εκλεκτα τα κοματια φιλε μυκονος, θα αρεσουν και στον πιπι υποθετω..
... Ο καθένας από μας "παίζει" σε μια κατηγορία ΜΟΝΟΣ του, έτσι και ο pipin...
... Δεν χρειάζεται να συμφωνήσουμε μεταξύ μας, άλλωστε δεν θα πάμε ποτέ ο ένας με την γυναίκα του άλλου, κατά τα φαινόμενα... Έχουμε διαλέξει γήπεδα, ο ένας ποδοσφαίρου και ο άλλος του ping - pong...
... Η ομορφιά είναι εντελώς υποκειμενική και τα κριτήρια διαφορετικά για ΟΛΟΥΣ μας... ;)
... Για σένα κάποια μπορεί να είναι "εκλεκτή", για κάποιον άλλο όχι...
... Εμένα μου αρέσει να απολαμβάνω την γυναικεία συντροφιά και αν κάποια μου κάνει κλικ και είναι διαθέσιμη, δεν θα χάσω την έυκαιρία... O χρόνος θα δείξει και αν θα υπάρξει δεύτερη φορά...
... Τώρα αν έχει μόλις κλείσει τα 18 της χρόνια, είναι από το Udon Thani, πάει σχολείο στην Bangkok και είναι περίεργη να δοκιμάσει sex με farang... Ή αν είναι 48 ετών από το Miami, με προσθετική στήθους - γλουτών και ενέσεις στα χείλη, με tatoo και piercing, πρόσφατα χωρισμένη που αναβιώνει την εφηβεία της... Είναι 2 εντελώς διαφορετικές περιπτώσεις, δεν μετάνιωσα για καμμία και ευχαρίστως θα τις ξαναζούσα...
... Η διάρκεια, το πάθος και η ένταση της "σχέσης", καθορίζουν την θέση της καθεμιάς στο πίσω μέρος του μυαλού μας και το μέγεθος της "ΟΜΟΡΦΙΑΣ" τους... ;) Ξέρω πολύ καλά ποια ήταν πιο "όμορφη" από τις 2 για ΜΕΝΑ και δεν χρειάζεται να κάνω καμμία δημοσκόπηση...
... Αλλά ας αφήσουμε στην άκρη τις 2 κυρίες που ανέφερα παραπάνω και ας έρθουμε στις 2 "εκλεκτές" κατά την γνώμη σου... Η πρώτη δήλωσε 26 ετών, βέβαια δεν ζήτησα ποτέ να δω την ταυτότητά της, την οποία άφηνε πάντα στην reception του ξενοδοχείου κατά το 4ήμερο που είμασταν μαζί, οπως και όλες τους... pipin design κατά τα λοιπά, περίπου 145cm, 40kgr, petite σώμα με λευκό δέρμα και μικρό στήθος... Η δεύτερη δήλωσε 23 ετών, περίπου 160cm, 50kgr, skinny tall σώμα με λευκό δέρμα και μεσαίο στήθος... Ήπιαμε μαζί 1 ποτό και περάσαμε 2 ευχάριστες ώρες στο δωμάτιό μου... Σίγουρα καταλάβατε ποια από τις 2 είναι πιο "όμορφη" στα μάτια μου...
... Να σημειώσω εδώ πως στις γυναίκες, δεν έχω πρόβλημα με λευκό, κίτρινο ή μαύρο δέρμα, ψηλή ή κοντή, skinny ή λίγο chubby... Παραδέχομαι οτι πάνω από 180cm μου προκαλούν δέος και πως το fat, μου είναι αποκρουστικό... Δεν το κατακρίνω όμως και σίγουρα δεν θα προσβάλλω κάποιον που τις γουστάρει - συνοδεύει...
... Για το φαινόμενο της περιφέρειας τώρα φίλε pipin, θα το συναντήσεις σε όλες τις γυναίκες, αν τις φωτογραφήσεις από την συγκεκριμένη γωνία... Σε βεβαιώνω πως δεν είχε, γιατί την "εξέτασα" διεξοδικά...
... Η αφορμή για να μάθω πως να κάνω resize και να περνάω φωτό, δεν ήταν για να επιδείξω τον ανδρισμό και τα λάφυρά μου, ούτε για να λαμβάνω σχόλια για τις επιλογές μου (μην πει κανείς τίποτα για τις γαρίδες με βούτυρο και σκόρδο, τον έσφαξα)...
... Αφορμή λοιπόν, ήταν ο antonismaria33 και η θέλησή μου να προσφέρω κάτι από την πλευρά μου για την ενημέρωσή του, όπως και όλων όσων δεν έχουν πάει και θέλουν να το τολμήσουν... Άλλωστε δηλώνω "φυσιολάτρης"...
... Όλα τα παραπάνω πάντα φιλικά και βεβαίως αναγνωρίζοντας το δικαίωμα όλων να έχουν κωλοτρυπίδα, όπως υποστηρίζει και ο lordjim (respect)...