φακελάκια,βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους για να χέσουν και να τα πατήσει ο πρώτος ανυποψίαστος πεζός, μας πουλάνε μπόμπες ποτά, μας πουλάνε ναρκωτικά, μας πουλάνε τον καφέ 3-4 ευρώ, το νερό πιο ακριβά και από βενζίνη, μας πουλάνε σκουπίδια κάθε μέρα στη τηλεόραση, ηλίθια ριάλιτι και χαζοκουτσομπολιά, μας πουλάνε προϊόντα μαϊμού, μας πουλάνε όνειρα, και τέλος μας βάζουν να αποπληρώσουμε τώρα αυτά που τόσα χρόνια ξόδεψαν ασύστολα.
Αλήθεια ποια είναι τα πραγματικά πουστάκια;