Lord...σαν να λέμε απο εδώ η γυναίκα μου
και από εδώ το αίσθημα μου
John..τα μπέρδεψες εγώ έστειλα τα ladyboys
Τυχερούλη πότε φεύγεις, καλόσου ταξίδι καλά
και να προσέχεις.Περιμένουμε ανταποκρίσεις
Agharal – κουμπάρε όσο και να το παλέψουμε δεν υπάρχει θεραπεία ούτε φάρμακο.
Kάτι skype κάτι BTV είναι ασπιρίνες .Εμείς χρειαζόμαστε άμεσο χειρουργείο…δηλαδή αυριανό 12μηνο εισιτήριο!!!
Πάντως η πρώτη επίσκεψη είναι και τραυματική κάτι σαν Τατουάζ στη ψυχή δε θα ξεπλυθεί με τίποτα. Ακόμα βλέπω στα όνειρα μου το πρώτο μου ταξίδι στη Πατάγια πριν πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή θα γράψω καμιά σελίδα για εκείνη τη πρώτη μου φορά.
Λοιπόν φίλε πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι το επόμενο και μετά το μεθεπόμενο κλπ. Ο χρόνος περνάει ταχιά η ζωή είναι μικρή μη τη κάνουμε μικρότερη. Ρίξτο στη δουλειά, κάνε οικονομία, αθλητισμό και κόψε το κάπνισμα .(αυτό ισχύει για όλους τους καπνιστές) Εγώ προσωπικά εξοικονομώ τα τελευταία χρόνια που δεν καπνίζω 365Χ5=1825 ευρώ. Δηλαδή εισιτήριο για κάτω και ένα μήνα ντελούξ δωμάτιο!!!
Τα "αγοράκια" είναι περσινές αμαρτίες, αλλά και φέτος μία φορά την έκανα τη τσιλιμπουρδιά πριν γνωριστούμε. Ε καλά όταν ήρθε η αρραβωνιάρα σταμάτησε το πάρτυ. Αλλά από ότι είδες τις ήθελα τριγύρω μου.
Ζαν και Λακις στο επόμενο ταξίδι θα οδηγήσουμε και οχήματα με ταχύτητες…το πιάσατε το υπονοούμενο ε.. ;)
Τώρα όσο για το λεβιέ παίζει το εξής. Η τις ρωτάμε από πριν αν σαλεύει παλαμάρι και φυσικά τις ψάχνουμε οπότε κοιμόμαστε ήσυχοι και δε ξυπνάμε την άλλη μέρα χατζήδες.
Η άλλη φάση είναι να το αφήσεις στην τύχη. Η θα πέσεις στην άνω περίπτωση η θα πέσεις σε λεβιέ, οπότε δύο τα τινά. Η ξενερώνεις :S και τη διώχνεις η σε ανάβει περισσότερο και της κάνεις το πιο ανορθόδοξο μαμίσι που πάντα ονειρευόσουνα.
Για όλα και για όλες υπάρχει λύση και φαναρτζής. Καλά να είμαστε και θα έρθουν πολλά ταξίδια ακόμα.