Νέα

Ταϊλάνδη sex trip...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα KOSTASF16
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 58K
  • Εμφανίσεις 5M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Mykonos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
εκλεκτα τα κοματια φιλε μυκονος, θα αρεσουν και στον πιπι υποθετω..

... Ο καθένας από μας "παίζει" σε μια κατηγορία ΜΟΝΟΣ του, έτσι και ο pipin...  :cheesy:

... Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε μεταξύ μας, άλλωστε δεν θα πάμε ποτέ ο ένας με την γυναίκα του άλλου, κατά τα φαινόμενα... Έχουμε διαλέξει γήπεδα, ο ένας ποδοσφαίρου και ο άλλος του ping - pong...  :)

... Η ομορφιά είναι εντελώς υποκειμενική και τα κριτήρια διαφορετικά για ΟΛΟΥΣ μας...  ;)

... Για σένα κάποια μπορεί να είναι "εκλεκτή", για κάποιον άλλο όχι...  :boobies:

... Εμένα μου αρέσει να απολαμβάνω την γυναικεία συντροφιά και αν κάποια μου κάνει κλικ και είναι διαθέσιμη, δεν θα χάσω την έυκαιρία... O χρόνος θα δείξει και αν θα υπάρξει δεύτερη φορά...  :knockinb:

... Τώρα αν έχει μόλις κλείσει τα 18 της χρόνια, είναι από το Udon Thani, πάει σχολείο στην Bangkok και είναι περίεργη να δοκιμάσει sex με farang... Ή αν είναι 48 ετών από το Miami, με προσθετική στήθους - γλουτών και ενέσεις στα χείλη, με tatoo και piercing, πρόσφατα χωρισμένη που αναβιώνει την εφηβεία της... Είναι 2 εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, δεν μετάνιωσα για καμμία και ευχαρίστως θα τις ξαναζούσα...  :headbang2:

... Η διάρκεια, το πάθος και η ένταση της "σχέσης", καθορίζουν την θέση της καθεμιάς στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το μέγεθος της "ΟΜΟΡΦΙΑΣ" τους...  ;) Ξέρω πολύ καλά ποια ήταν πιο "όμορφη" από τις 2 για ΜΕΝΑ και δεν χρειάζεται να κάνω καμμία δημοσκόπηση...  :cool2:

... Αλλά ας αφήσουμε στην άκρη τις 2 κυρίες που ανέφερα παραπάνω και ας έρθουμε στις 2 "εκλεκτές" κατά την γνώμη σου... Η πρώτη δήλωσε 26 ετών, βέβαια δεν ζήτησα ποτέ να δω την ταυτότητά της, την οποία άφηνε πάντα στην reception του ξενοδοχείου κατά το 4ήμερο που είμασταν μαζί, οπως και όλες τους... pipin design κατά τα λοιπά, περίπου 145cm, 40kgr, petite σώμα με λευκό δέρμα και μικρό στήθος... Η δεύτερη δήλωσε 23 ετών, περίπου 160cm, 50kgr, skinny tall σώμα με λευκό δέρμα και μεσαίο  στήθος... Ήπιαμε μαζί 1 ποτό και περάσαμε 2 ευχάριστες ώρες στο δωμάτιό μου...  :fuck2: Σίγουρα καταλάβατε ποια από τις 2 είναι πιο "όμορφη" στα μάτια μου...  :tits2:

... Να σημειώσω εδώ πως στις γυναίκες, δεν έχω πρόβλημα με λευκό, κίτρινο ή μαύρο δέρμα, ψηλή ή κοντή, skinny ή λίγο chubby... Παραδέχομαι οτι πάνω από 180cm μου προκαλούν δέος και πως το fat, μου είναι αποκρουστικό... Δεν το κατακρίνω όμως και σίγουρα δεν θα προσβάλλω κάποιον που τις γουστάρει - συνοδεύει...  :cool2:

... Για το φαινόμενο της περιφέρειας τώρα φίλε pipin, θα το συναντήσεις σε όλες τις γυναίκες, αν τις φωτογραφήσεις από την συγκεκριμένη γωνία... Σε βεβαιώνω πως δεν είχε, γιατί την "εξέτασα" διεξοδικά...  :fuck1:

... Η αφορμή για να μάθω πως να κάνω resize και να περνάω φωτό, δεν ήταν για να επιδείξω τον ανδρισμό και τα λάφυρά μου, ούτε για να λαμβάνω σχόλια για τις επιλογές μου (μην πει κανείς τίποτα για τις γαρίδες με βούτυρο και σκόρδο, τον έσφαξα)...  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:

... Αφορμή λοιπόν, ήταν ο antonismaria33 και η θέλησή μου να προσφέρω κάτι από την πλευρά μου για την ενημέρωσή του, όπως και όλων όσων δεν έχουν πάει και θέλουν να το τολμήσουν... Άλλωστε δηλώνω "φυσιολάτρης"...  :crazy:

... Όλα τα παραπάνω πάντα φιλικά και βεβαίως αναγνωρίζοντας το δικαίωμα όλων να έχουν κωλοτρυπίδα, όπως υποστηρίζει και ο lordjim (respect)...  :thumbsup:

Συνημμένα

• Phi - Phi (Large).JPG
    Phi - Phi (Large).JPG
    192,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • Phi Phi Dock (Medium).JPG
    Phi Phi Dock (Medium).JPG
    181,6 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Phuket Viewpoint (Medium).JPG
    Phuket Viewpoint (Medium).JPG
    141,4 KB · Εμφανίσεις: 20

giorgos241

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τίποτα καλύτερο απο το να είσαι στη Πατάγια.............

Εξω να γίνεται της πο@τάνας με τα μπουγελα............

Να εχεις μια καλλητεχνιδα να σου παίρνει όλη μέρα πίτες............

Και να ακούς Ψαραντώνη,,,,,,,,,,,,,

Αν δεν είναι εδώ ο παραδείσος, τότε που αλλου μπορεί να είναι???????????????????????

:tits2: :tits2: :tits2: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

«Αστακός» το κέντρο της Μπανγκόκ
Εκατοντάδες Ταϊλανδοί στρατιώτες αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας για να προστατεύσουν το οικονομικό κέντρο της πρωτεύουσας Μπανγκόκ, από πιθανές αντικυβερνητικές διαδηλώσεις.

Στρατιώτες και ένοπλες ομάδες των ειδικών δυνάμεων καταστολής αναπτύχθηκαν και τοποθέτησαν συρματοπλέγματα για να προστατεύσουν το προάστιο Σιλόμ, χρηματοοικονομικό κέντρο της πρωτεύουσας, στο οποίο έχουν εκδηλώσει τη βούλησή τους να διαδηλώσουν οι υποστηρικτές του κινήματος των «κόκκινων πουκάμισων».

«Εάν έλθουν στο Σιλόμ, θα εμποδίσουμε τα «κόκκινα πουκάμισα». Δεν θα τους επιτεθούμε, μόνον θα τους εμποδίσουμε», τόνισε ένας από τους στρατιώτες.

Το κίνημα αξιώνει, επί έναν μήνα και πλέον, την παραίτηση της κυβέρνησης και έχει καταλάβει τον έλεγχο ενός μεγάλου τουριστικού ενδιαφέροντος προαστίου της πρωτεύουσας.

Λίγες ώρες νωρίτερα περισσότεροι από 3.000 Ταϊλανδοί συγκεντρώθηκαν στη Μπανγκόκ, για να υποστηρίξουν την κυβέρνηση Βετζατζίβα και να «απαντήσουν» με τον τρόπο τους στις δυναμικές κινητοποιήσεις των «Κόκκινων Πουκάμισων».

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε Κουφαλιτσα,Pagtao!!!!και εγω σ'ειχα για "ηρεμων τονων"!!!!Πηγες και με Ladyboy???Καλα μονο εγω δεν πηγα ακομα????!!!!!Βεβαια,εκανα μια αρχη(εδωσα ενα φιλι.........στο στομα!!!)
Κατι ειναι και αυτο!!!!την επομενη φορα θα πιασω και λιγο  :tits:
και σιγα-σιγα πιστευω καποιιιαααα φορα να το παρω και στο δωματιο.....αλλα Θεε μου συγχωρα με...Μερικα ειναι φωτια!!!!!δεν παιζονται!!!!Αν ειναι εγχειρισμενα,δεν εχω κανενα προβλημα!!!Με την  :bigdick: εχω........Μονο που το σκεφτομαι,χαλ1εμαι!!!επειδη γουσταρω να "γλειφω" μην ξαφνικα βρεθω να κανω  :pipa1:
Αλλα την αλλη φορα Ζαν,θα παμε μαζι να μου προτεινεις καποια  εγχειρισμενη

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχ

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καλα...να τα λεγανε καποιοι αλλοι που δε με ξερουν,να πω ΟΚ..ΑΛΛΑ ΕΣΥ?? :huh:
ΠΟΥ τα ειδες τα ωραια "κομματια"?
Μπορει για αλλους να ειναι "ωραια",αλλα για τα δικα μου γουστα οχι.. :)
Κατ'αρχας ειναι ψηλες και οι 2...Χωρια που η δευτερη εχει και μεγαλη περιφερεια...
Απαξ και το κωλομερι ειναι μεγαλυτερο απο τη παλαμη μου,η γκομενα τρωει Χ...Οπως και εαν ειναι πανω απο 40 κιλα... ;)
Χωρια οτι αυτες ειναι γυναικες...ΟΧΙ ΠΙΠΙΝΙΑ!!! :grin:

Pipinomaniac rulezzzzzzz  :rockon:

ετσι ετσι συμφωνω  !!!

spyros1980

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μην τον πειραζετε τον Pagtao,τα ladyboys τα ειχε μονο για παιχνιδι και τζερτζελε στο ΠΟΥΚΕΤ.Tουλαχιστον μπροστα μου και μπροστα στον¨"δεσμο" του.Καθε μερα με δεσμο ηταν ο καυμενος.Ποτε να ξεγλιστρουσε για να αλλαζε λεβιεδες?Αν και απότι ειχα καταλαβει προτιμουσε ξεκαθαρα αυτα που δεν ειχαν λεβιε.
Ειχα δεν ειχα παλι στο μυαλο μου ερχονται τα μωρα φιλε Pagtao.Σαν παλιος που εισαι κανε κατι να μας βοηθησεις να παρουμε τα πανω μας.Ειδες πως σε υπερασπιζομαι εγω?

δεν νομιζω να τολμαει να πειραξει κανεις τον thai boxer pagtao ... εγω ειπα να τον πω καμια μαλακια μια φορα αλλα μετα σκεφτικα οτι θα ερθει απο πισω ο ninja Λακης και ο killer Ζαν και το βουλωσα !!!

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
:2funny:  :2funny:  :2funny:  :2funny:
Της δικιάς μου το λεβιέ τον κρατούσα μη πάει και χωθεί όπου βρεί...σίγουρα πράματα :s&m_2:
Το πουλακι του πιτσιρικα μπεγλερι του κωλομπαρα λεγανε οι αρχαιοι μας προγονοι :2funny: :2funny:(Αρκει να ειναι μακρυα απο τον κωλο μας)

Pagtao

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Καλά περνάμε την ώρα μας αλλά αν συνεχίσει το ηφαίστειο να καπνίζει τη βάψαμε.
Οι γέροι μουρμουράνε...οργή Θεού....κι αν δε καταλαγιάσει το σύννεφο τέφρας δεν θα έρθουν οι τουρίστες προς τα κάτω.
Κι αν δεν έρθουν ούτε και εγώ αλλά και αρκετοί άλλοι θα μπορέσουμε να γίνουμε και μείς τουρίστες για πιο κάτω.
Ανατριχιαστικό σενάριο  :headbang: :headbang: 

Εγγρ.
17 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Καλά περνάμε την ώρα μας αλλά αν συνεχίσει το ηφαίστειο να καπνίζει τη βάψαμε.
Οι γέροι μουρμουράνε...οργή Θεού....κι αν δε καταλαγιάσει το σύννεφο τέφρας δεν θα έρθουν οι τουρίστες προς τα κάτω.
Κι αν δεν έρθουν ούτε και εγώ αλλά και αρκετοί άλλοι θα μπορέσουμε να γίνουμε και μείς τουρίστες για πιο κάτω.
Ανατριχιαστικό σενάριο  :headbang: :headbang: 
Και απο οτι φαινεται πολλοι μπουρδελιαρηδες απο εδω μεσα ζουν απο τον τουρισμο. :headbang: :headbang:

lakisscorpio

Μέγας
Εγγρ.
11 Ιουν 2008
Κριτικές
14
Like
644
Πόντοι
4.255
Oντως τα πραγματα δυσκολευουν με την ηφαιστειακη τεφρα.........απ'τη μια ειναι ευκαιρια για μας οι αεροπορικες εταιριες να μειωσουν τα εισητηρια τους επομενους μηνες(με την χασουρα που εχουν αυτες τις μερες)απ'την αλλη πολλοι τουριστες ταλαιπορουνται.....Φιλος που ηρθε με Thai Σημερα ειπε οτι το αεροπλανο ηταν  ασφυκτικα full!!!Αν ειχε και ορθιους,θα βαζανε και ορθιους!!!
Πιστευω μεχρι τον σεπτεμβρη να εχει καθαρισει η ατμοσφαιρα και να μπορω να ταξιδεψω ανετα!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

john666

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
6
pag ego pao maio skonhs thelontos!

nai nai to prosexa oti  htan ladyboy alla kai kanonika na htan pali den...
kala xrysa na ta peirakso ktl alla oxi gia fistikoma.

eseis pou ta pairnete prosexte mi sas kimisi kanena kai anti na gamisete

tha thimaste gia mia zoh oti kapoios pragmatika sas mamise!

xaxaxaxax

ειναι σαν το Joker... και αν....

[size=60pt]ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΕΙ?![/size]  :uglystupid: :headbang: :dancing:

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Ε...σε αυτες τις "καταστασεις" το ενα φερνει το αλλο... ;)
Αλλωστε και οι περισσοτεροι πουστηδες,απο κωλομπαραδες ξεκινησαν... :grin:
Μπορει στην αρχη,ακομα και η σκεψη μονο,να σου προκαλει ενδοια,αλλα μετα "συνηθιζεις"...και βλεποντας την ηδονη που προκαλεις με το "σκατοσπρωξιμο",σε τρωει η περιεργεια να "δοκιμασεις"... :2funny:

Γι αυτο..."απο μακρια κι αγαπημενοι" με τα πουστακια της Ταυλανδης.. :grin:

djzan

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2008
Like
0
Πόντοι
16
δεν προκειτε να σας μαμησει κανενα ladyboy αν δεν το ζητησετε ο ιδιος.  :tickedoff:

kliduhos

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2009
Like
4
Πόντοι
1
συνεχως παρεμβαλλονται προσκομματα στο εργο μας
απο τη μια η ηφαιστειακη τεφρα απο την αλλη τα κοκκινα πουκαμισα
για να δουμε τι αλλο θα προκυψει μεχρι το σαββατο που πεταμε (αν πεταξουμε δηλαδη)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom