Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
την αληθεια θελω... πηγες και με ladyboy η μονο φωτογραφιες εβγαινες???

Ax Zan αλοίμονο σε αυτούς που δε δοκίμασαν "κατόι" :s&m_2:
Ταυλάνδη χωρίς  :lheel: και  :s&m_3:..... :think:
είναι σα να τρως χταποδάκι και δε πίνεις ουζάκι...
σαν να :piss: χωρίς να.... :badair:
σα να λέμε Μάρτης χωρίς σαρακοστή...
χοντρός χωρίς λιγνό....

[size=15pt]Σας παρουσιάζω τις Pet and Pron[/size]
...........όλα τα μπατ.... :s&m_2:
ή Πετράκης και Προκοπάκης...όπως τις δει κανείς.. :pipa3:

Συνημμένα

• Petros.jpg
    Petros.jpg
    109,3 KB · Εμφανίσεις: 22
  • Prokopis.jpg
    Prokopis.jpg
    105,3 KB · Εμφανίσεις: 19

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ρε pagtao γιατι δεν μου ειπες τιποτα να πηγαιναμε σε κανα lb bar μαζι...  :tickedoff:
θα καναμε καλυτερο χαβαλε απο τα gogos.

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
ειχα παει ενα απογευμα στο γνωστο ezy bar! δεν υπηρχε κανενας αλλος πελατης μεσα.
ειχε κανα 15-20 ladyboys... καποιες κοιμοντουσαν στους καναπεδες, καποιες διαβαζανε περιοδικα, καποιες ξυνανε τα αρχιδια τους...  :2funny:
με το που εκατσα στο μπαρ σηκωθηκανε ολες και ηρθαν σε μενα! φιλακια, αγκαλιες, μασαζ κτλ... σαν βασιλιας αισθανομουν!!!  :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Χριστός Ανέστη.... Υπάρχω, ναι, ελεύθερος πλέον.......Τουλάχιστον στις πρώτες υπογραφές....Το κακό είναι ότι έμεινα και χωρίς δουλειά, αλλά θα την βγάλω την άκρη και θα τα καταφέρω να πάω Thai.......

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Ρε Κουφαλιτσα,Pagtao!!!!και εγω σ'ειχα για "ηρεμων τονων"!!!!Πηγες και με Ladyboy???Καλα μονο εγω δεν πηγα ακομα????!!!!!Βεβαια,εκανα μια αρχη(εδωσα ενα φιλι.........στο στομα!!!)
Κατι ειναι και αυτο!!!!την επομενη φορα θα πιασω και λιγο  :tits:
και σιγα-σιγα πιστευω καποιιιαααα φορα να το παρω και στο δωματιο.....αλλα Θεε μου συγχωρα με...Μερικα ειναι φωτια!!!!!δεν παιζονται!!!!Αν ειναι εγχειρισμενα,δεν εχω κανενα προβλημα!!!Με την  :bigdick: εχω........Μονο που το σκεφτομαι,χαλ1εμαι!!!επειδη γουσταρω να "γλειφω" μην ξαφνικα βρεθω να κανω  :pipa1:
Αλλα την αλλη φορα Ζαν,θα παμε μαζι να μου προτεινεις καποια  εγχειρισμενη

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
ειχε κανα 15-20 ladyboys... καποιες κοιμοντουσαν στους καναπεδες, καποιες διαβαζανε περιοδικα, καποιες ξυνανε τα αρχιδια τους...  :2funny:
μηπως μπηκες σε καμια εφορια και ηταν δημοσιοι υπαλληλοι
:2funny: :2funny:
, εχω ακουσει οτι τα κατοι εκει παιζουν παντου

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
Ρε συ Pagtao τωρα με κολησες!!
Εγραφες οτι σκεφτοσουνα να κανεις το μεγαλο αλμα και να το παρεις το κοριτσι και ημουν ετοιμος να σου ευχηθω, ξερεις

Καλους απογονους κλπ
Αλλα ΤΩΡΑ ρε συ τι να σου ευχηθω; :think: :think:
ΑΑΑ και μεταξυ μας καμμια ταχυτητα αλλαζες στα κοριτσακια; :grin: :grin: :grin:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
να παμε παρεα στην εφορια!!!  :grin:
μπαα. οχι τσουτσουνια.
αληθεια την ωρα της πραξης το κολαει με ταινια?
για δωσε λεπτομερειες, καποιοι απο το φορουμ ισως ενδιαφερονται.

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εκλεκτα τα κοματια φιλε μυκονος, θα αρεσουν και στον πιπι υποθετω..
Καλα...να τα λεγανε καποιοι αλλοι που δε με ξερουν,να πω ΟΚ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ?? :huh:
ΠΟΥ τα ειδες τα ωραια "κομματια"?
Μπορει για αλλους να ειναι "ωραια",αλλα για τα δικα μου γουστα οχι.. :)
Κατ'αρχας ειναι ψηλες και οι 2...Χωρια που η δευτερη εχει και μεγαλη περιφερεια...
Απαξ και το κωλομερι ειναι μεγαλυτερο απο τη παλαμη μου,η γκομενα τρωει Χ...Οπως και εαν ειναι πανω απο 40 κιλα... ;)
Χωρια οτι αυτες ειναι γυναικες...ΟΧΙ ΠΙΠΙΝΙΑ!!! :grin:

Pipinomaniac rulezzzzzzz  :rockon:

OP
OP
KOSTASF16

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Καλα...να τα λεγανε καποιοι αλλοι που δε με ξερουν,να πω ΟΚ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ?? :huh:
εχω δει καποιες δικες σου, ψιλοχαλια ηταν,  πιπινια μεν, αλλα μετρια. ασε εκεινη στην βκκ ηταν και βουβαλα..

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
εχω δει καποιες δικες σου, ψιλοχαλια ηταν,  πιπινια μεν, αλλα μετρια. ασε εκεινη στην βκκ ηταν και βουβαλα..
Τι να κανουμε?..Γουστα ειναι αυτα...
Παντως εκεινο στη ΒΚΚ,δεν το θυμασαι καλα...Το πρασινο φουστανακι που φορουσε δεν την κολακευε...Οταν το εβγαλε ομως...
Απο φατσα δεν ελεγε πολλα,αλλα το κορμακι του ηταν ζαχαρη...

Παρε και 2 thai πιπινια...

Συνημμένα

• thai.jpg
    thai.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 16

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Μην τον πειραζετε τον Pagtao,τα ladyboys τα ειχε μονο για παιχνιδι και τζερτζελε στο ΠΟΥΚΕΤ.Tουλαχιστον μπροστα μου και μπροστα στον¨"δεσμο" του.Καθε μερα με δεσμο ηταν ο καυμενος.Ποτε να ξεγλιστρουσε για να αλλαζε λεβιεδες?Αν και απότι ειχα καταλαβει προτιμουσε ξεκαθαρα αυτα που δεν ειχαν λεβιε.
Ειχα δεν ειχα παλι στο μυαλο μου ερχονται τα μωρα φιλε Pagtao.Σαν παλιος που εισαι κανε κατι να μας βοηθησεις να παρουμε τα πανω μας.Ειδες πως σε υπερασπιζομαι εγω?

lordjim

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Like
72
Πόντοι
16
μπερδεμενα μας τα λες

Γιατι ρε συ μπερδεμενα;
Απλως της φορεσε το πρασινο φουστανι στο κεφαλι και ολα ΟΚ , ετσι δεν ειναι ρε πιπιν; :grin: :grin:
Οσο για τα αυτοματα εισαι ρατσιστης και αυτα τα κοριτσακια ψυχη εχουνε (και κατι αλλο) :2funny: :2funny:

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Καλά τα λέτε εσείς αλλά σας πρόλαβε ο Τόκος με τα Katoy!!!  :2funny:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
τα 2 τελευταια μωρα του patgao σορυ αλλα και μενα δε μου αρεσαν!
καποια αλλα που ειχε βαλει μου αρεσαν σχετικα.
συμφωνω λοιπον με τον πιπι οτι καμια απο τις 2 δε θα επερνα αλλα
γουστα ειναι αυτα! καμια επιθεση στο συμπαθεστατο φιλο μας pagtao!

φιλε pag κατεβαινο κατω...ποσα φιλακια θες να δωσω σε λιγες weeks? :)))

τιποτα τιποτα δε μας σταματα! (ελπιζω ουτε η σκονΗ!!!!)

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Τι να κανουμε?..Γουστα ειναι αυτα...
Παντως εκεινο στη ΒΚΚ,δεν το θυμασαι καλα...Το πρασινο φουστανακι που φορουσε δεν την κολακευε...Οταν το εβγαλε ομως...
Απο φατσα δεν ελεγε πολλα,αλλα το κορμακι του ηταν ζαχαρη...

Παρε και 2 thai πιπινια...
Ωραια πιπινια ρε γαμωτο αλλα θα μας πανε μεσα για παιδεραστες.

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Lord...σαν να λέμε απο εδώ η γυναίκα μου :smitten: και από εδώ το αίσθημα μου  :s&m_2:
John..τα μπέρδεψες εγώ έστειλα τα ladyboys  :s&m_1: Τυχερούλη πότε φεύγεις, καλόσου ταξίδι καλά  :knockinb: και να προσέχεις.Περιμένουμε ανταποκρίσεις :coffee:

Agharal – κουμπάρε όσο και να το παλέψουμε δεν υπάρχει θεραπεία ούτε φάρμακο. :headbang: Kάτι skype κάτι  BTV είναι ασπιρίνες .Εμείς χρειαζόμαστε άμεσο χειρουργείο…δηλαδή αυριανό 12μηνο εισιτήριο!!! :rockon:
Πάντως η πρώτη επίσκεψη είναι και τραυματική κάτι σαν Τατουάζ στη ψυχή δε θα ξεπλυθεί με τίποτα. Ακόμα βλέπω στα όνειρα μου το πρώτο μου ταξίδι στη Πατάγια πριν πολλά χρόνια. Κάποια στιγμή θα γράψω καμιά σελίδα για εκείνη τη πρώτη μου φορά.
Λοιπόν φίλε πρέπει να έχεις υπομονή μέχρι το επόμενο και μετά το μεθεπόμενο κλπ. Ο χρόνος περνάει ταχιά η ζωή είναι μικρή μη τη κάνουμε μικρότερη. Ρίξτο στη δουλειά, κάνε οικονομία, αθλητισμό και κόψε το κάπνισμα .(αυτό ισχύει για όλους τους καπνιστές) Εγώ προσωπικά εξοικονομώ τα τελευταία  χρόνια που δεν καπνίζω 365Χ5=1825 ευρώ. Δηλαδή εισιτήριο για κάτω και ένα μήνα ντελούξ δωμάτιο!!!  :dancing:
Τα "αγοράκια" είναι περσινές αμαρτίες, αλλά και φέτος μία φορά την έκανα τη τσιλιμπουρδιά πριν γνωριστούμε. Ε καλά όταν ήρθε η αρραβωνιάρα σταμάτησε το πάρτυ. Αλλά από ότι είδες τις ήθελα τριγύρω μου.
Ζαν και Λακις στο επόμενο ταξίδι θα οδηγήσουμε και οχήματα με ταχύτητες…το πιάσατε το υπονοούμενο ε.. ;)
Τώρα όσο για το λεβιέ παίζει το εξής. Η τις ρωτάμε από πριν αν σαλεύει παλαμάρι και φυσικά τις ψάχνουμε οπότε κοιμόμαστε ήσυχοι και δε ξυπνάμε την άλλη μέρα χατζήδες.
Η άλλη φάση είναι να το αφήσεις στην τύχη. Η θα πέσεις στην άνω περίπτωση η θα πέσεις σε λεβιέ, οπότε δύο τα τινά. Η ξενερώνεις  :S και τη διώχνεις η σε ανάβει περισσότερο και της κάνεις το πιο ανορθόδοξο  μαμίσι που πάντα ονειρευόσουνα. :knockinb: :pipa1: :pipa2: :lheel: :zfuck: :fuck1:
Για όλα και για όλες υπάρχει λύση και φαναρτζής. Καλά να είμαστε και θα έρθουν πολλά ταξίδια ακόμα. :rockon: :rockon: :rockon:   

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom